dklovedoctor Δημοσ. 19 Σεπτεμβρίου 2016 Δημοσ. 19 Σεπτεμβρίου 2016 Μητρική ECS P6BAT+ REV 2.0 με επεξεργαστή κουμπωμένο επάνω σε άγνωστη λειτουργική κατάσταση Μητρική Compaq MS-6541 VER 1.0 σε άγνωστη λειτουργική κατάσταση Άγνωστη μητρική σε άγνωστη λειτουργική κατάσταση Μητρική ECS p4vmm2 σε άγνωστη λειτουργική κατάσταση CD-ROM Liteon 52x σε άγνωστη λειτουργική κατάσταση 2 backplate μάλλον των προηγούμενων μητρικών σε άγνωστη λειτουργική κατάσταση τρία 56κ modem σε άγνωστη λειτουργική κατάσταση Μία κάρτα τηλεόρασης Pinnacle παλιά σε άγνωστη λειτουργική κατάσταση μνήμες DDR1 και SDRAM σε άγνωστη λειτουργική κατάσταση επεξεργαστές Pentium III και Celeron σε άγνωστη λειτουργική κατάσταση νομίζω έχω και κανά 2 LGA775 επεξεργαστές σε άγνωστη λειτουργική κατάσταση με μερικά ποδαράκια στραβωμένα παραλαβή λεκανοπέδιο θα προτιμηθεί όποιος βολεύει
liodos1988 Δημοσ. 19 Σεπτεμβρίου 2016 Δημοσ. 19 Σεπτεμβρίου 2016 δόθηκαν εκτος φορουμ . edit : Χαρίζονται 20 τεμάχια , Cdrw/DvD/Dvdrw (διάφορα) IDE για οποίον χρειάζεται ( εχει ανάγκη) για χρήση η για επισκευή , άγνωστης κατάστασης σε διάφορα χρώματα (ασημί , μαύρα , λευκά) και δωρο η σκονη ! αν δεν υπάρξει ενδιαφέρον της επόμενες μερες θα πάνε στον κάδο. Δηλώνετε ενδιαφέρον εδω και μετα ΠΜ. Τα υπολοιπα κομμάτια δόθηκαν εκτος φορουμ . edit : Χαρίζεται ο παρακάτω δεκτής για microsoft desktop σετ : Ο δεκτής υπάρχει ακόμα .
NtinosShm Δημοσ. 19 Σεπτεμβρίου 2016 Δημοσ. 19 Σεπτεμβρίου 2016 Μητρική ECS P6BAT+ REV 2.0 με επεξεργαστή κουμπωμένο επάνω σε άγνωστη λειτουργική κατάσταση Μητρική Compaq MS-6541 VER 1.0 σε άγνωστη λειτουργική κατάσταση Άγνωστη μητρική σε άγνωστη λειτουργική κατάσταση Μητρική ECS p4vmm2 σε άγνωστη λειτουργική κατάσταση CD-ROM Liteon 52x σε άγνωστη λειτουργική κατάσταση 2 backplate μάλλον των προηγούμενων μητρικών σε άγνωστη λειτουργική κατάσταση τρία 56κ modem σε άγνωστη λειτουργική κατάσταση Μία κάρτα τηλεόρασης Pinnacle παλιά σε άγνωστη λειτουργική κατάσταση μνήμες DDR1 και SDRAM σε άγνωστη λειτουργική κατάσταση επεξεργαστές Pentium III και Celeron σε άγνωστη λειτουργική κατάσταση νομίζω έχω και κανά 2 LGA775 επεξεργαστές σε άγνωστη λειτουργική κατάσταση με μερικά ποδαράκια στραβωμένα παραλαβή λεκανοπέδιο θα προτιμηθεί όποιος βολεύει Ενδιαφερομαι για τους 775, στελνω pm.
ppetr Δημοσ. 20 Σεπτεμβρίου 2016 Δημοσ. 20 Σεπτεμβρίου 2016 Χαριζεται CD-DVD PLAYER SONY DVP-NS32 που θελει αλλαγη το ματακι του λεηζερ. Με το τ/χ του ασημι χρωμα και τα δυο. Παραλαβη ΜΟΝΟΝ στην εδρα μου πισω απο το εφετειο αθηνας κατοπιν τηλ ραντεβου. Ποσταρετε πρωτα εδω και στειλτε αμεσα πμ. Παρακαλω μονο οσοι ειστε σιγουροι. Καλημερα, θα το ηθελα εγω
tigergreg Δημοσ. 20 Σεπτεμβρίου 2016 Δημοσ. 20 Σεπτεμβρίου 2016 αποφάσισα να διώξω καποιες εγκυκλοπαιδειες και καποια βιβλια που ειχα, αν θελει καποιος μου λεει. παραλαβη απο Λυκοβρυση,(αθηνα) πρωτα εδω και μετα πμ 1.jpg 2.jpg 3.jpg 4.jpg 5.jpg 6.jpg Ευχαριστω για τα βιβλια. 1
Sheogorath Δημοσ. 21 Σεπτεμβρίου 2016 Δημοσ. 21 Σεπτεμβρίου 2016 Παρέλαβα τα DVD, ευχαριστώ τον Νίκο (liodos1988)!
