Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

• Απαντ. 14,6k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Το φαξ δοθηκε χθες ευχαριστω.

------------------------------------------------------------------------------------------

Επαγγελματικο Φαξ μοντελο RICOH FAX 1140L

επισημη αντιπροσωπία λινκ εδω

http://www.doxiadis.gr/product.asp?ProductID=221

Ειναι εκτος τουλαχιστον 1 χρονο, το πιο πιθανο με τελειωμενο τονερ,

για αγορα τονερ αυθεντικο εδω

http://www.lysishop.gr/index.php/printer-consumables/afthentika-analosima/toners-laser/TONER-RICOH-SP1000E-413196-BLACK-4000PGS-21188-detail.html

συμβατο εδω

http://www.printking.gr/el/Proion/Toner-RICOH-Symbato-SP-1000-AFICIO-Selides-4000-Black/153

Δουλευε ικανοποιητικα σε γραφειο και εστελνε ομαδικα απειρα φαξ.

Υπολοιπα χαρακτηριστικα τα γραφει στο παραπανω λινκ.

Χρειαζεται καλωδιο ρευματος, το κλασικο που παιρνουν οι υπολογιστες και τονερ και λογικα θα παιζει αμεσως εφοσον γινουν οι ρυθμισεις του.

Υπαρχει τυπωμενο μανιουαλ στα αγγλικα.

Παραλαβη απο κεντρο Αθηνας, θα το κρατησω ολο τον Σεπτεμβριο και αν δεν το θελει κανενας θα παει ανακυκλωση.

φωτο:

http://imgur.com/a/n1cQC

Επεξ/σία από tornado
Δημοσ.

Χαρίζεται ο εικονιζόμενος εκτυπωτής HP (έχει σχετικά καινούρια μελάνια, εάν βρω κι άλλα κλειστά στο κουτί τους, σας τα δίνω). Είναι πλήρως λειτουργικός, απλά 1-2 φορές μου έχει τύχει να μην βγάζει πάρα πολύ μελάνι σε κάποια σημεία. Λογικά ήταν θέμα μελανιού, γι' αυτό και τα αλλάξαμε. Πλέον έχουμε πάρει νέο, οπότε χαρίζεται.

Παράκληση. Μένω σε προάστια Αθήνας, και όχι Κέντρο, που σημαίνει πως όποιος ενδιαφέρεται, θα πρέπει να έρθει στο σπίτι μου και να τον παραλάβει. Κερνάω νερό ή ό,τι άλλο θέλετε. :P Παρακαλώ κάντε πρώτα post εδώ, και μετά στείλτε πμ, θα τηρηθεί σειρά προτεραιότητας σύμφωνα με τα Post εδώ (και το ποιοι μπορούν, φυσικά, να έρθουν).

Παράκληση Νο2. Θα προτιμούσα να τον πάρει κάποιος που τον έχει ανάγκη. Κάποιος που ίσως δεν έχει εκτυπωτή, ή του έχει χαλάσει.

post-273760-0-46069000-1472492493_thumb.jpg

Δημοσ.

αποφάσισα να διώξω καποιες εγκυκλοπαιδειες και καποια βιβλια που ειχα, αν θελει καποιος μου λεει.

παραλαβη απο Λυκοβρυση,(αθηνα) πρωτα εδω και μετα πμ :)

attachicon.gif1.jpg

attachicon.gif2.jpg

attachicon.gif3.jpg

attachicon.gif4.jpg

attachicon.gif5.jpg

attachicon.gif6.jpg

Μ   ενδιαφερουν   για   στελεχωση   βιβλιοθηκης   αμεα.

• Like 4
Δημοσ.

Μόνο και μόνο π ζήτησε κάτι ο tigergreg πρέπει να του δωθεί με φιόγκο και με παράδοση με ACS στην εξώπορτα του.

συμφωνω 100% αν δεν τα ειχα υποσχεθει σε αλλο μελος... :(

αλλα φυσικα θα συνεχισω το ψαξιμο και οτι αλλο βιβλιο βρω θα φυγει με πμ

Δημοσ.

συμφωνω 100% αν δεν τα ειχα υποσχεθει σε αλλο μελος... :(

αλλα φυσικα θα συνεχισω το ψαξιμο και οτι αλλο βιβλιο βρω θα φυγει με πμ

Αν μιλησεις στο αλλο μελος ειμαι σιγουρος πως θα κανει πισω.

• Like 1
Δημοσ.

...για την ιστορία, το άλλο μέλος είμαι εγώ και ο σκοπός που τα θέλω είναι εξίσου καλός, αν όχι "σοβαρότερος".

Μίλησα με τον georgeps21, και ΑΝ τελικά υπάρξει συνάντηση, θα δω ποιά από τα βιβλία δεν θα πάρω.

