blueangel3 Δημοσ. 5 Ιουνίου 2016 Δημοσ. 5 Ιουνίου 2016 Τον θέλω τον κωδικό Κωδικος ΝΟΒΑ.... Ποσταρετε πρωτα κι αμεσα στειλτε πμ.....
Θίοντορ Δημοσ. 6 Ιουνίου 2016 Δημοσ. 6 Ιουνίου 2016 Χαρίζω μια παλιά οθόνη CRT 15'' Philips 105S. Λειτουργεί κανονικά (αν και μερικές φορές δεν πατιέται καλά το κουμπί που την ανάβει). Όποιος την θέλει ας μου στείλει PM και κανονίζουμε να έρθει να την παραλάβει από το χώρο μου (Αθήνα - κέντρο). Ευχαριστώ.
Feregorn Δημοσ. 6 Ιουνίου 2016 Δημοσ. 6 Ιουνίου 2016 (επεξεργασμένο) Χαρίζεται δυσλειτουργικός (δεν εκτυπώνει νομίζω) - αλλά σε άριστη συνολικά κατάσταση - εκτυπωτής HP Deskjet F4280 All-in-One με ότι μελάνια έχει μέσα και ένα ακόμα καινούργιο μαύρο μελάνι. Διατίθεται μαζί με τον proprietary φορτιστή του. Όποιος ενδιαφέρεται το δηλώνει εδώ και με πμ. Συνάντηση Μαρούσι, Κατεχάκη, Πετρούπολη όσο γίνεται πιο γρήγορα γιατί πιάνει χώρο. Επεξ/σία 6 Ιουνίου 2016 από Feregorn
tigergreg Δημοσ. 6 Ιουνίου 2016 Δημοσ. 6 Ιουνίου 2016 Χαριζεται ολοκαινουργια θηκη/πληκτρολογιο για ταμπλετ εως 10,1 ιντσες της crystal audio με το εξης προβλημα.... Εχουν σπασει 1-2 πλαστικα πιαστρακια τα οποια ηταν εξ αρχης προβληματικα. Μπορει καποιος που δουλευει ατσαλοσυρμα να σας φτιαξει κατι αναλογο. (τεχνιτες χειροποιητων κοσμηματων). http://www.crystalaudio.gr/el/0-25.html Παραλαβη ΜΟΝΟΝ απο την εδρα μου πισω απο το εφετειο αθηνας η πλατεια κανιγγος με ραντεβου. Ποσταρετε πρωτα εδω και στειλτε αμεσα πμ. ΔΟΘΗΚΕ!!! 2
Tsiou Δημοσ. 6 Ιουνίου 2016 Δημοσ. 6 Ιουνίου 2016 Χαριζεται ολοκαινουργια θηκη/πληκτρολογιο για ταμπλετ της crystal audio με το εξης προβλημα.... Εχουν σπασει 1-2 πλαστικα πιαστρακια τα οποια ηταν εξ αρχης προβληματικα. Μπορει καποιος που δουλευει ατσαλοσυρμα να σας φτιαξει κατι αναλογο. (τεχνιτες χειροποιητων κοσμηματων). http://www.crystalaudio.gr/el/0-25.html Παραλαβη ΜΟΝΟΝ απο την εδρα μου πισω απο το εφετειο αθηνας η πλατεια κανιγγος με ραντεβου. Ποσταρετε πρωτα εδω και στειλτε αμεσα πμ. Θα το ήθελα. Στέλνω και PM
DrLo Δημοσ. 6 Ιουνίου 2016 Δημοσ. 6 Ιουνίου 2016 (επεξεργασμένο) Χαριζεται ολοκαινουργια θηκη/πληκτρολογιο για ταμπλετ εως 10,1 ιντσες της crystal audio με το εξης προβλημα.... Εχουν σπασει 1-2 πλαστικα πιαστρακια τα οποια ηταν εξ αρχης προβληματικα. Μπορει καποιος που δουλευει ατσαλοσυρμα να σας φτιαξει κατι αναλογο. (τεχνιτες χειροποιητων κοσμηματων). http://www.crystalaudio.gr/el/0-25.html Παραλαβη ΜΟΝΟΝ απο την εδρα μου πισω απο το εφετειο αθηνας η πλατεια κανιγγος με ραντεβου. Ποσταρετε πρωτα εδω και στειλτε αμεσα πμ. Θα με ενδιέφερε και εμένα αν δεν το πάρει τελικά ο Tsiou στέλνω και pm :: update :: Χαρίζονται Παράδοση είτε στην έδρα μου <-- Προτιμάται είτε σε στιγμή που βολεύει και τους δύο ίσως σε κάποιο μετρό (για πράγματα που μεταφέρονται) Θα ενημερωθεί και με άλλα -------------------------------------------------------------------------------------------------------------- [1] ΔΩΘΗΚΕ [2] ΔΩΘΗΚΑΝ [3] Για αρχαιολάγχνους των PC -> Κάρτα VGA ISA 1MB ... άγνωστη λειτουργικότητα. [4] Κουτί ΑΤΧ / έχει "πετσικάρει λίγο (δε πατά πλήρως και στις 4 άκρες ... κάποιος μπορεί να το "φέρει) ... χωρίς το drive [5] Οθόνη CRT 15'' Eizo F35 [6] PCI Modem card (άγνωστη λειτουργικότητα ... όταν παραχώθηκαν πριν χρόνια λειτουργούσαν) [7] PCI LAN 10/100 card (άγνωστη λειτουργικότητα ... όταν παραχώθηκαν πριν χρόνια λειτουργούσαν) [ΚΡΑΤΗΜΕΝΟ] [8] πληκτρολόγιο "χρεπι" PS2 - λειτουργεί ΔΩΘΗΚΕ [9] πληκτρολόγιο PS2 Innovator - λογικά λειτουργεί ΔΩΘΗΚΕ Επεξ/σία 8 Ιουνίου 2016 από DrLo 1