roybatty Δημοσ. 21 Σεπτεμβρίου 2016 Δημοσ. 21 Σεπτεμβρίου 2016 Από ανασκαφή βρέθηκε και χαρίζεται μητρική από mini συστημα aopen mz915-m.Το υπόλοιπο δυστυχώς αγνοείται. Έχει επάνω έναν pentium m 735 αν θυμάμαι καλά.Παίρνει μνήμες ddr2.Υπάρχει και το backpanel. Ενδεικτική φωτογραφία: http://img.clubic.com/00208799-photo-aopen-mz915-m.jpg Ο ανεμιστήρας της ψύκτρας είχε παραδώσει το πνεύμα και αφαιρέθηκε.Επίσης,λόγω αχρησίας θα χρειαστεί καινούρια μπαταρία.Κατά τα άλλα λειτουργεί κανονικά.Το σχήμα της είναι proprietary οπότε για να μπει σε κουτί θα χρειαστεί πατέντα. Παράδοση Θεσσαλονίκη κέντρο.Στέλνω και εκτός αν μου στείλετε μεταφορικά με paypal.
ppetr Δημοσ. 21 Σεπτεμβρίου 2016 Δημοσ. 21 Σεπτεμβρίου 2016 Χαριζεται CD-DVD PLAYER SONY DVP-NS32 που θελει αλλαγη το ματακι του λεηζερ. Με το τ/χ του ασημι χρωμα και τα δυο. Παραλαβη ΜΟΝΟΝ στην εδρα μου πισω απο το εφετειο αθηνας κατοπιν τηλ ραντεβου. Ποσταρετε πρωτα εδω και στειλτε αμεσα πμ. Παρακαλω μονο οσοι ειστε σιγουροι. ΔΟΘΗΚΕ! Παρελαβα και ευχαριστω πολυ!
Sheogorath Δημοσ. 21 Σεπτεμβρίου 2016 Δημοσ. 21 Σεπτεμβρίου 2016 Από ανασκαφή βρέθηκε και χαρίζεται μητρική από mini συστημα aopen mz915-m.Το υπόλοιπο δυστυχώς αγνοείται. Έχει επάνω έναν pentium m 735 αν θυμάμαι καλά.Παίρνει μνήμες ddr2.Υπάρχει και το backpanel. Ενδεικτική φωτογραφία: http://img.clubic.com/00208799-photo-aopen-mz915-m.jpg Ο ανεμιστήρας της ψύκτρας είχε παραδώσει το πνεύμα και αφαιρέθηκε.Επίσης,λόγω αχρησίας θα χρειαστεί καινούρια μπαταρία.Κατά τα άλλα λειτουργεί κανονικά.Το σχήμα της είναι proprietary οπότε για να μπει σε κουτί θα χρειαστεί πατέντα. Παράδοση Θεσσαλονίκη κέντρο.Στέλνω και εκτός αν μου στείλετε μεταφορικά με paypal. Θα με ενδιέφερε η μητρική σε περίπτωση που δεν την θελήσει κανείς άλλος σε 4-5 μέρες. Κάνω μικρά pcάκια και τα δίνω αριστερά δεξιά σε άτομα που απλά θέλουν να μπαίνουν ίντερνετ, αλλά δεν έχουν χρήματα. Επειδή πιο πάνω πήρα κάτι DVD για έναν θείο που έχει χειροποίητο 3d printer και ήθελε τα "ματάκια", δεν θέλω να φανώ hoarder. Για αυτό αν κάποιος το θελήσει, δικό του. Σε μένα ξέρω απλά ότι θα βρω σίγουρα σπίτι να το εκτιμήσουν, Ευχαριστώ! 4
liodos1988 Δημοσ. 21 Σεπτεμβρίου 2016 Δημοσ. 21 Σεπτεμβρίου 2016 Στην σειρά και εγω για το σετακι αν δεν το πάρει ο κωστας
Sheogorath Δημοσ. 21 Σεπτεμβρίου 2016 Δημοσ. 21 Σεπτεμβρίου 2016 Aποσύρω το ενδιαφέρον μου, δικό σου ^^
