Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

• Απαντ. 14,6k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.

Λοιπον παιδες χαριζω 2 οθονες crt. 1 14αρα και 1 15αρα με προβλημα. Δειχνει τα χρωματα πιο σκουρα (ειναι πιο σκοτεινη) και ενας παλιος υπολογιστης, δεν θυμαμαι τι ειναι αλλα πρεπει να ειναι Pentium 1 ή κατι τετοιο. Οσο το δυνατον πιο γρηγορα παιδια να φευγουν. Παραλαβη απο το σπιτι μου στην πλατεια καραισκακη (μεταξουργειο) εξω απο την σταση του μετρο.

• 2 εβδομάδες αργότερα...
Δημοσ.

Χαρίζονται 4 conn-x promo download pin αξίας 3,6 ευρώ έκαστο για χρήση στο zuper.gr.Απαντήστε με ΡΜ εδώ και οι 4 πρώτοι χαρισμά τους.

Απομένουν:0

Δημοσ.

με τη σειρα μου να πω και εγω οτι χαριζονται 2 crt οθονες 15"

η μια δειχνει τα χρωματα πιο σκουρα και η αλλη με μια ροζ αποχρωση

οποιος νομιζει οτι μπορει να τις βολευτει εδω ειμαι

να υπενθυμισω κατι παλιους εκτυπωτες για ανταλλακτικα

αντε ρε guys βοηθηστε να αδειασει η αποθηκη...

Δημοσ.

να σου πω την αληθεια...

προτιμω να τις δωσω σε καποιον που θα τις χρειαζεται παρα να κατσω να βρω το προβλημα.μακαρι αυτος που θα τις παρει να μπορει να το φτιαξει και να τις βολευτει...

• 2 εβδομάδες αργότερα...
Δημοσ.

paidia xeufeugo isos apo to 8ema alla:exei kaneis rambus mnimes k terminator?toy antallazo hardware i ton plirono einai MEGALI anagi.esto an kapoios exei mo bo simvato me p4 1,6Gh k pairnei diaforetikes k oxi rambus mnimes tou agorazo tn mitriki k tou dino doro mia antisatoixi mitriki me rambus mnimes.genika opoios 8elei na parei mobo g p4 me rambus i exei rambus as epoikoinonisei mazi mou.

Δημοσ.

Βασικά ψάχνω για ανταλακτικό αλλά δεν μπορώ να βρω :(

Έχω πρόβλημα με μια philips 170B3 CRT 17'' μου χάλασε το καλώδιο που πηγαίνει στην κάρτα γραφικών άν κανένας διαθέτει!

Επικοινωνία με pm! Thanx

Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.
  • Δημιουργία νέου...