georgeps21 Δημοσ. 3 Μαρτίου 2016 Δημοσ. 3 Μαρτίου 2016 Χαρίζονται: Card reader για PC, εσωτερικό, το οποίο καταλαμβάνει μια θέση για floppy drive και συνδέεται σε υποδοχές για USB της μητρικής. Κατάσταση λειτουργίας: Λειτουργικό Ασύρματο mouse σε PS/2 (!!!) με μπίλια (!!!). Κατάσταση λειτουργίας: Λειτουργικό Hands free/ακουστικά SAMSUNG. Κατάσταση λειτουργίας: Άγνωστη Hands free Bluetooth SONY, χωρίς φορτιστή. Κατάσταση λειτουργίας: Άγνωστη Καλώδιο HDMI της BELKIN, μήκους 2 μέτρων. Κατάσταση λειτουργίας: Ίσως να έχει πρόβλημα. Βασικά, με μία συσκευή «έπαιζε», με μία άλλη όχι. Οι συσκευές δεν είχαν πρόβλημα. CPU INTEL Celeron SL5ZE, με ψύκτρα. Κατάσταση λειτουργίας: Άγνωστη Floppy drive SAMSUNG, με καλώδιο δεδομένων. Κατάσταση λειτουργίας: Άγνωστη IDE 3.5” HDD Maxtor, 20GB, χωρίς καλώδια. Κατάσταση λειτουργίας: Λειτουργικός IDE 3.5” HDD Maxtor, 120GB, χωρίς καλώδια. Κατάσταση λειτουργίας: Λειτουργικός Εξωτερική θήκη IDE/SATA για 3.5” HDD, χωρίς τροφοδοτικό. Κατάσταση λειτουργίας: Άγνωστη Transcend DDR400 512MB*2. Κατάσταση λειτουργίας: Άγνωστη Kingston DDR400 1GB. Κατάσταση λειτουργίας: Άγνωστη Το χαρακτηριστικό «Κατάσταση λειτουργίας: Άγνωστη» σημαίνει ότι αφενός δεν γνωρίζω εάν το/τα αντικείμενα είναι λειτουργικό/ά ή όχι κι αφετέρου ότι δεν έχω τρόπο να ελέγξω εάν είναι λειτουργικό/ά ή όχι. Σημείωση: Επειδή μένω στο εξωτερικό (Κύπρο) και θα πληρώσω τα έξοδα αποστολής, θα παρακαλούσα να ενδιαφερθεί αρχικά ένα μέλος για όλα τα αντικείμενα και κατόπιν, αφού κρατήσει αυτά που θέλει, να χαρίσει τα υπόλοιπα εδώ ή/και να έρθει σε συνεννόηση με άλλα μέλη που μπορεί να ενδιαφέρονται και να κανονίσει τις αποστολές/παραδόσεις. Όπως πάντα: Εκδήλωση ενδιαφέροντος ΕΔΩ με quote αυτό το post και λεπτομέρειες με pm. και εγω
vasman15 Δημοσ. 3 Μαρτίου 2016 Δημοσ. 3 Μαρτίου 2016 Χαρίζονται: Card reader για PC, εσωτερικό, το οποίο καταλαμβάνει μια θέση για floppy drive και συνδέεται σε υποδοχές για USB της μητρικής. Κατάσταση λειτουργίας: Λειτουργικό Ασύρματο mouse σε PS/2 (!!!) με μπίλια (!!!). Κατάσταση λειτουργίας: Λειτουργικό Hands free/ακουστικά SAMSUNG. Κατάσταση λειτουργίας: Άγνωστη Hands free Bluetooth SONY, χωρίς φορτιστή. Κατάσταση λειτουργίας: Άγνωστη Καλώδιο HDMI της BELKIN, μήκους 2 μέτρων. Κατάσταση λειτουργίας: Ίσως να έχει πρόβλημα. Βασικά, με μία συσκευή «έπαιζε», με μία άλλη όχι. Οι συσκευές δεν είχαν πρόβλημα. CPU INTEL Celeron SL5ZE, με ψύκτρα. Κατάσταση λειτουργίας: Άγνωστη Floppy drive SAMSUNG, με καλώδιο δεδομένων. Κατάσταση λειτουργίας: Άγνωστη IDE 3.5” HDD Maxtor, 20GB, χωρίς καλώδια. Κατάσταση λειτουργίας: Λειτουργικός IDE 3.5” HDD Maxtor, 120GB, χωρίς καλώδια. Κατάσταση λειτουργίας: Λειτουργικός Εξωτερική θήκη IDE/SATA για 3.5” HDD, χωρίς τροφοδοτικό. Κατάσταση λειτουργίας: Άγνωστη Transcend DDR400 512MB*2. Κατάσταση λειτουργίας: Άγνωστη Kingston DDR400 1GB. Κατάσταση λειτουργίας: Άγνωστη Το χαρακτηριστικό «Κατάσταση λειτουργίας: Άγνωστη» σημαίνει ότι αφενός δεν γνωρίζω εάν το/τα αντικείμενα είναι λειτουργικό/ά ή όχι κι αφετέρου ότι δεν έχω τρόπο να ελέγξω εάν είναι λειτουργικό/ά ή όχι. Σημείωση: Επειδή μένω στο εξωτερικό (Κύπρο) και θα πληρώσω τα έξοδα αποστολής, θα παρακαλούσα να ενδιαφερθεί αρχικά ένα μέλος για όλα τα αντικείμενα και κατόπιν, αφού κρατήσει αυτά που θέλει, να χαρίσει τα υπόλοιπα εδώ ή/και να έρθει σε συνεννόηση με άλλα μέλη που μπορεί να ενδιαφέρονται και να κανονίσει τις αποστολές/παραδόσεις. Όπως πάντα: Εκδήλωση ενδιαφέροντος ΕΔΩ με quote αυτό το post και λεπτομέρειες με pm. Ενδιαφερομαι
grabt03 Δημοσ. 3 Μαρτίου 2016 Δημοσ. 3 Μαρτίου 2016 Καλησπέρα φίλε. Ενδιαφέρομαι για τα εξής (εφόσον είναι διαθέσιμα): Hands free/ακουστικά SAMSUNG. Κατάσταση λειτουργίας: Άγνωστη Hands free Bluetooth SONY, χωρίς φορτιστή. Κατάσταση λειτουργίας: Άγνωστη Καλώδιο HDMI της BELKIN, μήκους 2 μέτρων. Κατάσταση λειτουργίας: Ίσως να έχει πρόβλημα. Βασικά, με μία συσκευή «έπαιζε», με μία άλλη όχι. Οι συσκευές δεν είχαν πρόβλημα. Εξωτερική θήκη IDE/SATA για 3.5” HDD, χωρίς τροφοδοτικό. Κατάσταση λειτουργίας: Άγνωστη Μένω κι εγώ Κύπρο (Λευκωσία) και 21/3 ανεβαίνω Αθήνα, οπότε θα μπορούσα να πάρω τα υπόλοιπα πράγματα μαζί μου και να συναντήσω αυτούς που εξέφρασαν ενδιαφέρον για να τα παραδώσω. Στέλνω και pm. Thanx!
