tigergreg Δημοσ. 30 Ιουνίου 2016 Δημοσ. 30 Ιουνίου 2016 (επεξεργασμένο) Χαριζονται τα εξης λιγο προ του καδου ανακυκλωσης.... 1.AMSTRAD D330 DVD-CD-MP3 PLAYER το οποιο αλλες φορες διαβαζει τα παντα κι αλλες οχι. Επισης μερικες φορες το συρταρακι θελει λιγο βοηθεια να βγει. Εχω χασει το τηλεχειριστηριο. ΔΟΘΗΚΕ. 2.Δορυφορικος δεκτης STAR SAT SRX 1400D σε λειτουργικη κατασταση αλλα εχω χασει το χειριστηριο και θελει καθαρισμα. ΔΟΘΗΚΕ! Αν γινετε ας τα παρει καποιος και τα δυο και ας τα μοιρασει εκ νεου. Παραλαβη ΜΟΝΟΝ στην εδρα μου πισω απο εφετειο αθηνας η πλατεια κανιγγος κατοπιν ραντεβου. Οσο γινεται γρηγοροτερα γιατι θα λειπω. Επεξ/σία 6 Ιουλίου 2016 από tigergreg
tigergreg Δημοσ. 30 Ιουνίου 2016 Δημοσ. 30 Ιουνίου 2016 (επεξεργασμένο) 2 ΚΩΔΙΚΟΙ ΝΟΒΑ ΕΩΣ ΚΑΙ ΣΑΒΒΑΤΟ 2/7/2016 ΠΟΣΤΑΡΕΤΕ ΠΡΩΤΑ ΕΔΩ ΚΑΙ ΑΜΕΣΑ ΣΤΕΙΛΤΕ ΠΜ..... ΕΦΥΓΑΝ! Επεξ/σία 30 Ιουνίου 2016 από tigergreg
Phoenix7 Δημοσ. 30 Ιουνίου 2016 Δημοσ. 30 Ιουνίου 2016 (επεξεργασμένο) Έχεις pm για τον κωδικό για Nova Ευχαριστώ τον tigergreg για τον κωδικό Επεξ/σία 30 Ιουνίου 2016 από Phoenix7
georgeps21 Δημοσ. 30 Ιουνίου 2016 Δημοσ. 30 Ιουνίου 2016 Καλοκαιρακι πουναι χαριζεται φουσκωτο βαρκακι (tender) 2,30 μετρα με παπαδα εγγλεζικο με 3 αεροθαλαμους Το τραβηξα αποτομα απο τον μπροστινο κρικο και ανοιξε.. να υπερ ευχαριστησω τον φιλο Γρηγορη για την εξωλεμβια! νομιζω θα πιασει τοπο ! Να εισαι καλα φιλε! 1
tigergreg Δημοσ. 30 Ιουνίου 2016 Δημοσ. 30 Ιουνίου 2016 (επεξεργασμένο) Χαριζονται τα εξης λιγο προ του καδου ανακυκλωσης.... 1.AMSTRAD D330 DVD-CD-MP3 PLAYER το οποιο αλλες φορες διαβαζει τα παντα κι αλλες οχι. Επισης μερικες φορες το συρταρακι θελει λιγο βοηθεια να βγει. Εχω χασει το τηλεχειριστηριο. 2.Δορυφορικος δεκτης STAR SAT SRX 1400D σε λειτουργικη κατασταση αλλα εχω χασει το χειριστηριο και θελει καθαρισμα. Αν γινετε ας τα παρει καποιος και τα δυο και ας τα μοιρασει εκ νεου. Παραλαβη ΜΟΝΟΝ στην εδρα μου πισω απο εφετειο αθηνας η πλατεια κανιγγος κατοπιν ραντεβου. Οσο γινεται γρηγοροτερα γιατι θα λειπω. ΕΦΥΓΑΝ ΟΥΛΑ... Επεξ/σία 6 Ιουλίου 2016 από tigergreg
Material_Defender_1032 Δημοσ. 30 Ιουνίου 2016 Δημοσ. 30 Ιουνίου 2016 1)Natural Ergonomic Keyboard 4000, δεν λειτουργούν όλα τα πλήκτρα (δεν ξέρω γιατί, δεν θα κάτσω να ασχοληθώ με καθάρισμα κλπ, δεν ήταν και ποτέ δικό μου) και λείπουν τα ποδαράκια. (έχει κρατηθεί για τον washcloud) 2)Vdigi Wii VGA adapter, δεν ξέρω εάν λειτουργεί (μάλλον όχι στα νεότερα μαύρα μοντέλα). 3)Θήκη με usb keyboard για tablet, έχουν σπάσει 3 άγκιστρα και έχει βγει ένα πλήκτρο. Παραλαβή από τα εξωτικά Άνω Πετράλωνα ή Πειραιά (ΗΣΑΠ, μόνο μετά από συνεννόηση, εργάσιμες ώρες), γράψτε πρώτα εδώ και μετά pm. Είναι ακόμα διαθέσιμα...
