Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Επί της ευκαιρίας, αν και θα γίνω κακός και δεν το θέλω, συνεχίζω να μην θεωρώ σωστό να ζητάμε πράματα χωρίς να ποστάρουμε και στο thread μόνο και μόνο για να μην μας κακοχαρακτηρίσουν κάποιοι κακοπροαίρετοι ότι ζητάμε συχνά. Εκτός κι αν υπάρχει κι άλλος λόγος που δεν ξέρω.

Επισης οτι βιβλιο κυκλοφορει στο παρων θρεντ να ξερετε οτι θα τα παιρνει ενας συγκεκριμενος μονο για δημιουργια βιβλιοθηκης; , μη ποσταρετε ενδιαφερον αδικα τα αλλα μελη. Συμπερασμα

Δημοσ.

Χαριζετε Epson stylus sx115. Λεει συνεχεια οτι δεν εχει μελανια(του βαζω μονο συμβατα, και παλια τα αναγνωριζε, πλεον οχι)

Εκτος αυτου δεν ειχε αλλο προβλημα.

Κανω και αποστολες με elta μονο μετα απο καταθεση.

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Επί της ευκαιρίας, αν και θα γίνω κακός και δεν το θέλω, συνεχίζω να μην θεωρώ σωστό να ζητάμε πράματα χωρίς να ποστάρουμε και στο thread μόνο και μόνο για να μην μας κακοχαρακτηρίσουν κάποιοι κακοπροαίρετοι ότι ζητάμε συχνά. Εκτός κι αν υπάρχει κι άλλος λόγος που δεν ξέρω.

...δεν βλέπω τον λόγο να γίνεις "κακός", fun. Όπως δεν βλέπω τον λόγο να επιμένεις να τονίζεις μια προσωπική σου πεποίθηση (χαρακτηρίζοντας μάλιστα με το ιδιαίτερης βαρύτητας "μη-σωστό").

Όσο για τους λόγους που μπορεί να έχει κάποιος για να κάνει όπως κάνει, εάν το σκεφτείς, πραγματικά δεν σε αφορούν.

Όπως και για το ότι δεν χρειάζεται "να μάθεις κάτι που δεν ήξερες".

...παρ' ολ' αυτά, έτσι για να μην λες (πρώτη και τελευταία φορά δηλαδή) θα σου εξηγήσω ότι επειδή δεν υπήρχε σιγουριά για το ότι θα μπορέσω να παραλάβω (όπως και συνεχίζει να μην υπάρχει), δεν πόσταρα κάτι στο φόρουμ μέχρι να το κουβεντιάσω στο γενικό με τον georgeps21 για να δούμε ΑΝ θα μπορέσουμε να συναντηθούμε. Επιπλέον, είχαν ήδη περάσει μέρες από τη στιγμή της αρχικής δημοσίευσης και ενδιαφέρον μηδενικό, όταν αποφάσισα να τον ρωτήσω αν μπορούμε να κάνουμε κάτι.

Είναι πολύ ενοχλητικό πάντως να θες να επιβάλλεις κάτι με το στανιό, το οποίο νομίζεις "σωστό", χωρίς να υπάρχει υποχρέωση για τους άλλους (όπως αφήνεις να εννοηθεί) αλλά να θες να την δημιουργήσεις.

Αυτά.

Επεξ/σία από washcloud
  • Like 3
Δημοσ.

ευχαριστώ πάρα πολύ το μέλος tornado  για τα 2 μηχανήματα και την άψογη και ευγενέστατη συμπεριφορά - συννενόηση :)

να είστε καλά !!

Δημοσ.

Επειδή το μισό post είναι τουλάχιστον άστοχο, το σχολιάζω εντός spoiler.

...δεν βλέπω τον λόγο να γίνεις "κακός", fun.

Ο λόγος που έγινα κακός δεν είναι που εξέφρασα την άποψή μου, αλλά που όπως τελικα επαληθεύτηκε, εσύ την εξέλαβες με τέτοιο τρόπο ώστε να θεωρηθώ κακός από σένα.

Όπως δεν βλέπω τον λόγο να

επιμένεις να τονίζεις μια προσωπική σου πεποίθηση

Δεν την τονίζω, την εκφράζω επειδή ξανασυνάντησα το φαινόμενο και δεν μου άρεσε.

Θαρρώ πως έχω το δικαίωμα και πέρα απ αυτό θεωρώ πως είναι καλό γενικά να εκφράζονται οι προσωπικές πεποιθήσεις για οτιδήποτε και να συζητιούνται.

(χαρακτηρίζοντας μάλιστα με το ιδιαίτερης βαρύτητας "μη-σωστό").

