Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Χαρίζεται μητρική Gigabyte για socket 478,μοντέλο 8PE800: http://www.gigabyte.com/products/product-page.aspx?pid=1619#ov

H μητρική λειτουργεί κανονικά,έχει και backpanel.Επάνω υπάρχει ένας επεξεργαστής Celeron 2.4Ghz.

Παράδοση Θεσσαλονίκη κέντρο.Μπορώ να την στείλω και εκτός αν μου στείλετε μεταφορικά μέσω paypal.

Μόλις παρέλαβα.

Ευχαριστώ πολύ 

• Like 1
Δημοσ.

Χαριζεται   λιγο   πριν  την  ανακυκλωση   εντελως   κουφαρι   λαπτοπ  TOSHIBA  SATELLITE   A300D-14P

Λειπουν   σχεδον   ολα   απο  πανω   πλην   μητρικης/επεξεργαστη  κλπ, ουιφι, μπαταρια;  και  πλαστικων.

Ειχε   καει  η  καρτα   γραφικων.

073029d4f92828a227eb135f711fa73b.jpg

Παραλαβη   ΜΟΝΟΝ   στην  εδρα   μου   πισω   απο   το  εφετειο  αθηνας  εντος   48ωρου   απο  την  εκδηλωση   ενδιαφεροντος.

Ποσταρετε   πρωτα   εδω   και   στειλτε   αμεσα   πμ.

Παρακαλω   μονο   οσοι   εισται   σιγουροι.

ΔΟΘΗΚΕ!

αν δεν το εδωσες με ενδιαφερει στελνω πμ

Δυστυχώς αποσύρω το ενδιαφέρον μου. 

Δημοσ.

Χαριζονται   ακουστικα   με   ενσωματωμενο   μικροφωνο   για   η/υ  ασπρα   περιπου  σαν  κι  αυτα   στην  φωτογραφια.

Εχουν   ξεφτυσει  τα   "σφουγκαρακια"   τους  απο  την  πολυκαιρια  παροτι   αχρησιμοποιητα   4  χρονια.

Παραλαβη   ΜΟΝΟΝ   στην  εδρα   μου   πισω   απο   το  εφετειο  αθηνας  εντος   48ωρου   απο  την  εκδηλωση   ενδιαφεροντος.

Ποσταρετε   πρωτα   εδω   και   στειλτε   αμεσα   πμ.

Παρακαλω   μονο   οσοι   εισται   σιγουροι.

Γρηγόρη αν υπάρχει και το λαπτοπ, ερχομαι να τα πάρω αυριο (Παρασκευή)  όλα μαζί

Στέλνω πμ

Δημοσ.

Καλημέρα σας,

Λόγω ανακαίνισης του γραφείου ξεφορτώνομαι σαβούρα και σκέφτηκα ίσως σας φανεί κάτι από τα παρακάτω χρήσιμο:

1)Εκτυπωτής με ακίδες OKI MICROLINE 3320 (πρόβλημα σε ένα γρανάζι)

2)Εκτυπωτής με ακίδες STAR LC 1511 (απλά χαλασμένο, δεν θυμάμαι τι είχε πάθει :P)

3) Οθόνη CRT SONY LC 1511 (λειτουργεί ΟΚ)

4) Οθόνη CRT MONXX770 (Σπασμένο το πλαστικό κάλυμα, λειτουργεί ΟΚ)

Τοποθεσία Βόλος

Μπορείτε να επικοινωνήσετε μαζί μου με e-mail στο [email protected]

Δημοσ.

Ευχαριστώ τον tigergreg ,για το laptop το παρέλαβα και ξεκίνησα τις "δοκιμασίες" πάνω του ,αν και η κάρτα γραφικών ότι είναι καμμένη είναι το λιγότερο πρόβλημα που έχει το εν λόγω laptop (άσχετα με τα μέρη που λείπουν φυσικά) ,αλλά όπως και να έχει,για την δουλειά που θέλω να "παίξω" είναι ότι πρέπει.

