sintalkas Δημοσ. 7 Ιανουαρίου 2016 Δημοσ. 7 Ιανουαρίου 2016 Να ευχαριστήσω και επίσημα τον sotos 1 για το dvd rw που μου δωσε 1
chicken32 Δημοσ. 8 Ιανουαρίου 2016 Δημοσ. 8 Ιανουαρίου 2016 Χαρίζεται θήκη και προστατευτική μεμβράνη για Landvo S6 ( Site: LANDVOS6 Gift Pack ) Περιοχή Νέα Ιωνία (Αττική) Επικοινωνία μέσω PM
MessengerOfGood Δημοσ. 8 Ιανουαρίου 2016 Δημοσ. 8 Ιανουαρίου 2016 Και δημόσια ευχαροιστώ το φίλο Γρηγόρη για το κουπόνι των αιματολογικών εξετάσεων (ελπίζω μόνο να βγούν καλές ) 1
iPnos Δημοσ. 8 Ιανουαρίου 2016 Δημοσ. 8 Ιανουαρίου 2016 Ευχαριστώ τον sotos 1 για τις θήκες. Από τις πλέον "περιπετειώδης" συναλλαγές αλλά με λίγη καλή διάθεση όλα γίνονται 1
leftermann Δημοσ. 8 Ιανουαρίου 2016 Δημοσ. 8 Ιανουαρίου 2016 (επεξεργασμένο) βρήκα ξεχασμένες καμιά 100 - 150 τηλεκάρτες, άδειες εννοείται, από την εποχή που ήμουν φαντάρος και δεν είχαμε κινητά και στηνόμασταν στα καρτοτηλέφωνα με τις ώρες για να μιλήσουμε με το αίσθημα ναούμ... Εποχή λίγο πριν το μιλένιουμ λέμε τώρα... Αν κανείς ενδιαφέρεται ας πει πριν τις δώσω δρόμο... εντιτ: Θα σταλούν με την πρώτη ευκαιρία στον Tigergreg Επεξ/σία 8 Ιανουαρίου 2016 από leftermann 1
tigergreg Δημοσ. 8 Ιανουαρίου 2016 Δημοσ. 8 Ιανουαρίου 2016 βρήκα ξεχασμένες καμιά 100 - 150 τηλεκάρτες, άδειες εννοείται, από την εποχή που ήμουν φαντάρος και δεν είχαμε κινητά και στηνόμασταν στα καρτοτηλέφωνα με τις ώρες για να μιλήσουμε με το αίσθημα ναούμ... Εποχή λίγο πριν το μιλένιουμ λέμε τώρα... Αν κανείς ενδιαφέρεται ας πει πριν τις δώσω δρόμο... Στελνω πμ
wizzy Δημοσ. 8 Ιανουαρίου 2016 Δημοσ. 8 Ιανουαρίου 2016 (επεξεργασμένο) Στελνω πμ Ψιτ! Έχω κι εγώ κάποιες τηλεκάρτες, κυρίως Κυπριακές (δεν θυμάμαι αριθμό, αλλά είναι σε album, σε άριστη κατάσταση). Ενδιαφέρεσαι; Επεξ/σία 12 Ιανουαρίου 2016 από wizzy 1
tigergreg Δημοσ. 8 Ιανουαρίου 2016 Δημοσ. 8 Ιανουαρίου 2016 Ψιτ! Έχω κι εγώ κάποιες τηλεκάρτες, κυρίως Κυπριακές (δεν θυμάμαι αριθμό, αλλά είναι σε album, σε άριστη κατάσταση). Ενδιαφέρεσαι; ΠΜ
Luxx Δημοσ. 8 Ιανουαρίου 2016 Δημοσ. 8 Ιανουαρίου 2016 Παιδια τα αντικειμενα που χαριζετε πως ακριβως τα στελνετε; Συναντηση ή μεσω ΕΛΤΑ; Εχω 2,3 συσκευες που θελω να πεταξω και σκεφτομαι να τις χαρισω εδω.
tigergreg Δημοσ. 8 Ιανουαρίου 2016 Δημοσ. 8 Ιανουαρίου 2016 Παιδια τα αντικειμενα που χαριζετε πως ακριβως τα στελνετε; Συναντηση ή μεσω ΕΛΤΑ; Εχω 2,3 συσκευες που θελω να πεταξω και σκεφτομαι να τις χαρισω εδω. Αν γινετε συναντηση. Διαφορετικα ερχεται ο ενδιαφερομενος στην εδρα σου. Αλλοιως ταχυδρομικα εφοσον κανονιστει η πληρωμη τους.