Καλά sorry κιόλας αλλά αν θίγεσαι από τον χαρακτηρισμό "μη σωστό" και τον ονομάζεις και ιδιαίτερης βαρύτητας, τί θα έλεγες για τον χαρακτηρισμό "λάθος" ή "μλκία"?

Πραγματικά πιο ήπιος χαρακτηρισμός δεν μπορεί να υπάρξει σε έναν σχολιασμό, εκτός κι αν σε πειράζει η κριτική γενικότερα.

Όσο για τους λόγους που μπορεί να έχει κάποιος για να κάνει όπως κάνει,

εάν το σκεφτείς, πραγματικά δεν σε αφορούν.

Δεν σε ρώτησα κάτι προσωπικό ώστε να μην με αφορά και για την ακρίβεια δεν σε ρώτησα καν κάτι.

Αυτό που έκανα είναι να πω πως δεν μπορώ να φανταστώ κάποιον άλλον λόγο εκτός από αυτόν που είπα και που εσύ είχες πει παλαιότερα.

Από την άλλη, το "δεν σε αφορά" για μια τακτική σε ένα forum που είμαστε όλοι μέλη δεν είναι κάτι που συμμερίζομαι.

Όπως και για το ότι δεν χρειάζεται "να μάθεις κάτι που δεν ήξερες".

Εδώ όπως και στο 90% του υπόλοιπου post σου δεν καταλαβαίνω το νόημα των εισαγωτικών αλλά το προσπερνώ.

Επί της ουσίας, δεν αποζητούσα να μάθω κάτι που δεν ήξερα καθώς δεν πίστευα ούτε πιστεύω πως υπάρχει κάτι άλλο από αυτό που είπα (μέχρι αποδείξεως του αντιθέτου) και ο προβληματισμός για την ύπαρξη άλλου λόγου ήταν κυρίως ρητορικός.

...παρ' ολ' αυτά, έτσι για να μην λες (πρώτη και τελευταία φορά δηλαδή)

θα σου εξηγήσω ότι επειδή δεν υπήρχε σιγουριά για το ότι θα μπορέσω να παραλάβω

(όπως και συνεχίζει να μην υπάρχει), δεν πόσταρα κάτι στο φόρουμ μέχρι να το κουβεντιάσω

στο γενικό με τον georgeps21 για να δούμε ΑΝ θα μπορέσουμε να συναντηθούμε.

Επιπλέον, είχαν ήδη περάσει μέρες από τη στιγμή της αρχικής δημοσίευσης και ενδιαφέρον μηδενικό,

όταν αποφάσισα να τον ρωτήσω αν μπορούμε να κάνουμε κάτι.

Μεγάλη μου τιμή, έτσι για να μην λέω, και για μένα και για το κάθε μέλος του forum που μας εξηγείς την τακτική σου η οποία επηρρεάζει το thread στο οποίο δεν κινείσαι μόνος σου.

Ως προς την ουσία αυτών που λες:

Το ότι δεν υπήρχε σιγουριά δεν είναι λόγος να μην ποστάρεις το ενδιαφέρον σου ώστε να γνωρίζουν οι άλλοι ενδιαφερόμενοι τι παίζει και τι πιθανότητες έχουν. Φαντάσου αν γινόταν όλα στο παρασκήνιο πόσα χωρίς λόγο p.m. θα στέλνονταν. Το παρασκήνιο δεν βοηθάει ποτέ σε ένα forum.

Το ότι δεν υπήρχε ενδιαφέρον δεν είναι λόγος να μην ποστάρεις το δικό σου ενδιαφέρον. Πρόσεξε μάλιστα τι κάνεις: αναφέρεις την μη ύπαρξη ενδιαφέροντος ως μία χρήσιμη πληροφορία που χρησιμοποίησες για το πως θα κινηθείς αλλά προσπερνάς το γεγονός πως αυτή την πληροφορία την είχες επειδή οι άλλοι δεν λειτουργούν όπως εσύ αλλά ποστάρουν δημόσια το ενδιαφέρον τους και γενικότερα την όλη πορεία της συναλλαγής. Αν λειτουργούσαν όπως εσύ δεν θα ήξερες πως δεν υπάρχει ενδιαφέρον.

Είναι πολύ ενοχλητικό πάντως να θες να επιβάλλεις κάτι με το στανιό, το οποίο νομίζεις "σωστό",

χωρίς να υπάρχει υποχρέωση για τους άλλους (όπως αφήνεις να εννοηθεί) αλλά να θες να την δημιουργήσεις.

Αυτά.

Ώπα ρε συ, από πότε η έκφραση μια άποψης για κάτι που αφορά όλα τα μέλη αποτελεί προσπάθεια επιβολής της άποψης?

