athanatos13 Δημοσ. 2 Ιουνίου 2016 Δημοσ. 2 Ιουνίου 2016 Δηλώνω και εγώ ενδιαφέρον για τα ακουστικά άμα δεν γίνει τίποτα με τους από πάνω και μπορώ να τα παραλάβω από όπου θες!!!
tigergreg Δημοσ. 2 Ιουνίου 2016 Δημοσ. 2 Ιουνίου 2016 (επεξεργασμένο) Χαριζεται δισκος 2,5 SATA WESTERN DIGITAL SCORPIO BLUE WD1600BEVT-75ZCT2 με ορισμενους κακους σεκτορες. Τον ειχα για αποθηκευση και δουλευε μια χαρα και οταν πηγα να τον βαλω σε παλιο λαπτοπ μου εδειξε το προβλημα. Παραλαβη ΜΟΝΟΝ στην εδρα μου πισω απο το εφετειο αθηνων κατοπιν ραντεβου εντος 48ωρου. Ποσταρετε πρωτα εδω και αμεσα στειλτε πμ. ΔΟΘΗΚΕ! Επεξ/σία 4 Ιουνίου 2016 από tigergreg
roybatty Δημοσ. 2 Ιουνίου 2016 Δημοσ. 2 Ιουνίου 2016 Χαίρεται! Να ζητήσω εγώ το router...... Γ. Το ρουτερ στάλθηκε στον idet2. Υπάρχει ακόμα ο ide 30gb.
washcloud Δημοσ. 2 Ιουνίου 2016 Δημοσ. 2 Ιουνίου 2016 Χαριζεται δισκος 2,5 SATA WESTERN DIGITAL SCORPIO BLUE... Tiger, ενδιαφέρομαι.
mourgolukos Δημοσ. 2 Ιουνίου 2016 Δημοσ. 2 Ιουνίου 2016 Xαρίζεται πολυμηχάνημα http://www.e-shop.gr/canon-pixma-mp510-p-PER.407223 δεν βγάζει κάποιον κωδικό για σφάλμα απλώς λέει ''the type of print head is incorrect, install the correct print head'' η κεφαλή στο ebay είναι αυτή http://www.ebay.com/itm/Shipping-free-new-QY6-0070-Printhead-for-Canon-Pixma-MP510-MX700-iP3300-MP520-/290970182709?hash=item43bf2ca435:g:jGAAAOSw1S9Wftvv οπότε αν θέλει κάποιος να πειραματιστεί - ρισκάρει pm me θα στείλω σε όποιον το ζητήσει με ΕΛΤΑ Νίκος Καβάλα! ΥΣ1.Να τονίσω ότι σε αυτήν την κατάστασή που είναι ούτε τυπώνει ούτε σκανάρει, για να μην δίνετε τζάμπα λεφτα σε ταχυδρομεία! ΥΣ2.Tην Παρασκευή θα πάρει την άγουσα προς την ανακύκλωση του Μασούτη! Ευχαριστώ τον Exploi7ed για τον εκτυπωτή και ιδίως για την άψογη συσκευασία που του έκανε για να τον στείλει. Ελπίζω στα χέρια μου να καταφέρει να λειτουργήσει 1
grabt03 Δημοσ. 3 Ιουνίου 2016 Δημοσ. 3 Ιουνίου 2016 Όχι ότι θα "περιμένει" κάποιος, απλά ενημερώνω το thread ότι η θήκη δόθηκε εκτός forum. Βασικά, δόθηκε εντός forum, αλλά εκτός Ελλάδος! Ευχαριστώ πολύ τον φίλο wizzy για την προσφορά του. Χαίρομαι πραγματικά που στην εποχή της κρίσης και της κατάρρευσης υπάρχουν άνθρωποι που προκόβουν εκτός ελληνικών συνόρων!!!Τώρα είμαι σε αναζήτηση τροφοδοτικού (η θήκη έχει μια υποδοχή σαν την PS/2). Αν θα μπορούσε κάποιος να βοηθήσει με το τι, πού, πώς, κάθε συμβουλή δεκτή!!! Καλημέρα! Θα ήθελα για άλλη μια φορά να ευχαριστήσω δημόσια τον φίλο wizzy που, εκτός από τη δωρεά της εξωτερικής θήκης για HDD 3.5'', μπήκε στον κόπο να βρει και να μου χαρίσει σε δεύτερο χρόνο και το απαραίτητο τροφοδοτικό για τη λειτουργία της, ενώ προθυμοποιήθηκε να βρει και να μου δώσει ακόμα και το καλώδιο (αντάπτορα) που απαιτείται ώστε να μπορεί να δεχθεί και να τροφοδοτήσει εκτός από SATA και IDE drive. Τέτοια μέλη δίνουν προστιθέμενη αξία στην έννοια της αλληλεγγύης μεταξύ των χρηστών του forum και πιστεύω ότι οι πράξεις τους θα πρέπει να προβάλονται με κάθε ευκαιρία, ώστε να γίνονται παράδειγμα προς μίμηση απ' όλους μας!!! 10
stavrosvarg Δημοσ. 3 Ιουνίου 2016 Δημοσ. 3 Ιουνίου 2016 Το ρουτερ στάλθηκε στον idet2. Υπάρχει ακόμα ο ide 30gb. Όπως είπα και νωρίτερα, ενδιαφέρομαι για τον σκληρο
roybatty Δημοσ. 3 Ιουνίου 2016 Δημοσ. 3 Ιουνίου 2016 Όπως είπα και νωρίτερα, ενδιαφέρομαι για τον σκληρο Επειδή δεν ξαναμιλήσαμε νόμισα ότι δεν ενδιαφέρεσαι άλλο.Σου στέλνω πμ με το τηλέφωνο μου,πάρε να κανονίσουμε.
