stathis85tpt Δημοσ. 7 Φεβρουαρίου 2007 Δημοσ. 7 Φεβρουαρίου 2007 Ok .Νομιζω οτι κατι εγινε . Enjoy . 1000+ Avatar πολυ καλος.....
bandit4 Δημοσ. 9 Φεβρουαρίου 2007 Δημοσ. 9 Φεβρουαρίου 2007 thanks για τα Avatar...πολυ πραμα αδερφακι μου...
papabiris Δημοσ. 16 Φεβρουαρίου 2007 Δημοσ. 16 Φεβρουαρίου 2007 παρατημενο watercooling set προσφατα ανακαλυφθηκε υστερα απο ανασκαφες σε μια ντουλαπα αποτελειται απο 1 μπλοκ cpu zalman universal (πιαστρακια δεν εχω ομως ευκολα βρισκεις στην αγορα) 2 μπλοκς alphacool μονο για 6800/7800/7900 nvidia (καλυπτουν μνημες) 1 μπλοκ alphacool για chipset ολα αυτα συνδεδεμενα με ενα ψυγειο απο mini cooper και μια αντλια ενυδρειου το πλαγκτον και γενικως το ζωικο βασιλειο που βρυθει στο παραπανω κυκλωμα διδεται μονον επι αδρας αμοιβης καθοτι σπανιο (θελουν ανοιγμα-καθαρισμα δεν ξερω τι ζημια εχουν παθει παντως δεν σταζει) ενα κομματι θα δινεται σε καθε φιλο/η που θα σηκωσει το χερι θα τηρηθει σειρα προτεραιοτητας οι διεκδικητες θα ερθουν να τα παραλαβουν καπου κοντα στο σπιτι μου μερες που θα μπορω να γυρισω απο επαρχια (κυριως σαββατοκυριακα) οι υπολοιποι αναμεινατε καθως οι ανασκαφες θα συνεχιστουν :mrgreen:
morpheas2 Δημοσ. 16 Φεβρουαρίου 2007 Δημοσ. 16 Φεβρουαρίου 2007 Παιδια.. και εγω μετα απο κατι ανασκαφες βρηκα ενα pcaki(ο θεος να το κανει...)!! Ειναι Pentium1 στα ποσα ουτε που ξερω(λογικα γυρω στα 60..)... 1,5gb HDD πανω απο 20mb μνυμη,δεν εχει..(λογικα μπορει να του κανει και μια 32αρα που εχω..) εχει καρτα γραφικων(ISA) καρτα ηχου(ISA) και κατι αλλο το οποιο δεν ξερω... εχει και ενα τροφοδοτικο... α... και ολα ειναι σε ενα κουτι(υπολογιστη....) Οποιος δηλωσει ενδιαφερον πρωτος, το περνει!! Υ.Γ.Ο λογος που δεν το παιταω μεχρι στιγμης,ειναι το οτι δεν μου αρεσει να πεταω picia...
thanassissis Δημοσ. 16 Φεβρουαρίου 2007 Δημοσ. 16 Φεβρουαρίου 2007 Παιδια.. και εγω μετα απο κατι ανασκαφες βρηκα ενα pcaki(ο θεος να το κανει...)!! Ειναι Pentium1 στα ποσα ουτε που ξερω(λογικα γυρω στα 60..)... 1,5gb HDD πανω απο 20mb μνυμη,δεν εχει..(λογικα μπορει να του κανει και μια 32αρα που εχω..) εχει καρτα γραφικων(ISA) καρτα ηχου(ISA) και κατι αλλο το οποιο δεν ξερω... εχει και ενα τροφοδοτικο... α... και ολα ειναι σε ενα κουτι(υπολογιστη....) Οποιος δηλωσει ενδιαφερον πρωτος, το περνει!! Υ.Γ.Ο λογος που δεν το παιταω μεχρι στιγμης,ειναι το οτι δεν μου αρεσει να πεταω picia... Ενδιαφερομαι για το pc σου...
Delirium Δημοσ. 16 Φεβρουαρίου 2007 Δημοσ. 16 Φεβρουαρίου 2007 Παιδια.. και εγω μετα απο κατι ανασκαφες βρηκα ενα pcaki(ο θεος να το κανει...)!! An den dothei parapano, eimai Athina & arxaiolatris perissotero apo Liakopoulo [ ]
ktulu_gr Δημοσ. 16 Φεβρουαρίου 2007 Δημοσ. 16 Φεβρουαρίου 2007 παρατημενο watercooling set προσφατα ανακαλυφθηκε υστερα απο ανασκαφες σε μια ντουλαπααποτελειται απο 1 μπλοκ cpu zalman universal (πιαστρακια δεν εχω ομως ευκολα βρισκεις στην αγορα) 2 μπλοκς alphacool μονο για 6800/7800/7900 nvidia (καλυπτουν μνημες) 1 μπλοκ alphacool για chipset ολα αυτα συνδεδεμενα με ενα ψυγειο απο mini cooper και μια αντλια ενυδρειου an yparxei akomh to kit, endiaferomai...
Vatos_locos Δημοσ. 16 Φεβρουαρίου 2007 Δημοσ. 16 Φεβρουαρίου 2007 @papabiris αν υπάρχει κανένα block ακόμα ενδιαφέρομαι
Sebastienomnia Δημοσ. 18 Φεβρουαρίου 2007 Δημοσ. 18 Φεβρουαρίου 2007 Delirium ti pc einai? to thelw egw
papabiris Δημοσ. 19 Φεβρουαρίου 2007 Δημοσ. 19 Φεβρουαρίου 2007 φιλε ktulu_gr στο ποστ μου εγραφα πως θα παρει ενα μπλοκ ο καθε ενδιαφερομενος.το cpu block ειναι δικο σου φιλε vatos_locos εσυ παιρνεις ενα μπλοκ για vga 6800/7800/7900 αμα οι δυο σας θελετε να αλλαξετε μεταξυ σας κανενα προβλημα θα πρεπει να περιμενετε ομως 2 εβδομαδες για να γυρισω αθηνα και σας ζητω συγγνώμη γιαυτο.θα επικοινωνησουμε μεσω πμ μενει ενα ακομα ενα ιδιο μπλοκ για vga, ενα μπλοκ για τσιπσετ και ενα ψυγειο
spock Δημοσ. 19 Φεβρουαρίου 2007 Δημοσ. 19 Φεβρουαρίου 2007 Άν υπάρχει ακόμη το chipset block, υπόσχομαι να φροντίζω, να ταΐζω και να αγαπώ τα κατοικίδιά του!
Προτεινόμενες αναρτήσεις