Captain Nemo Δημοσ. 22 Φεβρουαρίου 2016 Δημοσ. 22 Φεβρουαρίου 2016 εκδηλώνω εγώ ενδιαφέρον για τα VW cardboard glasses @chicken32
dhmak Δημοσ. 22 Φεβρουαρίου 2016 Δημοσ. 22 Φεβρουαρίου 2016 Καλησπέρα, ενδιαφέρομαι για τα: - DVD με τα τρία πρώτα fast and furious (Αγγλικά με αγγλικούς υπότιτλους - είναι πακέτο στην ίδια κασετίνα) & - Παιχνίδι PC - Test Drive Unlimited Ευχαριστώ πολύ τον Νίκο για την προσφορά του. 1
vasilissss456 Δημοσ. 22 Φεβρουαρίου 2016 Δημοσ. 22 Φεβρουαρίου 2016 Χαρίζονται: χαλασμένη μητρική Gigabyte 8I845PE-RZ (δεν ανάβει) VW cardboard glasses από Site: εδώ θήκη και προστατευτική μεμβράνη για Landvo S6 ( Site: LANDVOS6 Gift Pack ) Επικοινωνία μέσω PM. δηλωνω ενδιαφερων για τα γυαλια
Mene Δημοσ. 23 Φεβρουαρίου 2016 Δημοσ. 23 Φεβρουαρίου 2016 Καλησπέρα,χαρίζεται τηλεόραση CRT 21 ιντσών Schaub Lorenz ασημί, με πρόβλημα στο SCART. Προτίμησα να μη δοκιμάσω να τη "φτιάξω" μόνος μου, καθώς η εικόνα της ήταν μια χαρά Περιοχή Νίκαια. 1
dokkk7 Δημοσ. 25 Φεβρουαρίου 2016 Δημοσ. 25 Φεβρουαρίου 2016 ΚΑΛΗΣΠΕΡΑ ΑΝ ΕΧΕΙΣ ΑΚΟΜΑ ΤΑ ΚΑΛΩΔΙΑ ΓΙΑ ΤΟ IPHONE ΚΑΙ ΤΑ ΠΟΝΤΊΚΙΑ ΜΕ ΕΝΔΙΑΦΈΡΟΥΝ
paylidis Δημοσ. 26 Φεβρουαρίου 2016 Δημοσ. 26 Φεβρουαρίου 2016 ΚΑΛΗΣΠΕΡΑ ΑΝ ΕΧΕΙΣ ΑΚΟΜΑ ΤΑ ΚΑΛΩΔΙΑ ΓΙΑ ΤΟ IPHONE ΚΑΙ ΤΑ ΠΟΝΤΊΚΙΑ ΜΕ ΕΝΔΙΑΦΈΡΟΥΝ pm?? τα καλωδια ναι
dhmak Δημοσ. 26 Φεβρουαρίου 2016 Δημοσ. 26 Φεβρουαρίου 2016 Καλημέρα χαρίζονται : Εξωτερικός 3,5" σκληρός δίσκος καμένος λόγω υπερθέρμανσης (ανάβει αλλα δεν αναγνωρίζεται) WD My Book Essential 2TB Διαμορφωτής/Αποδιαμορφωτής Zoom 56K V.92 PCI Modem Κάρτα PCI Ραδιοφώνου / Τηλεόρασης (αναλογικής λήψης) PCTV Pro της Pinnacle (Conexant BT878 chipset) Βρίσκομαι Καλλιθέα. 1
Chrisgs Δημοσ. 26 Φεβρουαρίου 2016 Δημοσ. 26 Φεβρουαρίου 2016 Καλησπέρα, χαρίζεται τηλεόραση CRT 21 ιντσών Schaub Lorenz ασημί, με πρόβλημα στο SCART. Προτίμησα να μη δοκιμάσω να τη "φτιάξω" μόνος μου, καθώς η εικόνα της ήταν μια χαρά Περιοχή Νίκαια. Καλησπερα θα ενδιαφερομουν για την τηλεοραση,μπορεις να μου πεις λιγα πραματα γι'αυτην? 1
Captain Nemo Δημοσ. 26 Φεβρουαρίου 2016 Δημοσ. 26 Φεβρουαρίου 2016 Παρέλαβα από τον @chicken32 το Volkswagen και τον ευχαριστώ πολύ αργότερα θα κάνω ταξιδάκι 1
