Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Δινω θηκη για tablet Lenovo 8αρι Α5500 ολοκαινουργια.
Ποστ εδω και πμ οποιος την θελει

(Σε εξελιξη...)

Επεξ/σία από panosfl22
Δημοσ.

αυτά τα ολίγα που είπε και ο was  :-D  :-D

μητρική 478 άριστη και λειτουργική μου την έδωσε καλός φίλος άλλα δεν χρησιμοποιηθηκε πότε  

έχω μόνο την μητρική και την μαμα ψυκτρα παραλαβη άμεσα απο Καλλιθέα κεντρικά 

fic pn 53-80682 vc37gv

Αν τελικά δεν το πάρει ο ssof, ενδιαφέρομαι να την πάρω εγώ.

Στέλνω και πμ.

Δημοσ.

Δίνω κονσόλα ps1 που Δεν διαβαζει τα παιχνίδια. Κατά τα άλλα ανάβει και δείχνει στην τηλεόραση. Μόνο η κονσόλα τίποτε άλλο. Αιγιο

• Like 2
Δημοσ.

Δίνω κονσόλα ps1 που Δεν διαβαζει τα παιχνίδια. Κατά τα άλλα ανάβει και δείχνει στην τηλεόραση. Μόνο η κονσόλα τίποτε άλλο. Αιγιο

με ενδιαφερει , αν μπορεις να στειλεις Αλεξανδρουπολη! εχεις πμ

• Like 1
Δημοσ.

και εμένα προσπαθώ να αναστήσω το παλιό το δικό μου, και πίστεψε με θα πιάσει τόπο :)

Μπορώ να σου βάλω τα μεταφορικά μέσω λογαριασμού αν θέλεις.

Θεσσαλονίκη,Σε ευχαριστώ!

Δημοσ.

pixelview_pv-bt878p.JPG

*Pixel View PV BT878Ρ + FM.RC (Δούλευε τελευταία φορά πριν 1 εβδομάδα που την είχα,αλλά δεν κράτησα τα Drivers και πλέον δεν τα βρίσκω αλλά και δεν μου χρειάζεται).

Από Θεσσαλονίκη αποστολή Πανελλαδικά με ΕΛΤΑ.

+

Μόλις παραλάβω πίσω το αντικείμενο δίνεται μια θήκη 2.5" για σκληρούς δίσκους , κόκκινη ,με υποστήριξη full usb 3.0 ,απλά μια διαβάζει τον δίσκο μια όχι ,δεν ξέρω τι παίζετε ακόμα δεν την παρέλαβα,αλλά δεν θέλω να ασχοληθώ μαζί της όπότε όταν την παραλάβω ελεύθερα σας την δίνω.

Δημοσ.

Για όποιον πάρει την κάρτα, ας δοκιμάσει αυτούς τους drivers:

http://members.driverguide.com/driver/detail.php?driverid=124980

http://www.prolink-usa.com/download/TV-BT878P-FM-RC.htm

*Pixel View PV BT878Ρ + FM.RC (Δούλευε τελευταία φορά πριν 1 εβδομάδα που την είχα,αλλά δεν κράτησα τα Drivers και πλέον δεν τα βρίσκω αλλά και δεν μου χρειάζεται).

• Like 1
Δημοσ.

pixelview_pv-bt878p.JPG

Από Θεσσαλονίκη αποστολή Πανελλαδικά με ΕΛΤΑ.

+

Μόλις παραλάβω πίσω το αντικείμενο δίνεται μια θήκη 2.5" για σκληρούς δίσκους , κόκκινη ,με υποστήριξη full usb 3.0 ,απλά μια διαβάζει τον δίσκο μια όχι ,δεν ξέρω τι παίζετε ακόμα δεν την παρέλαβα,αλλά δεν θέλω να ασχοληθώ μαζί της όπότε όταν την παραλάβω ελεύθερα σας την δίνω.

ενδιαφερομαι για τη θηκη

Δημοσ.

καλησπερα χαριζεται καρεκλα γραφειου μαυρη με μπρατσα χωρις πλατη 

παραλαβη αυστηρα και μονο Καλλιθεα

Ευχαριστω για το χρονο σας 

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Καλησπέρα σε όλους σας παιδιά , δίνεται θήκη για tablet 7" inches tis HAMA για άλλες πληροφορίες στείλτε προσωπικό μήνυμα

Επειδή είμαι με το κινητό μόλις μπω σε υπολογιστή θα βάλω φωτογραφίες

Επεξ/σία από stefant24
Δημοσ.

Δινω θηκη για tablet Lenovo 8αρι Α5500 ολοκαινουργια.

Ποστ εδω και πμ οποιος την θελει

Καλησπερα ενδιαφερομαι
Δημοσ.

Καλησπερα ενδιαφερομαι

σορυ εχει ενδιαφερθει ενασ φιλοσ και ξεχασα να ενημερωσω

αν τελικα δεν την παρει στην στελνωμε δικα μου εξοδα

Δημοσ.

Χαρίζεται κινητό Newman N2 με ραγισμένη οθόνη και πρόβλημα στο boot. Προσπάθησα να περάσω (για πολλοστή φορά) custom rom και κάπου κόλλησε, δεν είναι τελείως μπρικαρισμένο αλλά ούτε και  ανοίγει, βγάζει μια περίεργη οθόνη!  Έχει και λαστιχένια θήκη και έξτρα ζελατίνα οθόνης.

Αν το θέλει κάποιος ή τις θήκες ραντεβού στο μετρό μπλε γραμμή ή φιξ.

Δημοσ.

Χαρίζεται κινητό Newman N2 με ραγισμένη οθόνη και πρόβλημα στο boot. Προσπάθησα να περάσω (για πολλοστή φορά) custom rom και κάπου κόλλησε, δεν είναι τελείως μπρικαρισμένο αλλά ούτε και  ανοίγει, βγάζει μια περίεργη οθόνη!  Έχει και λαστιχένια θήκη και έξτρα ζελατίνα οθόνης.

Αν το θέλει κάποιος ή τις θήκες ραντεβού στο μετρό μπλε γραμμή ή φιξ.

Θα το ήθελα για πειραματόζωο.

Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...