thodoris1985 Δημοσ. 9 Σεπτεμβρίου 2016 Δημοσ. 9 Σεπτεμβρίου 2016 ειμαι απο κρητη και στελνω με ελτα μετα απο 2.5 ευρω καταθεση. Νομίζω ότι τα μεταφορικά σε δέμα μικρότερο των 3 κιλών είναι 1.5 ευρώ. 2
idet2 Δημοσ. 9 Σεπτεμβρίου 2016 Δημοσ. 9 Σεπτεμβρίου 2016 Ενδιαφέρομαι για το ρουτερ με το τροφοδοτικό του. Στέλνω ΠΜ
tomato9 Δημοσ. 9 Σεπτεμβρίου 2016 Δημοσ. 9 Σεπτεμβρίου 2016 1 φορτιστης samsung (τους παλιους με το πλακουτσωτο βυσμα) 1 pci ethernet1 ανταπτορας vga 1 μητρικη χαλασμενη ASUS PSS-MX S 1 tele ir 110 (αχρησιμοποιητο) 1 χαλασμενο κινητο (το λευκο) 1 χαλασμενη sony dsc-s650 (μαλλον ειχε θεμα με τις μπαταριες δεν επαιρνε ρευμα) ενδιαφερομαι για τα παραπανω, στελνω πμ
jeep13 Δημοσ. 9 Σεπτεμβρίου 2016 Δημοσ. 9 Σεπτεμβρίου 2016 Νομίζω ότι τα μεταφορικά σε δέμα μικρότερο των 3 κιλών είναι 1.5 ευρώ. οκ 1.5.
wizzy Δημοσ. 9 Σεπτεμβρίου 2016 Δημοσ. 9 Σεπτεμβρίου 2016 Χαρίζω το Mi Band 1s της Xiaomi. Σημαντική διαφορά του Mi Band 1S με τον προκάτοχό του είναι ότι ενσωματώνει αισθητήρα μέτρησης καρδιακών παλμών, ένα χαρακτηριστικό το οποίο επιθυμούν αρκετοί χρήστες. Πέρα από τη μέτρηση καρδιακών παλμών, το Mi Band 1S μπορεί να παρακολουθεί την ποσότητα και την ποιότητα του ύπνου, καθώς και να μετράει βήματα. Σαφώς, διατηρεί τις ειδοποιήσεις μέσω δόνησης και LED που διαθέτει το προηγούμενο μοντέλο. Επιπλέον, το Mi Band 1S προσφέρει τη δυνατότητα ξεκλειδώματος του τηλεφώνου εντός μιας ορισμένης εμβέλειας. Ενδέχεται να μην είναι συμβατό με τα λουριά του προηγούμενου Mi Band, καθώς διαθέτει διαφορετικές διαστάσεις (Mi Band 1S: 37 x 13,6 x 9,9 χιλιοστά, Mi Band: 36 x 14 x 9 χιλιοστά). Ακόμη, το νέο μοντέλο είναι βαρύτερο κατά μισό γραμμάριο. Επίσης, διαθέτει πιστοποίηση IP67 για σκόνη και νερό και επίσης, διαθέτει μπαταρία χωρητικότητας 45 mAh, όμοια δηλαδή με το προηγούμενο μοντέλο. Ωστόσο, το Mi Band 1S ενδέχεται να έχει μικρότερη αυτονομία από το Mi Band (η μπαταρία του οποίου διαρκούσε για 30 ημέρες σύμφωνα με την Xiaomi), καθώς διαθέτει αισθητήρα μέτρησης καρδιακών παλμών, η συχνή χρήση του οποίου θα επηρεάζει τη διάρκεια της μπαταρίας. (πηγή) Πριν τρέξουν οι απανταχού πιθανοί νέοι κάτοχοι, σημειώνω κάποιες παρατηρήσεις για το συγκεκριμένο (a.k.a. οι καλοί λογαριασμοί κάνουν τους καλούς φίλους): Η συσκευή είναι σε απλώς καλή κατάσταση. Αυτό σημαίνει ότι έχει "φάει" μερικές "κακές" (οι οποίες άφησαν κάποια σημάδια), έτυχαν 1-2 φορές που το ξέχασα στο χέρι μου την ώρα που έκανα μπάνιο (σπίτι) κτλ. Το αποτέλεσμα είναι να επηρεαστεί μερικώς η λειτουργικότητα της συσκευής. Όπερ μεθερμηνευόμενον ότι είναι δυνατές όλες οι λειτουργίες που παρέχει η συσκευή (μέσω της εφαρμογής της Xiaomi) εκτός από: 1) Την αναλυτική παρουσίαση των βημάτων σας (κοινώς, δεν θα βλέπετε ότι π.