derizio Δημοσ. 14 Μαΐου 2007 Δημοσ. 14 Μαΐου 2007 Λοιπον παιδες χαριζω 2 οθονες crt. 1 14αρα και 1 15αρα με προβλημα. Δειχνει τα χρωματα πιο σκουρα (ειναι πιο σκοτεινη) και ενας παλιος υπολογιστης, δεν θυμαμαι τι ειναι αλλα πρεπει να ειναι Pentium 1 ή κατι τετοιο. Οσο το δυνατον πιο γρηγορα παιδια να φευγουν. Παραλαβη απο το σπιτι μου στην πλατεια καραισκακη (μεταξουργειο) εξω απο την σταση του μετρο.
poscaman Δημοσ. 29 Μαΐου 2007 Δημοσ. 29 Μαΐου 2007 Χαρίζονται 4 conn-x promo download pin αξίας 3,6 ευρώ έκαστο για χρήση στο zuper.gr.Απαντήστε με ΡΜ εδώ και οι 4 πρώτοι χαρισμά τους. Απομένουν:0
poscaman Δημοσ. 29 Μαΐου 2007 Δημοσ. 29 Μαΐου 2007 exw steilei idi pm...exw prolavei poscaman? ησουν ο προτελευταιος
bandit4 Δημοσ. 30 Μαΐου 2007 Δημοσ. 30 Μαΐου 2007 με τη σειρα μου να πω και εγω οτι χαριζονται 2 crt οθονες 15" η μια δειχνει τα χρωματα πιο σκουρα και η αλλη με μια ροζ αποχρωση οποιος νομιζει οτι μπορει να τις βολευτει εδω ειμαι να υπενθυμισω κατι παλιους εκτυπωτες για ανταλλακτικα αντε ρε guys βοηθηστε να αδειασει η αποθηκη...
poulinos Δημοσ. 30 Μαΐου 2007 Δημοσ. 30 Μαΐου 2007 to oti fenetai pio roz kati mou thimizei me provlima sto kalodio para sxtin othoni
bandit4 Δημοσ. 30 Μαΐου 2007 Δημοσ. 30 Μαΐου 2007 να σου πω την αληθεια... προτιμω να τις δωσω σε καποιον που θα τις χρειαζεται παρα να κατσω να βρω το προβλημα.μακαρι αυτος που θα τις παρει να μπορει να το φτιαξει και να τις βολευτει...
rotten crusader Δημοσ. 11 Ιουνίου 2007 Δημοσ. 11 Ιουνίου 2007 paidia xeufeugo isos apo to 8ema alla:exei kaneis rambus mnimes k terminator?toy antallazo hardware i ton plirono einai MEGALI anagi.esto an kapoios exei mo bo simvato me p4 1,6Gh k pairnei diaforetikes k oxi rambus mnimes tou agorazo tn mitriki k tou dino doro mia antisatoixi mitriki me rambus mnimes.genika opoios 8elei na parei mobo g p4 me rambus i exei rambus as epoikoinonisei mazi mou.
sisareg Δημοσ. 11 Ιουνίου 2007 Δημοσ. 11 Ιουνίου 2007 Βασικά ψάχνω για ανταλακτικό αλλά δεν μπορώ να βρω Έχω πρόβλημα με μια philips 170B3 CRT 17'' μου χάλασε το καλώδιο που πηγαίνει στην κάρτα γραφικών άν κανένας διαθέτει! Επικοινωνία με pm! Thanx
Προτεινόμενες αναρτήσεις