Εννοείται ότι δεν υπάρχει θέμα "δέσμευσης" πάντως (επειδή κάτι ειπώθηκε για "υπόσχεση"). Χρόνια τώρα τονίζω εδώ ότι οι δωρίζοντες μπορούν να διαθέσουν ό,τι θέλουν και όπως θέλουν. Και να αλλάξουν την γνώμη τους ακόμη, σεβαστό είναι. Το ότι έτυχε και ζήτησα κάτι εγώ λίγο πιο νωρίς, δεν θεωρώ ότι είναι δεσμευτικό σε καμμία περίπτωση. Όπως και να 'χει πάντως, μπράβο στον georgeps21 που το βλέπει όπως το βλέπει και θεωρεί ότι "δεν πρέπει να αθετήσει υπόσχεση". Μπράβο για τον χαρακτήρα δηλαδή, αν και όπως είπα θεωρώ πως δεν είναι δεσμευμένος απέναντι σε κάτι.

• Like 1
Δημοσ.

Εχω εγω 3 σειρες εγκυκλοπαίδειες, που μπορω να χαρισω. Ειναι προσεγμενες αλλα εχουν να ανοιχτουν χρονια.

Στελνω στο Γρηγορη

• Like 1
Δημοσ.

...για την ιστορία, το άλλο μέλος είμαι εγώ και ο σκοπός που τα θέλω είναι εξίσου καλός, αν όχι "σοβαρότερος".

Μίλησα με τον georgeps21, και ΑΝ τελικά υπάρξει συνάντηση, θα δω ποιά από τα βιβλία δεν θα πάρω.

Εννοείται ότι δεν υπάρχει θέμα "δέσμευσης" πάντως (επειδή κάτι ειπώθηκε για "υπόσχεση"). Χρόνια τώρα τονίζω εδώ ότι οι δωρίζοντες μπορούν να διαθέσουν ό,τι θέλουν και όπως θέλουν. Και να αλλάξουν την γνώμη τους ακόμη, σεβαστό είναι. Το ότι έτυχε και ζήτησα κάτι εγώ λίγο πιο νωρίς, δεν θεωρώ ότι είναι δεσμευτικό σε καμμία περίπτωση. Όπως και να 'χει πάντως, μπράβο στον georgeps21 που το βλέπει όπως το βλέπει και θεωρεί ότι "δεν πρέπει να αθετήσει υπόσχεση". Μπράβο για τον χαρακτήρα δηλαδή, αν και όπως είπα θεωρώ πως δεν είναι δεσμευμένος απέναντι σε κάτι.

δε χρειαζετε να τα μπλεξουμε, μου εξηγησες και καταλαβα πως και οι 2 λογοι ειναι σημαντικοι!

συνεχιζουμε οπως εχουμε πει κανονικα για τη πρωτη παρτιδα.

ηδη βρηκα αλλη μια σειρα (10-11  βιβλια) για αποστολη στον Γρηγόρη !

:)

Δημοσ.

ενδιαφέρομαι και εγώ για το RICOH FAX 1140L, αν τυχόν δεν ενδιαφερθεί το άλλο μέλος, από αθήνα.

ευχαριστώ.

Δημοσ.

Επί της ευκαιρίας, αν και θα γίνω κακός και δεν το θέλω, συνεχίζω να μην θεωρώ σωστό να ζητάμε πράματα χωρίς να ποστάρουμε και στο thread μόνο και μόνο για να μην μας κακοχαρακτηρίσουν κάποιοι κακοπροαίρετοι ότι ζητάμε συχνά. Εκτός κι αν υπάρχει κι άλλος λόγος που δεν ξέρω.

• Like 2
Δημοσ.

Χαρίζεται ο εικονιζόμενος εκτυπωτής HP (έχει σχετικά καινούρια μελάνια, εάν βρω κι άλλα κλειστά στο κουτί τους, σας τα δίνω). Είναι πλήρως λειτουργικός, απλά 1-2 φορές μου έχει τύχει να μην βγάζει πάρα πολύ μελάνι σε κάποια σημεία. Λογικά ήταν θέμα μελανιού, γι' αυτό και τα αλλάξαμε. Πλέον έχουμε πάρει νέο, οπότε χαρίζεται.

Παράκληση. Μένω σε προάστια Αθήνας, και όχι Κέντρο, που σημαίνει πως όποιος ενδιαφέρεται, θα πρέπει να έρθει στο σπίτι μου και να τον παραλάβει. Κερνάω νερό ή ό,τι άλλο θέλετε. :P Παρακαλώ κάντε πρώτα post εδώ, και μετά στείλτε πμ, θα τηρηθεί σειρά προτεραιότητας σύμφωνα με τα Post εδώ (και το ποιοι μπορούν, φυσικά, να έρθουν).

Παράκληση Νο2. Θα προτιμούσα να τον πάρει κάποιος που τον έχει ανάγκη. Κάποιος που ίσως δεν έχει εκτυπωτή, ή του έχει χαλάσει.

Ενδιαφέρομαι!

Έρχομαι και pm

Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.
  • Δημιουργία νέου...