tigergreg Δημοσ. 6 Αυγούστου 2016 Δημοσ. 6 Αυγούστου 2016 Το θέλω, το ποθώ, κανονίζω να το παραλάβει κάποιος. :* Στειλε πμ 1
panbil Δημοσ. 7 Αυγούστου 2016 Δημοσ. 7 Αυγούστου 2016 Χαριζεται λιγο πριν την ανακυκλωση εντελως κουφαρι λαπτοπ TOSHIBA SATELLITE A300D-14P Λειπουν σχεδον ολα απο πανω πλην μητρικης/επεξεργαστη κλπ, ουιφι, μπαταρια; και πλαστικων. Ειχε καει η καρτα γραφικων. Παραλαβη ΜΟΝΟΝ στην εδρα μου πισω απο το εφετειο αθηνας εντος 48ωρου απο την εκδηλωση ενδιαφεροντος. Ποσταρετε πρωτα εδω και στειλτε αμεσα πμ. Παρακαλω μονο οσοι εισται σιγουροι. αν δεν το εδωσες με ενδιαφερει στελνω πμ
tigergreg Δημοσ. 7 Αυγούστου 2016 Δημοσ. 7 Αυγούστου 2016 Χαριζονται ακουστικα με ενσωματωμενο μικροφωνο για η/υ ασπρα περιπου σαν κι αυτα στην φωτογραφια. Εχουν ξεφτυσει τα "σφουγκαρακια" τους απο την πολυκαιρια παροτι αχρησιμοποιητα 4 χρονια. Παραλαβη ΜΟΝΟΝ στην εδρα μου πισω απο το εφετειο αθηνας εντος 48ωρου απο την εκδηλωση ενδιαφεροντος. Ποσταρετε πρωτα εδω και στειλτε αμεσα πμ. Παρακαλω μονο οσοι εισται σιγουροι.
tsilitheo1 Δημοσ. 7 Αυγούστου 2016 Δημοσ. 7 Αυγούστου 2016 Χαριζεται hp officejet 4500 ,λειτουργικο,χωρις μελανια ( υπαρχουν τα cartridges,αλλα αδεια). Η κατασταση του αρκετα καλη,αλλα μες στην σκονη(χρησιμοποιουνταν σε μαγαζι με αλευρα). Βρισκεται στο Αιτωλικο. Εξοδα αποστολης δικα σας ,εκτος και η αποστολη ειναι για Αθηνα,οποτε αναλαμβανω εγω τα εξοδα με μεταφορικη μεχρι τον Βοτανικο
tomato9 Δημοσ. 7 Αυγούστου 2016 Δημοσ. 7 Αυγούστου 2016 Χαριζεται hp officejet 4500 ,λειτουργικο,χωρις μελανια ( υπαρχουν τα cartridges,αλλα αδεια). Η κατασταση του αρκετα καλη,αλλα μες στην σκονη(χρησιμοποιουνταν σε μαγαζι με αλευρα). Βρισκεται στο Αιτωλικο. Εξοδα αποστολης δικα σας ,εκτος και η αποστολη ειναι για Αθηνα,οποτε αναλαμβανω εγω τα εξοδα με μεταφορικη μεχρι τον Βοτανικο με ενδιαφερει στελνω πμ
tsilitheo1 Δημοσ. 7 Αυγούστου 2016 Δημοσ. 7 Αυγούστου 2016 με ενδιαφερει στελνω πμ Ανεβαζω και φωτο.....
mikegad Δημοσ. 7 Αυγούστου 2016 Δημοσ. 7 Αυγούστου 2016 Χαριζεται hp officejet 4500 ,λειτουργικο,χωρις μελανια ( υπαρχουν τα cartridges,αλλα αδεια). Η κατασταση του αρκετα καλη,αλλα μες στην σκονη(χρησιμοποιουνταν σε μαγαζι με αλευρα). Βρισκεται στο Αιτωλικο. Εξοδα αποστολης δικα σας ,εκτος και η αποστολη ειναι για Αθηνα,οποτε αναλαμβανω εγω τα εξοδα με μεταφορικη μεχρι τον Βοτανικο Σε περιπτωση που μπορεις να στειλεις με ελτα με ενδιαφερει.