χ. μεταξύ 13:00 και 14:00 "γράψατε" 1000 βήματα). 2) Τη συνολική καταγραφή των βημάτων σας από την εφαρμογή (κοινώς, η συσκευή καταγράφει τα βήματά σας και σας ειδοποιεί με δόνηση όταν "πιάσετε" το στόχο βημάτων που έχετε ορίσει, αλλά η εφαρμογή δεν κρατάει αρχείο επίτευξης στόχου. Ίσως με άλλη εφαρμογή, π.χ. Google Fit να δουλέψει, δεν το δοκίμασα). 3) Την καταγραφή των δεδομένων για τον ύπνο σας (κοινώς, δεν καταγράφει πόσες ώρες κοιμηθήκατε το βράδυ, ποιες από αυτές τις ώρες ήταν light sleep και ποιες όχι). Την λειτουργούσα σε τηλεφωνική συσκευή με Android λειτουργικό, δεν ξέρω εάν "παίζει" με iPhones ή Windows phones. Ο νέος κάτοχος θα λάβει τη συσκευή στη συσκευασία της, μαζί με το φορτιστή της. Θα επωμιστώ τα έξοδα αποστολής. Εκδήλωση ενδιαφέροντος πρώτα εδώ με quote αυτό το post και μετά pm για λεπτομέρειες. Επειδή είχα άσχημη εμπειρία στο παρελθόν, διατηρώ το δικαίωμα να το δώσω σε όποιον επιλέξω - επομένος ο πρώτος που θα δηλώσει ενδιαφέρον δεν σημαίνει "αυτόματα" ότι θα το πάρει. 2
liodos1988 Δημοσ. 9 Σεπτεμβρίου 2016 Δημοσ. 9 Σεπτεμβρίου 2016 Χαρίζω το Mi Band 1s της Xiaomi. Σημαντική διαφορά του Mi Band 1S με τον προκάτοχό του είναι ότι ενσωματώνει αισθητήρα μέτρησης καρδιακών παλμών, ένα χαρακτηριστικό το οποίο επιθυμούν αρκετοί χρήστες. Πέρα από τη μέτρηση καρδιακών παλμών, το Mi Band 1S μπορεί να παρακολουθεί την ποσότητα και την ποιότητα του ύπνου, καθώς και να μετράει βήματα. Σαφώς, διατηρεί τις ειδοποιήσεις μέσω δόνησης και LED που διαθέτει το προηγούμενο μοντέλο. Επιπλέον, το Mi Band 1S προσφέρει τη δυνατότητα ξεκλειδώματος του τηλεφώνου εντός μιας ορισμένης εμβέλειας. Ενδέχεται να μην είναι συμβατό με τα λουριά του προηγούμενου Mi Band, καθώς διαθέτει διαφορετικές διαστάσεις (Mi Band 1S: 37 x 13,6 x 9,9 χιλιοστά, Mi Band: 36 x 14 x 9 χιλιοστά). Ακόμη, το νέο μοντέλο είναι βαρύτερο κατά μισό γραμμάριο. Επίσης, διαθέτει πιστοποίηση IP67 για σκόνη και νερό και επίσης, διαθέτει μπαταρία χωρητικότητας 45 mAh, όμοια δηλαδή με το προηγούμενο μοντέλο. Ωστόσο, το Mi Band 1S ενδέχεται να έχει μικρότερη αυτονομία από το Mi Band (η μπαταρία του οποίου διαρκούσε για 30 ημέρες σύμφωνα με την Xiaomi), καθώς διαθέτει αισθητήρα μέτρησης καρδιακών παλμών, η συχνή χρήση του οποίου θα επηρεάζει τη διάρκεια της μπαταρίας. (πηγή) Πριν