paylidis Δημοσ. 5 Ιανουαρίου 2016 Δημοσ. 5 Ιανουαρίου 2016 Χαριζεται αναμεταδοτης σηματος wifi GEMBIRD WNP-PR-003 Παραλαβη ΜΟΝΟΝ απο την εδρα μου πισω απο το εφετειο Αθηνας απο σαββατο πρωι εως σαββατο μεσημερι. Μην με ρωτησετε περισσοτερα γιατι δεν γνωριζω. Ποσταρετε πρωτα εδω και αμεσα στειλτε πμ. ΚΑΛΗ ΧΡΟΝΙΑ ΣΕ ΟΛΟΥΣ. ΔΟΘΗΚΕ! να ευχαριστήσω ιδιαίτερα τον παντα φιλικο γρηγόρη!!
tigergreg Δημοσ. 5 Ιανουαρίου 2016 Δημοσ. 5 Ιανουαρίου 2016 (επεξεργασμένο) Χαριζονται.... 1.Κουπονι NOVA απο το θεμα. ΔΟΘΗΚΕ! 2.Κουπονι για δωρεαν εξετασεις αιματος στην ΒΙΟΙΑΤΡΙΚΗ μεχρι 9-1-2016. ΔΟΘΗΚΕ! ΧΟΛΗΣΤΕΡΙΝΗ-ΤΡΙΓΛΥΚΕΡΙΔΙΑ-ΟΥΡΙΚΟ ΟΞΥ-ΣΑΚΧΑΡΟ-ΟΥΡΙΑ-SGOT-SGPT 3.Κουπονι για εξετασεις σεξουαλικως μεταδιδομενων νοσηματων μονο με 10 ευρω κοστος στην ΒΙΟΙΑΤΡΙΚΗ εως 9-1-2016. 1.HIV (TYPE 1+2) 2.HBsAg (ΑΥΣΤΡΑΛΙΑΝΟ ΑΝΤΙΓΟΝΟ) 3.ΑΝΤΙ-HCV OPOY (HEP C ΟΛΙΚΟ ΑΝΤΙΣΩΜΑ) 4.RPR (ΣΥΦΙΛΗ) Τα κουπονια βιοιατρικης τα παραλαμβανετε ΜΟΝΟΝ απο την εδρα μου κατοπιν τηλεφωνικου ραντεβου οσο το δυνατον γρηγοροτερα. Ποσταρετε πρωτα εδω η στειλτε πμ για να κρατηθει σειρα. Επεξ/σία 7 Ιανουαρίου 2016 από tigergreg
funbreaker Δημοσ. 5 Ιανουαρίου 2016 Δημοσ. 5 Ιανουαρίου 2016 Χαριζονται.... 1.Κουπονι NOVA απο το θεμα. Ενδιαφέρομαι για το κουπόνι NOVA.
panosfl22 Δημοσ. 5 Ιανουαρίου 2016 Δημοσ. 5 Ιανουαρίου 2016 hp 9010 χωρίς οθόνη ηταν σπασμένη και αφαιρέθηκε για να βρω ίδια πράγμα που δεν έγινε πότε,υπάρχουν τα πλαστικά της και η βίδες και ειναι χωρίς σπασίματα δινει εικόνα σε εξωτερική οθόνη σε πλήρη λειτουργιά με 60hdd και 2x512 ram παραλαβη άμεσα και μόνο από Καλλιθέα κεντρικά το ποστ άφορα μόνο ιδιώτες ευχαριστω Να ευχαριστησω και παλι τον φιλο Σωτηρη για την προσφορα του αλλα και για την διευκολυνση να ερθει απο εκει που εργαζομαι να το φερει. Απαιχτος!!! 1
funbreaker Δημοσ. 5 Ιανουαρίου 2016 Δημοσ. 5 Ιανουαρίου 2016 Ενδιαφέρομαι για το κουπόνι NOVA. Έλαβα τον κωδικό, ευχαριστώ πολυ!
ppetr Δημοσ. 5 Ιανουαρίου 2016 Δημοσ. 5 Ιανουαρίου 2016 Να ευχαριστησω τον poulinos για τα καλωδια e-sata
sotos 1 Δημοσ. 5 Ιανουαρίου 2016 Δημοσ. 5 Ιανουαρίου 2016 LG GSA E30L Super-Multi - DVD±RW (±R DL) / DVD-RAM drive - USB λειτουργικο και σε άριστη κατάσταση έχω μόνο το drive παραλαβη άμεσα και μόνο απο Καλλιθέα κεντρικά 1
John911 Δημοσ. 5 Ιανουαρίου 2016 Δημοσ. 5 Ιανουαρίου 2016 Καλή χρονιά σε όλους. Υπάρχει αυτό http://www.mediamarkt.gr/el/product/_f-u-ca-2786su-1168014.html?outlet=1256&etcc_cmp=Productlisting&etcc_med=Price%20Search%20Engine&etcc_ori=skroutz.gr&etcc_par=Price%20Search%20Engine&et_cid=3&et_lid=5 με το τηλεχειρηστήριο, τη βάση και τις οδηγιες, χωρίς καλώδια και απόδειξη-εγγύηση. Μέχρι την αντικατάσταση του, πριν 20 μέρες, λειτουργούσε κανονικά. Παραλάβή από Νέα Φιλαδέλφεια, μόνο. Καλημέρα Το πήρε ο φίλος Σπύρος.