tsilitheo1 Δημοσ. 7 Αυγούστου 2016 Δημοσ. 7 Αυγούστου 2016 Σε περιπτωση που μπορεις να στειλεις με ελτα με ενδιαφερει. Στελνω και με ελτα,με δικας εξοδα,αλλα ισως μου παρει καποιες μερες να κατεβω Αιτωλικο οπου εχει ελτα.. Θα προτιμουσα την μεταφορικη,αλλα αν παει με ελτα,το εχει παρει ο tomato
mikegad Δημοσ. 7 Αυγούστου 2016 Δημοσ. 7 Αυγούστου 2016 Στελνω και με ελτα,με δικας εξοδα,αλλα ισως μου παρει καποιες μερες να κατεβω Αιτωλικο οπου εχει ελτα.. Θα προτιμουσα την μεταφορικη,αλλα αν παει με ελτα,το εχει παρει ο tomato Εννοειται εξοδα δικα μου...οποτε αν σου μεινει στειλε μου πμ
tsilitheo1 Δημοσ. 7 Αυγούστου 2016 Δημοσ. 7 Αυγούστου 2016 Αφου δεν παιζει για μεταφορικη,tomato9 καλοδουλευτο.... Σορρυ mikegad...
Sheogorath Δημοσ. 7 Αυγούστου 2016 Δημοσ. 7 Αυγούστου 2016 Χαρίζονται μερικά dimms sdram pc100/133 τα περισσότερα. >10 Χωρητικότητες από 32ΜΒ. Αλεξανδρούπολη με συνεννόηση. Ευχαριστώ. Aν κάνεις αποστολές ελτά (με δικά μου έξοδα φυσικά και μόνο αν έχεις δουλειά στο ταχυδρομείο εκείνη την μέρα, μην κατεβαίνεις για αυτά μονο, κρίμα είναι), με ενδιαφέρουν 3-4 κομμάτια να βάλω σε κάτι χρέπια Pentium 3 που έχω. Τα μηχανήματα είναι για να δείχνω σε μικρούς κατασκευή υπολογιστών, τα κομμάτια κτλ. Αν τα έχει άλλος ανάγκη για 1ο μηχάνημα (Θεός φυλάξει) ας δοθούν εκεί. 3
tigergreg Δημοσ. 9 Αυγούστου 2016 Δημοσ. 9 Αυγούστου 2016 Χαριζονται ακουστικα με ενσωματωμενο μικροφωνο για η/υ ασπρα περιπου σαν κι αυτα στην φωτογραφια. Εχουν ξεφτυσει τα "σφουγκαρακια" τους απο την πολυκαιρια παροτι αχρησιμοποιητα 4 χρονια. Παραλαβη ΜΟΝΟΝ στην εδρα μου πισω απο το εφετειο αθηνας εντος 48ωρου απο την εκδηλωση ενδιαφεροντος. Ποσταρετε πρωτα εδω και στειλτε αμεσα πμ. Παρακαλω μονο οσοι εισται σιγουροι. Διαθεσιμο......
nikos903 Δημοσ. 10 Αυγούστου 2016 Δημοσ. 10 Αυγούστου 2016 HTC herm200 image upload i)Του έχει αλλαχθεί το ηχείο (το μεγάφωνο, όχι το ακουστικό) με διαφορετικό και στο φούλ κάνει σπασίματα. ii)Η μπαταρία του θέλει άλλαγμα. iii)Το πίσω καπάκι έχει σπάσει στο σημείο που κουμπώνει. Κατα τα άλλα δουλεύει κανονικά, λειτουργικά δεν έχει κάποιο πρόβλημα. Θα σταλεί με ΕΛΤΑ σε αυτόν που θα το πάρει άρα όπου δεν έχει ΕΛΤΑ.... Θα δοθεί μόνο σε άτομο που έχει χαρίσει κάτι στο παρόν thread στο παρελθόν. Όποιος το θέλει ας στείλει PM, όχι post εδώ γιατί δεν θα το δω, θα κάνω edit μετά αν φύγει και θα γράψω οτι δόθηκε. Έφυγε. 2
Marchas Δημοσ. 10 Αυγούστου 2016 Δημοσ. 10 Αυγούστου 2016 Καλησπέρα, χαρίζεται μαύρο silicon keyboard cover για Macbook 12'' αχρησιμοποίητο, από λάθος παραγγελία. Παραλαβή απο περιοχή Ιπποκράτειο Θεσσαλονίκης. Όποιος ενδιαφέρεται ας κάνει πρώτα ενα reply εδώ για αποφυγή παρεξηγήσεων και ας στείλει ενα PM να κανονίσουμε Υπάρχει ακόμα αν ενδιαφέρεται κάποιος
Προτεινόμενες αναρτήσεις