τρέξουν οι απανταχού πιθανοί νέοι κάτοχοι, σημειώνω κάποιες παρατηρήσεις για το συγκεκριμένο (a.k.a. οι καλοί λογαριασμοί κάνουν τους καλούς φίλους): Η συσκευή είναι σε απλώς καλή κατάσταση. Αυτό σημαίνει ότι έχει "φάει" μερικές "κακές" (οι οποίες άφησαν κάποια σημάδια), έτυχαν 1-2 φορές που το ξέχασα στο χέρι μου την ώρα που έκανα μπάνιο (σπίτι) κτλ. Το αποτέλεσμα είναι να επηρεαστεί μερικώς η λειτουργικότητα της συσκευής. Όπερ μεθερμηνευόμενον ότι είναι δυνατές όλες οι λειτουργίες που παρέχει η συσκευή (μέσω της εφαρμογής της Xiaomi) εκτός από: 1) Την αναλυτική παρουσίαση των βημάτων σας (κοινώς, δεν θα βλέπετε ότι π.χ. μεταξύ 13:00 και 14:00 "γράψατε" 1000 βήματα). 2) Τη συνολική καταγραφή των βημάτων σας από την εφαρμογή (κοινώς, η συσκευή καταγράφει τα βήματά σας και σας ειδοποιεί με δόνηση όταν "πιάσετε" το στόχο βημάτων που έχετε ορίσει, αλλά η εφαρμογή δεν κρατάει αρχείο επίτευξης στόχου. Ίσως με άλλη εφαρμογή, π.χ. Google Fit να δουλέψει, δεν το δοκίμασα). 3) Την καταγραφή των δεδομένων για τον ύπνο σας (κοινώς, δεν καταγράφει πόσες ώρες κοιμηθήκατε το βράδυ, ποιες από αυτές τις ώρες ήταν light sleep και ποιες όχι). Την λειτουργούσα σε τηλεφωνική συσκευή με Android λειτουργικό, δεν ξέρω εάν "παίζει" με iPhones ή Windows phones. Ο νέος κάτοχος θα λάβει τη συσκευή στη συσκευασία της, μαζί με το φορτιστή της. Θα επωμιστώ τα έξοδα αποστολής. Εκδήλωση ενδιαφέροντος πρώτα εδώ με quote αυτό το post και μετά pm για λεπτομέρειες. Επειδή είχα άσχημη εμπειρία στο παρελθόν, διατηρώ το δικαίωμα να το δώσω σε όποιον επιλέξω - επομένος ο πρώτος που θα δηλώσει ενδιαφέρον δεν σημαίνει "αυτόματα" ότι θα το πάρει. Το θελω
SakafliaC Δημοσ. 9 Σεπτεμβρίου 2016 Δημοσ. 9 Σεπτεμβρίου 2016 Χαρίζω το Mi Band 1s της Xiaomi. Σημαντική διαφορά του Mi Band 1S με τον προκάτοχό του είναι ότι ενσωματώνει αισθητήρα μέτρησης καρδιακών παλμών, ένα χαρακτηριστικό το οποίο επιθυμούν αρκετοί χρήστες. Πέρα από τη μέτρηση καρδιακών παλμών, το Mi Band 1S μπορεί να παρακολουθεί την ποσότητα και την ποιότητα του ύπνου, καθώς και να μετράει βήματα. Σαφώς, διατηρεί τις ειδοποιήσεις μέσω δόνησης και LED που διαθέτει το προηγούμενο μοντέλο. Επιπλέον, το Mi Band 1S προσφέρει τη δυνατότητα ξεκλειδώματος του τηλεφώνου εντός μιας ορισμένης εμβέλειας. Ενδέχεται να μην είναι συμβατό με τα λουριά του προηγούμενου Mi Band, καθώς διαθέτει διαφορετικές διαστάσεις (Mi Band 1S: 37 x 13,6 x 9,9 χιλιοστά, Mi Band: 36 x 14 x 9 χιλιοστά). Ακόμη, το νέο μοντέλο είναι βαρύτερο κατά μισό