benign Δημοσ. 17 Δεκεμβρίου 2015 Δημοσ. 17 Δεκεμβρίου 2015 Ενδιαφερομαι Ενταξει,σου απαντησα στο p.m.
mourgolukos Δημοσ. 17 Δεκεμβρίου 2015 Δημοσ. 17 Δεκεμβρίου 2015 Δηλωνω ενδιαφερον και εγω, εχω ενα με νεκρο ντιτζιτερ και θα γινει δοτης...
haris_216 Δημοσ. 17 Δεκεμβρίου 2015 Δημοσ. 17 Δεκεμβρίου 2015 Σε μία από τις ελάχιστες (παραγωγικές) εκκαθαρίσεις μου είπα να διώξω τα 3 desktop που φαίνονται στις φωτογραφίες. Για το 1ο (IBM) δεν έχω να πω τίποτα αφού απλά μου βρέθηκε και δεν έχω ασχοληθεί ποτέ μαζί του (άρα δε γνωρίζω κάτι για την λειτουργική του κατάσταση ή τι συμβαίνει στα εσώψυχά του) Τα δύο Plato είναι οι 2 πρώτοι μου υπολογιστές (ένας pentium στα 233 αν θυμάμαι καλά και ο άλλος pentium III στο 1 Ghz). Εσωτερικά έχουν τα πάντα (m/b, μνήμη, κλπ) με εξαίρεση τους σκληρούς και είναι σε πολύ καλύτερη/καθαρότερη κατάσταση από αυτή που φαίνεται εξωτερικά. Για πρακτικούς λόγους (τα έχω βγάλει από την αποθήκη και είναι μες τη μέση) αλλά και πιο ουσιαστικούς (στο τσακ είμαι να τα ξαναβάλω πίσω "μήπως κάποια στιγμή τα ξαναδουλέψω για να παίξω κάνα παιχνίδι της εποχής") θέλω να φύγουν άμεσα. Με τον ένα (κάποιος που ενδιαφέρεται) ή τον άλλο τρόπο (στον κάδο της γωνίας και...."καθαρίζω αυλές, υπόγεια, πατάρια") πρέπει να έχουν φύγει μέχρι μεθαύριο (Τετάρτη) βράδυ. Αν κάποιος ενδιαφέρεται, πρώτα post εδώ και μετά τα...ρέστα με pm (εννοείται πως μιλάμε μόνο για παραλαβή από Νέα Σμύρνη) ΥΓ Για να μαθαίνουν οι νεότεροι, το αντιγραφικό Plexwriter που έχει το ένα Plato το 2001 είχε...110.000 δραχμές (μια 300άρα ευρά δηλαδή ) Αν και ο ένας συνφορουμίτης πέρασε και τα πήρε και όπως έχω ήδη αναφέρει ήταν εξαιρετικός, ο άλλος ενδιαφερόμενος με "κρέμασε". Παρά την παράκλησή μου και την δέσμευσή του σε pm να το πάρει μέχρι και την Τετάρτη (χθες) αυτό δεν έγινε (ούτε καν ενημέρωση). Κρίμα, όχι τόσο για το αντικείμενο που δεν έφυγε, όσο για το γεγονός ότι σε μια εποχή που είναι ιδιαίτερα απλό να ενημερώσεις τον άλλο έστω και για το γεγονός της υπαναχώρησης, κάποιοι δεν μπαίνουν καν στον κόπο. Και μετά από την πρωϊνή μου γκρίνια (εγώ θα το πω κοινωνιολογική ανάλυση ) ενημερώνω ότι το θέμα με τα χαριζόμενα αυτού του post μου έχει κλείσει και πάμε για άλλα. Καλή συνέχεια σε όλους 4
BLISS Δημοσ. 17 Δεκεμβρίου 2015 Δημοσ. 17 Δεκεμβρίου 2015 Λοιπον κυριοι επειδη ηταν κριμα να πεταχτουν (βασικα για πεταμα τα πηγαν και τα εσωσα) χαριζετε ενας παλιος server .....σκληρο 1gb. Ευχαριστώ τον Θάνο! Ο δίσκος είναι 9αρης και μάλιστα UltraWide SCSI-3. Αν ζει ακόμα θα αντικαταστήσει 4αρη σε δικό μου σύστημα. Σούπερ! 2
georgeps21 Δημοσ. 17 Δεκεμβρίου 2015 Δημοσ. 17 Δεκεμβρίου 2015 ευχαριστω πολυ τον stelios18120 για τα καλωδια που μου εστειλε!
