krami Δημοσ. 4 Ιουλίου 2016 Δημοσ. 4 Ιουλίου 2016 ευχαριστω πολυ τον roadrunner για το vodafone stick !
roybatty Δημοσ. 4 Ιουλίου 2016 Δημοσ. 4 Ιουλίου 2016 Χαριζω τον ενισχυτη wifi που νομιζω ειναι μεχρι τα windows 7.δεν δουλευει σε πιο συγχρονα windows. Και ενα στικακι της vodafone. Ευχαριστώ πολύ το μέλος μπιπ μπιπ για την κεραία wifi. Επίσης,από αβαρία μητρικής περίσσεψε και χαρίζεται ένας Pentium Dual Core E2160: http://ark.intel.com/products/29739/Intel-Pentium-Processor-E2160-1M-Cache-1_80-GHz-800-MHz-FSB Παράδοση Θεσσαλονίκη κέντρο.Μπορώ να τον ταχυδρομήσω και αλλού αν μου στείλετε τα μεταφορικά μέσω paypal.
roybatty Δημοσ. 5 Ιουλίου 2016 Δημοσ. 5 Ιουλίου 2016 Ενδιαφέρον για τον Ε2160 Οκ,δικός σου.Σου στέλνω πμ με λεπτομέρειες.
MessengerOfGood Δημοσ. 6 Ιουλίου 2016 Δημοσ. 6 Ιουλίου 2016 Χαρίζεται αυτή η κεραία VHF μάλλον (διαβάστε το νήμα και θα καταλάβετε...)Αν δεν μπορείτε να διαβάσετε το σύνδεσμο πείτε μου να βάλω εδώ περισσότερα...
serdakis Δημοσ. 6 Ιουλίου 2016 Δημοσ. 6 Ιουλίου 2016 Χαριζετε ξανα---> Δορυφορικος δεκτης STAR SAT SRX 1400D σε λειτουργικη κατασταση χωρις το χειριστηριο. Θελει ενα εσωτερικο καθαρισμα. Τον ειχα παρει απο το μελος tigergreg αλλα δεν βολεψε. Λειτουργει κανονικα. Μπορω να τον στειλω οπουδηποτε.
geioannou Δημοσ. 6 Ιουλίου 2016 Δημοσ. 6 Ιουλίου 2016 Χαριζετε ξανα---> Δορυφορικος δεκτης STAR SAT SRX 1400D σε λειτουργικη κατασταση χωρις το χειριστηριο. Θελει ενα εσωτερικο καθαρισμα. Τον ειχα παρει απο το μελος tigergreg αλλα δεν βολεψε. Λειτουργει κανονικα. Μπορω να τον στειλω οπουδηποτε. ξερεις εαν ειναι MPG-2 η MPG-4 ??
AlienTechGR Δημοσ. 6 Ιουλίου 2016 Δημοσ. 6 Ιουλίου 2016 ξερεις εαν ειναι MPG-2 η MPG-4 ??MPEG-2 είναι. 1
sotos_man Δημοσ. 7 Ιουλίου 2016 Δημοσ. 7 Ιουλίου 2016 Καλημέρα, πήγα προχθές ΙΚΕΑ και πήρα αυτή την επιταγή https://s31.postimg.org/9i5l24h63/image.jpg (για δωρεάν μεταφορά) την οποία και δεν χρησιμοποιήσα. Την χαρίζω σε όποιον μπορεί να του φανεί χρήσιμη | (PM Me)
blueangel3 Δημοσ. 7 Ιουλίου 2016 Δημοσ. 7 Ιουλίου 2016 Καλημέρα, πήγα προχθές ΙΚΕΑ και πήρα αυτή την επιταγή https://s31.postimg.org/9i5l24h63/image.jpg (για δωρεάν μεταφορά) την οποία και δεν χρησιμοποιήσα. Την χαρίζω σε όποιον μπορεί να του φανεί χρήσιμη | (PM Me) Ισχύει για αγορά άνω των 300€,σωστά ?
*nenya* Δημοσ. 7 Ιουλίου 2016 Δημοσ. 7 Ιουλίου 2016 (επεξεργασμένο) Χαρίζω αυτό το βιβλίο [Towers of Midnight -book thirteen της σειράς The Wheel of Time]: Κωδικό για Hearthstone cards: GIVEN TO DEMON LORD Και μερικές αφίσες [γυαλιστερές είναι] με διάφορες κατηγορίες λέξεων στ'αγγλικά [μπρος-πίσω διαφορετικές], επίπεδο Junior B': Ποστάρετε μήνυμα πρώτα εδώ τί θέλετε και μετά τα υπόλοιπα σε πμ.! Είμαι στην Αθήνα, δεν στέλνω πουθενά, μόνο χέρι-χέρι σε σταθμό του ηλεκτρικού που θα πούμε σε πμ. Επεξ/σία 7 Ιουλίου 2016 από *nenya*
Demon Lord Δημοσ. 7 Ιουλίου 2016 Δημοσ. 7 Ιουλίου 2016 Καλησπέρα, ενδιαφέρομαι για τον κωδικό Heartstone Αν θες και δεν έχει προλάβει άλλος, μπορείς να μου τον στείλεις με πμ 1
veteranos123 Δημοσ. 7 Ιουλίου 2016 Δημοσ. 7 Ιουλίου 2016 Καλησπέρα, ενδιαφέρομαι για τον κωδικό Heartstone Αν θες και δεν έχει προλάβει άλλος, μπορείς να μου τον στείλεις με πμ Στειλε pm
Προτεινόμενες αναρτήσεις