γραμμάριο. Επίσης, διαθέτει πιστοποίηση IP67 για σκόνη και νερό και επίσης, διαθέτει μπαταρία χωρητικότητας 45 mAh, όμοια δηλαδή με το προηγούμενο μοντέλο. Ωστόσο, το Mi Band 1S ενδέχεται να έχει μικρότερη αυτονομία από το Mi Band (η μπαταρία του οποίου διαρκούσε για 30 ημέρες σύμφωνα με την Xiaomi), καθώς διαθέτει αισθητήρα μέτρησης καρδιακών παλμών, η συχνή χρήση του οποίου θα επηρεάζει τη διάρκεια της μπαταρίας. (πηγή) Πριν τρέξουν οι απανταχού πιθανοί νέοι κάτοχοι, σημειώνω κάποιες παρατηρήσεις για το συγκεκριμένο (a.k.a. οι καλοί λογαριασμοί κάνουν τους καλούς φίλους): Η συσκευή είναι σε απλώς καλή κατάσταση. Αυτό σημαίνει ότι έχει "φάει" μερικές "κακές" (οι οποίες άφησαν κάποια σημάδια), έτυχαν 1-2 φορές που το ξέχασα στο χέρι μου την ώρα που έκανα μπάνιο (σπίτι) κτλ. Το αποτέλεσμα είναι να επηρεαστεί μερικώς η λειτουργικότητα της συσκευής. Όπερ μεθερμηνευόμενον ότι είναι δυνατές όλες οι λειτουργίες που παρέχει η συσκευή (μέσω της εφαρμογής της Xiaomi) εκτός από: 1) Την αναλυτική παρουσίαση των βημάτων σας (κοινώς, δεν θα βλέπετε ότι π.χ. μεταξύ 13:00 και 14:00 "γράψατε" 1000 βήματα). 2) Τη συνολική καταγραφή των βημάτων σας από την εφαρμογή (κοινώς, η συσκευή καταγράφει τα βήματά σας και σας ειδοποιεί με δόνηση όταν "πιάσετε" το στόχο βημάτων που έχετε ορίσει, αλλά η εφαρμογή δεν κρατάει αρχείο επίτευξης στόχου. Ίσως με άλλη εφαρμογή, π.χ. Google Fit να δουλέψει, δεν το δοκίμασα). 3) Την καταγραφή των δεδομένων για τον ύπνο σας (κοινώς, δεν καταγράφει πόσες ώρες κοιμηθήκατε το βράδυ, ποιες από αυτές τις ώρες ήταν light sleep και ποιες όχι). Την λειτουργούσα σε τηλεφωνική συσκευή με Android λειτουργικό, δεν ξέρω εάν "παίζει" με iPhones ή Windows phones. Ο νέος κάτοχος θα λάβει τη συσκευή στη συσκευασία της, μαζί με το φορτιστή της. Θα επωμιστώ τα έξοδα αποστολής. Εκδήλωση ενδιαφέροντος πρώτα εδώ με quote αυτό το post και μετά pm για λεπτομέρειες. Επειδή είχα άσχημη εμπειρία στο παρελθόν, διατηρώ το δικαίωμα να το δώσω σε όποιον επιλέξω - επομένος ο πρώτος που θα δηλώσει ενδιαφέρον δεν σημαίνει "αυτόματα" ότι θα το πάρει. Θα μ ενδιέφερε, ευχαριστώ.
kostasSTi Δημοσ. 9 Σεπτεμβρίου 2016 Δημοσ. 9 Σεπτεμβρίου 2016 Χαρίζεται ρουτερ netgear dgn2000 (adsl2+ και wireless N) χωρίς τροφοδοτικό (δεν το βρίσκω εδώ και καιρό). Η τροφοδοσία του είναι 12V 1A. Έχω backup routers, δεν το χρησιμοποιω εδώ και 2 χρόνια. Όποιος ενδιαφέρεται πρώτα εδώ ποστ και μετά π.μ. Υ.Γ. Είμαι στα Τρικαλα. Είτε παραλαβή από εδώ, είτε αποστολή με ότι επιθυμείτε (δικά σας έξοδα).
