Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Χαριζω ενα card reader μαυρο χρωμα για 3.5 θεση (Floppy) μια 2GB μνημη που του εβαλα την διαβασε την 64αρα ultra που εχω στην A6000 δεν την διαβασε αλλες μνημες δενε χω να το δω.

Λογω οτι δεν εχω χρονο παραλαβη μονο απο το σπιτι μου στο Περιστερι-Χρυσουπολη

Δημοσ.

Χαριζω ενα card reader μαυρο χρωμα για 3.5 θεση (Floppy) μια 2GB μνημη που του εβαλα την διαβασε την 64αρα ultra που εχω στην A6000 δεν την διαβασε αλλες μνημες δενε χω να το δω.

Tι μνήμη είναι? Γιατί ενδιαφέρομαι

Δημοσ.

Card reader που διαβαζει μνημες ειναι οχι μνημη απλα γραφω τι μνημες δοκιμασα.

Κατι σαν αυτο

41i2RGdhTbL._SX355_.jpg

• Like 1
Δημοσ.

Card reader που διαβαζει μνημες ειναι οχι μνημη απλα γραφω τι μνημες δοκιμασα.

Κατι σαν αυτο

41i2RGdhTbL._SX355_.jpg

Α μπερδεύτηκα!! :-D

Δημοσ.

Ενδιαφέρομαι εγώ, αν κάποιος όμως το χρειάζεται, ευχαρίστως να κάνω πίσω

Δημοσ.

Ενδιαφέρομαι εγώ, αν κάποιος όμως το χρειάζεται, ευχαρίστως να κάνω πίσω

Σου στελνω pm με το κινητο μου

Δημοσ.

Δίνεται ένα ζευγάρι βάσεων τοίχου Meliconi για ηχεία σε πολύ καλή κατάσταση.

Με αυτές μπορούν να κρεμαστούν στον τοίχο δύο ηχεία. Δεν αφορά μικρά ηχεία τύπου "δορυφόρων" από surround (αυτούς τους μικρούς "κύβους") αλλά για ηχεία στερεοφωνικού όπως αυτά που έχουν τα compact συστήματα (πχ όπως εδώ).

Αν κάποιος ενδιαφέρεται, εκδήλωση ενδιαφέροντος πρώτα εδώ και μετά συνεννόηση με pm.

Παραλαβή μόνο από Νέα Σμύρνη (θα παρακαλέσω ο ενδιαφερόμενος να περάσει άμεσα, μην τα έχω μεσ τη μέση καμιά βδομάδα).

υγ Αν και στην φωτογραφία φαίνεται το ένα, υπάρχει και το δεύτερο το οποίο και θα δοθεί μαζί.

post-184736-0-99458000-1464099069_thumb.jpg

• Like 1
Δημοσ.

Θα με ενδιέφεραν , σε περίπτωση που μπορεις να στείλεις 

Δυστυχώς, όπως ήδη αναφέρω στο post μου, μόνο παραλαβή "παίζει"

Λυπάμαι. (έστειλα και σχετικό pm)

Μετά τον liodos εξέφρασε ενδιαφέρον και ο Alxnks ο οποίος και, αν δεν αλλάξει κάτι, τα παίρνει.

Θα τον παρακαλέσω μόνο να ποστάρει κι εδώ το ενδιαφέρον του, έτσι για να είμαστε και "τυπικά" εντάξει

Δημοσ.

Λογω οτι δεν εχω χρονο παραλαβη μονο απο το σπιτι μου στο Περιστερι-Χρυσουπ

Αν δεν το παρει το αλλο παιδι ενδιαφερομαι και εγω . Αμεση παραλαβη (ειμαι κοντα σου)

Δημοσ.

Δυστυχώς, όπως ήδη αναφέρω στο post μου, μόνο παραλαβή "παίζει"

Λυπάμαι. (έστειλα και σχετικό pm)

Μετά τον liodos εξέφρασε ενδιαφέρον και ο Alxnks ο οποίος και, αν δεν αλλάξει κάτι, τα παίρνει.

Θα τον παρακαλέσω μόνο να ποστάρει κι εδώ το ενδιαφέρον του, έτσι για να είμαστε και "τυπικά" εντάξει

Όντως, ξεχάστηκα κι εστειλα πρώτα πμ χωρίς μετά να γράψω εδώ. Ισχύει το ενδιαφέρον :)

Δημοσ.

Δίνεται ένα ζευγάρι βάσεων τοίχου Meliconi για ηχεία σε πολύ καλή κατάσταση.

Με αυτές μπορούν να κρεμαστούν στον τοίχο δύο ηχεία. Δεν αφορά μικρά ηχεία τύπου "δορυφόρων" από surround (αυτούς τους μικρούς "κύβους") αλλά για ηχεία στερεοφωνικού όπως αυτά που έχουν τα compact συστήματα (πχ όπως εδώ).

Αν κάποιος ενδιαφέρεται, εκδήλωση ενδιαφέροντος πρώτα εδώ και μετά συνεννόηση με pm.

Παραλαβή μόνο από Νέα Σμύρνη (θα παρακαλέσω ο ενδιαφερόμενος να περάσει άμεσα, μην τα έχω μεσ τη μέση καμιά βδομάδα).

υγ Αν και στην φωτογραφία φαίνεται το ένα, υπάρχει και το δεύτερο το οποίο και θα δοθεί μαζί.

attachicon.gifβάσεις ηχείων.jpg

ενδιαφέρομαι και εγω για τις βάσεις εαν αλλαξει κάτι!

Δημοσ.

Αν δεν το παρει το αλλο παιδι ενδιαφερομαι και εγω . Αμεση παραλαβη (ειμαι κοντα σου)

Καλησπέρα

όπως έγραψα και πιο πάνω http://www.insomnia.gr/topic/103999-%CE%BC%CE%B7%CE%BD-%CF%80%CE%B5%CF%84%CE%AC%CF%84%CE%B5-%CF%84%CE%AF%CF%80%CE%BF%CF%84%CE%B1-%CF%87%CE%B1%CF%81%CE%AF%CF%83%CF%84%CE%B5-%CF%84%CE%BF-%CE%B5%CE%B4%CF%8E-part-2/page-671?do=findComment&comment=54879832 και είπα τηλεφωνικά και στον Λευτέρη, αν το χρειάζεσαι, δικό σου

Δημοσ.

Χαρίζω σκληρό δίσκο IDE 30GB.Το απίστευτο είναι πως παρά την ηλικία του και ότι είναι Seagate δεν έχει κανένα bad sector (το hd sentinel λέει 100% health).

Επίσης,υπάρχει router από Wind ZTE ZXV10 H108Lχωρίς τα στηριγματάκια του και το τροφοδοτικό.Λειτουργεί κανονικά πάντως,σε περίπτωση που τον θέλει κανείς για καβάτζα.

Θεσσαλονίκη.Τον στέλνω και εκτός αν στείλετε μεταφορικά με paypal.

• Like 1
Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...