tigergreg Δημοσ. 30 Μαΐου 2016 Δημοσ. 30 Μαΐου 2016 (επεξεργασμένο) Χαριζεται τηλεκατευθυνομενο ταχυπλοο σκαφος. Τελευταια φορα χρησιμοποιηθηκε πριν 10 χρονια οποτε ειναι αγνωστη η λειτουργικη του κατασταση. Εξωτερικα ειναι αψογο. Μαζι με το τηλεχειριστηριο του φυσικα. Για παιδια 6+ χρονων.... Τελικα το ανοιξα σημερα και βρηκα τα εξης. Παιρνει 6χαα μπαταριες αλκαλικες. Μεσα ειχε τις first instaled philips battery που ειναι 1,4 βολτ μετα απο 10 χρονια!!!!! Εκτος μιας που ηταν 0,670 Το τηλεχειριστηριο ειχε μια φουσκωμενη 9βολτ που φυσικα πεταξα. http://www.ioffer.com/i/nqd-no-757-028-1-25-rc-remote-control-racing-boat-558561901 Παραλαβη ΜΟΝΟΝ στην εδρα μου πισω απο το εφετειο αθηνας εντος 48ωρου κατοπιν ραντεβου. Ποσταρετε πρωτα εδω και αμεσα στειλτε πμ. ΔΟΘΗΚΕ! Επεξ/σία 2 Ιουνίου 2016 από tigergreg 5
DrLo Δημοσ. 31 Μαΐου 2016 Δημοσ. 31 Μαΐου 2016 (επεξεργασμένο) Χαρίζονται Παράδοση είτε στην έδρα μου <-- Προτιμάται είτε σε στιγμή που βολεύει και τους δύο ίσως σε κάποιο μετρό (για πράγματα που μεταφέρονται) Θα ενημερωθεί και με άλλα -------------------------------------------------------------------------------------------------------------- [1] Τηλέφωνο "Coca Cola" [2] "Λάμπες" από κουτί PC. Υπήρχαν σε παλιό κουτί που μου είχε χαρίσει άλλο μέλος. Τις έβγαλα τη 1η μέρα. Δε ξέρω αν δουλέυουν. Αν ενδιαφέρουν κάποιον μου λέει και τις δοκιμάζω. ΔΩΘΗΚΑΝ [3] Για αρχαιολάγχνους των PC -> Κάρτα VGA ISA 1MB ... άγνωστη λειτουργικότητα. [4] Κουτί ΑΤΧ / έχει "πετσικάρει λίγο (δε πατά πλήρως και στις 4 άκρες ... κάποιος μπορεί να το "φέρει) ... χωρίς το drive Επεξ/σία 1 Ιουνίου 2016 από DrLo
georgeps21 Δημοσ. 31 Μαΐου 2016 Δημοσ. 31 Μαΐου 2016 Χαρίζονται Παράδοση είτε στην έδρα μου (Λ. Αθηνών - Σύνορα Χαϊδάριου-Περιστερίου) <-- Προτιμάται είτε σε στιγμή που βολεύει και τους δύο ίσως σε κάποιο μετρό Θα ενημερωθεί και με άλλα -------------------------------------------------------------------------------------------------------------- [1] Τηλέφωνο "Coca Cola" [2] "Λάμπες" από κουτί PC. Υπήρχαν σε παλιό κουτί που μου είχε χαρίσει άλλο μέλος. Τις έβγαλα τη 1η μέρα. Δε ξέρω αν δουλέυουν. Αν ενδιαφέρουν κάποιον μου λέει και τις δοκιμάζω. [3] Για αρχαιολάγχνους των PC -> Κάρτα VGA ISA 1MB ... άγνωστη λειτουργικότητα. [4] Κουτί ΑΤΧ / έχει "πετσικάρει λίγο (δε πατά πλήρως και στις 4 άκρες ... κάποιος μπορεί να το "φέρει) ... χωρίς το drive οι λαμπες θα με ενδιεφεραν, στελνω μηνυμα