ntinarasellas21 Δημοσ. 6 Ιουνίου 2016 Δημοσ. 6 Ιουνίου 2016 Χαρίζεται δυσλειτουργικός (δεν εκτυπώνει νομίζω) - αλλά σε άριστη συνολικά κατάσταση - εκτυπωτής HP Deskjet F4280 All-in-One με ότι μελάνια έχει μέσα και ένα ακόμα καινούργιο μαύρο μελάνι. Διατίθεται μαζί με τον proprietary φορτιστή του. Όποιος ενδιαφέρεται το δηλώνει εδώ και με πμ. Συνάντηση Μαρούσι, Κατεχάκη, Πετρούπολη όσο γίνεται πιο γρήγορα γιατί πιάνει χώρο. ενδιαφερομαι, στελνω pm 1
georgeps21 Δημοσ. 7 Ιουνίου 2016 Δημοσ. 7 Ιουνίου 2016 Χαριζονται.... 1.Καρτα προιστορικη CREATIVE PC-DVD CT7120. 2.CRYPTO COMPACT WEB CAMERA ME CD αγνωστη η λειτουργικοτητα της. Εχει φυγει η βαση της. http://www.e-shop.gr/crypto-compact-web-camera-p-PER.603500 3.MODEM OTE CONN-X ZTE ZXV10 4.3 MODEM ADSL ενσυρματα παλια. Παραλαβη ΜΟΝΟΝ στην εδρα μου πισω απο το εφετειο αθηνας κατοπιν ραντεβου η πρωινες ωρες στην πλατεια κανιγγος. ΑΝ ΕΙΝΑΙ ΔΥΝΑΤΟΝ ΑΣ ΤΑ ΠΑΡΕΙ ΕΝΑΣ ΟΛΑ ΚΙ ΑΣ ΤΑ ΜΟΙΡΑΣΕΙ ΓΙΑΤΙ ΘΑ ΛΕΙΨΩ ΑΡΚΕΤΕΣ ΜΕΡΕΣ. να ευχαριστησω και απο εδω τον φιλο Γρηγόρη για τα πραγματα, δυστυχως η καμερα δεν δουλευει, αλλα μου ειναι χρησιμα τα υπολοιπα, , εχει 2 παλια μιρκα μοντεμ τα οποια δεν τα θελω, αλλα θα δωθουν σε λιγο, να βρω και τιποτε αλλο να δωσω 1
tigergreg Δημοσ. 7 Ιουνίου 2016 Δημοσ. 7 Ιουνίου 2016 να ευχαριστησω και απο εδω τον φιλο Γρηγόρη για τα πραγματα, δυστυχως η καμερα δεν δουλευει, αλλα μου ειναι χρησιμα τα υπολοιπα, , εχει 2 παλια μιρκα μοντεμ τα οποια δεν τα θελω, αλλα θα δωθουν σε λιγο, να βρω και τιποτε αλλο να δωσω Αν γνωριζα οτι δεν δουλευει θα την πεταγα. Εχω καπου ακομα μια οποτε μολις την πετυχω θα σου στειλω πμ. 1
DrLo Δημοσ. 7 Ιουνίου 2016 Δημοσ. 7 Ιουνίου 2016 να ευχαριστησω και rgmv τον Γρηγόρη ... το πληκτολογιάκι ήδη φορτίζει 1
tigergreg Δημοσ. 7 Ιουνίου 2016 Δημοσ. 7 Ιουνίου 2016 να ευχαριστησω και rgmv τον Γρηγόρη ... το πληκτολογιάκι ήδη φορτίζει Κι εγω με την σειρα μου να σ ευχαριστησω για τα πληκτρολογια και το ποντικι. Ηδη επιασαν τοπο.
TzimakoTOS Δημοσ. 8 Ιουνίου 2016 Δημοσ. 8 Ιουνίου 2016 Χαριζονται ακουστικα Plantronics Gamecom 777, dolby 7.1, με το προβλημα πως συνηθως ακουγεται ηχος απο το ενα ακουστικο αλλα στιγμιαια που και που εμφανιζεται ηχος κι απ το αλλο, που σημαινει πως ισως μπορει να φτιαχτει απο καποιον που πιανουν τα χερια του. Θα παρακαλουσα βεβαια να πανε σε καποιον που τα χρειαζεται για χρηση ειτε οπως ειναι ειτε αν πιανουν τα χερια του να τα φτιαξει για να τα ευχαριστηθει ο ιδιος η να τα δωσει σε καποιον που τα εχει αναγκη ειναι πραγματικα απολαυστικα ακουστικα αν δουλεψουν σωστα και θα χαρω να τα ευχαριστηθει καποιος που τα χρειαζεται. Παραλαβη απο Περιστερι. Τα ακουστικα δωθηκαν στον e-tic. 2
e-tic Δημοσ. 8 Ιουνίου 2016 Δημοσ. 8 Ιουνίου 2016 Τα ακουστικα δωθηκαν στον e-tic. Ευχαριστώ τον φίλο TzimakoTOS για τα ακουστικά! Δυστυχώς για εμένα, το πρόβλημά τους δεν είναι τόσο απλό όσο φαινομενικά πίστευα αλλά θα το ψάξω κι άλλο!
Tsiou Δημοσ. 8 Ιουνίου 2016 Δημοσ. 8 Ιουνίου 2016 Ευχαριστώ και δημόσια τον tigergreg για το πληκτρολόγιο. Παρέλαβα, και θα μαστορεψω κάτι στο σπασμένο πιαστρακι...
Προτεινόμενες αναρτήσεις