Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Σε δύο εβδομάδες περίπου θα αφαιρεθούν τα παρακάτω έπιπλα μπάνιου mdf με λευκή λάκα (ξεφλουδισμένη σε κάποια σημεία). Το πάνω μέρος με ένα βάψιμο γίνεται σαν καινούργιο. Το κάτω μέρος δεν είναι και πολύ στα καλά του γιατί έχει φουσκώσει το mdf στα πορτάκια και στα ράφια μέσα. Δεν είναι τελείως χάλια, αν κάποιος έχει όρεξη το φτιάχνει (εγώ δεν έχω). Ο νιπτήρας είναι απο πορσελάνη και έχει μερικά μικρά χτυπήματα. Η μπαταρία δουλεύει αλλά είναι κι αυτή κάπως γδαρμένη. Είναι και τα δύο 10+ ετίας. Περιοχή Ελευσίνα.

εχεις μήνυμα

• Απαντ. 14,6k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.

Χαρίζονται:

1. Card reader για PC, εσωτερικό, το οποίο καταλαμβάνει μια θέση για floppy drive και συνδέεται σε υποδοχές για USB της μητρικής. Κατάσταση λειτουργίας: Λειτουργικό
  2. Ασύρματο mouse σε PS/2 (!!!) με μπίλια (!!!). Κατάσταση λειτουργίας: Λειτουργικό
  3. Hands free/ακουστικά SAMSUNG. Κατάσταση λειτουργίας: Άγνωστη
  4. Hands free Bluetooth SONY, χωρίς φορτιστή. Κατάσταση λειτουργίας: Άγνωστη
  5. Καλώδιο HDMI της BELKIN, μήκους 2 μέτρων. Κατάσταση λειτουργίας: Ίσως να έχει πρόβλημα. Βασικά, με μία συσκευή «έπαιζε», με μία άλλη όχι. Οι συσκευές δεν είχαν πρόβλημα.
  6. CPU INTEL Celeron SL5ZE, με ψύκτρα. Κατάσταση λειτουργίας: Άγνωστη
  7. Floppy drive SAMSUNG, με καλώδιο δεδομένων. Κατάσταση λειτουργίας: Άγνωστη
  8. IDE 3.5” HDD Maxtor, 20GB, χωρίς καλώδια. Κατάσταση λειτουργίας: Λειτουργικός
  9. IDE 3.5” HDD Maxtor, 120GB, χωρίς καλώδια. Κατάσταση λειτουργίας: Λειτουργικός
  10. Εξωτερική θήκη IDE/SATA για 3.5” HDD, χωρίς τροφοδοτικό. Κατάσταση λειτουργίας: Άγνωστη
  11. Transcend DDR400 512MB*2. Κατάσταση λειτουργίας: Άγνωστη
  12. Kingston DDR400 1GB. Κατάσταση λειτουργίας: Άγνωστη

Το χαρακτηριστικό «Κατάσταση λειτουργίας: Άγνωστη» σημαίνει ότι αφενός δεν γνωρίζω εάν το/τα αντικείμενα είναι λειτουργικό/ά ή όχι κι αφετέρου ότι δεν έχω τρόπο να ελέγξω εάν είναι λειτουργικό/ά ή όχι.

Σημείωση: Επειδή μένω στο εξωτερικό (Κύπρο) και θα πληρώσω τα έξοδα αποστολής, θα παρακαλούσα να ενδιαφερθεί αρχικά ένα μέλος για όλα τα αντικείμενα και κατόπιν, αφού κρατήσει αυτά που θέλει, να χαρίσει τα υπόλοιπα εδώ ή/και να έρθει σε συνεννόηση με άλλα μέλη που μπορεί να ενδιαφέρονται και να κανονίσει τις αποστολές/παραδόσεις.

Όπως πάντα: Εκδήλωση ενδιαφέροντος ΕΔΩ με quote αυτό το post και λεπτομέρειες με pm.

ενδιαφερομαι, στελνω πμ

......

και εγω

Ενδιαφερομαι

Καλησπέρα φίλε. Ενδιαφέρομαι για τα εξής (εφόσον είναι διαθέσιμα)

Έστειλα το πακέτο με τα αντικείμενα χτες στον πρώτο που δήλωσε ενδιαφέρον, τον krami. Σας ευχαριστώ όλους για το ενδιαφέρον.

• Like 1
Δημοσ. (επεξεργασμένο)

ΑΚΟΜΑ   ΤΡΕΙΣ    ΚΩΔΙΚΟΙ   ΝΟΒΑ.......

ΣΤΕΙΛΤΕ   ΠΜ   ΕΦΟΣΟΝ   ΠΟΣΤΑΡΕΤΕ.....

ΕΦΥΓΑΝ   ΟΥΛΟΙ......

Επεξ/σία από tigergreg
Δημοσ. (επεξεργασμένο)

ΑΚΟΜΑ   ΤΡΕΙΣ    ΚΩΔΙΚΟΙ   ΝΟΒΑ.......

ΣΤΕΙΛΤΕ   ΠΜ   ΕΦΟΣΟΝ   ΠΟΣΤΑΡΕΤΕ.....

ΕΦΥΓΑΝ  ΟΥΛΟΙ.......

ΕΦΥΓΑΝ.......

Επεξ/σία από tigergreg
Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Αλλες   φορες   υπηρχε   ζητηση.......

E τότε αν υπάρχει ακόμα θα ήθελα κι εγώ έναν :)

ΥΓ. Eυχαριστώ θερμά τον tigergreg για την προσφορά του!

Επεξ/σία από newmail115
  • Like 1
Δημοσ.

Έστειλα το πακέτο με τα αντικείμενα χτες στον πρώτο που δήλωσε ενδιαφέρον, τον krami. Σας ευχαριστώ όλους για το ενδιαφέρον.

Ενημερώνω ότι ο krami παρέλαβε χθες το πακέτο, το οποίο περιείχε τα αντικείμενα της λίστας, εκτός από την εξωτερική θήκη IDE/SATA την οποία ξέχασα να συμπεριλάβω. Θα την χαρίσω σε μεταγενέστερο στάδιο, με νέο "bundle" συσκευών/εξαρτημάτων.

• Like 3
Δημοσ.

ευχαριστω πολυ τον wizzy για τα parts και φυσικα για τον κοπο και τα εξοδα που εκανε για την αποστολη τους! :-)

Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.
  • Δημιουργία νέου...