tigergreg Δημοσ. 11 Σεπτεμβρίου 2016 Δημοσ. 11 Σεπτεμβρίου 2016 Ωχχχχ !!! περαστικα Δεν ειναι προβλημα, θα αλλαξω λιγο την διαδρομη και θα περασω.Ισως καταφερω να σου φερω και τις δικες μου εγκυκλοπαίδειες. ΟΚ 1000 ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ!!!!
tigergreg Δημοσ. 11 Σεπτεμβρίου 2016 Δημοσ. 11 Σεπτεμβρίου 2016 Διαφορα φωτιστικα 6 τεμαχια Τα ειχα στο κλιμακοστασιο σε οροφη και πανω απο τις εξωπορτες 3 διαμερισματων Ειναι 6 κομματια και δουλευουν κανονικα .Δεν θυμαμαι ποια ειναι διπλα . Παραλαβη μονο απο το σπιτι μου Λυκοβρυση Αττικης Πρωτα post εδω και μετα pm για συνενοηση. Κρατειται για τον φιλο tigergreg Ευχαριστω πολυ.
Γιάννης Platano Δημοσ. 11 Σεπτεμβρίου 2016 Δημοσ. 11 Σεπτεμβρίου 2016 Διαφορα φωτιστικα 6 τεμαχια Τα ειχα στο κλιμακοστασιο σε οροφη και πανω απο τις εξωπορτες 3 διαμερισματων Ειναι 6 κομματια και δουλευουν κανονικα .Δεν θυμαμαι ποια ειναι διπλα . Παραλαβη μονο απο το σπιτι μου Λυκοβρυση Αττικης Πρωτα post εδω και μετα pm για συνενοηση. Κρατειται για τον φιλο tigergreg Δοθηκαν στον φιλο που ανεφερα .
adi32 Δημοσ. 11 Σεπτεμβρίου 2016 Δημοσ. 11 Σεπτεμβρίου 2016 1) Οθονη Philips 190X6 (δειχνει πρασινη γραμμη στη μεση και πανω) 2) Τηλεοραση Samsung 14'' εγχρωμη χωρις scart και τηλεκοντρολ 3) ΕΚΔΟΣΕΙΣ ΔΟΜΗ Α.Ε. ΙΣΤΟΡΙΑ ΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ. 16 ΤΟΜΟΙ. Εκδότες ΗΛΙΑΣ ΜΑΝΙΑΤΕΑΣ ΙΩΑΝΝΗΣ ΤΕΓΟΠΟΥΛΟΣ Απο μετρο Ελληνικου μονο Οθονη και βιβλια δοθηκαν στο φιλο serdakis που θα τα δωσει τον Γρηγορη Εμεινε 2) Τηλεοραση Samsung 14'' εγχρωμη χωρις scart και τηλεκοντρολ 1
serdakis Δημοσ. 11 Σεπτεμβρίου 2016 Δημοσ. 11 Σεπτεμβρίου 2016 Οθονη και βιβλια δοθηκαν στο φιλο serdakis που θα τα δωσει τον Γρηγορη Εμεινε 2) Τηλεοραση Samsung 14'' εγχρωμη χωρις scart και τηλεκοντρολ Παρελαβα και ευχαριστω πολυ 2
coolerman Δημοσ. 12 Σεπτεμβρίου 2016 Δημοσ. 12 Σεπτεμβρίου 2016 (επεξεργασμένο) Τα τηλ δώθηκαν στον digitheos! Ελπίζω να πιάσουν τόπο. Επεξ/σία 12 Σεπτεμβρίου 2016 από coolerman
idet2 Δημοσ. 13 Σεπτεμβρίου 2016 Δημοσ. 13 Σεπτεμβρίου 2016 Να ευχαριστήσω πολύ των jeep13 για την άψογη συνεννόηση και την άμεση αποστολή! 1 ρουτερ wind παλιο με το τροφοδοτικο του ειμαι απο κρητη και στελνω με ελτα μετα απο 2.5 ευρω καταθεση.