tigergreg Δημοσ. 1 Ιουλίου 2016 Δημοσ. 1 Ιουλίου 2016 (επεξεργασμένο) Χαριζονται...... 1. MODEM/ROUTER DG834G λειτουργικο με τα παρελκομενα του. ΔΟΘΗΚΕ! 2.Τιμονιερα logitech ex5d12 νετη/σκετη χωρις παρελκομενα. ΔΟΘΗΚΕ! Παραλαβη ΜΟΝΟΝ στην εδρα μου πισω απο εφετειο αθηνας εντος 48ωρου απο την εκδηλωση ενδιαφεροντος. Ποσταρετε πρωτα εδω και αμεσα στειλτε πμ. Επεξ/σία 2 Ιουλίου 2016 από tigergreg
Ghost_Rider Δημοσ. 1 Ιουλίου 2016 Δημοσ. 1 Ιουλίου 2016 Χαριζεται MODEM/ROUTER DG834G λειτουργικο με τα παρελκομενα του. Παραλαβη ΜΟΝΟΝ στην εδρα μου πισω απο εφετειο αθηνας εντος 48ωρου απο την εκδηλωση ενδιαφεροντος. Ποσταρετε πρωτα εδω και αμεσα στειλτε πμ. ενδιαφερομαι φιλε μου
liodos1988 Δημοσ. 1 Ιουλίου 2016 Δημοσ. 1 Ιουλίου 2016 Χαριζονται...... 1. MODEM/ROUTER DG834G λειτουργικο με τα παρελκομενα του. ΚΡΑΤΗΜΕΝΟ..... 2.Τιμονιερα logitech ex5d12 νετη/σκετη χωρις παρελκομενα. Παραλαβη ΜΟΝΟΝ στην εδρα μου πισω απο εφετειο αθηνας εντος 48ωρου απο την εκδηλωση ενδιαφεροντος. Ποσταρετε πρωτα εδω και αμεσα στειλτε πμ. Θα με ενδιέφερε η τιμονιερα σε περίπτωση που εκανες αποστολη
tigergreg Δημοσ. 1 Ιουλίου 2016 Δημοσ. 1 Ιουλίου 2016 Θα με ενδιέφερε η τιμονιερα σε περίπτωση που εκανες αποστολη Με στενοχωρεις.....
liodos1988 Δημοσ. 1 Ιουλίου 2016 Δημοσ. 1 Ιουλίου 2016 Αν δεν υπαρχει δυνατότητα , ελεύθερη απο εμενα 1
AlienTechGR Δημοσ. 1 Ιουλίου 2016 Δημοσ. 1 Ιουλίου 2016 Χαριζονται...... 1. MODEM/ROUTER DG834G λειτουργικο με τα παρελκομενα του. ΚΡΑΤΗΜΕΝΟ..... 2.Τιμονιερα logitech ex5d12 νετη/σκετη χωρις παρελκομενα. Παραλαβη ΜΟΝΟΝ στην εδρα μου πισω απο εφετειο αθηνας εντος 48ωρου απο την εκδηλωση ενδιαφεροντος. Ποσταρετε πρωτα εδω και αμεσα στειλτε πμ. Φίλε tiger, δε μπορείς με κανέναν τρόπο να κάνεις αποστολή;;
LLLEFTERIS Δημοσ. 1 Ιουλίου 2016 Δημοσ. 1 Ιουλίου 2016 Καλησπερα τι λειπει απο την τιμονιερα μπας και την βαλω στο pc του γιου μου.
Προτεινόμενες αναρτήσεις