111111 Δημοσ. 3 Σεπτεμβρίου 2016 Δημοσ. 3 Σεπτεμβρίου 2016 ΜΟΛΙΣ δωθηκε στον 111111 ευχαριστώπολύ για την μνήμη.... 1
tigergreg Δημοσ. 3 Σεπτεμβρίου 2016 Δημοσ. 3 Σεπτεμβρίου 2016 (επεξεργασμένο) Χαριζονται μινι ηχεια για κινητο σονυ SONY ERICSSON MPS-100 αμεταχειριστα. http://www.ebw.gr/el/product/155650/Sony-MPS-100 Παραλαβη ΜΟΝΟΝ στην εδρα μου πισω απο το εφετειο αθηνας εντος 48ωρου απο την εκδηλωση ενδιαφεροντος. Ποσταρετε πρωτα εδω και στειλτε αμεσα πμ. Παρακαλω μονο οσοι ειστε σιγουροι. Επεξ/σία 3 Σεπτεμβρίου 2016 από tigergreg
tigergreg Δημοσ. 4 Σεπτεμβρίου 2016 Δημοσ. 4 Σεπτεμβρίου 2016 Δοθηκαν τα παντα ολα..... Παμε για την φθινοπωρινη σαιζον τωρα...... 5
mourgolukos Δημοσ. 4 Σεπτεμβρίου 2016 Δημοσ. 4 Σεπτεμβρίου 2016 Ευχαριστώ θερμά τον γρήγορη για τα πράγματα. Τα ηχεία επισκευαστηκαν ηδη και λειτουργούν με usb. Σιγά σιγά θα πιαστούν και τα υπόλοιπα 1
Γιάννης Platano Δημοσ. 5 Σεπτεμβρίου 2016 Δημοσ. 5 Σεπτεμβρίου 2016 (επεξεργασμένο) Διαφορα φωτιστικα 6 τεμαχια Τα ειχα στο κλιμακοστασιο σε οροφη και πανω απο τις εξωπορτες 3 διαμερισματων Ειναι 6 κομματια και δουλευουν κανονικα .Δεν θυμαμαι ποια ειναι διπλα . Παραλαβη μονο απο το σπιτι μου Λυκοβρυση Αττικης Πρωτα post εδω και μετα pm για συνενοηση. Κρατειται για τον φιλο tigergreg Επεξ/σία 6 Σεπτεμβρίου 2016 από Γιάννης Platano 1
tigergreg Δημοσ. 6 Σεπτεμβρίου 2016 Δημοσ. 6 Σεπτεμβρίου 2016 Διαφορα φωτιστικα 6 τεμαχια Τα ειχα στο κλιμακοστασιο σε οροφη και πανω απο τις εξωπορτες 3 διαμερισματων Ειναι 6 κομματια και δουλευουν κανονικα .Δεν θυμαμαι ποια ειναι διπλα . Παραλαβη μονο απο το σπιτι μου Λυκοβρυση Αττικης Πρωτα post εδω και μετα pm για συνενοηση. ΣΤΕΛΝΩ ΠΜ.......
liodos1988 Δημοσ. 8 Σεπτεμβρίου 2016 Δημοσ. 8 Σεπτεμβρίου 2016 Χαρίζονται (5) floppy disks ολα λευκα σε άγνωστη κατάσταση , Ποιο αναλυτικά : 3x Nec FD1231H 1x Mitsumi D359M3D 1x Sony MPF920 Δηλώνετε πρώτα ενδιαφέρων εδώ , και έπειτα σε pm για λεπτομεριες , θα τηρηθεί σειρά προτεραιοτητας . Χαρίζεται 15αρα οθόνη λαπτοπ με πρόβλημα ( κάθετες γραμμές στο κέντρο της ) AU optronics B150XG08 V2 Βγαλμενη απο Sony Vaio. δόθηκαν εκτος φορουμ . edit : Χαρίζονται 20 τεμάχια , Cdrw/DvD/Dvdrw (διάφορα) IDE για οποίον χρειάζεται ( εχει ανάγκη) για χρήση η για επισκευή , άγνωστης κατάστασης σε διάφορα χρώματα (ασημί , μαύρα , λευκά) και δωρο η σκονη ! αν δεν υπάρξει ενδιαφέρον της επόμενες μερες θα πάνε στον κάδο. Δηλώνετε ενδιαφέρον εδω και μετα ΠΜ.