washcloud Δημοσ. 9 Ιανουαρίου 2016 Δημοσ. 9 Ιανουαρίου 2016 ...δεν υπάρχει "guideline", Luxx. Κατά βάση όπως βολεύει εσένα, κι αν τυχόν θες/μπορείς να διευκολύνεις καταστάσεις, το συζητάς με τους ενδιαφερόμενους. Αν πχ δεν γίνεται/δεν θες να κουνήσεις καν από τον χώρο σου, λες "ελάτε από τάδε διεύθυνση", κι όποιος βολεύεται πάει. Εναλλακτικά κοιτάς να συγκεράσεις καταστάσεις και πχ να συναντηθείς με τους ενδιαφερόμενους σε κάποιο δεδομένο σημείο : κάτω απ' την Ακρόπολη, μέσα στην σπηλιά του Νταβέλη, δίπλα στον εύζωνα της Βουλής, μέσα στο λιμάνι (μπλουμ) στον Πειραιά κτλκτλ (συνήθως συναντήσεις πάντως γίνονται, για προφανώς πρακτικούς λόγους σχετικούς με την μεταφορά των αντικειμένων, σε από κοινού βολικά σημεία όπως εξόδους Μετρό ή Ηλεκτρικού, σε ταβέρνες, πλατείες κι αλάνες - κ.ο.κ.) Αν έχεις μέσο και μπορείς να μετακινηθείς προς τα κάπου, ίσως να βολευτεί και ο άλλος για να έρθετε πιο κοντά. Αν πάλι ενδιαφερθεί κάποιος από μακρυά, και δη εκτός πόλης, και θες να τον εξυπηρετήσεις, κανονίζεις αποστολή (με υπηρεσία δεμάτων ΕΛΤΑ είναι γενικά η φθηνότερη φάση, αλλά ανάλογα στην περίσταση μπορεί και με κούριερ ή και ΚΤΕΛ ακόμη - το οποίο δεν είναι τόσο οικονομικο ΠΙΑ βέβαια. Αν πχ και πάλι δεν θες να κουνήσεις, και δεν τον σκοτώνει οικονομικά τον παραλήπτη, κανονίζεις να πάρεις μια κούριερ και να περάσει από εσένα μέρα/ώρα που θα σε βολεύει και δηλώνεις χρέωση μεταφορικών παραλήπτη. Η οποία παίζει και με τα ΕΛΤΑ, αλλά υπό μορφή αντικαταβολής και είναι πιο μπελάς καθώς θα πρέπει να πας δις εις γραφείο ΕΛΤΑ, όπου μπορεί και να περιμένεις πολύ να εξυπηρετηθείς κτλκτλ. Επίσης μπορείτε να κανονίσετε, αφού υπολογίσετε τα έξοδα με βάση βάρος/όγκο από τους σχετικούς ονλάιν τιμοκαταλόγους, να σου βάλει σε έναν λογαριασμό που θα του δώσεις, το αντίτιμο, και μετά να στείλεις, για να γλυτώσεις την 2η επίσκεψη σε γραφείο κτλ.) Γενικά συνεννόηση μεταξύ σας λοιπόν, και η σωστή/βολική για όλους άκρη, βρίσκεται... 2
sotos 1 Δημοσ. 9 Ιανουαρίου 2016 Δημοσ. 9 Ιανουαρίου 2016 αυτά τα ολίγα που είπε και ο was μητρική 478 άριστη και λειτουργική μου την έδωσε καλός φίλος άλλα δεν χρησιμοποιηθηκε πότε έχω μόνο την μητρική και την μαμα ψυκτρα παραλαβη άμεσα απο Καλλιθέα κεντρικά fic pn 53-80682 vc37gv
Επισκέπτης Δημοσ. 9 Ιανουαρίου 2016 Δημοσ. 9 Ιανουαρίου 2016 Δινεται θηκη για LG G + ενα ρολοι (αυθεντικο) http://www.tpu-cases.com/index.php?main_page=product_info&products_id=308 https://www.areatrend.com/fossil-fs3028-watch-72612.aspx Απο Θεσσαλονικη μονο, πμ οποιος ενδιαφερεται.
azografos Δημοσ. 9 Ιανουαρίου 2016 Δημοσ. 9 Ιανουαρίου 2016 Δινεται θηκη για LG G + ενα ρολοι (αυθεντικο) http://www.tpu-cases.com/index.php?main_page=product_info&products_id=308 https://www.areatrend.com/fossil-fs3028-watch-72612.aspx Απο Θεσσαλονικη μονο, πμ οποιος ενδιαφερεται. Είμαι από Θεσσαλονίκη και θα μ΄ ενδιέφερε το ρολόι. Σου στέλνω PM.
Προτεινόμενες αναρτήσεις