Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

• Απαντ. 14,6k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.

Χαριζεται   αναμεταδοτης   σηματος   wifi     GEMBIRD  WNP-PR-003 

Παραλαβη   ΜΟΝΟΝ  απο  την   εδρα   μου   πισω   απο  το  εφετειο  Αθηνας  απο   σαββατο   πρωι  εως   σαββατο   μεσημερι.

Μην  με  ρωτησετε   περισσοτερα   γιατι  δεν  γνωριζω.

Ποσταρετε   πρωτα   εδω   και  αμεσα   στειλτε   πμ.

ΚΑΛΗ   ΧΡΟΝΙΑ   ΣΕ   ΟΛΟΥΣ.

ΔΟΘΗΚΕ!

GEMBIRD-WIFI-REPEATER-300Mbps.jpg

να ευχαριστήσω ιδιαίτερα τον παντα φιλικο γρηγόρη!!

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Χαριζονται....

1.Κουπονι   NOVA   απο   το  θεμα.  ΔΟΘΗΚΕ!

2.Κουπονι   για   δωρεαν  εξετασεις   αιματος   στην   ΒΙΟΙΑΤΡΙΚΗ  μεχρι  9-1-2016. ΔΟΘΗΚΕ!

ΧΟΛΗΣΤΕΡΙΝΗ-ΤΡΙΓΛΥΚΕΡΙΔΙΑ-ΟΥΡΙΚΟ  ΟΞΥ-ΣΑΚΧΑΡΟ-ΟΥΡΙΑ-SGOT-SGPT

3.Κουπονι   για   εξετασεις  σεξουαλικως   μεταδιδομενων   νοσηματων   μονο  με   10  ευρω  κοστος  στην  ΒΙΟΙΑΤΡΙΚΗ  εως  9-1-2016.

1.HIV (TYPE  1+2)

2.HBsAg  (ΑΥΣΤΡΑΛΙΑΝΟ   ΑΝΤΙΓΟΝΟ)

3.ΑΝΤΙ-HCV OPOY (HEP C  ΟΛΙΚΟ   ΑΝΤΙΣΩΜΑ)

4.RPR  (ΣΥΦΙΛΗ)

Τα  κουπονια   βιοιατρικης   τα   παραλαμβανετε   ΜΟΝΟΝ   απο  την  εδρα   μου   κατοπιν  τηλεφωνικου   ραντεβου  οσο   το  δυνατον

γρηγοροτερα.

Ποσταρετε   πρωτα   εδω   η   στειλτε   πμ   για   να   κρατηθει   σειρα.

Επεξ/σία από tigergreg
Δημοσ.

hp 9010 χωρίς οθόνη ηταν σπασμένη και αφαιρέθηκε για να βρω ίδια πράγμα που δεν έγινε πότε,υπάρχουν τα πλαστικά της και η βίδες και ειναι χωρίς σπασίματα

δινει εικόνα σε εξωτερική οθόνη σε πλήρη λειτουργιά με 60hdd και 2x512 ram 

παραλαβη άμεσα και μόνο από Καλλιθέα κεντρικά το ποστ άφορα μόνο ιδιώτες ευχαριστω 

I91DGk5.jpg

uPNzQNI.jpg

NLVNEJC.jpg

Να ευχαριστησω και παλι τον φιλο Σωτηρη για την προσφορα του αλλα και για την διευκολυνση να ερθει απο εκει που εργαζομαι να το φερει.

Απαιχτος!!!

• Like 1
Δημοσ.

LG GSA E30L Super-Multi - DVD±RW (±R DL) / DVD-RAM drive - USB

λειτουργικο και σε άριστη κατάσταση έχω μόνο το drive παραλαβη άμεσα και μόνο απο Καλλιθέα κεντρικά 

L13tMbB.jpg

zv4sNqV.jpg

• Like 1
Δημοσ.

Καλή χρονιά σε όλους.

Υπάρχει αυτό

http://www.mediamarkt.gr/el/product/_f-u-ca-2786su-1168014.html?outlet=1256&etcc_cmp=Productlisting&etcc_med=Price%20Search%20Engine&etcc_ori=skroutz.gr&etcc_par=Price%20Search%20Engine&et_cid=3&et_lid=5

με το τηλεχειρηστήριο, τη βάση και τις οδηγιες, χωρίς καλώδια και απόδειξη-εγγύηση.

Μέχρι την αντικατάσταση του, πριν 20 μέρες, λειτουργούσε κανονικά.

Παραλάβή από Νέα Φιλαδέλφεια, μόνο.

Καλημέρα

Το πήρε ο φίλος Σπύρος.

Δημοσ.

λειτουργικο και σε άριστη κατάσταση έχω μόνο το drive παραλαβη άμεσα και μόνο απο Καλλιθέα κεντρικά 

ενδιαφέρομαι !!

Δημοσ.

λειτουργικο και σε άριστη κατάσταση έχω μόνο το drive παραλαβη άμεσα και μόνο απο Καλλιθέα κεντρικά

L13tMbB.jpg

zv4sNqV.jpg

Και εγω ενδιαφέρομαι αν δεν κάτσει με τον φίλο απο πάνω, εχω στείλει πμ :)

Δημοσ.

L13tMbB.jpg

zv4sNqV.jpg

Στην απίθανη περίπτωση που δεν το παραλάβει άμεσα κανένας από τους 2 προηγούμενους, πιάνω σειρά.

Χαριζονται....

2.Κουπονι   για   δωρεαν  εξετασεις   αιματος   στην   ΒΙΟΙΑΤΡΙΚΗ  μεχρι  9-1-2016.

ΧΟΛΗΣΤΕΡΙΝΗ-ΤΡΙΓΛΥΚΕΡΙΔΙΑ-ΟΥΡΙΚΟ  ΟΞΥ-ΣΑΚΧΑΡΟ-ΟΥΡΙΑ-SGOT-SGPT

Τα  κουπονια   βιοιατρικης   τα   παραλαμβανετε   ΜΟΝΟΝ   απο  την  εδρα   μου   κατοπιν  τηλεφωνικου   ραντεβου  οσο   το  δυνατον

γρηγοροτερα.

Ποσταρετε   πρωτα   εδω   η   στειλτε   πμ   για   να   κρατηθει   σειρα.

Γρηγόρη επειδή είναι ήδη 6/1/2016 αν δεν το θέλει κάποιος άλλος μέχρι και αύριο, και μπορώ να πάω την Παρασκευή (δωρεάν εννοείται!) θα μπορούσα να το χρησιμοποιήσω εγώ. Δεν το έχω ιδιαίτερη ανάγκη, τα έψαξα πριν 7 μήνες αλλά δεν βλάπτει να δούμε τι γίνεται...

Δημοσ.

Στην απίθανη περίπτωση που δεν το παραλάβει άμεσα κανένας από τους 2 προηγούμενους, πιάνω σειρά.

Γρηγόρη επειδή είναι ήδη 6/1/2016 αν δεν το θέλει κάποιος άλλος μέχρι και αύριο, και μπορώ να πάω την Παρασκευή (δωρεάν εννοείται!) θα μπορούσα να το χρησιμοποιήσω εγώ. Δεν το έχω ιδιαίτερη ανάγκη, τα έψαξα πριν 7 μήνες αλλά δεν βλάπτει να δούμε τι γίνεται...

Κυριε   Βαγγελη   δικο   σας.

Στελνω   πμ

Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...