Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

δικό σου άμα το θες. Νομίζω έχω και μια σακούλα αυτοκινητάκια κάπου. Μαζορέτ, ξέρεις, από τα καλά, όχι μαλακίες :)

• Απαντ. 14,6k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.

δικό σου άμα το θες. Νομίζω έχω και μια σακούλα αυτοκινητάκια κάπου. Μαζορέτ, ξέρεις, από τα καλά, όχι μαλακίες :)

:cry:

Δημοσ.

Να σου τα ζητήσω;Έχω έναν 4χρονο θαυμαστή της...αυτοκίνησης που θα του άρεζαν πολύ.

Δημοσ.

χαρίζεται το παρακάτω σαηκεντέλικ σαηκοτρόνικ παιχνίδι:

104677043_614.jpg

είναι ένα διώροφο γκαράζ αυτοκινητακίων ναούμ, με ασανσέρ, βενζινάδικο, πλυντήριο, ράμπες, σκάλες, ανηφόρες, κατηφόρες, και ένα κρυφό δωμάτιο με ναρκωτικά, γυναίκες και όπλα. Ταμάμ για μικρούς κάγκουρους προσχολικής ηλικίας. Άντε και πρώιμης σχολικής. Το έχω διαλυμένο σε μια μαύρη σακούλα σκουπιδιών, από όσο θυμάμαι ήταν σε  πολύ καλή κατάσταση πριν το μαζέψω, έχω και τις οδηγίες συναρμολόγησης. Προειδοποίηση προς κάθε πιθανώς ενδιαφερόμενο χαζομπαμπά: θέλει τέσσερα μάστερ και δυόμισι ντοκτορά για να το στήσεις, και πιάνει κάνα ενάμισι τετραγωνικό χώρο, αλλά ο σπόρος θα πάθει ζημιά αν το δει. Παραλαβή από δυτική Θεσσαλονίκη (εύοσμο-σταυρούπολη και ολίγον προς τα πέριξ). Θα περιμένω λίγες μέρες μπας και το θέλει κάνας από 'δω που είναι το σπίτι μας ναούμ, αν δεν υπάρξει ενδιαφέρον (καθόσον είμαστε και κομπιουτεράδικο φόρουμ ναούμ) θα το ανεβάσω στο χάρισέτο τελεία τζιάρ, όπου υποθέτω θα εξαφανιστεί σε μιλισεκόντ. Φχαριστώωωωω.

Λευτέρη είμαι Θεσσαλονίκη και με ενδιαφέρει οτιδήποτε γκαραζο-αυτοκινητιστικό έχεις ! Αν θέλεις μπορώ να περάσω να στο πάρω αύριο κιόλας !!!

• Moderators
Δημοσ.

Χιλια ευχαριστω απο καρδιας! Αλλα δωστο σε καποιον που θα το χρησιμοποιησει και δεν θα το χει απλα για να αναπολει τις μαχες που γινονταν εκει πανω οταν ηταν πιτσιρικι :-)

• Like 2
Δημοσ.

οπότε πρέπει να είσαι κοντά στην ηλικία του γιού μου από ότι κατάλαβα, ε; :)

όταν λέω παλιά μιλάω για αρκετά χρόνια πριν. Του 94 είμαι και οταν το παίζαμε πρέπει να πήγαινα Τετάρτη δημοτικού νομίζω
  • Like 1
Δημοσ.

ωπ ωπ, απρόσμενα μεγάλο ενδιαφέρον, παιδιά άλλαξα γνώμη, το πουλάω το παιχνίδι, 30 ευρώ αρχική, πλειοδοτήστε.

Πλακίτσα. Όποιος πραγματικά ενδιαφέρεται ας στείλει πμ, θα το δώσω με σειρά προτεραιότητας των μηνυμάτων εδώ μέσα, θα χαιρόμουν να το πάρει κάνας πιστιρικάς να ξεσκιστεί στο παιχνίδι και όχι κάνας μαντράχαλος να το κοιτάει και να θυμάται τις εποχές που δεν είχαν τρίχες τα @ρχίδια του, αλλά τεσπά...

• Like 8
Δημοσ.

