Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Καλοκαιρακι   πουναι   χαριζεται   φουσκωτο   βαρκακι  (tender)  2,30   μετρα   με   παπαδα   εγγλεζικο   με   3   αεροθαλαμους

και  το   εξης   προβλημα.

Το   τραβηξα   αποτομα   απο   τον   μπροστινο   κρικο   και   ανοιξε..

Επισκευαστηκε   μεν  αλλα   οχι   καλα   και   χανει   αερα.

Παιρνει   επισκευη   αλλα   αγοραστηκε   καινουργιο   οποτε   αυτο   παει   σε   ενδιαφερομενο   η  ανακυκλωση.

Εχει   την   τρομπα   του   τα   κουπια   του   και  τα   πατωματα   του.

ΔΟΘΗΚΕ.

Επεξ/σία από tigergreg
  • Απαντ. 14,6k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.

χαριζοντε κουτια για pc ενα της thermtakle matrix και ενα κλασικο λευκο περιοχη γλυκα νερα

Θα με ενδιέφερε ίσως αυτό της Thermaltake.

Δημοσ.

Καλοκαιρακι   πουναι   χαριζεται   φουσκωτο   βαρκακι  (tender)  2,30   μετρα   με   παπαδα   εγγλεζικο   με   3   αεροθαλαμους

Παιρνει   επισκευη   αλλα   αγοραστηκε   καινουργιο   οποτε   αυτο   παει   σε   ενδιαφερομενο   η  ανακυκλωση.

ΠΑΡΑΛΑΒΗ   ΜΟΝΟΝ  ΑΠΟ   ΤΗΝ   ΚΙΝΕΤΑ  (7  ΧΛΜ   ΑΠΟ   ΜΕΓΑΡΑ  ΠΡΟΣ   ΚΟΡΙΝΘΟ)  55ο  ΧΛΜ  ΠΕΟΑΚ  πολυκατοικια

"ΘΑΛΕΙΑ".

Θα   βρισκομαι   εκει   εως   την  τεταρτη   το   πρωι   10   ωρα  οποτε   κανονιστε.

Θα δηλωσω ενδιαφερων! 

Δημοσ.

χαριζοντε κουτια για pc ενα της thermtakle matrix και ενα κλασικο λευκο περιοχη γλυκα νερα

Να μπώ και εγω στην σειρά για το Thermaltake,θα με ενδιέφερε αρκετα, ειμαι απο Κορωπί.

Δημοσ.

Ακομα ολα διαθεσιμα.

Να διευκρινησω οτι οποιος θελει κατι, θα πρεπει να περασει να το παρει απο τον Αγιο Δημητριο, Δευτερα με Παρασκευη απο της 9 το πρωι εως της 5 το απογευμα.

Με ενδιαφέρουν τα ηχεία αν δεν έχουν δωθει.

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Ευχαριστώ και δημόσια τον panosfl22 για τα ηχειακια. Είναι στον δρόμο τους να μπουν σε πισι αυτή την στιγμή ☺️

Update τα έβαλα και ετριζε το γούφερ. Θέλει δύο suspension να τους αλλάξω κ θα σκοτώνει, είχαν πολύ ωραίο ηχο

χαρίζω και εγω με την σειρά μου την πλαστική θηκη της φωτογραφίας καινούρια, για xperia Z

επίσης χαρίζεται ο υπολογιστής με πληκτρολόγιο και ποντίκι, είναι p3 600mhz, 278ram 20gb hdd, είναι πλήρως λειτουργικός, φρεσκοφορμαρισμένος με xp, και διαθέτει 2 usb και ethernet. Τον είχα πάρει από ένα παλικάρι εδω μέσα που τον χαριζε, απλά έλεγξα ότι δουλευει και πέρασα windows και συμπλήρωσα mouse/ kb.

Θα προτιμούσα όποιος τον πάρει, να τον κάνει δωρεά σε κάποιο σχολείο ή σε κάποια οικογένεια που τον έχει ανάγκη.

Δεν αποστέλω, παραλαβή από τον χώρο μου στο μαρούσι (1 στενό από τον ηλεκτρικό)

ακόμα διαθέσιμα ειναι Επεξ/σία από mourgolukos
  • Like 1
Δημοσ. (επεξεργασμένο)

ΔΟΘΗΚΕ!

Επεξ/σία από tigergreg
Δημοσ.

Χαρίζεται μεταχειρισμένη κουκέτα παιδικού δωματίου μαζί με τα δυο στρώματα, σε λευκή λάκα, σε καλή κατάσταση. Είναι λυμμένη και μεταφέρεται σχετικά εύκολα, όποιος την πάρει πρέπει να βρει και τρόπο να την παραλάβει από το χώρο μου;). Επικοινωνία με pm, είμαι Βόλο.

Μετά κοπων και βασανων η κουκετα έφτασε! Ευχαριστώ πολύ και δημόσια για την ευγενική προσφορά

Δημοσ.

χαρίζω και εγω με την σειρά μου την πλαστική θηκη της φωτογραφίας καινούρια, για xperia Z 

επίσης χαρίζεται ο υπολογιστής με πληκτρολόγιο και ποντίκι, είναι p3 600mhz, 278ram 20gb hdd, είναι πλήρως λειτουργικός, φρεσκοφορμαρισμένος με xp, και διαθέτει 2 usb  και ethernet. Τον είχα πάρει από ένα παλικάρι εδω μέσα που τον χαριζε, απλά έλεγξα ότι δουλευει και πέρασα windows και συμπλήρωσα mouse/ kb.

Θα προτιμούσα όποιος τον πάρει, να τον κάνει δωρεά σε κάποιο σχολείο ή σε κάποια οικογένεια που τον έχει ανάγκη.

Δεν αποστέλω, παραλαβή από τον χώρο μου στο μαρούσι (1 στενό από τον ηλεκτρικό)

Με ενδιαφέρει (για ένα φιλαράκι που έχει φιλανθρωπική οργάνωση).

Αν είναι ακόμα διαθέσιμος, let me know!

Δημοσ.

ΑΥΡΙΟ   ΘΑ   ΕΡΘΕΙ   ΑΘΗΝΑ   ΓΙΑ   ΟΠΟΙΟΝ   ΕΝΔΙΑΦΕΡΕΤΑΙ......

ΧΑΡΤΙΑ   ΔΕΝ   ΥΠΑΡΧΟΥΝ.

Καλημέρα θα με ενδιέφερε το βαρκάκι αν δεν έχει δοθεί , θα μπορούσα να έρθω και στην έδρα σας (πίσω από το εφετείο)

• Like 1
Δημοσ.

αν υπαρχει το thermaltake ενδιαφερομαι στελνω πμ

Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...