Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.
Se poia perioxi meneis?

Exw ena ksadefo sta anw patisia, an mporeis na tou dwseis kai otan erthei to pasxa na mou to ferei...

Isxiei telika i protasi mou?

Ean den exeis provlima na to steileis thessaloniki, tote steilto...

Alliws, an iparxei akoma to pcaki, mporei na erthei enas ksaderfos mou na to parei an theleis...

• Απαντ. 14,6k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.
Isxiei telika i protasi mou?

Ean den exeis provlima na to steileis thessaloniki, tote steilto...

Alliws, an iparxei akoma to pcaki, mporei na erthei enas ksaderfos mou na to parei an theleis...

Egw 8a sou elega kalytera na to edina ston 3adelfo sou,gia oikonomikous logoys kai mono.Steile mou me pm ta stoixeia tou,gia na epikoinwnisw mazi tou...

Δημοσ.

καλα να περιμενω και εγω κανα pm ρε παιδια αφου ολοι το περιμενετε? :mrgreen:

μη μου χαρισετε και τιποτα δεν με πειραζει, εστω κανα 2 σουβλακια :lol: :mrgreen:

Δημοσ.

ρε pouline και πάνω που τα παράγγειλα και τα έστειλα στο insomnia.gr με την υποσημείωση για τον nightwolf :D

κάτι άκυρο με τις υπογραφές σας σήμερα έχω χάσει παρα πολύύύύ αίμα σας λέω αλλα λέει ότι μένω ατάραχος :mrgreen:

Δημοσ.
ρε pouline και πάνω που τα παράγγειλα και τα έστειλα στο insomnia.gr με την υποσημείωση για τον nightwolf :D

κάτι άκυρο με τις υπογραφές σας σήμερα έχω χάσει παρα πολύύύύ αίμα σας λέω αλλα λέει ότι μένω ατάραχος :mrgreen:

δωσε και εσυ μωρε, δεν πειραζει, ολα τα τρωω ;)

παρηγκειλα και εγω ουτως η αλλως γιατι πειναγα πιο νωρις :mrgreen: :mrgreen:

tha sou paro ego ena nightwolf min kles :P

σε περιμενω Πειραια τοτε οποτε θες να το κανονισουμε 8)

Δημοσ.
paidia xarizete filtro othonis gia 19-20" crt monitor einai olokainourgio ala 2 xronon den xrisimopiithike pote einai basf.opios endiaferete pm

paidia to filtro to edosa ston Delirium opote telos.

Δημοσ.

οι φιλοι ktulu_gr, vatos_locos και spock ελαβαν pm για να επικοινωνησουν μαζι μου για τα water blocks:-D

μενει ακομα ενα μπλοκ για vga6800/7800/7900 και ενα ψυγειο 2χ120mm απο

mini cooper. οποιοι τα θελουν ας ποσταρουν εδω:-D

Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...