Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

κουπονι nova go απο  27-12 εως 2-01   για τον πρωτο που το δει και το θελει :  

G21588953691

Το τσίμπησα, thanks.

• Απαντ. 14,6k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.

περα απο το Panel που θα φυγει αυριο επισης υπαρχει μια pci express καρτα που βγαζει 2 usb 3.0.Ισχυουν τα ιδια.Παραλαβη απο βριλησσια.

Ειναι της nec η καρτα.Σε windows 10 aria παιζει μια χαρα και βρισκει drivers αυτοματα.σε windows 7 με παιδεψε να βρω drivers και ειχα μερικα παραξενα που δεν τα ειχα στα windows 10.αυτα σαν βοηθεια.ο Πρωτος εδω επισης την παιρνει.

Δημοσ.

περα απο το Panel που θα φυγει αυριο επισης υπαρχει μια pci express καρτα που βγαζει 2 usb 3.0.Ισχυουν τα ιδια.Παραλαβη απο βριλησσια.

Ειναι της nec η καρτα.Σε windows 10 aria παιζει μια χαρα και βρισκει drivers αυτοματα.σε windows 7 με παιδεψε να βρω drivers και ειχα μερικα παραξενα που δεν τα ειχα στα windows 10.αυτα σαν βοηθεια.ο Πρωτος εδω επισης την παιρνει.

Αν δεν γίνει κάτι με τον tiger, βάλε με σε λίστα.

Ευχαριστώ και χρόνια πολλά!

Δημοσ.

Χρόνια πολλά κ από μένα!

Να πάρω κ εγώ σειρά για την NEC, αν δεν καταφέρουν οι παραπάνω.

(Μένω και Βριλήσσια - :-) ).

Ευχαριστώ, όπως κ να έχει!

Δημοσ.

Τα καλωδια e-sata μπορω να τα παρω εγω??

Δημοσ.

Τα καλωδια e-sata μπορω να τα παρω εγω??

ναι τα καλωδια esata υπαρχουν ακομα.αν θες βρισκομαστε αυριο το πρωι.

το panel και η καρτα Usb 3.0 εφυγαν ηδη στα αρχικα ατομα που τα ζητησαν.

• Like 1
Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Χαριζεται   αναμεταδοτης   σηματος   wifi     GEMBIRD  WNP-PR-003 

Παραλαβη   ΜΟΝΟΝ  απο  την   εδρα   μου   πισω   απο  το  εφετειο  Αθηνας  απο   σαββατο   πρωι  εως   σαββατο   μεσημερι.

Μην  με  ρωτησετε   περισσοτερα   γιατι  δεν  γνωριζω.

Ποσταρετε   πρωτα   εδω   και  αμεσα   στειλτε   πμ.

ΚΑΛΗ   ΧΡΟΝΙΑ   ΣΕ   ΟΛΟΥΣ.

ΔΟΘΗΚΕ!

GEMBIRD-WIFI-REPEATER-300Mbps.jpg

Επεξ/σία από tigergreg
  • Like 1
Δημοσ.

για να βοηθησω .ειναι wifi repeaterr και ειναι 802.11n στα 300mbps.πιανει το σημα ασυρματα και το αναμεταδιδει ασυρματα.σεταρεται απο web interface που ακουει στην 192.168.10.1 και username password admin

εδω και το manual

http://www.gmb.nl/Repository/8094/WNP-RP-003_manual---321e4f5d-95d1-494e-86ca-30b8a962ab14.pdf

• Like 4
Δημοσ.

Καλη χρόνια με υγεία! Θα με ενδιέφερε!

Ugh......Ας πούμε 1992. Ήταν πριν την ρήξη χιαστού, και χοροπήδαγα σαν κατσίκι στα μπασκετογήπεδα. Μετά πλάκωσε κι ο στρατός, και γενικά @^#$@^ το θέμα.

Εναλλακτικά, 1997. Είχα ξανάρθει στα ίσα μου και ήταν πριν γνωρίσω την Άννα και @%$@&% το Σύμπαν.

• Like 1
Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.
  • Δημιουργία νέου...