tigergreg Δημοσ. 4 Ιουνίου 2016 Δημοσ. 4 Ιουνίου 2016 Χαριζονται.... 1.Καρτα προιστορικη CREATIVE PC-DVD CT7120. 2.CRYPTO COMPACT WEB CAMERA ME CD αγνωστη η λειτουργικοτητα της. Εχει φυγει η βαση της. http://www.e-shop.gr/crypto-compact-web-camera-p-PER.603500 3.MODEM OTE CONN-X ZTE ZXV10 4.3 MODEM ADSL ενσυρματα παλια. Παραλαβη ΜΟΝΟΝ στην εδρα μου πισω απο το εφετειο αθηνας κατοπιν ραντεβου η πρωινες ωρες στην πλατεια κανιγγος. ΑΝ ΕΙΝΑΙ ΔΥΝΑΤΟΝ ΑΣ ΤΑ ΠΑΡΕΙ ΕΝΑΣ ΟΛΑ ΚΙ ΑΣ ΤΑ ΜΟΙΡΑΣΕΙ ΓΙΑΤΙ ΘΑ ΛΕΙΨΩ ΑΡΚΕΤΕΣ ΜΕΡΕΣ.
georgeps21 Δημοσ. 4 Ιουνίου 2016 Δημοσ. 4 Ιουνίου 2016 Χαριζονται.... 1.Καρτα προιστορικη CREATIVE PC-DVD CT7120. 2.CRYPTO COMPACT WEB CAMERA ME CD αγνωστη η λειτουργικοτητα της. Εχει φυγει η βαση της. http://www.e-shop.gr/crypto-compact-web-camera-p-PER.603500 3.MODEM OTE CONN-X ZTE ZXV10 4.3 MODEM ADSL ενσυρματα παλια. Παραλαβη ΜΟΝΟΝ στην εδρα μου πισω απο το εφετειο αθηνας κατοπιν ραντεβου η πρωινες ωρες στην πλατεια κανιγγος. ΑΝ ΕΙΝΑΙ ΔΥΝΑΤΟΝ ΑΣ ΤΑ ΠΑΡΕΙ ΕΝΑΣ ΟΛΑ ΚΙ ΑΣ ΤΑ ΜΟΙΡΑΣΕΙ ΓΙΑΤΙ ΘΑ ΛΕΙΨΩ ΑΡΚΕΤΕΣ ΜΕΡΕΣ. θα με ενδιέφερε η κάμερα και το ρούτερ για ενα προτζεκτάκι μου, αν ειναι μπορώ να τα πάρω ολα τη δευτέρα και να δωσω τα υπόλοιπα
tigergreg Δημοσ. 4 Ιουνίου 2016 Δημοσ. 4 Ιουνίου 2016 θα με ενδιέφερε η κάμερα και το ρούτερ για ενα προτζεκτάκι μου, αν ειναι μπορώ να τα πάρω ολα τη δευτέρα και να δωσω τα υπόλοιπα ΟΚ Κρατημενα ολα.....
tigergreg Δημοσ. 5 Ιουνίου 2016 Δημοσ. 5 Ιουνίου 2016 Κωδικος ΝΟΒΑ.... Ποσταρετε πρωτα κι αμεσα στειλτε πμ..... ΕΦΥΓΕ...
Προτεινόμενες αναρτήσεις