georgeps21 Δημοσ. 8 Σεπτεμβρίου 2016 Δημοσ. 8 Σεπτεμβρίου 2016 δόθηκαν εκτος φορουμ . edit : Χαρίζονται 20 τεμάχια , Cdrw/DvD/Dvdrw (διάφορα) IDE για οποίον χρειάζεται ( εχει ανάγκη) για χρήση η για επισκευή , άγνωστης κατάστασης σε διάφορα χρώματα (ασημί , μαύρα , λευκά) και δωρο η σκονη ! αν δεν υπάρξει ενδιαφέρον της επόμενες μερες θα πάνε στον κάδο. Δηλώνετε ενδιαφέρον εδω και μετα ΠΜ. καλύτερα αν ειναι να πεταχτούν να πανε σε κέντρα ανακύκλωσης. το κοντινότερο σουπερμαρκετ σου μπορει να έχει καδο, αλλιως: http://www.electrocycle.gr/network
liodos1988 Δημοσ. 8 Σεπτεμβρίου 2016 Δημοσ. 8 Σεπτεμβρίου 2016 εννοείται οτι προτιμώ να δοθούν αλλα για παν ενδεχόμενο όμως θα ψαξω για το πλησιέστερο κέντρο ανακύκλωσης/κάδο.
jeep13 Δημοσ. 8 Σεπτεμβρίου 2016 Δημοσ. 8 Σεπτεμβρίου 2016 3 φορτιστες nokia με στρογγυλο βυσμα (2 με το πολυ λεπτο και 1 με πιο χοντρο) 2 samsung (τους παλιος με το πλακουτσωτο βυσμα) 1 sony ep300 τους παλιους 1 usb sony (το ιδιο βυσμα με τον πανω φοτιστη) 1 πληκτρολογιο ps2 (τα πιο πολλα κουμπια δεν αναβουν) ΑΝΤΑΛΛΑΚΤΙΚΑ 2 pci ethernet 1 karta ραδιο-τηλεορασης pci(δεν ειμαι σιγουρος αν δουλευει, αν τη θελει καποιος τη δοκιμαζω) 1 σκληρος maxthon 40 gb χαλασμενος 2 ανταπτορες vga και καποιος αλλος (δειτε φωτο) 2 μητρικες χαλασμενες (ASUS PSS-MX S και intel s3200sh) 1 τροφοδοτικο dps 300ab 19b 400w (kameno) 1 τροφοδοτικο διαλυμενο δειτε φωτο 1 nvidia 128mb nvg34al(καμενη mallon) 1 tele ir 110 (αχρησιμοποιητο) 1 ρουτερ wind παλιο με το τροφοδοτικο του 2 χαλασμενα κινητα (το μαυρο χωρις μπαταρια) 1 χαλασμενη sony dsc-s650 (μαλλον ειχε θεμα με τις μπαταριες δεν επαιρνε ρευμα) 3 θηκες ipod nano 1gen silicon ειμαι απο κρητη και στελνω με ελτα μετα απο 2.5 ευρω καταθεση.