tigergreg Δημοσ. 14 Σεπτεμβρίου 2016 Δημοσ. 14 Σεπτεμβρίου 2016 (επεξεργασμένο) Χαριζονται ολα μαζι τα εξης μοντεμ-ρουτερ. 1.INTRAKOM NETMOD με ενσωματωμενη τροφοδοσια ενσυρματο. 2.INTRACOM NETMOD ME USB ενσυρματο και ενσωματωμενη τροφοδοσια. 3.INTRACOM NETFASTER IAD 2 ασυρματο εχει χαθει το τροφοδοτικο. 4.ADB P.RG A4201G ασυρματο με τροφοδοτικο αμεταχειριστο. ΤΑ ΠΑΙΡΝΕΤΕ ΜΟΝΟ ΟΛΑ ΜΑΖΙ ΚΑΙ ΜΟΝΟΝ ΑΠΟ ΤΗΝ ΕΔΡΑ ΜΟΥ ΠΙΣΩ ΑΠΟ ΕΦΕΤΕΙΟ ΑΘΗΝΑΣ. Ποσταρετε πρωτα εδω και στειλτε αμεσα πμ. Παρακαλω μονο οσοι ειστε σιγουροι. ΔΟΘΗΚΑΝ! Επεξ/σία 16 Σεπτεμβρίου 2016 από tigergreg
SpirosLouis Δημοσ. 14 Σεπτεμβρίου 2016 Δημοσ. 14 Σεπτεμβρίου 2016 Χαριζονται ολα μαζι τα εξης μοντεμ-ρουτερ. 1.INTRAKOM NETMOD με ενσωματωμενη τροφοδοσια ενσυρματο. 2.INTRACOM NETMOD ME USB ενσυρματο και ενσωματωμενη τροφοδοσια. 3.INTRACOM NETFASTER IAD 2 ασυρματο εχει χαθει το τροφοδοτικο. 4.ADB P.RG A4201G ασυρματο με τροφοδοτικο αμεταχειριστο. ΤΑ ΠΑΙΡΝΕΤΕ ΜΟΝΟ ΟΛΑ ΜΑΖΙ ΚΑΙ ΜΟΝΟΝ ΑΠΟ ΤΗΝ ΕΔΡΑ ΜΟΥ ΠΙΣΩ ΑΠΟ ΕΦΕΤΕΙΟ ΑΘΗΝΑΣ. Ποσταρετε πρωτα εδω και στειλτε αμεσα πμ. Παρακαλω μονο οσοι ειστε σιγουροι. Ενδιαφέρομαι!
coolerman Δημοσ. 16 Σεπτεμβρίου 2016 Δημοσ. 16 Σεπτεμβρίου 2016 Έκλεισε στον φίλο coolerman το netgear. Με γειά Να ευχαριστήσω τον kostasSTi για το netgear! 1
tigergreg Δημοσ. 16 Σεπτεμβρίου 2016 Δημοσ. 16 Σεπτεμβρίου 2016 (επεξεργασμένο) Χαριζεται CD-DVD PLAYER SONY DVP-NS32 που θελει αλλαγη το ματακι του λεηζερ. Με το τ/χ του ασημι χρωμα και τα δυο. Παραλαβη ΜΟΝΟΝ στην εδρα μου πισω απο το εφετειο αθηνας κατοπιν τηλ ραντεβου. Ποσταρετε πρωτα εδω και στειλτε αμεσα πμ. Παρακαλω μονο οσοι ειστε σιγουροι. ΔΟΘΗΚΕ! Επεξ/σία 21 Σεπτεμβρίου 2016 από tigergreg
kostasSTi Δημοσ. 17 Σεπτεμβρίου 2016 Δημοσ. 17 Σεπτεμβρίου 2016 Να ευχαριστήσω τον kostasSTi για το netgear! Να'σαι καλά φίλε, με γεια!
liodos1988 Δημοσ. 17 Σεπτεμβρίου 2016 Δημοσ. 17 Σεπτεμβρίου 2016 δόθηκαν εκτος φορουμ . edit : Χαρίζονται 20 τεμάχια , Cdrw/DvD/Dvdrw (διάφορα) IDE για οποίον χρειάζεται ( εχει ανάγκη) για χρήση η για επισκευή , άγνωστης κατάστασης σε διάφορα χρώματα (ασημί , μαύρα , λευκά) και δωρο η σκονη ! αν δεν υπάρξει ενδιαφέρον της επόμενες μερες θα πάνε στον κάδο. Δηλώνετε ενδιαφέρον εδω και μετα ΠΜ. edit : Χαρίζεται ο παρακάτω δεκτής για microsoft desktop σετ : Υπαρχουν ακομα .
tigergreg Δημοσ. 18 Σεπτεμβρίου 2016 Δημοσ. 18 Σεπτεμβρίου 2016 Παρελαβα και ευχαριστω πολυ Ευχαριστω πολυ κι εγω. Οθονη και βιβλια δοθηκαν στο φιλο serdakis που θα τα δωσει τον Γρηγορη Εμεινε 2) Τηλεοραση Samsung 14'' εγχρωμη χωρις scart και τηλεκοντρολ Ευχαριστω και παλι για τα βιβλια. 1
Προτεινόμενες αναρτήσεις