Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

• Απαντ. 14,6k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.

Φιλε thanassissis,επειδη και εγω ειμαι απο Αθηνα,και αν στο στειλω θα σου παει πολυ με τα μεταφορικα,και δεν νομιζω πως αξιζει... Παντως ακομα εισαι ο πρωτος που εχει πρωτερεοτητα...

Εσυ φιλε Delirium ερχεσε δευτερος... αμα τελεικα δεν το θελησει ο thanassissis,θα το παρεις εσυ...

Δημοσ.
Φιλε thanassissis,επειδη και εγω ειμαι απο Αθηνα,και αν στο στειλω θα σου παει πολυ με τα μεταφορικα,και δεν νομιζω πως αξιζει... Παντως ακομα εισαι ο πρωτος που εχει πρωτερεοτητα...

Εσυ φιλε Delirium ερχεσε δευτερος... αμα τελεικα δεν το θελησει ο thanassissis,θα το παρεις εσυ...

Poso paei file mou me metaforika(me ton pio ftino tropo, kai as arisei ligaki)?

Mporeis na matheis?

Δημοσ.
Poso paei file mou me metaforika(me ton pio ftino tropo, kai as arisei ligaki)?

Mporeis na matheis?

Θα ρωτησω και θα σου πω!

Αν δεν κανω λαθος,παει αναλογα με το βαρος... και αμμα κρινω απο αυτο το pc....

Δημοσ.
Θα ρωτησω και θα σου πω!

Αν δεν κανω λαθος,παει αναλογα με το βαρος... και αμμα κρινω απο αυτο το pc....

Se poia perioxi meneis?

Exw ena ksadefo sta anw patisia, an mporeis na tou dwseis kai otan erthei to pasxa na mou to ferei...

Δημοσ.

παιδιά χαρίζω δύο έγχρωμες οθόνες για υπολογιστή. όποιος ενδιαφέρεται ας στείλει εμαιλ στο [email protected]

να διορθόσω ότι προτιμώ άτομα από την Πάτρα λόγω του ότι έτσι δεν μπλέκω με μεταφορικές.

Δημοσ.

dinontai ta ixeia Hercules XPS 510. ksafnika ena proi eno douleuan aporovlimatista epi 5 (!) xronia, molis ta anoiksa ekanan ena sunexomeno thoruvo. profanos kati kaike. an kaneis ta ta thelei eite na dokimasei na ftiaksei tpt (pou den aksizei kiolas), eite gia tous doruforous (me kalodia RCA sundeontai sto woofer), steilte mou pm, paralavi apo to xoro mou, thessaloniki.

Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...