mikegad Δημοσ. 9 Σεπτεμβρίου 2016 Δημοσ. 9 Σεπτεμβρίου 2016 Χαρίζω το Mi Band 1s της Xiaomi. Σημαντική διαφορά του Mi Band 1S με τον προκάτοχό του είναι ότι ενσωματώνει αισθητήρα μέτρησης καρδιακών παλμών, ένα χαρακτηριστικό το οποίο επιθυμούν αρκετοί χρήστες. Πέρα από τη μέτρηση καρδιακών παλμών, το Mi Band 1S μπορεί να παρακολουθεί την ποσότητα και την ποιότητα του ύπνου, καθώς και να μετράει βήματα. Σαφώς, διατηρεί τις ειδοποιήσεις μέσω δόνησης και LED που διαθέτει το προηγούμενο μοντέλο. Επιπλέον, το Mi Band 1S προσφέρει τη δυνατότητα ξεκλειδώματος του τηλεφώνου εντός μιας ορισμένης εμβέλειας. Ενδέχεται να μην είναι συμβατό με τα λουριά του προηγούμενου Mi Band, καθώς διαθέτει διαφορετικές διαστάσεις (Mi Band 1S: 37 x 13,6 x 9,9 χιλιοστά, Mi Band: 36 x 14 x 9 χιλιοστά). Ακόμη, το νέο μοντέλο είναι βαρύτερο κατά μισό γραμμάριο. Επίσης, διαθέτει πιστοποίηση IP67 για σκόνη και νερό και επίσης, διαθέτει μπαταρία χωρητικότητας 45 mAh, όμοια δηλαδή με το προηγούμενο μοντέλο. Ωστόσο, το Mi Band 1S ενδέχεται να έχει μικρότερη αυτονομία από το Mi Band (η μπαταρία του οποίου διαρκούσε για 30 ημέρες σύμφωνα με την Xiaomi), καθώς διαθέτει αισθητήρα μέτρησης καρδιακών παλμών, η συχνή χρήση του οποίου θα επηρεάζει τη διάρκεια της μπαταρίας. (πηγή) Πριν τρέξουν οι απανταχού πιθανοί νέοι κάτοχοι, σημειώνω κάποιες παρατηρήσεις για το συγκεκριμένο (a.k.a. οι καλοί λογαριασμοί κάνουν τους καλούς φίλους): Η συσκευή είναι σε απλώς καλή κατάσταση. Αυτό σημαίνει ότι έχει "φάει" μερικές "κακές" (οι οποίες άφησαν κάποια σημάδια), έτυχαν 1-2 φορές που το ξέχασα στο χέρι μου την ώρα που έκανα μπάνιο (σπίτι) κτλ. Το αποτέλεσμα είναι να επηρεαστεί μερικώς η λειτουργικότητα της συσκευής. Όπερ μεθερμηνευόμενον ότι είναι δυνατές όλες οι λειτουργίες που παρέχει η συσκευή (μέσω της εφαρμογής της Xiaomi) εκτός από: 1) Την αναλυτική παρουσίαση των βημάτων σας (κοινώς, δεν θα βλέπετε ότι π.χ. μεταξύ 13:00 και 14:00 "γράψατε" 1000 βήματα). 2) Τη συνολική καταγραφή των βημάτων σας από την εφαρμογή (κοινώς, η συσκευή καταγράφει τα βήματά σας και σας ειδοποιεί με δόνηση όταν "πιάσετε" το στόχο βημάτων που έχετε ορίσει, αλλά η εφαρμογή δεν κρατάει αρχείο επίτευξης στόχου. Ίσως με άλλη εφαρμογή, π.χ. Google Fit να δουλέψει, δεν το δοκίμασα). 