Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

• Απαντ. 14,6k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.

καιρος ειναι για να φυγουν καποια, αν τα θελει κανενας, παραλαβη απο την εδρα μου στη Λυκοβρυση,θα ερθουν και αλλα πραγματα αργοτερα, παρακαλω να φυγουν μεσα στη βδομαδα. πρωτα εδω και μετα πμ

δεν μου αναγνωριζεται καμια,μαλλον καμενες, αλλα αν καποιος θελει να τις δοκιμασει ελευθερα (μονο αν ξαναβρει τα αρχεια ας μου τα στειλει μετα :P :P  )

attachicon.gif13663409_10206519671326668_1756410690_o.jpg

2 κασετες απο ds attachicon.gif13871892_10206519672166689_1971261848_n.jpg

δωθηκαν  οι κασετες

*Update*

εχω 2 πενακια για το DS lite (mallon)

attachicon.gif13645128_10206521831140662_5375575949639540751_n.jpg

Ευχαριστω θερμα τον Γιωργο για τις κασετες :-D  :lol:  ^_^ !!! Τις χαιρομαστε ηδη.

• Like 1
Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Χαριζεται   παλιο  λαπτοπ   χρεπι   που   δουλευε   μεχρι   πριν   ενα  μηνα   που  εσπασε   η  οθονη   του.

Εκτος   απο  την  οθονη   εχει  τα   εξης  κουσουρια.

Μνημη  μονο  256  απο   κατασκευης, σκληρος  15  γιγα   γιατι  αλλαχτηκε  ο  δικος   του  30αρης  καθοτι  ταφτυσε.

Εχει  χαλασει   το  βυσμα  τροφοδοσιας   και  εγινε  πατεντα   με   εξωτερικο.

Εχει  dvd-cdrw  και  κατα  τ  αλλα   ειναι  πληρες  με   την  τσαντα   του.

Ειναι   πεντιουμ4  1700m.

5913790_e56544350b.jpg

Παραλαβη   ΜΟΝΟΝ   στην  εδρα   μου   πισω   απο   το  εφετειο  αθηνας  εντος   48ωρου   απο  την  εκδηλωση   ενδιαφεροντος.

Ποσταρετε   πρωτα   εδω   και   στειλτε   αμεσα   πμ.

Παρακαλω   μονο   οσοι   εισται   σιγουροι.

ΔΟΘΗΚΕ!

Επεξ/σία από tigergreg
Δημοσ.

Χαριζεται   παλιο  λαπτοπ   χρεπι   που   δουλευε   μεχρι   πριν   ενα  μηνα   που  εσπασε   η  οθονη   του.

Εκτος   απο  την  οθονη   εχει  τα   εξης  κουσουρια.

Μνημη  μονο  256  απο   κατασκευης, σκληρος  15  γιγα   γιατι  αλλαχτηκε  ο  δικος   του  30αρης  καθοτι  ταφτυσε.

Εχει  χαλασει   το  βυσμα  τροφοδοσιας   και  εγινε  πατεντα   με   εξωτερικο.

Εχει  dvd-cdrw  και  κατα  τ  αλλα   ειναι  πληρες  με   την  τσαντα   του.

Ειναι   πεντιουμ4  1700m.

Παραλαβη   ΜΟΝΟΝ   στην  εδρα   μου   πισω   απο   το  εφετειο  αθηνας  εντος   48ωρου   απο  την  εκδηλωση   ενδιαφεροντος.

Δηλώνω ενδιαφέρον αν δεν κατσει με τον παραπάνω κύριο

Δημοσ.

Χαρίζονται μερικά dimms sdram pc100/133 τα περισσότερα. >10

Χωρητικότητες από 32ΜΒ.

Αλεξανδρούπολη με συνεννόηση. Ευχαριστώ.

Δημοσ.

Καλησπέρα, 

χαρίζεται μαύρο silicon keyboard cover για Macbook 12'' αχρησιμοποίητο, από λάθος παραγγελία.

Παραλαβή απο περιοχή Ιπποκράτειο Θεσσαλονίκης. 

Όποιος ενδιαφέρεται ας κάνει πρώτα ενα reply εδώ για αποφυγή παρεξηγήσεων και ας στείλει ενα PM να κανονίσουμε :)

Δημοσ.

Marchas μπορείς να μου στειλεις μια φωτο μπας και κανει στο δικο μου; Στέλνω πμ

Άκυρο μόλις είδα πως είσαι Σαλονικα

Δημοσ.

Δίνονται αυτά τα 2. Το ένα είναι για το κινητό που το προγραμματίζεις δεν με βόλεψε ποτέ δεν το χρησιμοποίησα ποτέ. Το άλλο είναι modem της vodafone για να δίνεις ιντερνετ ούτε αυτό το δούλεψα ποτέ. Το μοντέλο του μοντεμ είναι zte k3565-z. Θεσσαλονίκη παραλαβή από την έδρα μου.

post-197182-0-96325200-1470382852_thumb.jpg

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Δίνονται αυτά τα 2. Το ένα είναι για το κινητό που το προγραμματίζεις δεν με βόλεψε ποτέ δεν το χρησιμοποίησα ποτέ. Το άλλο είναι modem της vodafone για να δίνεις ιντερνετ ούτε αυτό το δούλεψα ποτέ. Το μοντέλο του μοντεμ είναι zte k3565-z. Θεσσαλονίκη παραλαβή από την έδρα μου.

ενδιαφερομαι στελνω πμ

edit: ευχαριστω πολυ τον gnarkill για τα τσιλικα gadgets! :)

Επεξ/σία από tomato9
Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Χαριζεται   λιγο   πριν  την  ανακυκλωση   εντελως   κουφαρι   λαπτοπ  TOSHIBA  SATELLITE   A300D-14P

Λειπουν   σχεδον   ολα   απο  πανω   πλην   μητρικης/επεξεργαστη  κλπ, ουιφι, μπαταρια;  και  πλαστικων.

Ειχε   καει  η  καρτα   γραφικων.

073029d4f92828a227eb135f711fa73b.jpg

ΔΟΘΗΚΕ!

Επεξ/σία από tigergreg
Δημοσ.

Χαρίζω σκληρό δίσκο Maxtor 60GB IDE.Λειτουργεί κανονικά και αν θυμάμαι καλά έχει και 100% health.

Παράδοση Θεσσαλονίκη κέντρο.Μπορώ να σας τον στείλω και αλλού αν μου στείλετε τα μεταφορικά με paypal.

Ευχαριστώ πολύ τον φίλο roybatty, για τον δίσκο!
  • Like 1
Δημοσ.

Ξεκαθαρίσματος συνέχεια:Χαρίζεται επεξεργαστής Αthlon64 3500+ για socket 939 μαζί με την ψύκτρα του.

http://www.cpu-world.com/CPUs/K8/AMD-Athlon%2064%203500%2B%20-%20ADA3500DAA4BW%20(ADA3500BWBOX).html

Θεσσαλονίκη.Στέλνω και αλλού αν μου στείλετε μεταφορικά με paypal.

Δημοσ.

Χαριζεται   λιγο   πριν  την  ανακυκλωση   εντελως   κουφαρι   λαπτοπ  TOSHIBA  SATELLITE   A300D-14P

Λειπουν   σχεδον   ολα   απο  πανω   πλην   μητρικης/επεξεργαστη  κλπ, ουιφι, μπαταρια;  και  πλαστικων.

Ειχε   καει  η  καρτα   γραφικων.

073029d4f92828a227eb135f711fa73b.jpg

Το θέλω, το ποθώ, κανονίζω να το παραλάβει κάποιος. :*

Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...