washcloud Δημοσ. 22 Δεκεμβρίου 2015 Δημοσ. 22 Δεκεμβρίου 2015 ...ε τους έχεις τρομάξει κι εσύ με το "ποστάρετε πρώτα εδώ"
tigergreg Δημοσ. 23 Δεκεμβρίου 2015 Δημοσ. 23 Δεκεμβρίου 2015 (επεξεργασμένο) Χαριζεται υπολογιστης που ειναι σε "συρταρι ρακ" και ειναι πληρης. Ειναι gigabyte ΑΤΧ socket 478 σχεδον αμεταχειριστος για βιτρινα. Εχει dvd reader hd40gb flopy 512ram και μια θηριωδη καρτα pci scsi νομιζω. Ο επεξεργαστης πρεπει ναναι πρεσκοτ ητ. Ειναι βαρια κατασκευη και θα χρειαστειτε αυτοκινητο και να εχετε φαει την προηγουμενη μακαρονια με κρεας. Ποσταρετε πρωτα εδω και αμεσα στειλτε πμ Εαν δεν σας ενδιαφερει πραγματικα παρακαλω μην ασχολειστε. Παραλαβη απο την εδρα μου πισω απο εφετειο αθηνας. ΔΟΘΗΚΕ! Επεξ/σία 24 Δεκεμβρίου 2015 από tigergreg 3
censOred Δημοσ. 23 Δεκεμβρίου 2015 Δημοσ. 23 Δεκεμβρίου 2015 Χαριζεται καρτα γραφικων albatron 8800 gts.Δεν ειναι λειτουργικη,οταν την βαζω στο μηχανημα,σφυραει.. Αν καποιος εχει ορεξη να ασχοληθει μαζι της,την αποστελλω παντου με δικα του εξοδα μεταφορας. Ειμαι Τρικαλα.στειλτε πμ οποιος ενδοαφερεται.
mikemart Δημοσ. 23 Δεκεμβρίου 2015 Δημοσ. 23 Δεκεμβρίου 2015 Χαριζεται καρτα γραφικων albatron 8800 gts.Δεν ειναι λειτουργικη,οταν την βαζω στο μηχανημα,σφυραει.. Αν καποιος εχει ορεξη να ασχοληθει μαζι της,την αποστελλω παντου με δικα του εξοδα μεταφορας. Ειμαι Τρικαλα.στειλτε πμ οποιος ενδοαφερεται. ενδιαφερομαι αν μπορεις να στειλεις Αλεξανδρουπολη
censOred Δημοσ. 23 Δεκεμβρίου 2015 Δημοσ. 23 Δεκεμβρίου 2015 Κατοχυρωθηκε στον κυριο mikemart. Stay tuned θα δωθουν κι αλλα ηλεκτρονικα λιαν συντομως.
serdakis Δημοσ. 23 Δεκεμβρίου 2015 Δημοσ. 23 Δεκεμβρίου 2015 Χαριζεται υπολογιστης που ειναι σε "συρταρι ρακ" και ειναι πληρης. Ειναι gigabyte ΑΤΧ socket 478 σχεδον αμεταχειριστος για βιτρινα. Εχει dvd reader hd40gb flopy 512ram και μια θηριωδη καρτα pci scsi νομιζω. Ο επεξεργαστης πρεπει ναναι πρεσκοτ ητ. Ειναι βαρια κατασκευη και θα χρειαστειτε αυτοκινητο και να εχετε φαει την προηγουμενη μακαρονια με κρεας. Ποσταρετε πρωτα εδω και αμεσα στειλτε πμ Εαν δεν σας ενδιαφερει πραγματικα παρακαλω μην ασχολειστε. Παραλαβη απο την εδρα μου πισω απο εφετειο αθηνας. Καλησπερα Γρηγορη Ενδιαφερομαι, σου στελνω ΠΜ να σε ρωτησω αν κανει για την δουλεια που θελω
