redhotstef Δημοσ. 4 Μαΐου 2016 Δημοσ. 4 Μαΐου 2016 666 ευχες.... Να φυγει ενας επιτραπεζιος υπολογιστης που πιανει χωρο τυπου IBM pc300 που δουλευει με does μαλλον καθως θελει να του περαστουν windows 98 η δεν ξερω τι αλλο. Χωρις καλωδιο φορτιστη και αλλα. Μονο το κουτι, που ειναι λειτουργικο. Μονο περιστερι.
mourgolukos Δημοσ. 4 Μαΐου 2016 Δημοσ. 4 Μαΐου 2016 Δηλώνω ενδιαφέρον κ στέλνω πμ για τονIBM pc300 Συλλεκτικός υυπολογιστης
manbag Δημοσ. 6 Μαΐου 2016 Δημοσ. 6 Μαΐου 2016 Χαρίζονται: [...] 7. Ασύρματο μικρόφωνο. Κινεζιά με κάποιο lag, αλλά λειτουργικό. Πρώτα απάντηση εδώ και μετά πμ. Παραλλαβή αυστηρά απο τον χώρο μο στην Καλλιθέα (Αγ.Ελεούσα) Την Δευτέρα 9/5 θα πάνε στον κάδο. Χρονια Πολλα Για το μικροφωνο αν υπαρχει ακομα
Anonimos filos Δημοσ. 6 Μαΐου 2016 Δημοσ. 6 Μαΐου 2016 Χαρίζονται: [...] 3. 2 BTX motherboards με socket LGA775 μάλλον δυσλειτουργικές.ΠΡΟΣΟΧΗ, είναι BTX και δεν ταιριάζουν σε ATX κουτιά. Πρώτα απάντηση εδώ και μετά πμ. Παραλλαβή αυστηρά απο τον χώρο μο στην Καλλιθέα (Αγ.Ελεούσα) Την Δευτέρα 9/5 θα πάνε στον κάδο. Καλησπέρα ενδιαφέρομαι για το 3 αν δεν το εχει πάρει κάνεις! Αλλά δεν μπορώ να έρθω από χάνια αν το στέλνεις με ΕΛΤΑ?
apanos Δημοσ. 7 Μαΐου 2016 Δημοσ. 7 Μαΐου 2016 Χαρίζονται: 7. Ασύρματο μικρόφωνο. Κινεζιά με κάποιο lag, αλλά λειτουργικό. ΚΡΑΤΗΜΕΝΟ Πρώτα απάντηση εδώ και μετά πμ. Παραλλαβή αυστηρά απο τον χώρο μο στην Καλλιθέα (Αγ.Ελεούσα) Την Δευτέρα 9/5 θα πάνε στον κάδο. Χρόνια Πολλά Το μικρόφωνο, εάν δεν το πάρει ο προηγούμενος θα το ήθελα. (Καλλιθέα μένω, οπότε έρχομαι άμεσα) Ευχαριστώ
άδικος Δημοσ. 7 Μαΐου 2016 Δημοσ. 7 Μαΐου 2016 Χαρίζω σκληρό δίσκο ide Western Digital 40GB,Λειτουργεί κανονικά και απ'όσο θυμάμαι πριν τον βγάλω δεν είχε bad sectors. Παραλαβή από κέντρο Θεσσαλονίκης.Μπορώ να τον στείλω και εκτός αν μου στείλετε ταχυδρομικά έξοδα στο paypal. Να ευχαριστήσω θερμά τον roybatty για τον δίσκο που προσέφερε Much obliged αδερφέ! 1
mourgolukos Δημοσ. 7 Μαΐου 2016 Δημοσ. 7 Μαΐου 2016 Ευχαριστώ κ εγώ θερμά με την σειρά μου τον redhotstef για τον IBM PC300 που μου χαρησε 1
roybatty Δημοσ. 7 Μαΐου 2016 Δημοσ. 7 Μαΐου 2016 Παιδιά υπάρχει επίσης ένας Pentium 4 2,66GHz s478 με ψύκτρα και ένας Ε1600 s775 χωρίς ψύκτρα για όποιον ενδιαφέρεται.Για εκτός Θεσσαλονίκης μου στέλνετε ταχυδρομικά έξοδα στο paypal και σας τους στέλνω.
kstgr Δημοσ. 7 Μαΐου 2016 Δημοσ. 7 Μαΐου 2016 Παιδιά υπάρχει επίσης ένας Pentium 4 2,66GHz s478 με ψύκτρα και ένας Ε1600 s775 χωρίς ψύκτρα για όποιον ενδιαφέρεται.Για εκτός Θεσσαλονίκης μου στέλνετε ταχυδρομικά έξοδα στο paypal και σας τους στέλνω. Με ενδιαφέρει ο Celeron. Στέλνω πμ.. ευχαριστώ
oldmen Δημοσ. 7 Μαΐου 2016 Δημοσ. 7 Μαΐου 2016 Για όποιον τα χρειάζεται δουλεύουν και τα δύο το alcatel έχω το φορτιστή του sony δεν τον βρήκα. Δεν έχω την δυνατότητα αποστολής Πετρούπολη παραλαβή ή Κέντρο Αθήνα εργάσιμες μέρες και ώρες.
LLLEFTERIS Δημοσ. 7 Μαΐου 2016 Δημοσ. 7 Μαΐου 2016 Για όποιον τα χρειάζεται δουλεύουν και τα δύο το alcatel έχω το φορτιστή του sony δεν τον βρήκα. Δεν έχω την δυνατότητα αποστολής Πετρούπολη παραλαβή ή Κέντρο Αθήνα εργάσιμες μέρες και ώρες. Με ενδιαφερουν εχει pm
άδικος Δημοσ. 7 Μαΐου 2016 Δημοσ. 7 Μαΐου 2016 Για όποιον τα χρειάζεται δουλεύουν και τα δύο το alcatel έχω το φορτιστή του sony δεν τον βρήκα. Ποιο sony είναι; Παίρνει το πλακέ βίσμα; Αν ναι κάπου θα υπάρχει κανένας τέτοιος φορτιστής για όποιον πάρει το κινητό.
redhotstef Δημοσ. 7 Μαΐου 2016 Δημοσ. 7 Μαΐου 2016 (επεξεργασμένο) micro usb παιρνουν και τα δυο. Επεξ/σία 8 Μαΐου 2016 από redhotstef
LLLEFTERIS Δημοσ. 8 Μαΐου 2016 Δημοσ. 8 Μαΐου 2016 Για όποιον τα χρειάζεται δουλεύουν και τα δύο το alcatel έχω το φορτιστή του sony δεν τον βρήκα. Δεν έχω την δυνατότητα αποστολής Πετρούπολη παραλαβή ή Κέντρο Αθήνα εργάσιμες μέρες και ώρες. Ευχαριστω πολυ τον Γιαννη για τα κινητα.
SpirosLouis Δημοσ. 8 Μαΐου 2016 Δημοσ. 8 Μαΐου 2016 Ευχαριστώ πολύ τον φίλο @e-tic για τα πράματα που μου χάρισε. 1
Προτεινόμενες αναρτήσεις