Anonimos filos Δημοσ. 8 Σεπτεμβρίου 2016 Δημοσ. 8 Σεπτεμβρίου 2016 3 φορτιστες nokia με στρογγυλο βυσμα (2 με το πολυ λεπτο και 1 με πιο χοντρο) 2 samsung (τους παλιος με το πλακουτσωτο βυσμα) 1 sony ep300 τους παλιους 1 usb sony (το ιδιο βυσμα με τον πανω φοτιστη) 1 πληκτρολογιο ps2 (τα πιο πολλα κουμπια δεν αναβουν) ΑΝΤΑΛΛΑΚΤΙΚΑ 2 pci ethernet 1 karta ραδιο-τηλεορασης pci(δεν ειμαι σιγουρος αν δουλευει, αν τη θελει καποιος τη δοκιμαζω) 1 σκληρος maxthon 40 gb χαλασμενος 2 ανταπτορες vga και καποιος αλλος (δειτε φωτο) 2 μητρικες χαλασμενες (ASUS PSS-MX S και intel s3200sh) 1 τροφοδοτικο dps 300ab 19b 400w (kameno) 1 τροφοδοτικο διαλυμενο δειτε φωτο 1 nvidia 128mb nvg34al(καμενη mallon) 1 tele ir 110 (αχρησιμοποιητο) 1 ρουτερ wind παλιο με το τροφοδοτικο του 2 χαλασμενα κινητα (το μαυρο χωρις μπαταρια) 1 χαλασμενη sony dsc-s650 (μαλλον ειχε θεμα με τις μπαταριες δεν επαιρνε ρευμα) 3 θηκες ipod nano 1gen silicon ειμαι απο κρητη και στελνω με ελτα μετα απο 2.5 ευρω καταθεση. Καλησπέρα ενδιαφερομε για το 1 τροφοδοτικο dps 300ab 19b 400w αν μπορείς να μου στηλεις εικόνες από μέσα ηα το δω!
funbreaker Δημοσ. 8 Σεπτεμβρίου 2016 Δημοσ. 8 Σεπτεμβρίου 2016 3 φορτιστες nokia με στρογγυλο βυσμα (2 με το πολυ λεπτο και 1 με πιο χοντρο) 2 samsung (τους παλιος με το πλακουτσωτο βυσμα) 1 sony ep300 τους παλιους 1 usb sony (το ιδιο βυσμα με τον πανω φοτιστη) 1 πληκτρολογιο ps2 (τα πιο πολλα κουμπια δεν αναβουν) ΑΝΤΑΛΛΑΚΤΙΚΑ 2 pci ethernet 1 karta ραδιο-τηλεορασης pci(δεν ειμαι σιγουρος αν δουλευει, αν τη θελει καποιος τη δοκιμαζω) 1 σκληρος maxthon 40 gb χαλασμενος 2 ανταπτορες vga και καποιος αλλος (δειτε φωτο) 2 μητρικες χαλασμενες (ASUS PSS-MX S και intel s3200sh) 1 τροφοδοτικο dps 300ab 19b 400w (kameno) 1 τροφοδοτικο διαλυμενο δειτε φωτο 1 nvidia 128mb nvg34al(καμενη mallon) 1 tele ir 110 (αχρησιμοποιητο) 1 ρουτερ wind παλιο με το τροφοδοτικο του 2 χαλασμενα κινητα (το μαυρο χωρις μπαταρια) 1 χαλασμενη sony dsc-s650 (μαλλον ειχε θεμα με τις μπαταριες δεν επαιρνε ρευμα) 3 θηκες ipod nano 1gen silicon ειμαι απο κρητη και στελνω με ελτα μετα απο 2.5 ευρω καταθεση. Ενδιαφέρομαι για τον ένα φορτιστή Nokia με λεπτό βυσμα και το tele.
kSiS Δημοσ. 9 Σεπτεμβρίου 2016 Δημοσ. 9 Σεπτεμβρίου 2016 κωδικός έκπτωσης 10ευρώ για οπτικά VAGANZAhttp://gr.vaganza.us/έχω ξαναψωνίσει πρόσφατα και μου έστειλαν σήμερα μήνυμα που δεν νομίζω να τον χρησιμοποιήσω.
Προτεινόμενες αναρτήσεις