antse3 Δημοσ. 20 Φεβρουαρίου 2016 Δημοσ. 20 Φεβρουαρίου 2016 Oκ σορρυ, απλά είναι λίγο δύσκολο να βρω εφημερίδα της προηγούμενης εβδομάδας.. γι' αυτό ρώτησα.
roybatty Δημοσ. 20 Φεβρουαρίου 2016 Δημοσ. 20 Φεβρουαρίου 2016 Χαρίζω την ψύκτρα μαζί με το κάλυμα (ή shroud όπως συνηθίζεται να λέγεται στα αγγλικά) από μια evga 9800gtx.Ο ανεμιστήρας λειτουργεί κανονικά.Είναι σαν κι αυτό: http://www.overclockersclub.com/vimages/palit_9800gtx_plus/open_1.jpg Πιθανότατα ταιριάζει και σε οποιαδήποτε κάρτα σειράς 98xx,χωρίς όμως να είμαι απολύτως σίγουρος. Παραλαβή από κέντρο Θεσσαλονίκης.
tigergreg Δημοσ. 20 Φεβρουαρίου 2016 Δημοσ. 20 Φεβρουαρίου 2016 Χαριζεται desktop IBM NETVISTA pentium4 2,4 με τις εξης ελλειψεις..... 1.Μνημες (παιρνει 2χddr 266). 2.CDROM/DVDRW 3.Τροφοδοτικο (παιρνει μικρο) Παραλαβη ΜΟΝΟΝ στην εδρα μου πισω απο εφετειο. Ποσταρετε πρωτα εδω και αμεσα στειλτε πμ 1
Moderators Gi0 Δημοσ. 20 Φεβρουαρίου 2016 Moderators Δημοσ. 20 Φεβρουαρίου 2016 @tigergreg Τιμητικα και μονο για ολα αυτα που εχεις χαρισει, οποιος χαριζει κατι θα πρεπει πρωτα να σου στελνει ενα pm για να ρωτησει εαν ενδιαφερεσαι και στη συνεχεια να το ποσταρει. Χαριτολογω προφανως. Να σαι καλα 7
wizzy Δημοσ. 20 Φεβρουαρίου 2016 Δημοσ. 20 Φεβρουαρίου 2016 (επεξεργασμένο) Χαριτολογείς, αλλά η πρόταση σου δεν είναι άστοχη. Επεξ/σία 21 Φεβρουαρίου 2016 από wizzy 1
redhotstef Δημοσ. 20 Φεβρουαρίου 2016 Δημοσ. 20 Φεβρουαρίου 2016 Εγω προτεινω να φτιαχθει ενα θεμα με τιτλο: " ο tiger σημερα χαριζει: " .. 7
thodoris1985 Δημοσ. 20 Φεβρουαρίου 2016 Δημοσ. 20 Φεβρουαρίου 2016 @tigergreg Τιμητικα και μονο για ολα αυτα που εχεις χαρισει, οποιος χαριζει κατι θα πρεπει πρωτα να σου στελνει ενα pm για να ρωτησει εαν ενδιαφερεσαι και στη συνεχεια να το ποσταρει. Χαριτολογω προφανως. Να σαι καλα Επειδή του είχα πουλήσει παλιά ένα λάπτοπ (40 ευρώ αν θυμάμαι καλά) Παίζει να είχε μπεί εδώ μετά και να το χάρισε!! 2
runner69 Δημοσ. 21 Φεβρουαρίου 2016 Δημοσ. 21 Φεβρουαρίου 2016 Χαριζεται desktop IBM NETVISTA pentium4 2,4 με τις εξης ελλειψεις..... 1.Μνημες (παιρνει 2χddr 266). 2.CDROM/DVDRW 3.Τροφοδοτικο (παιρνει μικρο) Παραλαβη ΜΟΝΟΝ στην εδρα μου πισω απο εφετειο. Ποσταρετε πρωτα εδω και αμεσα στειλτε πμ Γατα χαμαιλεοντας; 5
tigergreg Δημοσ. 21 Φεβρουαρίου 2016 Δημοσ. 21 Φεβρουαρίου 2016 ΥΓ.Η φωτο ειναι απο το διαδικτυο. Δεν ειχα δει το γατερο..... Το μηχανημα ειναι αυτο σε πιο βρωμικη εκδοση. Μου εχουν χαρισει γνωστοι και φιλοι πολλα πραγματα μετα την επισημη γνωστοποιηση οτι τα επισκευαζω και τα δωριζω σε ιδρυματα και σχολεια αμεα. Το συγκεκριμενο μαζι με ακομα ενα που εφτιαξα και δωρισα μου τα ειχε χαρισει ο φιλος Ζ....ΝΤΗΣ απο αλλο φορουμ που επισης εχω δωσει αρκετα. (avsite). Eχω παρει και πολλα βεβαια. Απλα το συγκεκριμενο το δινω γιατι δεν δυναμαι πλεον οικονομικα να το μονταρω οπως το προηγουμενο οποτε ας το αξιοποιησει καποιος αλλος. Για την ηλικια του τρεχει μια χαρα τα xp sp3 με ενα γιγα μνημη. Ευχαριστω ολους. ΥΓ2.Την ευχαριστηση του χαριζειν την κολησα πριν χρονια απο τον φιλο kokar απο το avclub. Moυ ειχε λυσει τα χερια χαριζοντας μου ενα εξωτερικο cdrw κι απο τοτε δεν σταματησα. Τον ευχαριστω. 7
tigergreg Δημοσ. 21 Φεβρουαρίου 2016 Δημοσ. 21 Φεβρουαρίου 2016 (επεξεργασμένο) Δινονται με πμ...... 1.Κωδικος νοβα απο 21/2 εως και 27/2....ΔΟΘΗΚΕ! 2.Κωδικος για δωρεαν καρτα υγειας εφοσον κανετε εγγραφη στο σαιτ του metropolitan hospital. ΔΟΘΗΚΕ! ΕΦΥΓΑΝ!!!! Επεξ/σία 21 Φεβρουαρίου 2016 από tigergreg 1
harisman Δημοσ. 21 Φεβρουαρίου 2016 Δημοσ. 21 Φεβρουαρίου 2016 Δινονται με πμ...... 1.Κωδικος νοβα απο 21/2 εως και 27/2.... .,............. Εχεις πμ....
