Vatos_locos Δημοσ. 15 Ιουλίου 2007 Δημοσ. 15 Ιουλίου 2007 e ok tote den peirazei pali kala pou to dinei to paidi tsampa kiolas makari na to tsimpisei kanena s apo kriti pou to xriazete exw kai egw ena trofwdwtiko miko gia kanenakatebastiri kalo 8a einai alla 8elei anemistira enan 80ari kai sin oti tou exw kopsei to ena kalwdio pou dinei reuma stis disketes exei allo ena omos an to 8elei kanena o protos pou to zitaei apo edw to pire alla erxete apo edw kai to tsimpaei giati den mporw na figw ena anemistiraki 8elei kai leitourgei mia xara
laskos0 Δημοσ. 15 Ιουλίου 2007 Δημοσ. 15 Ιουλίου 2007 ftouuuuuu kai to xreiazomoun.... NightWolf αν είσαι Πειραιά κάτι μπορεί να γίνει...το καράβι είναι ένα φτηνός τρόπος μεταφοράς..πιστεύω δηλαδή με κανα 10ευρο (αν βρω άκρη θα προσπαθήσω για δωρεάν) να μπορεί να φτάσει στο λιμάνι του Πειραιά..Από εκεί θα πρέπει να το παραλάβεις εσύ εννοείται... Το θέμα είναι αν έχεις πρόσβαση στον Πειραιά...έχεις;
N1ghtW0lf Δημοσ. 15 Ιουλίου 2007 Δημοσ. 15 Ιουλίου 2007 Peiraia menw alla brhka twra to apogeyma pou phga gia kafe me ena filo mou ena kouti palio pou eixe se mia apo8hkh ksexasmeno. Opote thanx!
skullman Δημοσ. 16 Ιουλίου 2007 Δημοσ. 16 Ιουλίου 2007 Φίλε laskos0, αν δεν το θέλει κάποιος άλλος, θα μου ήταν χρήσιμο εμένα....Στα Χανιά βρίσκομαι, αλλά και συχνά έρχομαι στο Ηράκλειο και πολλούς φίλους έχω εκεί να το παραλάβουνε αντί για μένα! Αν έχεις βρεί κάποιον άλλο που του είναι πιο απαραίτητο, δώσε το ελεύθερα! Αν όχι, τότε το κανονίζουμε! Ευχαριστώ!
idet2 Δημοσ. 16 Ιουλίου 2007 Δημοσ. 16 Ιουλίου 2007 Χαρίζεται - στον πρώτο που θα το ζητήσει με δημόσιο post - ένα κουτί Η/Υ innovator (λευκό και μπλε με χερούλι στο πάνω μέρος) που περιέχει τροφοδοτικό 350 WATT.Η προσφορά αυτή απευθύνεται για άτομα εντός Κρήτης - για ευνόητους λόγους - και κατά προτίμηση Ηράκλειο.. File eimai Hrakleio kai tha me endiefere ena tetoio kouti (giati to palio mou de me kalyptei pia). Edit: An eksakolouthei na isxyei i prosfora kai de prolave kaneis allos tote steile mou PM. Eyxaristw
Narayan Δημοσ. 16 Ιουλίου 2007 Δημοσ. 16 Ιουλίου 2007 Δίνω κωδικό της WIND για 100 SMS από το ΘΕΜΑ. Ο πρώτος που θα το ζητήσει εδώ το πήρε
laskos0 Δημοσ. 18 Ιουλίου 2007 Δημοσ. 18 Ιουλίου 2007 Φίλε laskos0, αν δεν το θέλει κάποιος άλλος, θα μου ήταν χρήσιμο εμένα....Στα Χανιά βρίσκομαι, αλλά και συχνά έρχομαι στο Ηράκλειο και πολλούς φίλους έχω εκεί να το παραλάβουνε αντί για μένα! Αν έχεις βρεί κάποιον άλλο που του είναι πιο απαραίτητο, δώσε το ελεύθερα! Αν όχι, τότε το κανονίζουμε! Ευχαριστώ! skullman το ζήτησες πρώτος και άρα αν το θες το κουτί θα το πάρεις ...φίλε idet2 αν δεν το θέλει ο skullman τότε είναι δικό σου...περιμένω pm από skullman αρχικά
skullman Δημοσ. 18 Ιουλίου 2007 Δημοσ. 18 Ιουλίου 2007 Σε ευχαριστώ φίλε laskos0. Έχω στείλει ήδη 1 ξαδερφάκι μου που θα βρίσκεται στο Ηράκλειο σήμερα. Σόρρυ φίλε idet2, δεν το χα πάρει χαμπάρι οτι το ήθελες και εσύ! Ελπίζω να μην σε πειράζει...
idet2 Δημοσ. 18 Ιουλίου 2007 Δημοσ. 18 Ιουλίου 2007 Σε ευχαριστώ φίλε laskos0. Έχω στείλει ήδη 1 ξαδερφάκι μου που θα βρίσκεται στο Ηράκλειο σήμερα. Σόρρυ φίλε idet2, δεν το χα πάρει χαμπάρι οτι το ήθελες και εσύ! Ελπίζω να μην σε πειράζει... De me peirazei giati itan safis o "laskos0", eipe o prwtos kai esy isoun o prwtos ksekathara kai me diafora . Kapoia alli fora mporei na se prolavw
skullman Δημοσ. 19 Ιουλίου 2007 Δημοσ. 19 Ιουλίου 2007 Να ευχαριστήσω πλέον και δημοσίως τον φίλο laskos0! Το πήρα σήμερα το κουτάκι, το οποίο θα με καλύψει απόλυτα! Ευχαριστώ φίλε μου!
predator Δημοσ. 20 Ιουλίου 2007 Δημοσ. 20 Ιουλίου 2007 χαριζεται adsl modem siemens XpresslinkD για PSTN. μαλλον εχει προβλημα αλλα οποιος θελει να πειραματιστει ας κανει ενα reply εδω. συναντηση σε περαμα η πειραια μονο.
laskos0 Δημοσ. 20 Ιουλίου 2007 Δημοσ. 20 Ιουλίου 2007 Να ευχαριστήσω πλέον και δημοσίως τον φίλο laskos0! Το πήρα σήμερα το κουτάκι, το οποίο θα με καλύψει απόλυτα! Ευχαριστώ φίλε μου! Να 'σαι καλά! Καλοτάξιδο!
Προτεινόμενες αναρτήσεις