giannisv6 Δημοσ. 3 Μαρτίου 2016 Δημοσ. 3 Μαρτίου 2016 (επεξεργασμένο) Δεν ξέρω αν αξίζει έστω να τα χαρίσω αλλά θα ήθελα να ξεφορτωθώ το κουφάρι από ένα HP 2510p , είχε καεί κάποιο σημείο της μητρικής (northbridge or something) και δεν άξιζε η επισκευή επομένως έδωσα απο αυτο την οθόνη, το πληκτρολόγιο, τον σκληρό δίσκο, και τον μετασχηματιστή. Η μπαταρία του έβγαζε 4 ώρες λειτουργίας περίπου πριν 2 χρονάκια μέχρι που χάλασε, και τα υπόλοιπα "κομμάτια" όπως το DVD ROM (μπορεί και να είναι και αντιγραφικό) του τελευταία φορά ηταν λειτουργικά. Ότι απέμεινε το χαρίζω λοιπόν αν τυχόν ενδιαφέρουν κάποιον, ανεβάζω και δυο φώτο για να έχετε μια ιδέα.Υ.Γ. Τις ram του (2x Samsung 512mb ddr2 so dimm και 1x Transcend 1gb ddr2 so dimm) τις δίνω για 8 ευρώ έτσι για το ψυχολογικό κομμάτι Επεξ/σία 4 Μαρτίου 2016 από giannisv6 1
dklovedoctor Δημοσ. 4 Μαρτίου 2016 Δημοσ. 4 Μαρτίου 2016 καλημέρα, θα ήθελα τον επεξεργαστή και την ασύρματη κάρτα δικτύου ...
giannisv6 Δημοσ. 4 Μαρτίου 2016 Δημοσ. 4 Μαρτίου 2016 καλημέρα, θα ήθελα τον επεξεργαστή και την ασύρματη κάρτα δικτύου ... Αν αναφέρεσαι σε εμένα στείλε μου pm. 1
fylatos Δημοσ. 5 Μαρτίου 2016 Δημοσ. 5 Μαρτίου 2016 Χαρίζεται μασιφ καναπές με πτυσσόμενο κρεβάτι και καινούργια καλύμματα. Δε θέλω να το πετάξω το λυπαμαι οπότε αν μπορεί κάποιος ως Δευτέρα να το πάρει τέλεια. Είναι 1.90 επί 85. Περιοχή Θεσσαλονίκη, Μπότσαρη με Όλγας. Θα βοηθήσω να κατέβει από πρώτο όροφο με μεγάλη σκάλα. Είμαι εδώ όλο το ΣΚ οποίος θέλει μου στέλνει μνμ. Χαρίζεται μασιφ καναπές με πτυσσόμενο κρεβάτι και καινούργια καλύμματα. Δε θέλω να το πετάξω το λυπαμαι οπότε αν μπορεί κάποιος ως Δευτέρα να το πάρει τέλεια. Είναι 1.90 επί 85. Περιοχή Θεσσαλονίκη, Μπότσαρη με Όλγας. Θα βοηθήσω να κατέβει από πρώτο όροφο με μεγάλη σκάλα. Είμαι εδώ όλο το ΣΚ οποίος θέλει μου στέλνει μνμ. 3
tigergreg Δημοσ. 6 Μαρτίου 2016 Δημοσ. 6 Μαρτίου 2016 (επεξεργασμένο) Χαριζονται 2 μητρικες PENTIUM2/3 που βρηκα θαμενες στην αποθηκη. 1.LEGEND QDI P61440BX SLOT 1 με κουμπωμενο επεξεργαστη αγνωστων στοιχειων. Μπορω να σας βρω και 2 μνημες. 2.ECS ELITE P6VAA πεντιουμ 2/3 με κουμπωμενο επεξεργαστη αγνωστων στοιχειων και ψυκτρα. Μπορω να σας βρω και 2 μνημες. ΕΦΥΓΑΝ...... Οποιος ενδιαφερεται στελνει αμεσα ΠΜ και τις παραλαμβανει εντος 48ωρου ΜΟΝΟΝ απο την εδρα μου πισω απο εφετειο αθηνας κατοπιν τηλεφωνικου ραντεβου. Επεξ/σία 7 Μαρτίου 2016 από tigergreg