paylidis Δημοσ. 21 Φεβρουαρίου 2016 Δημοσ. 21 Φεβρουαρίου 2016 (επεξεργασμένο) Δινονται με πμ...... 2.Κωδικος για δωρεαν καρτα υγειας εφοσον κανετε εγγραφη στο σαιτ του metropolitan hospital. Καλησπερα. Λέω να κάνω μια δοκιμή για το μετροπολίταν. Στελνω πμ Επι τη ευκαιρία και μια που ειναι Κυριακή και κάνω ξεκαθάρισμα εχω τα παρακάτω προς χάρισμα Σίδερο moulinex ocealys 150 (δε δουλεύει ο ατμός, ίσως με ενα καθάρισμα στρώσει/θα δώσω και δωρο ταμπλέτα αφαλάτωσης) Και οτι φαίνεται στη φωτογραφία (τα καλώδια δούλευαν μέχρι iOS 8 έκτοτε δε μου κάνουν τη χάρη, τα ποντίκια εχουν και τα δυο κάποιο θεματάκι στον διακόπτη on-off φτιάχνεται σε 1 λεπτό αλλα πήρα ήδη άλλο οποτε μπήκαν στην μπάντα αλλα τα λυπάμαι να τα σουτάρω αφού δουλευουν) Παραλαβή αθηνα βορεια απογευματινές ώρες Πρωτα εδω κ μετα πμ Ποντίκια, σίδερο και dp adaptor εφυγαν. Ολα τα υπόλοιπα που φαινονται στις φωτο διαθέσιμα. Διευκρινίζω οτι η μαγνητική επαφή ειναι ασύρματη για συναγερμό αλλα δε ταιριάζει με όλους (αν ταιριάζει με τη δικό σας θα το ξέρετε...) Επεξ/σία 22 Φεβρουαρίου 2016 από paylidis 2
tigergreg Δημοσ. 21 Φεβρουαρίου 2016 Δημοσ. 21 Φεβρουαρίου 2016 Σίδερο Philips ocealys 150 (δε δουλεύει ο ατμός, ίσως με ενα καθάρισμα στρώσει) ΜΗΠΩΣ ΕΙΝΑΙ ΜΟΥΛΙΝΕΞ ΚΙ ΟΧΙ ΦΙΛΙΠΣ?
paylidis Δημοσ. 21 Φεβρουαρίου 2016 Δημοσ. 21 Φεβρουαρίου 2016 Σίδερο Philips ocealys 150 (δε δουλεύει ο ατμός, ίσως με ενα καθάρισμα στρώσει) ΜΗΠΩΣ ΕΙΝΑΙ ΜΟΥΛΙΝΕΞ ΚΙ ΟΧΙ ΦΙΛΙΠΣ? Σωστός. Γράψτε λάθος (Philips ειναι το καινουργιο και τα χω δίπλα δίπλα). Moulinex λοιπόν.
tomato9 Δημοσ. 21 Φεβρουαρίου 2016 Δημοσ. 21 Φεβρουαρίου 2016 Καλησπερα. Λέω να κάνω μια δοκιμή για το μετροπολίταν. Στελνω πμ Επι τη ευκαιρία και μια που ειναι Κυριακή και κάνω ξεκαθάρισμα εχω τα παρακάτω προς χάρισμα Σίδερο moulinex ocealys 150 (δε δουλεύει ο ατμός, ίσως με ενα καθάρισμα στρώσει/θα δώσω και δωρο ταμπλέτα αφαλάτωσης) Και οτι φαίνεται στη φωτογραφία (τα καλώδια δούλευαν μέχρι iOS 8 έκτοτε δε μου κάνουν τη χάρη, τα ποντίκια εχουν και τα δυο κάποιο θεματάκι στον διακόπτη on-off φτιάχνεται σε 1 λεπτό αλλα πήρα ήδη άλλο οποτε μπήκαν στην μπάντα αλλα τα λυπάμαι να τα σουτάρω αφού δουλευουν) image.jpeg Παραλαβή αθηνα βορεια απογευματινές ώρες Πρωτα εδω κ μετα πμ ενδιαφερομαι για ποντικια και συναγερμο, στελνω πμ
Προτεινόμενες αναρτήσεις