tigergreg Δημοσ. 24 Δεκεμβρίου 2015 Δημοσ. 24 Δεκεμβρίου 2015 (επεξεργασμένο) Χαριζεται αρκετα παλιος υπολογιστης σερβερ που ειναι σε "συρταρι ρακ" και ειναι πληρης. Ειναι ιντελ με δυο επεξεργαστες σχεδον αμεταχειριστος. Εχει cdrw flopy 2x37 gb scsi disc 2x512ram. Οι δυο δισκοι ειναι συρταρωτοι οπως και τα 2χ400 τροφοδοτικα του. Ολα απο δυο ταχει εκτος τους ανεμιστηρες πουχει συνολικα 10!!!!!! Σηκωνει 5 μποφορ και 6 ριχτερ οταν παιζουν ολοι. Ειναι βαρια κατασκευη και θα χρειαστειτε αυτοκινητο και να εχετε φαει την προηγουμενη μακαρονια με κρεας. Ποσταρετε πρωτα εδω και αμεσα στειλτε πμ Εαν δεν σας ενδιαφερει πραγματικα παρακαλω μην ασχολειστε. Παραλαβη απο την εδρα μου πισω απο εφετειο αθηνας. Θα μπουν φωτογραφιες σε δυο μερες. Αν βιαζεστε στειλτε μου πμ με το ε-μειλ σας. Καλα χριστουγεννα. ΔΟΘΗΚΕ! Επεξ/σία 25 Δεκεμβρίου 2015 από tigergreg
ironcastle Δημοσ. 25 Δεκεμβρίου 2015 Δημοσ. 25 Δεκεμβρίου 2015 Χαριζεται αρκετα παλιος υπολογιστης σερβερ που ειναι σε "συρταρι ρακ" και ειναι πληρης. Ειναι ιντελ με δυο επεξεργαστες σχεδον αμεταχειριστος. Εχει cdrw flopy 2x37 gb scsi disc 2x512ram. Οι δυο δισκοι ειναι συρταρωτοι οπως και τα 2χ400 τροφοδοτικα του. Ολα απο δυο ταχει εκτος τους ανεμιστηρες πουχει συνολικα 10!!!!!! Σηκωνει 5 μποφορ και 6 ριχτερ οταν παιζουν ολοι. Ειναι βαρια κατασκευη και θα χρειαστειτε αυτοκινητο και να εχετε φαει την προηγουμενη μακαρονια με κρεας. Ποσταρετε πρωτα εδω και αμεσα στειλτε πμ Εαν δεν σας ενδιαφερει πραγματικα παρακαλω μην ασχολειστε. Παραλαβη απο την εδρα μου πισω απο εφετειο αθηνας. Θα μπουν φωτογραφιες σε δυο μερες. Αν βιαζεστε στειλτε μου πμ με το ε-μειλ σας. Καλα χριστουγεννα. ΚΡΑΤΗΜΕΝΟΣ! αν δεν δωθει ενδιαφερομαι
patriot21 Δημοσ. 25 Δεκεμβρίου 2015 Δημοσ. 25 Δεκεμβρίου 2015 Καλο θα ηταν να δινεται προτεραιοτητα σε ατομα που δε παιρνουν συχνα τα χαρισθεντα αντικειμενα. Ολο οι ιδιοι και οι ιδιοι 'ενδιαφερστε'.Μερικοι πρεπει να εχετε χτισει αποθηκες ολοκληρες,ενω καποιοι που τα εχουν πραγματικα αναγκη,δε προλαβαινουν καν να δηλωσουν ενδιαφερον.. Αντε και καλες γιορτες! 11
UsualSuspect__ Δημοσ. 25 Δεκεμβρίου 2015 Δημοσ. 25 Δεκεμβρίου 2015 Καλο θα ηταν να δινεται προτεραιοτητα σε ατομα που δε παιρνουν συχνα τα χαρισθεντα αντικειμενα. Ολο οι ιδιοι και οι ιδιοι 'ενδιαφερστε'.Μερικοι πρεπει να εχετε χτισει αποθηκες ολοκληρες,ενω καποιοι που τα εχουν πραγματικα αναγκη,δε προλαβαινουν καν να δηλωσουν ενδιαφερον.. Αντε και καλες γιορτες! Ε πως θα βγάλουν κανα φράγκο τα παιδιά; Άστους ήσυχους. 5
serdakis Δημοσ. 25 Δεκεμβρίου 2015 Δημοσ. 25 Δεκεμβρίου 2015 Ευχαριστω τον tigergreg για το κουτακι Καλες γιορτες! 1
4saken Δημοσ. 25 Δεκεμβρίου 2015 Δημοσ. 25 Δεκεμβρίου 2015 Logitech F310, σε αριστη κατασταση, το εχω χρησιμοποιησει 5-6 ωρες.
Προτεινόμενες αναρτήσεις