3) Την καταγραφή των δεδομένων για τον ύπνο σας (κοινώς, δεν καταγράφει πόσες ώρες κοιμηθήκατε το βράδυ, ποιες από αυτές τις ώρες ήταν light sleep και ποιες όχι). Την λειτουργούσα σε τηλεφωνική συσκευή με Android λειτουργικό, δεν ξέρω εάν "παίζει" με iPhones ή Windows phones. Ο νέος κάτοχος θα λάβει τη συσκευή στη συσκευασία της, μαζί με το φορτιστή της. Θα επωμιστώ τα έξοδα αποστολής. Εκδήλωση ενδιαφέροντος πρώτα εδώ με quote αυτό το post και μετά pm για λεπτομέρειες. Επειδή είχα άσχημη εμπειρία στο παρελθόν, διατηρώ το δικαίωμα να το δώσω σε όποιον επιλέξω - επομένος ο πρώτος που θα δηλώσει ενδιαφέρον δεν σημαίνει "αυτόματα" ότι θα το πάρει. Δηλώνω ενδιαφέρον και εγώ Αν στέλνεις με ΕΛΤΑ τα έξοδα δικά μου.Αν όχι αποσύρω το ενδιαφέρον (μην μπαίνεις σε έξοδα)
Phoenix7 Δημοσ. 9 Σεπτεμβρίου 2016 Δημοσ. 9 Σεπτεμβρίου 2016 Χαρίζω το Mi Band 1s της Xiaomi. Σημαντική διαφορά του Mi Band 1S με τον προκάτοχό του είναι ότι ενσωματώνει αισθητήρα μέτρησης καρδιακών παλμών, ένα χαρακτηριστικό το οποίο επιθυμούν αρκετοί χρήστες. Πέρα από τη μέτρηση καρδιακών παλμών, το Mi Band 1S μπορεί να παρακολουθεί την ποσότητα και την ποιότητα του ύπνου, καθώς και να μετράει βήματα. Σαφώς, διατηρεί τις ειδοποιήσεις μέσω δόνησης και LED που διαθέτει το προηγούμενο μοντέλο. Επιπλέον, το Mi Band 1S προσφέρει τη δυνατότητα ξεκλειδώματος του τηλεφώνου εντός μιας ορισμένης εμβέλειας. Ενδέχεται να μην είναι συμβατό με τα λουριά του προηγούμενου Mi Band, καθώς διαθέτει διαφορετικές διαστάσεις (Mi Band 1S: 37 x 13,6 x 9,9 χιλιοστά, Mi Band: 36 x 14 x 9 χιλιοστά). Ακόμη, το νέο μοντέλο είναι βαρύτερο κατά μισό γραμμάριο. Επίσης, διαθέτει πιστοποίηση IP67 για σκόνη και νερό και επίσης, διαθέτει μπαταρία χωρητικότητας 45 mAh, όμοια δηλαδή με το προηγούμενο μοντέλο. Ωστόσο, το Mi Band 1S ενδέχεται να έχει μικρότερη αυτονομία από το Mi Band (η μπαταρία του οποίου διαρκούσε για 30 ημέρες σύμφωνα με την Xiaomi), καθώς διαθέτει αισθητήρα μέτρησης καρδιακών παλμών, η συχνή χρήση του οποίου θα επηρεάζει τη διάρκεια της μπαταρίας. (πηγή) Πριν τρέξουν οι απανταχού πιθανοί νέοι κάτοχοι, σημειώνω κάποιες παρατηρήσεις για το συγκεκριμένο (a.k.a. οι καλοί λογαριασμοί κάνουν τους καλούς φίλους): Η συσκευή είναι σε απλώς καλή κατάσταση. Αυτό σημαίνει ότι έχει "φάει" μερικές "κακές" (οι οποίες άφησαν κάποια σημάδια), έτυχαν 1-2 φορές που το ξέχασα στο χέρι μου την ώρα που έκανα μπάνιο (σπίτι) κτλ. Το αποτέλεσμα είναι να επηρεαστεί μερικώς η λειτουργικότητα της συσκευής. Όπερ μεθερμηνευόμενον ότι είναι δυνατές όλες οι λειτουργίες που παρέχει η συσκευή (μέσω της εφαρμογής της Xiaomi) εκτός από: 1) Την αναλυτική παρουσίαση των βημάτων σας (κοινώς, δεν θα βλέπετε ότι π.χ. μεταξύ 13:00 και 14:00 "γράψατε" 1000 βήματα). 2) Τη συνολική καταγραφή των βημάτων σας από την εφαρμογή (κοινώς, η συσκευή καταγράφει τα βήματά σας και σας ειδοποιεί με δόνηση όταν "πιάσετε" το στόχο βημάτων που έχετε ορίσει, αλλά η εφαρμογή δεν κρατάει αρχείο επίτευξης στόχου. Ίσως με άλλη εφαρμογή, π.