stefant24 Δημοσ. 27 Μαΐου 2016 Δημοσ. 27 Μαΐου 2016 Χαρίζω σκληρό δίσκο IDE 30GB.Το απίστευτο είναι πως παρά την ηλικία του και ότι είναι Seagate δεν έχει κανένα bad sector (το hd sentinel λέει 100% health). Επίσης,υπάρχει router από Wind ZTE ZXV10 H108Lχωρίς τα στηριγματάκια του και το τροφοδοτικό.Λειτουργεί κανονικά πάντως,σε περίπτωση που τον θέλει κανείς για καβάτζα. Θεσσαλονίκη.Τον στέλνω και εκτός αν στείλετε μεταφορικά με paypal. Ενδιαφέρομαι για τον δίσκο. Είμαι από Πειραιά . Μήπως μπορείτε να το στείλετε με ΕΛΤΑ???
idet2 Δημοσ. 27 Μαΐου 2016 Δημοσ. 27 Μαΐου 2016 Χαρίζω σκληρό δίσκο IDE 30GB.Το απίστευτο είναι πως παρά την ηλικία του και ότι είναι Seagate δεν έχει κανένα bad sector (το hd sentinel λέει 100% health). Επίσης,υπάρχει router από Wind ZTE ZXV10 H108Lχωρίς τα στηριγματάκια του και το τροφοδοτικό.Λειτουργεί κανονικά πάντως,σε περίπτωση που τον θέλει κανείς για καβάτζα. Θεσσαλονίκη.Τον στέλνω και εκτός αν στείλετε μεταφορικά με paypal. Χαίρεται! Να ζητήσω εγώ το router...... Γ.
roybatty Δημοσ. 27 Μαΐου 2016 Δημοσ. 27 Μαΐου 2016 Παιδιά σας τα στέλνω αρκεί να βάλετε τα μεταφορικά στο paypal.
idet2 Δημοσ. 28 Μαΐου 2016 Δημοσ. 28 Μαΐου 2016 Παιδιά σας τα στέλνω αρκεί να βάλετε τα μεταφορικά στο paypal. Καμμιά αντίρρηση για τα μεταφορικά! Όμως για να μη γεμίζουμε εδώ το νήμα με συνεννοήσεις κλπ. αν θέλεις ρίξε μια ματιά στα προσωπικά σου μηνύματα. Τουλάχιστον σε ότι με αφορά έχω στείλει από χτες. Ευχαριστώ!
stavrosvarg Δημοσ. 28 Μαΐου 2016 Δημοσ. 28 Μαΐου 2016 Χαρίζω σκληρό δίσκο IDE 30GB.Το απίστευτο είναι πως παρά την ηλικία του και ότι είναι Seagate δεν έχει κανένα bad sector (το hd sentinel λέει 100% health). Επίσης,υπάρχει router από Wind ZTE ZXV10 H108Lχωρίς τα στηριγματάκια του και το τροφοδοτικό.Λειτουργεί κανονικά πάντως,σε περίπτωση που τον θέλει κανείς για καβάτζα. Θεσσαλονίκη.Τον στέλνω και εκτός αν στείλετε μεταφορικά με paypal. Ενδιαφέρομαι για το σκληρό σε περίπτωση που υπάρχει ακόμα. Βρίσκομαι Θεσσαλονίκη.
haris_216 Δημοσ. 28 Μαΐου 2016 Δημοσ. 28 Μαΐου 2016 Δίνεται ένα ζευγάρι βάσεων τοίχου Meliconi................................... βάσεις ηχείων.jpg Τελικά δόθηκαν στον Alxnks. Ελπίζω να του φανούν χρήσιμα
tigergreg Δημοσ. 29 Μαΐου 2016 Δημοσ. 29 Μαΐου 2016 Κάνω ένα ξεκαθάρισμα στο υπόγειο και χαρίζω τα παρακάτω: Scaleo P - Πύργος λειτουργικός(το μόνο που δεν λειτουργεί είναι ο οπτικός) Φωτιστικό χάρτινο κρεμαστό ικέα, μόνο το κέλυφος χωρίς ντουί Μικρός κάδος Φακός με μαγνήτη Χαρίζω πρώτη φορά από δω οπότε αν κάνω κάτι λάθος διορθώστε με PS. Μπορεί να βρω και άλλα πραγματάκια τις επόμενες μέρες. Επικοινωνήστε μαζί μου μέσω πμ. Μένω Αθήνα οπότε θα με βόλευε όποιος ενδιαφέρεται να περάσει να τα πάρει απο το σπίτι μου λόγω έλλειψης χρόνου. Ευχαριστω πολυ για τον πυργο scaleo p. 1
kraken92 Δημοσ. 29 Μαΐου 2016 Δημοσ. 29 Μαΐου 2016 Ευχαριστω πολυ για τον πυργο scaleo p. Καλοδούλευτος! Κάνω ένα ξεκαθάρισμα στο υπόγειο και χαρίζω τα παρακάτω: Scaleo P - Πύργος λειτουργικός(το μόνο που δεν λειτουργεί είναι ο οπτικός) Φωτιστικό χάρτινο κρεμαστό ικέα, μόνο το κέλυφος χωρίς ντουί Μικρός κάδος Φακός με μαγνήτη Χαρίζω πρώτη φορά από δω οπότε αν κάνω κάτι λάθος διορθώστε με PS. Μπορεί να βρω και άλλα πραγματάκια τις επόμενες μέρες. Επικοινωνήστε μαζί μου μέσω πμ. Μένω Αθήνα οπότε θα με βόλευε όποιος ενδιαφέρεται να περάσει να τα πάρει απο το σπίτι μου λόγω έλλειψης χρόνου. Μένουν μόνο τα υπόλοιπα 3. Αν δεν ενδιαφέρεται κανείς σε μια βδομάδα θα πεταχτούν. Ευχαριστώ. 1
Alxnks Δημοσ. 29 Μαΐου 2016 Δημοσ. 29 Μαΐου 2016 Τελικά δόθηκαν στον Alxnks. Ελπίζω να του φανούν χρήσιμα Σε ευχαριστώ πολύ Και σίγουρα θα πιάσουν τόπο!
tigergreg Δημοσ. 29 Μαΐου 2016 Δημοσ. 29 Μαΐου 2016 (επεξεργασμένο) 3 κωδικοι νοβα... ΕΦΥΓΑΝ.... Επεξ/σία 29 Μαΐου 2016 από tigergreg
thyra_7 Δημοσ. 29 Μαΐου 2016 Δημοσ. 29 Μαΐου 2016 θα με ενδιεφερε ενας κωδικος Να ευχαριστησω και δημοσιως τον tigergreg για τον κωδικο
blueangel3 Δημοσ. 29 Μαΐου 2016 Δημοσ. 29 Μαΐου 2016 Αν και δεν νομίζω να πρόλαβα θα χαιρόμουν να λάβω και εγώ έναν κωδικό !
Προτεινόμενες αναρτήσεις