Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

• Απαντ. 14,6k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.

Χαριζεται   λιγο   πριν  την  ανακυκλωση   εντελως   κουφαρι   λαπτοπ  TOSHIBA  SATELLITE   A300D-14P

Λειπουν   σχεδον   ολα   απο  πανω   πλην   μητρικης/επεξεργαστη  κλπ, ουιφι, μπαταρια;  και  πλαστικων.

Ειχε   καει  η  καρτα   γραφικων.

073029d4f92828a227eb135f711fa73b.jpg

Παραλαβη   ΜΟΝΟΝ   στην  εδρα   μου   πισω   απο   το  εφετειο  αθηνας  εντος   48ωρου   απο  την  εκδηλωση   ενδιαφεροντος.

Ποσταρετε   πρωτα   εδω   και   στειλτε   αμεσα   πμ.

Παρακαλω   μονο   οσοι   εισται   σιγουροι.

αν δεν το εδωσες με ενδιαφερει στελνω πμ

Δημοσ.

Χαριζονται   ακουστικα   με   ενσωματωμενο   μικροφωνο   για   η/υ  ασπρα   περιπου  σαν  κι  αυτα   στην  φωτογραφια.

Εχουν   ξεφτυσει  τα   "σφουγκαρακια"   τους  απο  την  πολυκαιρια  παροτι   αχρησιμοποιητα   4  χρονια.

66.jpg

Παραλαβη   ΜΟΝΟΝ   στην  εδρα   μου   πισω   απο   το  εφετειο  αθηνας  εντος   48ωρου   απο  την  εκδηλωση   ενδιαφεροντος.

Δημοσ.

Χαριζεται hp officejet 4500 ,λειτουργικο,χωρις μελανια ( υπαρχουν τα cartridges,αλλα αδεια). Η κατασταση του αρκετα καλη,αλλα μες στην σκονη(χρησιμοποιουνταν σε μαγαζι με αλευρα). Βρισκεται στο Αιτωλικο. Εξοδα αποστολης δικα σας ,εκτος και η αποστολη ειναι για Αθηνα,οποτε αναλαμβανω εγω τα εξοδα με μεταφορικη μεχρι τον Βοτανικο

post-328006-0-89109200-1470593136_thumb.jpg

Δημοσ.

Χαριζεται hp officejet 4500 ,λειτουργικο,χωρις μελανια ( υπαρχουν τα cartridges,αλλα αδεια). Η κατασταση του αρκετα καλη,αλλα μες στην σκονη(χρησιμοποιουνταν σε μαγαζι με αλευρα). Βρισκεται στο Αιτωλικο. Εξοδα αποστολης δικα σας ,εκτος και η αποστολη ειναι για Αθηνα,οποτε αναλαμβανω εγω τα εξοδα με μεταφορικη μεχρι τον Βοτανικο

με ενδιαφερει στελνω πμ

Δημοσ.

Σε περιπτωση που μπορεις να στειλεις με ελτα με ενδιαφερει.

Δημοσ.

Σε περιπτωση που μπορεις να στειλεις με ελτα με ενδιαφερει.

Στελνω και με ελτα,με δικας εξοδα,αλλα ισως μου παρει καποιες μερες να κατεβω Αιτωλικο οπου εχει ελτα.. Θα προτιμουσα την μεταφορικη,αλλα αν παει με ελτα,το εχει παρει ο tomato

Δημοσ.

Στελνω και με ελτα,με δικας εξοδα,αλλα ισως μου παρει καποιες μερες να κατεβω Αιτωλικο οπου εχει ελτα.. Θα προτιμουσα την μεταφορικη,αλλα αν παει με ελτα,το εχει παρει ο tomato

Εννοειται εξοδα δικα μου...οποτε αν σου μεινει στειλε μου πμ

Δημοσ.

Χαρίζονται μερικά dimms sdram pc100/133 τα περισσότερα. >10

Χωρητικότητες από 32ΜΒ.

Αλεξανδρούπολη με συνεννόηση. Ευχαριστώ.

Aν κάνεις αποστολές ελτά  (με δικά μου έξοδα φυσικά και μόνο αν έχεις δουλειά στο ταχυδρομείο εκείνη την μέρα, μην κατεβαίνεις για αυτά μονο, κρίμα είναι), με ενδιαφέρουν 3-4 κομμάτια να βάλω σε κάτι χρέπια Pentium 3 που έχω. Τα μηχανήματα είναι για να δείχνω σε μικρούς κατασκευή υπολογιστών, τα κομμάτια κτλ. 

Αν τα έχει άλλος ανάγκη για 1ο μηχάνημα (Θεός φυλάξει) ας δοθούν εκεί. :)

• Like 3
Δημοσ.

Χαριζονται   ακουστικα   με   ενσωματωμενο   μικροφωνο   για   η/υ  ασπρα   περιπου  σαν  κι  αυτα   στην  φωτογραφια.

Εχουν   ξεφτυσει  τα   "σφουγκαρακια"   τους  απο  την  πολυκαιρια  παροτι   αχρησιμοποιητα   4  χρονια.

66.jpg

Διαθεσιμο......

Δημοσ.

HTC herm200

1205277_1_htc_herm_200_mobiltelefon.jpgimage upload

i)Του έχει αλλαχθεί το ηχείο (το μεγάφωνο, όχι το ακουστικό) με διαφορετικό και στο φούλ κάνει σπασίματα.

ii)Η μπαταρία του θέλει άλλαγμα.

iii)Το πίσω καπάκι έχει σπάσει στο σημείο που κουμπώνει.

Κατα τα άλλα δουλεύει κανονικά, λειτουργικά δεν έχει κάποιο πρόβλημα.

Θα σταλεί με ΕΛΤΑ σε αυτόν που θα το πάρει άρα όπου δεν έχει ΕΛΤΑ....

Θα δοθεί μόνο σε άτομο που έχει χαρίσει κάτι στο παρόν thread στο παρελθόν.

Όποιος το θέλει ας στείλει PM, όχι post εδώ γιατί δεν θα το δω, θα κάνω edit μετά αν φύγει και θα γράψω οτι δόθηκε.

Έφυγε.

• Like 2
Δημοσ.

Καλησπέρα, 

χαρίζεται μαύρο silicon keyboard cover για Macbook 12'' αχρησιμοποίητο, από λάθος παραγγελία.

Παραλαβή απο περιοχή Ιπποκράτειο Θεσσαλονίκης. 

Όποιος ενδιαφέρεται ας κάνει πρώτα ενα reply εδώ για αποφυγή παρεξηγήσεων και ας στείλει ενα PM να κανονίσουμε :)

Υπάρχει ακόμα αν ενδιαφέρεται κάποιος 

Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.
  • Δημιουργία νέου...