• Like 1
Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Χαριζεται    κουτι   ASUS   για  ATX   μητρικες   σαν  κι  αυτο   της   φωτογραφιας   αλλα   με  μαυρο   αδιαφανο 

πλαινο    καπακι  και    ειναι   σε  χρωμα   μαυρο.

Εχει   σπασει   η βαση   της   μπροστινης    πορτας  του   αλλα   με   λιγο   υπομονη   και  λογκο   επανερχεται  

μια   χαρα.

Το   κουτι   ειναι   πληρες.

IMG_0710.JPG

Παραλαβη   ΜΟΝΟΝ   απο  την  εδρα   μου   πισω   απο  εφετειο   αθηνας   εντος   48ωρου.

Παρακαλω   ΜΟΝΟΝ   αν   ειστε   100%   σιγουροι.

Ποσταρετε   πρωτα   εδω   και  στειλτε   αμεσα  πμ.

ΕΦΥΓΕ!

Επεξ/σία από tigergreg
Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Χαριζεται   καρτα   γραφικων   που   επαυσε  να   δουλευει   μετα   απο  6  μηνες.

Ειναι   η  LEADTEK  WINFAST  PX8800GT   512MB  με   λεπτο   προφιλ.

6166-IMG9920s.jpg

Παραλαβη   ΜΟΝΟΝ   απο  την  εδρα   μου   πισω   απο  εφετειο   αθηνας  η  πλατεια   κανιγγος   εντος   48ωρου.

Επεξ/σία από tigergreg
Δημοσ.

Γρήγορη ενδιαφερομαι εγώ αλλά θα γυρίσω Αθήνα τέλος Αυγούστου. Αν δεν φύγουν ως τοτε και δεν τα εχεις πετάξει θα τα ήθελα

Δημοσ.

Χαριζεται καρτα γραφικων που επαυσε να δουλευει μετα απο 6 μηνες.

Ειναι η LEADTEK WINFAST PX8800GT 512MB με λεπτο προφιλ.

6166-IMG9920s.jpg

Παραλαβη ΜΟΝΟΝ απο την εδρα μου πισω απο εφετειο αθηνας η πλατεια κανιγγος εντος 48ωρου.

Παρακαλω ΜΟΝΟΝ αν ειστε 100% σιγουροι.

Ποσταρετε πρωτα εδω και στειλτε αμεσα πμ.

ενδιαφερομαι και για το κουτι και για την καρτα στελνω μηνυμα
Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Χαριζεται   επιτραπεζιο   ραδιορολοι-ξυπνητηρι   silvercrest   σχεδον  αχρησιμοποιητο.

93876960_w640_h640_cid1883683_pid4261824

Παραλαβη ΜΟΝΟΝ απο την εδρα μου πισω απο εφετειο αθηνας η πλατεια κανιγγος εντος 48ωρου.

ΕΦΥΓΕ!

Επεξ/σία από tigergreg
Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Σε ευχαριστώ Γρηγόρη για το κουτί και το ξυπνητήρι.

Επεξ/σία από dhmak
Δημοσ.

Xαριζονται   ηχεια   υπολογιστη   που   δεν   δουλευουν  μαλλον   απο  τροφοδοσια.

Χαριζεται   καρτα   γραφικων   που   επαυσε  να   δουλευει   μετα   απο  6  μηνες.

Ειναι   η  LEADTEK  WINFAST  PX8800GT   512MB  με   λεπτο   προφιλ.

6166-IMG9920s.jpg

Παραλαβη   ΜΟΝΟΝ   απο  την  εδρα   μου   πισω   απο  εφετειο   αθηνας  η  πλατεια   κανιγγος   εντος   48ωρου.

Και   η  καρτα   διαθεσιμη.....

Δημοσ.

καλησπέρα χαρίζεται καναπές .εχει σπασμένα 2 ποδια αλλά λογικά φτιάχνονται .περιοχή Θεσ/κη ανατολικά.Δεν υπάρχει δυνάτοτητα μεταφοράς.

http://www.skroutz.gr/s/5179972/%CE%9A%CE%B1%CE%BD%CE%B1%CF%80%CE%AD%CF%82-%CE%9A%CF%81%CE%B5%CE%B2%CE%AC%CF%84%CE%B9-421925-Sarti.html

Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...