DrLo Δημοσ. 31 Μαΐου 2016 Δημοσ. 31 Μαΐου 2016 Χαρίζονται Παράδοση είτε στην έδρα μου <-- Προτιμάται είτε σε στιγμή που βολεύει και τους δύο ίσως σε κάποιο μετρό (για πράγματα που μεταφέρονται) Θα ενημερωθεί και με άλλα -------------------------------------------------------------------------------------------------------------- [5] Οθόνη CRT 15'' Eizo F35 [6] PCI Modem card (άγνωστη λειτουργικότητα ... όταν παραχώθηκαν πριν χρόνια λειτουργούσαν) [7] PCI LAN 10/100 card (άγνωστη λειτουργικότητα ... όταν παραχώθηκαν πριν χρόνια λειτουργούσαν) 2
serdakis Δημοσ. 1 Ιουνίου 2016 Δημοσ. 1 Ιουνίου 2016 Χαριζεται τηλεκατευθυνομενο ταχυπλοο σκαφος. Τελευταια φορα χρησιμοποιηθηκε πριν 10 χρονια οποτε ειναι αγνωστη η λειτουργικη του κατασταση. Εξωτερικα ειναι αψογο. Μαζι με το τηλεχειριστηριο του φυσικα. Για παιδια 6+ χρονων.... Τελικα το ανοιξα σημερα και βρηκα τα εξης. Παιρνει 6χαα μπαταριες αλκαλικες. Μεσα ειχε τις first instaled philips battery που ειναι 1,4 βολτ μετα απο 10 χρονια!!!!! Εκτος μιας που ηταν 0,670 Το τηλεχειριστηριο ειχε μια φουσκωμενη 9βολτ που φυσικα πεταξα. http://www.ioffer.com/i/nqd-no-757-028-1-25-rc-remote-control-racing-boat-558561901 Παραλαβη ΜΟΝΟΝ στην εδρα μου πισω απο το εφετειο αθηνας εντος 48ωρου κατοπιν ραντεβου. Ποσταρετε πρωτα εδω και αμεσα στειλτε πμ. Ενδιαφερομαι και ειμαι 6 ετων και πανω. να περασω να σου φερω και το δισκο 1
tigergreg Δημοσ. 1 Ιουνίου 2016 Δημοσ. 1 Ιουνίου 2016 Ενδιαφερομαι και ειμαι 6 ετων και πανω. να περασω να σου φερω και το δισκο ΟΚ ΦΙΛΕ.
nick#18 Δημοσ. 1 Ιουνίου 2016 Δημοσ. 1 Ιουνίου 2016 Χαριζεται τηλεκατευθυνομενο ταχυπλοο σκαφος. Τελευταια φορα χρησιμοποιηθηκε πριν 10 χρονια οποτε ειναι αγνωστη η λειτουργικη του κατασταση. Εξωτερικα ειναι αψογο. Μαζι με το τηλεχειριστηριο του φυσικα. Για παιδια 6+ χρονων.... Τελικα το ανοιξα σημερα και βρηκα τα εξης. Παιρνει 6χαα μπαταριες αλκαλικες. Μεσα ειχε τις first instaled philips battery που ειναι 1,4 βολτ μετα απο 10 χρονια!!!!! Εκτος μιας που ηταν 0,670 Το τηλεχειριστηριο ειχε μια φουσκωμενη 9βολτ που φυσικα πεταξα. http://www.ioffer.com/i/nqd-no-757-028-1-25-rc-remote-control-racing-boat-558561901 Παραλαβη ΜΟΝΟΝ στην εδρα μου πισω απο το εφετειο αθηνας εντος 48ωρου κατοπιν ραντεβου. Ποσταρετε πρωτα εδω και αμεσα στειλτε πμ. ΚΡΑΤΗΜΕΝΟ...... Αν δεν κατσει με κανενα που δεν νομιζω.. θελω! εχω σχεδια gia upgrade!
