mourgolukos Δημοσ. 24 Ιουνίου 2016 Δημοσ. 24 Ιουνίου 2016 και γω ενδιαφέρομαι ,αλλά που γράφει ο άνθρωπος πως θα κάνει κλήρωση και το πετάτε? επειδή ειμαστε πολλοί ενδιαφερόμενοι, αν ενδιαφέρεται το παιδί που το δίνει θα μπορούσε να το κάνει και να είμαστε όλοι χαρούμενοι
roybatty Δημοσ. 24 Ιουνίου 2016 Δημοσ. 24 Ιουνίου 2016 Χαρίζω 3 σκληρούς δίσκους IDE 40GB,δύο Western Digital και έναν Seagate.Και οι 3 λειτουργούν κανονικά και έχουν 100% health με εξαίρεση τον ένα WD ο οποίος έχει 3 weak sectors (έλεγχος από HD Sentinel) Παράδοση Θεσσαλονίκη κέντρο.Αν είστε εκτός Θεσσαλονίκης μπορώ να σας ταχυδρομήσω κάποιον εφόσον στείλετε μεταφορικά με paypal.
sitiros22 Δημοσ. 24 Ιουνίου 2016 Δημοσ. 24 Ιουνίου 2016 Θέλει κανείς ένα xbox 360 fat 20gb με rrod? Είναι το 1ης γενιάς χωρίς hdmi.Ίσως φτιάχνεται εύκολα αλλά επειδή έχω και το slim και δεν παίζω πλέον,δεν το έχω πάει σε τεχνικό να το δει.Έχω αλλάξει βέβαια πάστα κτλ αλλά δίχως αποτέλεσμα. παιρνω κι εγω μερος στην κληρωση!
Grim Ripper Δημοσ. 24 Ιουνίου 2016 Δημοσ. 24 Ιουνίου 2016 Άντε πάλι με την κλήρωση, παιδιά δεν έχει πει ότι θα γίνει κλήρωση οπότε ας μην κάνουμε υποθέσεις. Ούτως ή άλλος απ' όσο γνωρίζω πάντα first come first served ήταν εδώ. 1
funbreaker Δημοσ. 24 Ιουνίου 2016 Δημοσ. 24 Ιουνίου 2016 Χαρίζω 3 σκληρούς δίσκους IDE 40GB,δύο Western Digital και έναν Seagate.Και οι 3 λειτουργούν κανονικά και έχουν 100% health με εξαίρεση τον ένα WD ο οποίος έχει 3 weak sectors (έλεγχος από HD Sentinel) Παράδοση Θεσσαλονίκη κέντρο.Αν είστε εκτός Θεσσαλονίκης μπορώ να σας ταχυδρομήσω κάποιον εφόσον στείλετε μεταφορικά με paypal. Ενδιαφέρομαι για τους 2 υγιείς δίσκους.
Tsino Δημοσ. 25 Ιουνίου 2016 Δημοσ. 25 Ιουνίου 2016 Αν γίνει κλήρωση για το xbox ενδιαφέρομαι και εγώ
AlienTechGR Δημοσ. 25 Ιουνίου 2016 Δημοσ. 25 Ιουνίου 2016 Θέλει κανείς ένα xbox 360 fat 20gb με rrod? Είναι το 1ης γενιάς χωρίς hdmi.Ίσως φτιάχνεται εύκολα αλλά επειδή έχω και το slim και δεν παίζω πλέον,δεν το έχω πάει σε τεχνικό να το δει.Έχω αλλάξει βέβαια πάστα κτλ αλλά δίχως αποτέλεσμα.ΑΝ κάνεις κλήρωση, και ΑΝ μπορείς να στείλεις επαρχία με δικά μου έξοδα, θα με ενδιέφερε και εμένα.
panosfl22 Δημοσ. 25 Ιουνίου 2016 Δημοσ. 25 Ιουνίου 2016 Χαριζονται Altec lansing 5100 5.1 speaker system σε αριστη κατασταση. Ασυρματο τηλεφωνο kx tga110ex panasonic με προβλημα. Huawei wind usb stick που παιρνει και καρτα microsd (μου το ειχε χαρισει ο φιλος tigergreg αλλα δεν το χρειαζομαι πια) Παραλαβη απο Αγιο Δημητριο κοντα στο σταθμο του Μετρο πρωινες ωρες. Ακομα ολα διαθεσιμα. Να διευκρινησω οτι οποιος θελει κατι, θα πρεπει να περασει να το παρει απο τον Αγιο Δημητριο, Δευτερα με Παρασκευη απο της 9 το πρωι εως της 5 το απογευμα.
