Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Σκεφτόμουν να φτιάξω ένα σετ (με ό,τι έχω)ώστε να το δώσω στον καθηγητή της Πληροφορικής μου (έχει Celeron από τους πρώτους πρώτους με 1,5gb) και να τροφοδοτήσω το σχολείο μας με <<σχετικά>> καλύτερους υπολογιστές (δσν υπάρχει στις μέρες μας και κανένας ώστε να κάνει δωρεά έτσι και σκέφτηκα να κάνω ό,τι μπορέσω). ΑΝ λέω , αν υπάρχει κανένας που να δωρίζει κανένα πύργο καλύτερο από Celeron θα ήμουν ευγνώμων.

• Απαντ. 14,6k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.

Όχι ότι θα "περιμένει" κάποιος, απλά ενημερώνω το thread ότι η θήκη δόθηκε εκτός forum.

Βασικά, δόθηκε εντός forum, αλλά εκτός Ελλάδος!

Ευχαριστώ πολύ τον φίλο wizzy για την προσφορά του.

Χαίρομαι πραγματικά που στην εποχή της κρίσης και της κατάρρευσης υπάρχουν άνθρωποι που προκόβουν εκτός ελληνικών συνόρων!!!Τώρα είμαι σε αναζήτηση τροφοδοτικού (η θήκη έχει μια υποδοχή σαν την PS/2).

Αν θα μπορούσε κάποιος να βοηθήσει με το τι, πού, πώς, κάθε συμβουλή δεκτή!!! :)

Δημοσ.

Χαρίζω την ακόλουθη θήκη για σκληρό δίσκο. Παραλαβή απο πλατεία Βικτωρίας πρωινές ώρες

παρελαβα και ευχαριστω πολυ!!!

Δημοσ.

Σκεφτόμουν να φτιάξω ένα σετ (με ό,τι έχω)ώστε να το δώσω στον καθηγητή της Πληροφορικής μου (έχει Celeron από τους πρώτους πρώτους με 1,5gb) και να τροφοδοτήσω το σχολείο μας με <<σχετικά>> καλύτερους υπολογιστές (δσν υπάρχει στις μέρες μας και κανένας ώστε να κάνει δωρεά έτσι και σκέφτηκα να κάνω ό,τι μπορέσω). ΑΝ λέω , αν υπάρχει κανένας που να δωρίζει κανένα πύργο καλύτερο από Celeron θα ήμουν ευγνώμων.

Βασικά, δόθηκε εντός forum, αλλά εκτός Ελλάδος!

Ευχαριστώ πολύ τον φίλο wizzy για την προσφορά του.

Χαίρομαι πραγματικά που στην εποχή της κρίσης και της κατάρρευσης υπάρχουν άνθρωποι που προκόβουν εκτός ελληνικών συνόρων!!!Τώρα είμαι σε αναζήτηση τροφοδοτικού (η θήκη έχει μια υποδοχή σαν την PS/2).

Αν θα μπορούσε κάποιος να βοηθήσει με το τι, πού, πώς, κάθε συμβουλή δεκτή!!!  :)

Στο παρόν thread, δε ζητάμε πράγματα. Φιλικά πάντα

Δημοσ.

Ευχαριστώ ΒΑΘΥΤΑΤΑ ΜΕΣΑ ΑΠΟ ΤΗΝ ΚΑΡΔΙΑ ΜΟΥ τον Μιχάλη aka Silenzio και για το cpu (pentium 4) αλλά και για τις ddr ram . ΕΥΧΟΜΑΙ ΤΑ ΚΑΛΥΤΕΡΑ!!!!!!!

• Like 1
Δημοσ.

sent me tiger,μην μείνει "ορφανό"  :P

ΟΚ  αλλα   στειλε   κι  ενα   πμ   να  σε   δω.....

Παλι   κατα   τυχη   το  ειδα.

• Like 1
Δημοσ.

Για την ιστορία,το τροφοδοτικό στάλθηκε στον georgeps21.

ευχαριστω πολυ τον Φιlo roybatty για την αποστολη του τροφοδοτικου!

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

jr3060-67e1.jpg

Citizen Promaster Eco-Drive Skyhawk Titanium Pilot JR3060-67E ( JR3060-59F)

Χαριζεται   το   παραπανω   ρολοι   σε   πολυ   ασχημη   κατασταση  αλλα   ανακτησιμο.

Σημερα  το  πηγα   στο   εξουσιοδοτημενο  σερβις  ΕΡΜΟΥ  8     7ος  οροφος  και  μου   κοστολογησαν    150  ευρω   περιπου

για  σερβις/επισκευη/καθαρισμα/γυαλισμα  και   επειδη   εδω   εκανε   περιπου   700   ευρω   μαλλον  αξιζει  τον   κοπο.

Δυστυχως   εχω   χοντρο   καρπο   και  η  εταιρεια   δεν   πουλαει   μονο   κρικους     οπως   αλλες   αλλα   ολοκληρο

μπρασελε   οποτε   δεν   αξιζει   να   το  φτιαξω   για   μενα.

Ειναι   100%  απο   τιτανιο,  εχει   τουλαχιστον   4  μηχανισμους   χρονομετρησης   και   φορτιζει   απο  τον  ηλιο.

Περισσοτερα   μην  με   ρωτησετε   γιατι   το  πηρα   απο   φιλο  και  δεν  γνωριζω.

Το   παραλαμβανεται   ΜΟΝΟΝ   στην   εδρα   μου   πισω   απο   το   εφετειο   αθηνας   εντος   48ωρου   κατοπιν

τηλεφωνικου   ραντεβου.

Ποσταρετε   πρωτα   εδω   και   αμεσα   στειλτε   πμ.

ΠΡΟΣΟΧΗ!!!   εχει  μπει   και  σε   αλλο   φορουμ   οποτε   υπαρχει   πιθανοτητα   να   μην  δοθει   εδω.

ΠΑΡΑΚΑΛΩ   ΔΙΑΒΑΣΤΕ   ΚΑΛΑ   ΠΡΙΝ   ΔΗΛΩΣΕΤΕ   ΕΝΔΙΑΦΕΡΟΝ.  ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ.

http://www.citywatches.co.uk/citizen/citizen-promaster-eco-drive-skyhawk-titanium-pilot-jr3060-67e.html

ΔΟΘΗΚΕ!

Επεξ/σία από tigergreg
  • Like 2
Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...