Alxnks Δημοσ. 17 Δεκεμβρίου 2015 Δημοσ. 17 Δεκεμβρίου 2015 (επεξεργασμένο) αν καποιος εχει κινεζοκινητο Star S6, χαριζεται πισω καπακι απο λαθος παραγγελια (ολοκαινουριο, μεσα στη συσκευασια οπως ηρθε): http://www.pandawill.com/high-quality-frosted-protetive-case-for-star-s6-smartphone-yellow-p89994.html Επεξ/σία 17 Δεκεμβρίου 2015 από Alxnks
redhotstef Δημοσ. 17 Δεκεμβρίου 2015 Δημοσ. 17 Δεκεμβρίου 2015 Ενταξει,σου απαντησα στο p.m. Ευχαριστω παρα πολυ για τη συσκευη! Χαρηκα επισης για την γνωριμια!! Να σαι καλα!
benign Δημοσ. 17 Δεκεμβρίου 2015 Δημοσ. 17 Δεκεμβρίου 2015 Ευχαριστω παρα πολυ για τη συσκευη! Χαρηκα επισης για την γνωριμια!! Να σαι καλα! Επισης και εγω φιλε redhotstef
Επισκέπτης Δημοσ. 18 Δεκεμβρίου 2015 Δημοσ. 18 Δεκεμβρίου 2015 Δινονται τα κατωθι για λαπτοπ: CPU: Intel T4400 DVD burner: LG-GT30N απο Θεσσαλονικη, pm οποιος θελει...
Alxnks Δημοσ. 18 Δεκεμβρίου 2015 Δημοσ. 18 Δεκεμβρίου 2015 Δινονται τα κατωθι για λαπτοπ: CPU: Intel T4400 DVD burner: LG-GT30N απο Θεσσαλονικη, pm οποιος θελει... Σου στελνω
azografos Δημοσ. 18 Δεκεμβρίου 2015 Δημοσ. 18 Δεκεμβρίου 2015 Δινονται τα κατωθι για λαπτοπ: CPU: Intel T4400 DVD burner: LG-GT30N απο Θεσσαλονικη, pm οποιος θελει... Σου στελνω Αν δεν ... ευδοκιμήσει με το φίλε, δηλώνω κι εγώ ενδιαφέρον για το DVD μόνο ...
serdakis Δημοσ. 18 Δεκεμβρίου 2015 Δημοσ. 18 Δεκεμβρίου 2015 Να μπω και εγω στην σειρα για το dvd. Απο θεσσαλονικη παραλαβη
krami Δημοσ. 18 Δεκεμβρίου 2015 Δημοσ. 18 Δεκεμβρίου 2015 Χαρίζονται 9 κασετίνες (υφασμάτινες) για cd (72 θέσεων η κάθε μια). Οι 6 από αυτές έχουν διάφορα cd/dvd μέσα από το παρελθόν (ταινίες, cd από περιοδικά, τραγούδια κλπ). Οι άλλες είναι άδειες. Αν εξαιρέσεις μερικά φερμουάρ που κολλάνε είναι άψογες. Συνάντηση Αθήνα, αποστολή επαρχία με έξοδα παραλήπτη. Post reply εδώ και pm στην συνέχεια! (οι κασετίνες είναι τέτοιου τύπου απλά με άλλα χρώματα-πιο dark, αν θέλει κανείς photos βάζω: http://i.imgur.com/GlJuR1c.jpg ) ευχαριστω παρα πολυ τον φιλο ApSiMan για τις θηκες και τα cd που μου εστειλε!!
iPnos Δημοσ. 18 Δεκεμβρίου 2015 Δημοσ. 18 Δεκεμβρίου 2015 Χαρίζεται λαστιχένια θήκη για το κινεζοκινητο Newman N1
Προτεινόμενες αναρτήσεις