mourgolukos Δημοσ. 25 Ιουνίου 2016 Δημοσ. 25 Ιουνίου 2016 Ακομα ολα διαθεσιμα. Να διευκρινησω οτι οποιος θελει κατι, θα πρεπει να περασει να το παρει απο τον Αγιο Δημητριο, Δευτερα με Παρασκευη απο της 9 το πρωι εως της 5 το απογευμα. ενδιαφέρομαι για το 5.1 στέλνω πμ
mourgolukos Δημοσ. 25 Ιουνίου 2016 Δημοσ. 25 Ιουνίου 2016 χαρίζω και εγω με την σειρά μου την πλαστική θηκη της φωτογραφίας καινούρια, για xperia Z επίσης χαρίζεται ο υπολογιστής με πληκτρολόγιο και ποντίκι, είναι p3 600mhz, 278ram 20gb hdd, είναι πλήρως λειτουργικός, φρεσκοφορμαρισμένος με xp, και διαθέτει 2 usb και ethernet. Τον είχα πάρει από ένα παλικάρι εδω μέσα που τον χαριζε, απλά έλεγξα ότι δουλευει και πέρασα windows και συμπλήρωσα mouse/ kb. Θα προτιμούσα όποιος τον πάρει, να τον κάνει δωρεά σε κάποιο σχολείο ή σε κάποια οικογένεια που τον έχει ανάγκη. Δεν αποστέλω, παραλαβή από τον χώρο μου στο μαρούσι (1 στενό από τον ηλεκτρικό)
paiktaras69 Δημοσ. 26 Ιουνίου 2016 Δημοσ. 26 Ιουνίου 2016 Με ενδιαφέρει ο υπολογιστής για να τον δωρισω στο σχολείο των παιδιών μου.
Lazlow Δημοσ. 26 Ιουνίου 2016 Δημοσ. 26 Ιουνίου 2016 ενδιαφέρομαι και εγώ για τον υπολογιστή αν δεν κάτσει με το παλικάρι...
mourgolukos Δημοσ. 26 Ιουνίου 2016 Δημοσ. 26 Ιουνίου 2016 (επεξεργασμένο) Με ενδιαφέρει ο υπολογιστής για να τον δωρισω στο σχολείο των παιδιών μου. Καλημερα, στείλε μου μήνυμα Lazlow .αν δεν έχω απάντηση ως και δευτερα από τον πρώτο ενδιαφερόμενο, είναι δικό σου ο υπολογιστής Επεξ/σία 26 Ιουνίου 2016 από mourgolukos
Sheogorath Δημοσ. 26 Ιουνίου 2016 Δημοσ. 26 Ιουνίου 2016 Πολύ καλή κίνηση να δωριστεί σε σχολείο, δεν λέω, αλλά μόνο καντήλια απο τα παιδιά θα εισπράξετε. Θυμάμαι στο λύκειο που είχαμε τέτοια, πριν πολλά χρόνια...
mourgolukos Δημοσ. 26 Ιουνίου 2016 Δημοσ. 26 Ιουνίου 2016 Πολύ καλή κίνηση να δωριστεί σε σχολείο, δεν λέω, αλλά μόνο καντήλια απο τα παιδιά θα εισπράξετε. Θυμάμαι στο λύκειο που είχαμε τέτοια, πριν πολλά χρόνια... Για να μαθαίνουν να δουλευουν word kai excel μια χαρά είναι. Δεν είναι να πάρεις νέους υπολογιστές άλλωστε, μιας και διαλάνε τα πάντα. Στο κάτω κάτω, αν δεν τους αρέσει ο υπολογιστής, μπορούν πάντα να κάθονται 2-2 και 3-3 σε εναν υπολογιστή... Παλαιότερα είχα δωρίσει στην σχολή μου 3 P3 υπολογιστές με οθόνες μαζί. Επειδή δεν μου άρεσε που όταν μας έβαζαν για μάθημα να μας δείξουν κάποια βασικά πράγματα έπρεπε να μοιραζόμαστε 3 άτομα έναν υπολογιστή επειδή όλοι οι άλλοι ήταν διαλυμένοι. Τεσπα ανοίγουμε μεγαλο θέμα και δεν είναι ούτε η ώρα ούτε το μέρος... Είναι αργά και κυκλοφορούν βουρδούλακες και βαμπίρια 1
Προτεινόμενες αναρτήσεις