Περισσότερο ενοχλητικό μου φαίνεται να σου λένε πως θες να επιβάλεις την άποψή σου επειδή την λες.

• Like 1
Δημοσ.

....ξέρεις τί, fun; Μιας και αναρωτήθηκες δηλαδή : με πειράζει η κριτική γενικότερα. Αυτό είναι. Σπυριά βγάζω, αφρούς, πέφτω κάτω και χτυπιέμαι απ' το κακό μου.

Ελπίζω πια να μην έχεις αμφιβολίες μετά από τόσο ξεκάθαρη δήλωση.

Δημοσ.

Χαριζετε Epson stylus sx115. Λεει συνεχεια οτι δεν εχει μελανια(του βαζω μονο συμβατα, και παλια τα αναγνωριζε, πλεον οχι)

Εκτος αυτου δεν ειχε αλλο προβλημα.

Κανω και αποστολες με elta μονο μετα απο καταθεση.

Με ενδιαφέρει, εάν δεν το έχει προλάβει κάποιος άλλο μέλος. Καλώδιο τροφοδοσίας έχει?

Σάς στέλνω και P.M

Μπορώ την κατάθεση να την κάνω μέσω Paypal.

Δημοσ.

....ξέρεις τί, fun; Μιας και αναρωτήθηκες δηλαδή : με πειράζει η κριτική γενικότερα. Αυτό είναι. Σπυριά βγάζω, αφρούς, πέφτω κάτω και χτυπιέμαι απ' το κακό μου.

Ελπίζω πια να μην έχεις αμφιβολίες μετά από τόσο ξεκάθαρη δήλωση.

Τότε μάλλον πλέον θα καταλαβαίνεις πως ούτε κακός, ούτε κακοπροαίρετος είμαι και πως απλά εκφράζω μια άποψη και μάλιστα όσο πιο ήπια γίνεται. Ίσως να καταλαβαίνεις και την λογική της άποψης αυτής.

Άσχετη φιλική συμβουλή: κοίταξε το αυτό με την φοβία της κριτικής γιατί παρά την ειρωνική σου απάντηση, έτσι φαίνεται να είναι.

• Like 1
Δημοσ.

ευχαριστώ πάρα πολύ το μέλος tornado  για τα 2 μηχανήματα και την άψογη και ευγενέστατη συμπεριφορά - συννενόηση :)

να είστε καλά !!

εγω ευχαριστω για το κρασι, ηταν πολυ ευγενικο.

Ελπιζω να σε βοηθησουν στη δουλεια σου τα μηχανηματα.

Παρακαλω να κλεισει η αγγελια.

• Like 1
Δημοσ.

Εχουμε κανέναν Αεκτζή εδω πέρα?

δερματινο καπελο (μαλλον) το οποιο μου το εδωσαν και δεν το φορεσα ποτε...

οποιος ενδιαφερεται πρωτα απαντηση εδω και μετα πμ για να ξερουμε τη προτεραιοτηταpost-340247-0-37020700-1472738369_thumb.jpg

παραλαβη απο τη Λυκοβρυση , μια ωρα που θα μπορω

Δημοσ.

Εχουμε κανέναν Αεκτζή εδω πέρα?

δερματινο καπελο (μαλλον) το οποιο μου το εδωσαν και δεν το φορεσα ποτε...

οποιος ενδιαφερεται πρωτα απαντηση εδω και μετα πμ για να ξερουμε τη προτεραιοτηταattachicon.gif14215546_10207592437754836_2031024181_o.jpg

παραλαβη απο τη Λυκοβρυση , μια ωρα που θα μπορω

θα αποσταλει στον Αεκτζη απο πάνω :)

Δημοσ.

καλημερα εγω θελω να χαρισω σε καποιον μια μνημη ddr 1 1gb που ειναι ασυμβατη με την δικη μου μητρικη!!! και αν βρω και αλλα πραγματα θα το σημειωσω στη συνεχεια για αρχη αυτην εδω την μνημη , Όποιος την θέλει ας στείλει PM, όχι post εδώ γιατί το πιο πιθανό είναι οτι δεν θα το δω εκει θα του πω και λεπτομερειες.

Δημοσ.

καλημερα εγω θελω να χαρισω σε καποιον μια μνημη ddr 1 1gb που ειναι ασυμβατη με την δικη μου μητρικη!!! και αν βρω και αλλα πραγματα θα το σημειωσω στη συνεχεια για αρχη αυτην εδω την μνημη , Όποιος την θέλει ας στείλει PM, όχι post εδώ γιατί το πιο πιθανό είναι οτι δεν θα το δω εκει θα του πω και λεπτομερειες.

εάν δεν το έχεις δώσει αλλού ενδιαφέρομαι

Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...