Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

1)Natural Ergonomic Keyboard 4000, δεν λειτουργούν όλα τα πλήκτρα (δεν ξέρω γιατί, δεν θα κάτσω να ασχοληθώ με καθάρισμα κλπ, δεν ήταν και ποτέ δικό μου) και λείπουν τα ποδαράκια.

(έχει κρατηθεί για τον washcloud)

2)Vdigi Wii VGA adapter, δεν ξέρω εάν λειτουργεί (μάλλον όχι στα νεότερα μαύρα μοντέλα).

3)Θήκη με usb keyboard για tablet, έχουν σπάσει 3 άγκιστρα και έχει βγει ένα πλήκτρο.

Παραλαβή από τα εξωτικά Άνω Πετράλωνα ή Πειραιά (ΗΣΑΠ, μόνο μετά από συνεννόηση, εργάσιμες ώρες), γράψτε πρώτα εδώ και μετά pm.

τελικα το πλήκτρο που έλειπε ήταν μέσα στην σακούλα που μου το έδωσες. Επίσης κόλλησα λίγο Velcro στο πίσω μέρος του ταμπλετ, και έκατσε  αμέσως πάνω στην θήκη χωρίς πιαστράκια

ευχαριστώ και πάλι

• Like 2
  • Απαντ. 14,6k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.

Παιδιά λέω να το δώσω στο παλικάρι με το χαμπακι παρότι δεύτερος με 11 λεπτά διαφορά . Ελπίζω να μήν παρεξηγηθώ... Στείλε μου πμ φίλε. Αύριο τελευταία ημέρα πριν πάω διακοπές. Ειδάλλως μετά τις 17 Αυγούστου.

Δημοσ.

Χαριζεται   SONY  MOTION   CONTROLLER  PS3  νετο   σκετο.

1449718-movea1.jpg

Παραλαβη   απο  την  εδρα   μου  πισω   απο  εφετειο   αθηνας   η   πλατεια    κανιγγος  κατοπιν   τηλ  συνεννοησης.

Ποσταρετε   πρωτα   εδω   και  στειλτε   αμεσα   πμ.....

ΔΟΘΗΚΕ!

Ευχαριστω πολυ τον Κυριο Γρηγορη και δημοσια!!!

• Like 1
Δημοσ.

Χαρίζω σκληρό δίσκο Maxtor 60GB IDE.Λειτουργεί κανονικά και αν θυμάμαι καλά έχει και 100% health.

Παράδοση Θεσσαλονίκη κέντρο.Μπορώ να σας τον στείλω και αλλού αν μου στείλετε τα μεταφορικά με paypal.

Δημοσ.

Χαρίζω σκληρό δίσκο Maxtor 60GB IDE.Λειτουργεί κανονικά και αν θυμάμαι καλά έχει και 100% health.

Παράδοση Θεσσαλονίκη κέντρο.Μπορώ να σας τον στείλω και αλλού αν μου στείλετε τα μεταφορικά με paypal.

Ενδιαφέρομαι, στέλνω ΠΜ.

Δημοσ.

Μηπως την χρειάζεται καποιος η να την στειλω; 

Χαρίζεται Digiter + LCD απο Xperia X8 e15i με γρατζουνίες στην αφή και στα πλαστικα

Συνάντηση στα LIDL Κορωπίου.

2qsumoz.jpg

6oigw3.jpg

dbpago.jpg

Δημοσ.

Ελπίζω να μήν παρεξηγηθώ... 

...και γιατί να παρεξηγηθείς αδερφέ; Το να παρέχεται μια δωρεά σε όποιον την ζητήσει πρώτος, είναι πάνω απ' όλα διαδικασία συνήθειας, μετά από μια λογική (καθόλου άσχημη) που απλά εφαρμόζει από επιλογή η πλειονότητα (μιας και βολεύει κι όλας τον δωρίζοντα, για να ξεμπερδεύει γρήγορα), χωρίς να δεσμεύεται από φορουμικό κανόνα. Τώρα, αν κάποιοι θεωρούν την συνήθεια, "ηθικά δεσμευτική", και θέλουν γι' αυτόν τον λόγο να μην την "καταλύσουν", δικαίωμά τους - εφ' όσον δωρίζουν (χωρίς να αποτελεί όμως και δικαίωμα των ληπτών να την απαιτούν αυτή την δέσμευση...).