fylatos Δημοσ. 6 Μαρτίου 2016 Δημοσ. 6 Μαρτίου 2016 Χαρίζεται μασιφ καναπές με πτυσσόμενο κρεβάτι και καινούργια καλύμματα. Δε θέλω να το πετάξω το λυπαμαι οπότε αν μπορεί κάποιος ως Δευτέρα να το πάρει τέλεια. Είναι 1.90 επί 85. Περιοχή Θεσσαλονίκη, Μπότσαρη με Όλγας. Θα βοηθήσω να κατέβει από πρώτο όροφο με μεγάλη σκάλα. Είμαι εδώ όλο το ΣΚ οποίος θέλει μου στέλνει μνμ. Χαρίζεται μασιφ καναπές με πτυσσόμενο κρεβάτι και καινούργια καλύμματα. Δε θέλω να το πετάξω το λυπαμαι οπότε αν μπορεί κάποιος ως Δευτέρα να το πάρει τέλεια. Είναι 1.90 επί 85. Περιοχή Θεσσαλονίκη, Μπότσαρη με Όλγας. Θα βοηθήσω να κατέβει από πρώτο όροφο με μεγάλη σκάλα. Είμαι εδώ όλο το ΣΚ οποίος θέλει μου στέλνει μνμ. Λογικά ως Πέμπτη μπορεί κάποιος να το πάρει. Εναλλακτικά ξέρει κανείς κανέναν που να παίρνει μεταχειρισμένα Θεσσαλονίκη;
tigergreg Δημοσ. 6 Μαρτίου 2016 Δημοσ. 6 Μαρτίου 2016 Τρεις κωδικοι NOVA...... Με σειρα που λαμβανω πμ παρακαλω.... Ποσταρετε πρωτα εδω..... ΕΦΥΓΑΝ ΣΕ dt......
Στεφανος123 Δημοσ. 6 Μαρτίου 2016 Δημοσ. 6 Μαρτίου 2016 Τρεις κωδικοι NOVA...... Με σειρα που λαμβανω πμ παρακαλω.... Ποσταρετε πρωτα εδω..... Θα με ενδιεφερε ο ενας. Εdit: Να ευχαριστησω τον tiger για το κωδικο!
Phoenix7 Δημοσ. 6 Μαρτίου 2016 Δημοσ. 6 Μαρτίου 2016 Τρεις κωδικοι NOVA...... Με σειρα που λαμβανω πμ παρακαλω.... Ποσταρετε πρωτα εδω..... Έχεις pm edit: Ευχαριστώ τον tigergreg για τον κωδικό
coolerman Δημοσ. 6 Μαρτίου 2016 Δημοσ. 6 Μαρτίου 2016 (επεξεργασμένο) έχεις π.μ tiger *ευχαριστώ για τον κωδικό tiger Επεξ/σία 6 Μαρτίου 2016 από coolerman
barman_ Δημοσ. 7 Μαρτίου 2016 Δημοσ. 7 Μαρτίου 2016 Χαρίζεται μασιφ καναπές με πτυσσόμενο κρεβάτι και καινούργια καλύμματα. Δε θέλω να το πετάξω το λυπαμαι οπότε αν μπορεί κάποιος ως Δευτέρα να το πάρει τέλεια. Είναι 1.90 επί 85. Περιοχή Θεσσαλονίκη, Μπότσαρη με Όλγας. Θα βοηθήσω να κατέβει από πρώτο όροφο με μεγάλη σκάλα. Είμαι εδώ όλο το ΣΚ οποίος θέλει μου στέλνει μνμ. Χαρίζεται μασιφ καναπές με πτυσσόμενο κρεβάτι και καινούργια καλύμματα. Δε θέλω να το πετάξω το λυπαμαι οπότε αν μπορεί κάποιος ως Δευτέρα να το πάρει τέλεια. Είναι 1.90 επί 85. Περιοχή Θεσσαλονίκη, Μπότσαρη με Όλγας. Θα βοηθήσω να κατέβει από πρώτο όροφο με μεγάλη σκάλα. Είμαι εδώ όλο το ΣΚ οποίος θέλει μου στέλνει μνμ. εχεις πμ.
arisg90 Δημοσ. 7 Μαρτίου 2016 Δημοσ. 7 Μαρτίου 2016 Ευχαριστω παρα πολυ τον chicken32 για τα αξεσουαρ του Landvo. 1
Προτεινόμενες αναρτήσεις