mkp Δημοσ. 1 Ιουνίου 2016 Δημοσ. 1 Ιουνίου 2016 Χαρίζω 2 γατάκια 6 εβδομάδων, περιοχή Πόρτο Ράφτη. Αν τα θέλει κανείς PM me. video 2
georgeps21 Δημοσ. 1 Ιουνίου 2016 Δημοσ. 1 Ιουνίου 2016 Χαρίζονται [2] "Λάμπες" από κουτί PC. Υπήρχαν σε παλιό κουτί που μου είχε χαρίσει άλλο μέλος. Τις έβγαλα τη 1η μέρα. Δε ξέρω αν δουλέυουν. Αν ενδιαφέρουν κάποιον μου λέει και τις δοκιμάζω. ΔΩΘΗΚΑΝ να ευχαριστησω και απο εδω για τα φωτα! δουλευουν μια χαρα!
Pseudonumo Δημοσ. 1 Ιουνίου 2016 Δημοσ. 1 Ιουνίου 2016 Χαρίζονται Παράδοση είτε στην έδρα μου <-- Προτιμάται είτε σε στιγμή που βολεύει και τους δύο ίσως σε κάποιο μετρό (για πράγματα που μεταφέρονται) Θα ενημερωθεί και με άλλα -------------------------------------------------------------------------------------------------------------- [1] Τηλέφωνο "Coca Cola" [2] "Λάμπες" από κουτί PC. Υπήρχαν σε παλιό κουτί που μου είχε χαρίσει άλλο μέλος. Τις έβγαλα τη 1η μέρα. Δε ξέρω αν δουλέυουν. Αν ενδιαφέρουν κάποιον μου λέει και τις δοκιμάζω. ΔΩΘΗΚΑΝ [3] Για αρχαιολάγχνους των PC -> Κάρτα VGA ISA 1MB ... άγνωστη λειτουργικότητα. [4] Κουτί ΑΤΧ / έχει "πετσικάρει λίγο (δε πατά πλήρως και στις 4 άκρες ... κάποιος μπορεί να το "φέρει) ... χωρίς το drive Βασικά, με ενδιαφέρει το τηλέφωνο
DrLo Δημοσ. 1 Ιουνίου 2016 Δημοσ. 1 Ιουνίου 2016 να ευχαριστησω και απο εδω για τα φωτα! δουλευουν μια χαρα! Το είχα για χρόνια απορία ... τι χρώμα βγάζουν ?
georgeps21 Δημοσ. 1 Ιουνίου 2016 Δημοσ. 1 Ιουνίου 2016 Το είχα για χρόνια απορία ... τι χρώμα βγάζουν ? ultraviolet light ή "blacklight"
TzimakoTOS Δημοσ. 2 Ιουνίου 2016 Δημοσ. 2 Ιουνίου 2016 Χαριζονται ακουστικα Plantronics Gamecom 777, dolby 7.1, με το προβλημα πως συνηθως ακουγεται ηχος απο το ενα ακουστικο αλλα στιγμιαια που και που εμφανιζεται ηχος κι απ το αλλο, που σημαινει πως ισως μπορει να φτιαχτει απο καποιον που πιανουν τα χερια του. Θα παρακαλουσα βεβαια να πανε σε καποιον που τα χρειαζεται για χρηση ειτε οπως ειναι ειτε αν πιανουν τα χερια του να τα φτιαξει για να τα ευχαριστηθει ο ιδιος η να τα δωσει σε καποιον που τα εχει αναγκη ειναι πραγματικα απολαυστικα ακουστικα αν δουλεψουν σωστα και θα χαρω να τα ευχαριστηθει καποιος που τα χρειαζεται. Παραλαβη απο Περιστερι. 1
Προτεινόμενες αναρτήσεις