χ. Google Fit να δουλέψει, δεν το δοκίμασα). 3) Την καταγραφή των δεδομένων για τον ύπνο σας (κοινώς, δεν καταγράφει πόσες ώρες κοιμηθήκατε το βράδυ, ποιες από αυτές τις ώρες ήταν light sleep και ποιες όχι). Την λειτουργούσα σε τηλεφωνική συσκευή με Android λειτουργικό, δεν ξέρω εάν "παίζει" με iPhones ή Windows phones. Ο νέος κάτοχος θα λάβει τη συσκευή στη συσκευασία της, μαζί με το φορτιστή της. Θα επωμιστώ τα έξοδα αποστολής. Εκδήλωση ενδιαφέροντος πρώτα εδώ με quote αυτό το post και μετά pm για λεπτομέρειες. Επειδή είχα άσχημη εμπειρία στο παρελθόν, διατηρώ το δικαίωμα να το δώσω σε όποιον επιλέξω - επομένος ο πρώτος που θα δηλώσει ενδιαφέρον δεν σημαίνει "αυτόματα" ότι θα το πάρει. Θα με ενδιέφερε και εμένα φίλε, και μπράβο για την κίνηση να γράψεις και όλες αυτές τις πληροφορίες
wizzy Δημοσ. 9 Σεπτεμβρίου 2016 Δημοσ. 9 Σεπτεμβρίου 2016 Δηλώνω ενδιαφέρον και εγώ Αν στέλνεις με ΕΛΤΑ τα έξοδα δικά μου.Αν όχι αποσύρω το ενδιαφέρον (μην μπαίνεις σε έξοδα) Στέλνω με Κυπριακά Ταχυδρομεία. Το κόστος δεν θα είναι μεγάλο. Εάν θέλεις να διατηρήσεις το ενδιαφέρον σου και να πληρώσεις τα έξοδα αποστολής, έχω λογαριασμό στο paypal. Το σκέφτεσαι και με ενημερώνεις.
coolerman Δημοσ. 9 Σεπτεμβρίου 2016 Δημοσ. 9 Σεπτεμβρίου 2016 Χαρίζεται ρουτερ netgear dgn2000 (adsl2+ και wireless N) χωρίς τροφοδοτικό (δεν το βρίσκω εδώ και καιρό). Η τροφοδοσία του είναι 12V 1A. Έχω backup routers, δεν το χρησιμοποιω εδώ και 2 χρόνια. Όποιος ενδιαφέρεται πρώτα εδώ ποστ και μετά π.μ. Υ.Γ. Είμαι στα Τρικαλα. Είτε παραλαβή από εδώ, είτε αποστολή με ότι επιθυμείτε (δικά σας έξοδα). Με ενδιαφέρει το netgear στέλνω π.μ
Στεφανος123 Δημοσ. 9 Σεπτεμβρίου 2016 Δημοσ. 9 Σεπτεμβρίου 2016 Χαρίζω το Mi Band 1s της Xiaomi. Σημαντική διαφορά του Mi Band 1S με τον προκάτοχό του είναι ότι ενσωματώνει αισθητήρα μέτρησης καρδιακών παλμών, ένα χαρακτηριστικό το οποίο επιθυμούν αρκετοί χρήστες. Πέρα από τη μέτρηση καρδιακών παλμών, το Mi Band 1S μπορεί να παρακολουθεί την ποσότητα και την ποιότητα του ύπνου, καθώς και να μετράει βήματα. Σαφώς, διατηρεί τις ειδοποιήσεις μέσω δόνησης και LED που διαθέτει το προηγούμενο μοντέλο. Επιπλέον, το Mi Band 1S προσφέρει τη δυνατότητα ξεκλειδώματος του τηλεφώνου εντός μιας ορισμένης εμβέλειας. Ενδέχεται να μην είναι συμβατό με τα λουριά του προηγούμενου Mi Band, καθώς διαθέτει διαφορετικές διαστάσεις (Mi Band 1S: 37 x 13,6 x 9,9 χιλιοστά, Mi Band: 36 x 14 x 9 χιλιοστά). Ακόμη, το νέο μοντέλο είναι βαρύτερο κατά μισό γραμμάριο. Επίσης, διαθέτει πιστοποίηση IP67 για σκόνη και νερό και επίσης, διαθέτει μπαταρία χωρητικότητας 