Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

χρονια πολλά σε όλους

siemens amilo m3438g με θέμα στην μητρική δεν έχει το καπάκι του dvd και ειναι χωρίς φορτιστή  

το ποστ άφορα μόνο ιδιώτες παραλαβη  απο Καλλιθέα κεντρικά 

attachicon.gifSAM_1563.JPG

Κι  εγω   ευχαριστω   πολυ   για   το  λαπτοπ.

• Like 1
  • Απαντ. 14,6k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.

Χαρίζονται:

1. Pirelli Wireless Voip Router AG v1-t, αυτό που έδινε κάποτε η ON telecom. Τελαυταία φορά (πριν 6-7 χρόνια) λειτουργούσε. ΔΟΘΗΚΕ

2. Joystick Sweex GA200 λειτουργικό ΔΟΘΗΚΕ

3. 2 BTX motherboards με socket LGA775 μάλλον δυσλειτουργικές.ΠΡΟΣΟΧΗ, είναι BTX και δεν ταιριάζουν σε ATX κουτιά.

IMG_20160404_144005.jpgIMG_20160404_144024.jpgIMG_20160404_144207.jpg

4. Κράνος Caberg, πολυχρησιμοποιημένο, θέλει αλλαγή στα μαξιλαράκια, αλλά είναι ότι πρέπει για κάποιον που θέλει να αποφύγει το πρόστιμο.

IMG_20160404_154439.jpgIMG_20160404_154500.jpg

5. Product key Windows XP Professional 1-2CPU απο Lenovo Singapore. Δεν έχει δηλωθεί ποτέ. ΔΟΘΗΚΕ

6. 4 ATX τροφοδοτικά με προβλήματα. Άλλο δεν δίνει τα 5V, άλλο τα 12V κτλ. Φτιάχνονται, αρκεί κάποιος να ξέρει και να θέλει να ασχοληθεί.

7. Ασύρματο μικρόφωνο. Κινεζιά με κάποιο lag, αλλά λειτουργικό. ΚΡΑΤΗΜΕΝΟ

IMG_20160404_123045.jpg

Πρώτα απάντηση εδώ και μετά πμ.

Παραλλαβή αυστηρά απο τον χώρο μο στην Καλλιθέα (Αγ.Ελεούσα)

Την Δευτέρα 9/5 θα πάνε στον κάδο.

Κράνος Caberg, πολυχρησιμοποιημένο, θέλει αλλαγή στα μαξιλαράκια, αλλά είναι ότι πρέπει για κάποιον που θέλει να αποφύγει το πρόστιμο. θελω το κρανοσ υπαρχει ακομα

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Xαριζεται   ασυρματο   τηλεφωνο   SIEMENS  GIGASET   A120   με   την  βαση   και  το   τροφοδοτικο   του.

Πιθανοτατα   θα   χρειαστει   2   μπαταριες   επαναφορτιζομενες   ΑΑΑ  ΝΙΜΗ.

Ηταν   σε   εξοχικο   και   πιθανον   να   θελει   καθαρισμα.

large_GIGASET_A120_____500cfe8f660cb.jpg

Παραλαβη    ΜΟΝΟΝ  στην   εδρα   μου   πισω   απο   εφετειο   Αθηνας   εντος   48ωρου   κατοπιν   ραντεβου.

Ποσταρετε   πρωτα   εδω   και  αμεσα   στειλτε   πμ.

ΔΟΘΗΚΕ!

Επεξ/σία από tigergreg
Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Xαριζεται ασυρματο τηλεφωνο SIEMENS GIGASET A120 με την βαση και το τροφοδοτικο του.

Πιθανοτατα θα χρειαστει 2 μπαταριες επαναφορτιζομενες ΑΑΑ ΝΙΜΗ.

Ηταν σε εξοχικο και πιθανον να θελει καθαρισμα.

large_GIGASET_A120_____500cfe8f660cb.jpg

Παραλαβη ΜΟΝΟΝ στην εδρα μου πισω απο εφετειο Αθηνας εντος 48ωρου κατοπιν ραντεβου.

Ποσταρετε πρωτα εδω και αμεσα στειλτε πμ.

Με ενδιαφέρει, στελνω πμ

Edit:

Να ευχαριστήσω το Γρήγορη για το άψογο ασύρματο τηλέφωνο! :)

Επεξ/σία από Alxnks
  • Like 1
Δημοσ.

Δίνεται το παρακάτω Huawei 3G USB stick. Δε γνωρίζω τη λειτουργική του κατάσταση, αλλά λογικά δουλεύει χωρίς προβλήματα.

Παραλαβή μόνο εργάσιμες μέρες και ώρες από Λ. Λαυρίου, Γλυκά Νερά (στο ύψος της suzuki, νούμερο κοντά στο 73 νομίζω)

Χαρακτηριστικά για το E173s-2

Εικόνες:

huawei-e173s-2-wireless-modem-with-anten

e173s-1_huawei_hsdpa_usb_modem.jpg

Δημοσ.

Δίνεται το παρακάτω Huawei 3G USB stick. Δε γνωρίζω τη λειτουργική του κατάσταση, αλλά λογικά δουλεύει χωρίς προβλήματα.

Παραλαβή μόνο εργάσιμες μέρες και ώρες από Λ. Λαυρίου, Γλυκά Νερά (στο ύψος της suzuki, νούμερο κοντά στο 73 νομίζω)

Χαρακτηριστικά για το E173s-2

Εικόνες:

huawei-e173s-2-wireless-modem-with-anten

e173s-1_huawei_hsdpa_usb_modem.jpg

με ενδιαφερει το συγκεκριμενο και μαλιστα ψαχνω καιρο ενα τετοιο, αλλα δυστυχως δεν περναω ποτε απο εκεινα τα μερη. θα μπορουσες να το στειλεις ταχυδρομικα η εαν ποτε περασεις απο καπου Αθηνα η προάστια !!!!!

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Περιοδικό CHIP computer & communications: χαρίζω τα τεύχη 1 έως 26 του 2003 (λείπουν τα αρ.2, 3 και 24) και τα τεύχη 1 έως 4 του 2004, όλα σε άριστη κατάσταση.

Παράδοση αποκλειστικά στην περιοχή Κυψέλης (Αθήνα) εργάσιμες μέρες / ώρες. Ποστάρετε κατ΄αρχήν εδώ και μετά πμ.

Επεξ/σία από gats
Δημοσ.

Περιοδικό CHIP computer & communications: χαρίζω τα τεύχη 1 έως 26 του 2003 (λείπουν τα αρ.2, 3 και 24) και τα τεύχη 1 έως 4 του 2004, όλα σε άριστη κατάσταση.

Παράδοση αποκλειστικά στην περιοχή Κυψέλης (Αθήνα) εργάσιμες μέρες / ώρες. Ποστάρετε κατ΄αρχήν εδώ και μετά πμ.

Τα θελω εγω τα τευχη!!
Δημοσ.

Πηρα το πρωτο θεμα  κυριακης και εχει το κωδικο   Nova για τον αγωνα πανιωνιος-παοκ 17;15 αυριο ο πρωτος που θα μου στειλει μηνυμα θα παρει και τον κωδικο 

ο κωδικος εφυγε στον χρηστη history μην στελνετε  μηνυματα αδικα.

Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.
  • Δημιουργία νέου...