χαρίζεται το παρακάτω σαηκεντέλικ σαηκοτρόνικ παιχνίδι:

104677043_614.jpg

είναι ένα διώροφο γκαράζ αυτοκινητακίων ναούμ, με ασανσέρ, βενζινάδικο, πλυντήριο, ράμπες, σκάλες, ανηφόρες, κατηφόρες, και ένα κρυφό δωμάτιο με ναρκωτικά, γυναίκες και όπλα. Ταμάμ για μικρούς κάγκουρους προσχολικής ηλικίας. Άντε και πρώιμης σχολικής. Το έχω διαλυμένο σε μια μαύρη σακούλα σκουπιδιών, από όσο θυμάμαι ήταν σε  πολύ καλή κατάσταση πριν το μαζέψω, έχω και τις οδηγίες συναρμολόγησης. Προειδοποίηση προς κάθε πιθανώς ενδιαφερόμενο χαζομπαμπά: θέλει τέσσερα μάστερ και δυόμισι ντοκτορά για να το στήσεις, και πιάνει κάνα ενάμισι τετραγωνικό χώρο, αλλά ο σπόρος θα πάθει ζημιά αν το δει. Παραλαβή από δυτική Θεσσαλονίκη (εύοσμο-σταυρούπολη και ολίγον προς τα πέριξ). Θα περιμένω λίγες μέρες μπας και το θέλει κάνας από 'δω που είναι το σπίτι μας ναούμ, αν δεν υπάρξει ενδιαφέρον (καθόσον είμαστε και κομπιουτεράδικο φόρουμ ναούμ) θα το ανεβάσω στο χάρισέτο τελεία τζιάρ, όπου υποθέτω θα εξαφανιστεί σε μιλισεκόντ. Φχαριστώωωωω.

Στην ουρά και μεις ... :rolleyes:

Δημοσ.

Παίδες ευχαριστώ πολύ για το ενδιαφέρον, δηλώνω συγκλονισμένος ναούμ, το παιχνίδι έκλεισε στον Roybatty που έχει μπόμπιρα και έστειλε και πρώτος και είναι και κοντά και ξερωγώ εντάξει ναούμ. Σας αγαπώ όλους όμως, θα τα ξαναπούμε σε λίγα χρόνια που θα χαρίσω το διώροφο σπίτι της Μπάρμπη...

• Like 17
Δημοσ.

Μιας και το θυμήθηκα,τις προάλλες μου έφεραν ένα παλιό pc για νεκροψία και περίσσεψε ένα τροφοδοτικό 300W για Pentium 4, δηλαδή είναι 20pin+4pin atx.Το έλεγξα με psu tester και λειτουργεί κανονικά.Αν το θέλει κανείς ας μου πει.

Δημοσ.

Χαρίζω την ακόλουθη θήκη για σκληρό δίσκο. Παραλαβή απο πλατεία Βικτωρίας πρωινές ώρες

Με ενδιαφερει η θηκουλα. και βολευει και η βικτωρια :)

Δημοσ.

Έχω 2 ram Samsung PC2 4200 256MB. Αν μπορούν να φανούν χρήσιμες σε κάποιον εν έτη 2016 :P

Θεσσαλονίκη, Σταυρούπολη. Ίσως κατέβω και κέντρο αύριο κατά τις 11-12 για μια δουλειά.

Δημοσ.

Παίδες ευχαριστώ πολύ για το ενδιαφέρον, δηλώνω συγκλονισμένος ναούμ, το παιχνίδι έκλεισε στον Roybatty που έχει μπόμπιρα και έστειλε και πρώτος και είναι και κοντά και ξερωγώ εντάξει ναούμ. Σας αγαπώ όλους όμως, θα τα ξαναπούμε σε λίγα χρόνια που θα χαρίσω το διώροφο σπίτι της Μπάρμπη...

Ευχαριστώ πολύ τον Λευτέρη,ο γιος ξετρελάθηκε.Συνηθισμένος στην εύθραυστη πλαστικούρα των jumbo μου έκανε εντύπωση πόσο καλοφτιαγμένο είναι το συγκεκριμένο.Θα το χαίρεται για καιρό.Να σαι καλά.

• Like 4
Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...