Εν κατακλείδι, αυτός που χαρίζει θέτει και τους όποιους τυχόν όρους θέλει. Μπορεί πχ να θέλει να πας ντυμένος τσολιάς για να παραλάβεις. Ε αν συμφωνείς, πας.

Στη δική σου μάλιστα περίπτωση, που "ζήτησες" κι ένα χαμπάκι αν υπάρχει, απ' την αρχή, δεν έχεις κανέναν λόγο να αισθάνεσαι "περίεργα" που επίλεξες που θα δώσεις.

(...και για να σου χρυσωθεί το χάπι, το να λάβει ο roybatty, που στο κάτω-κάτω έχει δώσει από μεριά του πολλά πράγματα εδώ μέσα, είναι και ολίγον ό,τι πρέπει...)

• Like 1
Δημοσ.

Ωραία λοιπόν, γιατί πρώτη φορά μου έσκασε να χαρίσω κάτι και πρώτη φορά μπήκα και σε αυτό το τόπικ, δεν το είχα προσέξει.

Ευχαριστώ.

Δημοσ.

ΚΩΔΙΚΟΣ   ΝΟΒΑ....

Ποσταρετε   πρωτα   εδω   και  στειλτε   αμεσα   πμ......

ΔΟΘΗΚΕ!

• Like 1
Δημοσ.

Χαριζεται   η  παρακατω   ασυρματη   καρτα   δικτυου  με  την  κεραια.....

carte_10.jpg

Ειναι   εντελως   καινουργια   αλλα   μου  εχει  σπασει  τα   νευρα......

Παραλαβη   ΜΟΝΟΝ   απο  την  εδρα   μου   πισω   απο  το   εφετειο   κατοπιν   τηλεφωνικου  ραντεβου  εντος   48ωρου.

Ποσταρετε   πρωτα   εδω   και  στειλτε   αμεσα   πμ.

Διαθεσιμη   ακομα......

• Like 1
Δημοσ. (επεξεργασμένο)

καιρος ειναι για να φυγουν καποια, αν τα θελει κανενας, παραλαβη απο την εδρα μου στη Λυκοβρυση,θα ερθουν και αλλα πραγματα αργοτερα, παρακαλω να φυγουν μεσα στη βδομαδα. πρωτα εδω και μετα πμ

δεν μου αναγνωριζεται καμια,μαλλον καμενες, αλλα αν καποιος θελει να τις δοκιμασει ελευθερα (μονο αν ξαναβρει τα αρχεια ας μου τα στειλει μετα :P :P  )

post-340247-0-51409900-1470052582_thumb.jpg

2 κασετες απο ds post-340247-0-78781100-1470052618_thumb.jpg

δωθηκαν  οι κασετες

*Update*

εχω 2 πενακια για το DS lite (mallon)

post-340247-0-51114000-1470076521_thumb.jpg

Επεξ/σία από georgeps21
Δημοσ.

καιρος ειναι για να φυγουν καποια, αν τα θελει κανενας, παραλαβη απο την εδρα μου στη Λυκοβρυση,θα ερθουν και αλλα πραγματα αργοτερα, παρακαλω να φυγουν μεσα στη βδομαδα. πρωτα εδω και μετα πμ

δεν μου αναγνωριζεται καμια,μαλλον καμενες, αλλα αν καποιος θελει να τις δοκιμασει ελευθερα (μονο αν ξαναβρει τα αρχεια ας μου τα στειλει μετα :P :P  )

attachicon.gif13663409_10206519671326668_1756410690_o.jpg

2 κασετες απο ds attachicon.gif13871892_10206519672166689_1971261848_n.jpg

παιζει να εχω και ενα πενακι για ds lite

Ενδιαφέρομαι για τις κασέτες αν είναι λειτουργικές!!!! Στέλνω πμ

Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.
  • Δημιουργία νέου...