45 mAh, όμοια δηλαδή με το προηγούμενο μοντέλο. Ωστόσο, το Mi Band 1S ενδέχεται να έχει μικρότερη αυτονομία από το Mi Band (η μπαταρία του οποίου διαρκούσε για 30 ημέρες σύμφωνα με την Xiaomi), καθώς διαθέτει αισθητήρα μέτρησης καρδιακών παλμών, η συχνή χρήση του οποίου θα επηρεάζει τη διάρκεια της μπαταρίας. (πηγή) Πριν τρέξουν οι απανταχού πιθανοί νέοι κάτοχοι, σημειώνω κάποιες παρατηρήσεις για το συγκεκριμένο (a.k.a. οι καλοί λογαριασμοί κάνουν τους καλούς φίλους): Η συσκευή είναι σε απλώς καλή κατάσταση. Αυτό σημαίνει ότι έχει "φάει" μερικές "κακές" (οι οποίες άφησαν κάποια σημάδια), έτυχαν 1-2 φορές που το ξέχασα στο χέρι μου την ώρα που έκανα μπάνιο (σπίτι) κτλ. Το αποτέλεσμα είναι να επηρεαστεί μερικώς η λειτουργικότητα της συσκευής. Όπερ μεθερμηνευόμενον ότι είναι δυνατές όλες οι λειτουργίες που παρέχει η συσκευή (μέσω της εφαρμογής της Xiaomi) εκτός από: 1) Την αναλυτική παρουσίαση των βημάτων σας (κοινώς, δεν θα βλέπετε ότι π.χ. μεταξύ 13:00 και 14:00 "γράψατε" 1000 βήματα). 2) Τη συνολική καταγραφή των βημάτων σας από την εφαρμογή (κοινώς, η συσκευή καταγράφει τα βήματά σας και σας ειδοποιεί με δόνηση όταν "πιάσετε" το στόχο βημάτων που έχετε ορίσει, αλλά η εφαρμογή δεν κρατάει αρχείο επίτευξης στόχου. Ίσως με άλλη εφαρμογή, π.χ. Google Fit να δουλέψει, δεν το δοκίμασα). 3) Την καταγραφή των δεδομένων για τον ύπνο σας (κοινώς, δεν καταγράφει πόσες ώρες κοιμηθήκατε το βράδυ, ποιες από αυτές τις ώρες ήταν light sleep και ποιες όχι). Την λειτουργούσα σε τηλεφωνική συσκευή με Android λειτουργικό, δεν ξέρω εάν "παίζει" με iPhones ή Windows phones. Ο νέος κάτοχος θα λάβει τη συσκευή στη συσκευασία της, μαζί με το φορτιστή της. Θα επωμιστώ τα έξοδα αποστολής. Εκδήλωση ενδιαφέροντος πρώτα εδώ με quote αυτό το post και μετά pm για λεπτομέρειες. Επειδή είχα άσχημη εμπειρία στο παρελθόν, διατηρώ το δικαίωμα να το δώσω σε όποιον επιλέξω - επομένος ο πρώτος που θα δηλώσει ενδιαφέρον δεν σημαίνει "αυτόματα" ότι θα το πάρει. Με ενδιαφερει
georgeps21 Δημοσ. 9 Σεπτεμβρίου 2016 Δημοσ. 9 Σεπτεμβρίου 2016 Χαρίζεται ρουτερ netgear dgn2000 (adsl2+ και wireless N) χωρίς τροφοδοτικό (δεν το βρίσκω εδώ και καιρό). Η τροφοδοσία του είναι 12V 1A. Έχω backup routers, δεν το χρησιμοποιω εδώ και 2 χρόνια. Όποιος ενδιαφέρεται πρώτα εδώ ποστ και μετά π.μ. Υ.Γ. Είμαι στα Τρικαλα. Είτε παραλαβή από εδώ, είτε αποστολή με ότι επιθυμείτε (δικά σας έξοδα). αν δεν κατσει με καποιον αλλον και εμενα με ενδιαφερει , στελνω και πμ
Phoenix7 Δημοσ. 9 Σεπτεμβρίου 2016 Δημοσ. 9 Σεπτεμβρίου 2016 αποσυρω το ενδιαφέρον μου για το xiaomi mi band ευχαριστώ
Προτεινόμενες αναρτήσεις