mourgolukos Δημοσ. 26 Φεβρουαρίου 2016 Δημοσ. 26 Φεβρουαρίου 2016 Ενδιαφέρομαι κ εγώ για τον δίσκο Στέλνω πμ
washcloud Δημοσ. 27 Φεβρουαρίου 2016 Δημοσ. 27 Φεβρουαρίου 2016 Τον έχω παραλάβει ήδη εγώ. Να ευχαριστήσω τον ευγενέστατο dhmak που συν τοις άλλοις έκανε μισάωρη διαδρομή για να μπορέσουμε να συναντηθούμε. - - - Αδερφέ, όντως φαίνεται να μην δουλεύει ο δίσκος, παρ' ό,τι ανάβει η θήκη. Ακούγεται και να γρατζουνάει. Αν τυχόν όμως καταφέρω να τον αναστήσω, όπως είπα θα ενημερώσω. Θα πάρει κάποιο καιρό όμως μέχρι να μπορέσω ν' ασχοληθώ σοβαρά μαζί του. 2
wizzy Δημοσ. 3 Μαρτίου 2016 Δημοσ. 3 Μαρτίου 2016 Χαρίζονται: Card reader για PC, εσωτερικό, το οποίο καταλαμβάνει μια θέση για floppy drive και συνδέεται σε υποδοχές για USB της μητρικής. Κατάσταση λειτουργίας: Λειτουργικό Ασύρματο mouse σε PS/2 (!!!) με μπίλια (!!!). Κατάσταση λειτουργίας: Λειτουργικό Hands free/ακουστικά SAMSUNG. Κατάσταση λειτουργίας: Άγνωστη Hands free Bluetooth SONY, χωρίς φορτιστή. Κατάσταση λειτουργίας: Άγνωστη Καλώδιο HDMI της BELKIN, μήκους 2 μέτρων. Κατάσταση λειτουργίας: Ίσως να έχει πρόβλημα. Βασικά, με μία συσκευή «έπαιζε», με μία άλλη όχι. Οι συσκευές δεν είχαν πρόβλημα. CPU INTEL Celeron SL5ZE, με ψύκτρα. Κατάσταση λειτουργίας: Άγνωστη Floppy drive SAMSUNG, με καλώδιο δεδομένων. Κατάσταση λειτουργίας: Άγνωστη IDE 3.5” HDD Maxtor, 20GB, χωρίς καλώδια. Κατάσταση λειτουργίας: Λειτουργικός IDE 3.5” HDD Maxtor, 120GB, χωρίς καλώδια. Κατάσταση λειτουργίας: Λειτουργικός Εξωτερική θήκη IDE/SATA για 3.5” HDD, χωρίς τροφοδοτικό. Κατάσταση λειτουργίας: Άγνωστη Transcend DDR400 512MB*2. Κατάσταση λειτουργίας: Άγνωστη Kingston DDR400 1GB. Κατάσταση λειτουργίας: Άγνωστη Το χαρακτηριστικό «Κατάσταση λειτουργίας: Άγνωστη» σημαίνει ότι αφενός δεν γνωρίζω εάν το/τα αντικείμενα είναι λειτουργικό/ά ή όχι κι αφετέρου ότι δεν έχω τρόπο να ελέγξω εάν είναι λειτουργικό/ά ή όχι. Σημείωση: Επειδή μένω στο εξωτερικό (Κύπρο) και θα πληρώσω τα έξοδα αποστολής, θα παρακαλούσα να ενδιαφερθεί αρχικά ένα μέλος για όλα τα αντικείμενα και κατόπιν, αφού κρατήσει αυτά που θέλει, να χαρίσει τα υπόλοιπα εδώ ή/και να έρθει σε συνεννόηση με άλλα μέλη που μπορεί να ενδιαφέρονται και να κανονίσει τις αποστολές/παραδόσεις. Όπως πάντα: Εκδήλωση ενδιαφέροντος ΕΔΩ με quote αυτό το post και λεπτομέρειες με pm. 2
