Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

1)Natural Ergonomic Keyboard 4000, δεν λειτουργούν όλα τα πλήκτρα (δεν ξέρω γιατί, δεν θα κάτσω να ασχοληθώ με καθάρισμα κλπ, δεν ήταν και ποτέ δικό μου) και λείπουν τα ποδαράκια.

(έχει κρατηθεί για τον washcloud)

2)Vdigi Wii VGA adapter, δεν ξέρω εάν λειτουργεί (μάλλον όχι στα νεότερα μαύρα μοντέλα).

3)Θήκη με usb keyboard για tablet, έχουν σπάσει 3 άγκιστρα και έχει βγει ένα πλήκτρο.

AvNn1Dh.jpg

Παραλαβή από τα εξωτικά Άνω Πετράλωνα ή Πειραιά (ΗΣΑΠ, μόνο μετά από συνεννόηση, εργάσιμες ώρες), γράψτε πρώτα εδώ και μετά pm.

bump...

• Απαντ. 14,6k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.

bump...

εφόσον δεν δηλώνει κανείς ενδιαφέρον, θα τα πάρω εγώ. Ειδικά το πληκτρολογιο θα είναι χρήσιμο

Στελνω πμ με αριθμό για επικοινωνία μεσω Viber ή whatsapp

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Χαριζεται   SONY  MOTION   CONTROLLER  PS3  νετο   σκετο.

1449718-movea1.jpg

Παραλαβη   απο  την  εδρα   μου  πισω   απο  εφετειο   αθηνας   η   πλατεια    κανιγγος  κατοπιν   τηλ  συνεννοησης.

Ποσταρετε   πρωτα   εδω   και  στειλτε   αμεσα   πμ.....

ΔΟΘΗΚΕ!

Επεξ/σία από tigergreg
  • Like 1
Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Ενδιαφερον και εγω για τα χειριστηριο, αν μπορεις να το κρατησεις μεχρι να γυρισω απο χωριο :)

Επεξ/σία από serdakis
Δημοσ.

δινεται καρτα γραφικων της amd (radeon hd 6950) μη λειτουργικη! παραλαβη στον χωρο μου εξω απο το σταθμο του μετρο χολαργου (προς αθηνα οχι προς σταυρο)

Με ενδιαφέρει η 6950 στέλνω pm

ΔΟΘΗΚΕ!

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Δίνεται το παρακάτω γραφείο. Όπως βλέπετε λείπει το συρτάρι που είναι εκεί που καθόμαστε (πάνω από τα πόδια). Θα κοιτάξω στην αποθήκη μήπως το έχω κάπου

Όποιος έχει αυτοκίνητο/βανάκι που να το χωράει.

Δεν έχω χώρο και θέλω να το δώσω το συντομότερο δυνατό.

Περιοχή Χαλάνδρι

Ευχαριστώ

IMG_0238.jpg IMG_0240.jpg IMG_0241.jpg

Επεξ/σία από thodoris1985
Δημοσ.

ΔΟΘΗΚΕ!

ευχαριστώ πάρα μα πάρα πολύ τον GoDRic για την καρτούλα

θα γίνει προσπάθεια λαζαροποίησης και ευελπιστώ για το καλύτερο

• Like 1
Δημοσ.

Χαρίζεται μητρική Gigabyte για socket 478,μοντέλο 8PE800: http://www.gigabyte.com/products/product-page.aspx?pid=1619#ov
H μητρική λειτουργεί κανονικά,έχει και backpanel.Επάνω υπάρχει ένας επεξεργαστής Celeron 2.4Ghz.
Παράδοση Θεσσαλονίκη κέντρο.Μπορώ να την στείλω και εκτός αν μου στείλετε μεταφορικά μέσω paypal.

Δημοσ.

Χαρίζεται μητρική Gigabyte για socket 478,μοντέλο 8PE800: http://www.gigabyte.com/products/product-page.aspx?pid=1619#ov

H μητρική λειτουργεί κανονικά,έχει και backpanel.Επάνω υπάρχει ένας επεξεργαστής Celeron 2.4Ghz.

Παράδοση Θεσσαλονίκη κέντρο.Μπορώ να την στείλω και εκτός αν μου στείλετε μεταφορικά μέσω paypal.

Στέλνω pm

Δημοσ.

bump...

Ευχαριστώ τον Πέτρο για το πληκτρολόγιο

Τον κρεμασα στο πρώτο μας ραντεβού αλλά τα παρέλαβα τελικά

Ευχαριστώ κ παλι και συγνώμη για το κρεμασμα

Δημοσ.

Χαρίζεται από Θεσσαλονίκη ένας AMD Athlon 64 X2 5600+ ADO5600IAA5DO CPU 1000 MHz 2.9 GHz Socket AM2

με στραβωμένα ποδαράκια. Αν μπορείτε να τα ισιώσετε, τότε δουλεύει.

Χρειάζομαι ένα οποιοδήποτε, παλιό USB hub, οπότε αν θέλετε και έχετε να ανταλλάξουμε θα με βόλευε.
Δημοσ.

Χαρίζεται από Θεσσαλονίκη ένας AMD Athlon 64 X2 5600+ ADO5600IAA5DO CPU 1000 MHz 2.9 GHz Socket AM2

Χρειάζομαι ένα οποιοδήποτε, παλιό USB hub, οπότε αν θέλετε και έχετε να ανταλλάξουμε θα με βόλευε.

Ενδιαφερομαι για τον επεξεργαστη. ειμαι θεσσαλονικη κι εγω
Δημοσ.

Χαρίζεται από Θεσσαλονίκη ένας AMD Athlon 64 X2 5600+ ADO5600IAA5DO CPU 1000 MHz 2.9 GHz Socket AM2

Με ενδιαφέρει ο επεξεργαστής.Πρέπει να έχω ένα τέτοιο,κάτσε να δω και θα σου πώ.

Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...