sintalkas Δημοσ. 6 Ιανουαρίου 2016 Δημοσ. 6 Ιανουαρίου 2016 LG GSA E30L Super-Multi - DVD±RW (±R DL) / DVD-RAM drive - USB λειτουργικο και σε άριστη κατάσταση έχω μόνο το drive παραλαβη άμεσα και μόνο απο Καλλιθέα κεντρικά ενδιαφέρομαι !!
merkon Δημοσ. 6 Ιανουαρίου 2016 Δημοσ. 6 Ιανουαρίου 2016 LG GSA E30L Super-Multi - DVD±RW (±R DL) / DVD-RAM drive - USB λειτουργικο και σε άριστη κατάσταση έχω μόνο το drive παραλαβη άμεσα και μόνο απο Καλλιθέα κεντρικά Και εγω ενδιαφέρομαι αν δεν κάτσει με τον φίλο απο πάνω, εχω στείλει πμ
SpirosLouis Δημοσ. 6 Ιανουαρίου 2016 Δημοσ. 6 Ιανουαρίου 2016 Ευχαριστώ πολύ τον @John911 για το ηχοσύστημα του αμαξιού. Τυπικότατος τον ευχαριστώ πολύ και δημόσια! ;-)
MessengerOfGood Δημοσ. 6 Ιανουαρίου 2016 Δημοσ. 6 Ιανουαρίου 2016 LG GSA E30L Super-Multi - DVD±RW (±R DL) / DVD-RAM drive - USB λειτουργικο και σε άριστη κατάσταση έχω μόνο το drive παραλαβη άμεσα και μόνο απο Καλλιθέα κεντρικά Στην απίθανη περίπτωση που δεν το παραλάβει άμεσα κανένας από τους 2 προηγούμενους, πιάνω σειρά. Χαριζονται.... 2.Κουπονι για δωρεαν εξετασεις αιματος στην ΒΙΟΙΑΤΡΙΚΗ μεχρι 9-1-2016. ΧΟΛΗΣΤΕΡΙΝΗ-ΤΡΙΓΛΥΚΕΡΙΔΙΑ-ΟΥΡΙΚΟ ΟΞΥ-ΣΑΚΧΑΡΟ-ΟΥΡΙΑ-SGOT-SGPT Τα κουπονια βιοιατρικης τα παραλαμβανετε ΜΟΝΟΝ απο την εδρα μου κατοπιν τηλεφωνικου ραντεβου οσο το δυνατον γρηγοροτερα. Ποσταρετε πρωτα εδω η στειλτε πμ για να κρατηθει σειρα. Γρηγόρη επειδή είναι ήδη 6/1/2016 αν δεν το θέλει κάποιος άλλος μέχρι και αύριο, και μπορώ να πάω την Παρασκευή (δωρεάν εννοείται!) θα μπορούσα να το χρησιμοποιήσω εγώ. Δεν το έχω ιδιαίτερη ανάγκη, τα έψαξα πριν 7 μήνες αλλά δεν βλάπτει να δούμε τι γίνεται...
tigergreg Δημοσ. 6 Ιανουαρίου 2016 Δημοσ. 6 Ιανουαρίου 2016 Στην απίθανη περίπτωση που δεν το παραλάβει άμεσα κανένας από τους 2 προηγούμενους, πιάνω σειρά. Γρηγόρη επειδή είναι ήδη 6/1/2016 αν δεν το θέλει κάποιος άλλος μέχρι και αύριο, και μπορώ να πάω την Παρασκευή (δωρεάν εννοείται!) θα μπορούσα να το χρησιμοποιήσω εγώ. Δεν το έχω ιδιαίτερη ανάγκη, τα έψαξα πριν 7 μήνες αλλά δεν βλάπτει να δούμε τι γίνεται... Κυριε Βαγγελη δικο σας. Στελνω πμ
Socratis_g Δημοσ. 7 Ιανουαρίου 2016 Δημοσ. 7 Ιανουαρίου 2016 είναι για όποιον έχει το just cause 3 στο ps4: 1
Προτεινόμενες αναρτήσεις