krami Δημοσ. 3 Μαρτίου 2016 Δημοσ. 3 Μαρτίου 2016 Χαρίζονται: Card reader για PC, εσωτερικό, το οποίο καταλαμβάνει μια θέση για floppy drive και συνδέεται σε υποδοχές για USB της μητρικής. Κατάσταση λειτουργίας: Λειτουργικό Ασύρματο mouse σε PS/2 (!!!) με μπίλια (!!!). Κατάσταση λειτουργίας: Λειτουργικό Hands free/ακουστικά SAMSUNG. Κατάσταση λειτουργίας: Άγνωστη Hands free Bluetooth SONY, χωρίς φορτιστή. Κατάσταση λειτουργίας: Άγνωστη Καλώδιο HDMI της BELKIN, μήκους 2 μέτρων. Κατάσταση λειτουργίας: Ίσως να έχει πρόβλημα. Βασικά, με μία συσκευή «έπαιζε», με μία άλλη όχι. Οι συσκευές δεν είχαν πρόβλημα. CPU INTEL Celeron SL5ZE, με ψύκτρα. Κατάσταση λειτουργίας: Άγνωστη Floppy drive SAMSUNG, με καλώδιο δεδομένων. Κατάσταση λειτουργίας: Άγνωστη IDE 3.5” HDD Maxtor, 20GB, χωρίς καλώδια. Κατάσταση λειτουργίας: Λειτουργικός IDE 3.5” HDD Maxtor, 120GB, χωρίς καλώδια. Κατάσταση λειτουργίας: Λειτουργικός Εξωτερική θήκη IDE/SATA για 3.5” HDD, χωρίς τροφοδοτικό. Κατάσταση λειτουργίας: Άγνωστη Transcend DDR400 512MB*2. Κατάσταση λειτουργίας: Άγνωστη Kingston DDR400 1GB. Κατάσταση λειτουργίας: Άγνωστη Το χαρακτηριστικό «Κατάσταση λειτουργίας: Άγνωστη» σημαίνει ότι αφενός δεν γνωρίζω εάν το/τα αντικείμενα είναι λειτουργικό/ά ή όχι κι αφετέρου ότι δεν έχω τρόπο να ελέγξω εάν είναι λειτουργικό/ά ή όχι. Σημείωση: Επειδή μένω στο εξωτερικό (Κύπρο) και θα πληρώσω τα έξοδα αποστολής, θα παρακαλούσα να ενδιαφερθεί αρχικά ένα μέλος για όλα τα αντικείμενα και κατόπιν, αφού κρατήσει αυτά που θέλει, να χαρίσει τα υπόλοιπα εδώ ή/και να έρθει σε συνεννόηση με άλλα μέλη που μπορεί να ενδιαφέρονται και να κανονίσει τις αποστολές/παραδόσεις. Όπως πάντα: Εκδήλωση ενδιαφέροντος ΕΔΩ με quote αυτό το post και λεπτομέρειες με pm. ενδιαφερομαι, στελνω πμ
tigergreg Δημοσ. 3 Μαρτίου 2016 Δημοσ. 3 Μαρτίου 2016 (επεξεργασμένο) ...... Επεξ/σία 3 Μαρτίου 2016 από tigergreg
Προτεινόμενες αναρτήσεις