serdakis Δημοσ. 21 Σεπτεμβρίου 2016 Δημοσ. 21 Σεπτεμβρίου 2016 Από ανασκαφή βρέθηκε και χαρίζεται μητρική από mini συστημα aopen mz915-m.Το υπόλοιπο δυστυχώς αγνοείται. Έχει επάνω έναν pentium m 735 αν θυμάμαι καλά.Παίρνει μνήμες ddr2.Υπάρχει και το backpanel. Ενδεικτική φωτογραφία: http://img.clubic.com/00208799-photo-aopen-mz915-m.jpg Ο ανεμιστήρας της ψύκτρας είχε παραδώσει το πνεύμα και αφαιρέθηκε.Επίσης,λόγω αχρησίας θα χρειαστεί καινούρια μπαταρία.Κατά τα άλλα λειτουργεί κανονικά.Το σχήμα της είναι proprietary οπότε για να μπει σε κουτί θα χρειαστεί πατέντα. Παράδοση Θεσσαλονίκη κέντρο.Στέλνω και εκτός αν μου στείλετε μεταφορικά με paypal. Αν δεν το παρει ο liodos1988 στη σειρα και εγω, ΑΝ μπαινει σε κουτι απο shuttle
41ex Δημοσ. 22 Σεπτεμβρίου 2016 Δημοσ. 22 Σεπτεμβρίου 2016 Έχω δυο καφετιέρες παλιές α) μια φίλτρου λειτουργική αλλά χωρίς την κανάτα, έχει σπάσει προ πολλού και δε βρίσκω ανταλλακτικό (είναι noname) β) μια εσπρέσο izzy λειτουργική αλλά λείπουν κάποια εξαρτήματα ενδιαφέρεται κανείς ή να τις πάω γι ανακύκλωση. Ένα καθάρισμα γι άλατα θα το θέλουν έχω καιρό να τις δουλέψω. Πιθανό σημείο συνάντησης μετρό μπλε γραμμή πρωί 8:30 ή απόγευμα 18:00 περίπου.
ssof Δημοσ. 22 Σεπτεμβρίου 2016 Δημοσ. 22 Σεπτεμβρίου 2016 Έχω δυο καφετιέρες παλιές α) μια φίλτρου λειτουργική αλλά χωρίς την κανάτα, έχει σπάσει προ πολλού και δε βρίσκω ανταλλακτικό (είναι noname) β) μια εσπρέσο izzy λειτουργική αλλά λείπουν κάποια εξαρτήματα ενδιαφέρεται κανείς ή να τις πάω γι ανακύκλωση. Ένα καθάρισμα γι άλατα θα το θέλουν έχω καιρό να τις δουλέψω. Πιθανό σημείο συνάντησης μετρό μπλε γραμμή πρωί 8:30 ή απόγευμα 18:00 περίπου. Ενδιαφέρομαι για την izzy , στέλνω pm 1
wizzy Δημοσ. 22 Σεπτεμβρίου 2016 Δημοσ. 22 Σεπτεμβρίου 2016 Χαρίζω ένα (1) comic. Το comic είναι το "The Umbrella Academy - Η σουΐτα της αποκάλυψης" (paperback). Είχε εκδοθεί αρχικά από την Helm comics και μετά τον τερματισμό της λειτουργίας της τελευταίας, προστέθηκε στον εκδοτικό κατάλογο της Propaganda channel. To comic είναι στα ελληνικά, μεταφρασμένο από το αντίστοιχο αγγλικό. Είναι αυτοτελής ιστορία, παρόλο που, για όποιον ενδιαφέρεται, υπάρχει και δεύτερο μέρος υπό τον τίτλο "The Umbrella Academy - Dallas", το οποίο όμως, εξ όσων γνωρίζω, δεν έχει μεταφραστεί στα ελληνικά. To comic είναι σε άριστη κατάσταση (το διάβασα μία φορά κι από τότε "αναπαύεται" στη βιβλιοθήκη μου) και θα σταλεί στον ενδιαφερόμενο προστατευμένο όσο το δυνατόν καλύτερα. Θα επωμιστώ τα έξοδα αποστολής, αλλά θα παρακαλέσω το εξής: Ο ενδιαφερόμενος παρακαλείται να εισφέρει τα έξοδα αποστολής (θα τον ενημερώσω για το ποσό) στο "Χαμόγελο του Παιδιού". 'Ενας πολύ γρήγορος και άμεσος τρόπος είναι η αποστολή SMS με τη λέξη ΧΑΜΟΓΕΛΟ ή XAMOGELO στο 19810 (χρέωση €2,46 ανά SMS). Θυμηθείτε ότι όλo αυτό θα γίνει για καλό σκοπό - δεν μπορώ να υποχρεώσω κάποιον να συνεισφέρει οτιδήποτε, για αυτό βασίζομαι στην ανθρωπιά σας. Δηλώνετε ενδιαφέρον πρώτα ΕΔΩ κάνοντας quote αυτό το post και τα υπόλοιπα με pm. 2
Προτεινόμενες αναρτήσεις