FarCry Δημοσ. 10 Μαΐου 2007 Δημοσ. 10 Μαΐου 2007 Μια χαρά είναι η οθόνη. Αλλά όπως όλες οι Viewsonic δεν είναι κάτι ιδιαίτερο. Είναι κρίμα να πεταχτεί. TCO pias xronias einai?
firewalker Δημοσ. 11 Μαΐου 2007 Δημοσ. 11 Μαΐου 2007 firewalker με ενδιαφέρει... (viewsonic είναι οι proview?) Εφόσον ο Lucifer δεν μου έστειλε κάποιο μήνυμα και δεν έδειξε περιττέ ρο ενδιαφέρον είναι δική σου. Proview είναι.
Vagos_46 Δημοσ. 11 Μαΐου 2007 Δημοσ. 11 Μαΐου 2007 Πες κ τπτ παραπάνω, αν έχει κάνα καμμένο πίξελ, αν δουλεύει οκ κτλ. kameno pixel se crt oligon ti diskolo offtopic/ Ο αγαπητός,πανέξυπνος,πανέμορφος κ.λ.π Lucifer δεν έχει άδικο καθώς και οι crt καίνε pixel! Σπάνιο φαινόμενο αλλα υπάρχει.Δυστυχώς δεν έχω το link απο ένα σχετικό άρθρο που είχα βρεί.
MariaTs. Δημοσ. 11 Μαΐου 2007 Δημοσ. 11 Μαΐου 2007 offtopic/Ο αγαπητός,πανέξυπνος,πανέμορφος κ.λ.π Lucifer δεν έχει άδικο καθώς και οι crt καίνε pixel! Σπάνιο φαινόμενο αλλα υπάρχει.Δυστυχώς δεν έχω το link απο ένα σχετικό άρθρο που είχα βρεί. Σε διαβεβαιώνω εγώ. Είχαμε μια τέτοια κι όσο περνούσε ο καιρός το πρόβλημα γινόταν μεγαλύτερο. Κατέληξε να γίνει ανταλλακτικά στο μαγαζί ενός φίλου!
poulinos Δημοσ. 12 Μαΐου 2007 Δημοσ. 12 Μαΐου 2007 gia auto kai ipa oligon ti diskolo.ginetai alla einai arketa spanio.sinithos meta apo kairo tholonoun .the most common problem.
FarCry Δημοσ. 12 Μαΐου 2007 Δημοσ. 12 Μαΐου 2007 offtopic/Ο αγαπητός,πανέξυπνος,πανέμορφος κ.λ.π Lucifer δεν έχει άδικο καθώς και οι crt καίνε pixel! Σπάνιο φαινόμενο αλλα υπάρχει.Δυστυχώς δεν έχω το link απο ένα σχετικό άρθρο που είχα βρεί. otan lete kaine pixel pos to ennoeitai? exo dei crt na min emfanizei mia grami olokliri apo tin othoni alla de nomizo na kaine pixel gia paradeigma ena pixel apo ta 1280x1024 opos simbainei stis TFT. oloklires grammes nai alla auto to les ekapse pixel?
poulinos Δημοσ. 12 Μαΐου 2007 Δημοσ. 12 Μαΐου 2007 auto pou exo dei episis se crt ine oti katastrefetai o fosforos pou iparxei pano stin othoni me apotelesma an exeis mia othoni gia para poli kairo na dixnei to idio sinexeia meta i othoni exei apotiposei auto to idolo to opoio fenetai axna oti kai an exeis balei san eikona.menei san apotipoma.gia auto ixan bgei kai ta screen saver.
FarCry Δημοσ. 12 Μαΐου 2007 Δημοσ. 12 Μαΐου 2007 nai auto simbainei giati exei meinei i crt gia poli ora stin idia eikona. eksou kai to screensaver. screen saver apo bgike to onoma. sozei tin othoni
poulinos Δημοσ. 12 Μαΐου 2007 Δημοσ. 12 Μαΐου 2007 i sigkekrimeni tft pou leo ego emine gia mines etsi
spirosta Δημοσ. 12 Μαΐου 2007 Δημοσ. 12 Μαΐου 2007 Εγώ έχω δει 14άρα crt με αποτυπωμένα τα win 3.11 ακόμη και όταν ήταν κλειστή τα έβγαζε σαν ανάγλυφα...
poscaman Δημοσ. 12 Μαΐου 2007 Δημοσ. 12 Μαΐου 2007 Εγώ έχω δει 14άρα crt με αποτυπωμένα τα win 3.11 ακόμη και όταν ήταν κλειστή τα έβγαζε σαν ανάγλυφα... ενα ακομα δειγμα του ποσο επικινδυνα μπορουν να γινουν τα windows! για παμε λοιπον ολοι μαζι:LI-NUX,LI-NUX!!!!:mrgreen::mrgreen:
firewalker Δημοσ. 12 Μαΐου 2007 Δημοσ. 12 Μαΐου 2007 Εγώ έχω δει 14άρα crt με αποτυπωμένα τα win 3.11 ακόμη και όταν ήταν κλειστή τα έβγαζε σαν ανάγλυφα... Ήταν τότε που τα Kvolts ήταν πολύ υψηλά και με καθόλου ευκαταφρόνητη ένταση για να επιτύχουν το κατάλληλο contrast!
poscaman Δημοσ. 12 Μαΐου 2007 Δημοσ. 12 Μαΐου 2007 Ήταν τότε που τα Kvolts ήταν πολύ υψηλά και με καθόλου ευκαταφρόνητη ένταση για να επιτύχουν το κατάλληλο contrast! φαντασου τι εκαναν τοτε οι οθονες αυτες στα ματια μας....
vagpap Δημοσ. 12 Μαΐου 2007 Δημοσ. 12 Μαΐου 2007 Εφόσον ο Lucifer δεν μου έστειλε κάποιο μήνυμα και δεν έδειξε περιττέ ρο ενδιαφέρον είναι δική σου. Proview είναι. Thanks. Πήρε ήδη τη θέση της σαν extended desktop για το laptopaki μου. Όσο για τις καμμένες οθόνες, σε μία tv που έχω, έχω δει αποτυπωμένο το σήμα του mega πάνω αριστερά. Καταραμένο λευκό που καις το φώσφορο.
red7genius Δημοσ. 13 Μαΐου 2007 Δημοσ. 13 Μαΐου 2007 παιδια το θεμα μας δεν ειναι αν καινε ή οχι πιξελ οι crt
Προτεινόμενες αναρτήσεις