tigergreg Δημοσ. 1 Ιουλίου 2016 Δημοσ. 1 Ιουλίου 2016 (επεξεργασμένο) ...... Επεξ/σία 2 Ιουλίου 2016 από tigergreg
LLLEFTERIS Δημοσ. 1 Ιουλίου 2016 Δημοσ. 1 Ιουλίου 2016 Δεν εχω ιδεα γιατι ειναι απο υιο φιλου.... Υποθετω τροφοδοτικο και καλωδιο συνδεσης. Με στενοχωρεις κι εσυ κι εχω ηδη πιεση 16 και ζαχαρο 11............ Κατι θα κανουμε αν μπορεις στειλε μου με pm ενα κινητο σου.
serdakis Δημοσ. 1 Ιουλίου 2016 Δημοσ. 1 Ιουλίου 2016 Αν μπορω να εξυπηρετησω την κατασταση, και επειδη αυριο θα περασω απο tigergreg, αν θελει καποιος αποστολη του την κανω εγω Ετσι και αλλιως 1 φορα την εβδομαδα ειμαι ταχυδρομια 2
AlienTechGR Δημοσ. 1 Ιουλίου 2016 Δημοσ. 1 Ιουλίου 2016 Αν μπορω να εξυπηρετησω την κατασταση, και επειδη αυριο θα περασω απο tigergreg, αν θελει καποιος αποστολη του την κανω εγω Ετσι και αλλιως 1 φορα την εβδομαδα ειμαι ταχυδρομια Αν δε την πάρει κάποιος από τους προηγούμενους, προσωπικά θα με βόλευε/βοηθούσε πολύ ή πρόταση σου.
LLLEFTERIS Δημοσ. 2 Ιουλίου 2016 Δημοσ. 2 Ιουλίου 2016 Εχω κανονισει να παω εγω αυριο το πρωϊ αν με απλο στικακι BT κανω δουλεια θα την κρατησω αν οχι παλι εδω θα την δειτε.
tigergreg Δημοσ. 2 Ιουλίου 2016 Δημοσ. 2 Ιουλίου 2016 (επεξεργασμένο) Χαριζονται τα εξης λιγο προ του καδου ανακυκλωσης.... 1.AMSTRAD D330 DVD-CD-MP3 PLAYER το οποιο αλλες φορες διαβαζει τα παντα κι αλλες οχι. Επισης μερικες φορες το συρταρακι θελει λιγο βοηθεια να βγει. Εχω χασει το τηλεχειριστηριο. ΔΟΘΗΚΕ! 2.Δορυφορικος δεκτης STAR SAT SRX 1400D σε λειτουργικη κατασταση αλλα εχω χασει το χειριστηριο και θελει καθαρισμα. ΔΟΘΗΚΕ! Αν γινετε ας τα παρει καποιος και τα δυο και ας τα μοιρασει εκ νεου. Παραλαβη ΜΟΝΟΝ στην εδρα μου πισω απο εφετειο αθηνας η πλατεια κανιγγος κατοπιν ραντεβου. Οσο γινεται γρηγοροτερα γιατι θα λειπω. ΔΟΘΗΚΑΝ ΟΛΑ. Επεξ/σία 6 Ιουλίου 2016 από tigergreg
LLLEFTERIS Δημοσ. 2 Ιουλίου 2016 Δημοσ. 2 Ιουλίου 2016 ΔΟΘΗΚΕ! 2.Τιμονιερα logitech ex5d12 νετη/σκετη χωρις παρελκομενα. ΔΟΘΗΚΕ! Παραλαβη ΜΟΝΟΝ στην εδρα μου πισω απο εφετειο αθηνας εντος 48ωρου απο την εκδηλωση ενδιαφεροντος. Ποσταρετε πρωτα εδω και αμεσα στειλτε πμ. Ευχαριστω τον Κυριο Γρηγορη για την τιμονιερα Ευχαριστω τον Κυριο Γρηγορη για την τιμονιερα Τελικα δεν ειναι bluetooth ουτε για υπολογιστη ο δεκτης που του λειπει ειναι RF και ειναι για PS3 http://support.logitech.com/en_us/product/driving-force-wireless 1
AlienTechGR Δημοσ. 2 Ιουλίου 2016 Δημοσ. 2 Ιουλίου 2016 Ευχαριστω τον Κυριο Γρηγορη για την τιμονιερα Τελικα δεν ειναι bluetooth ουτε για υπολογιστη ο δεκτης που του λειπει ειναι RF και ειναι για PS3 http://support.logitech.com/en_us/product/driving-force-wireless Με κάποιον driver (MotionInJoy πχ) θα μπορούσε να παίξει και σε PC φαντάζομαι, αν υπήρχε ο κατάλληλος RF δέκτης.
μπιπ μπιπ Δημοσ. 3 Ιουλίου 2016 Δημοσ. 3 Ιουλίου 2016 Χαριζω τον ενισχυτη wifi που νομιζω ειναι μεχρι τα windows 7.δεν δουλευει σε πιο συγχρονα windows. Και ενα στικακι της vodafone.
roybatty Δημοσ. 3 Ιουλίου 2016 Δημοσ. 3 Ιουλίου 2016 Χαριζω τον ενισχυτη wifi που νομιζω ειναι μεχρι τα windows 7.δεν δουλευει σε πιο συγχρονα windows. Και ενα στικακι της vodafone. Με ενδιαφέρει το tp-link.
dreamer Δημοσ. 3 Ιουλίου 2016 Δημοσ. 3 Ιουλίου 2016 Καλημέρα! Κ μένα με ενδιαφέρει το TP-link αν δεν δοθεί στον/στην roybatty!
Προτεινόμενες αναρτήσεις