Chris92 Δημοσ. 27 Νοεμβρίου 2015 Δημοσ. 27 Νοεμβρίου 2015 Χαρίζεται Sony Plasma Display PFM-42V1N. https://docs.sony.com/release/specs/pfm42v1_mksp.pdf ΠΡΟΣΟΧΗ Δεν είναι τηλεόραση. Παραλαβή μόνο από το γραφείο μου μετά από συνεννόηση. (Αγυιά - Πάτρα) Δικαίωμα έχει όποιος γράψει πρώτος εδώ. ενδιαφερομαι για παραλαβη απο το χωρο σου,εχεις πμ
filip123go Δημοσ. 27 Νοεμβρίου 2015 Δημοσ. 27 Νοεμβρίου 2015 Ενδιαφέρομαι και εγώ αν δεν κατσει με τον φίλο από πάνω.
tigergreg Δημοσ. 27 Νοεμβρίου 2015 Δημοσ. 27 Νοεμβρίου 2015 (επεξεργασμένο) Χαριζεται μοντεμ-ρουτερ LINKSYS WAG200G Παραλαβη ΜΟΝΟΝ απο την εδρα μου πισω απο το εφετειο στην λεωφορο αλεξανδρας εντος 48ωρου. Ποσταρετε πρωτα εδω και στειλτε μετα πμ. ΔΟΘΗΚΕ! Επεξ/σία 30 Νοεμβρίου 2015 από tigergreg 1
GaGaS_Thess Δημοσ. 27 Νοεμβρίου 2015 Δημοσ. 27 Νοεμβρίου 2015 Δηλώνω συμμετοχη αν μπορώ να στειλωκοθριερ πληρωμενη απο εμένα για Θεσσαλονίκη γιατί το σουτέρ μου κανει νερά με το WiFi τώρα τελευτια
caution Δημοσ. 27 Νοεμβρίου 2015 Δημοσ. 27 Νοεμβρίου 2015 Τίγρη, αν δεν προχωρήσει με τον πρώτο φίλο και υπάρχει δυνατότατα αποστολής ή Πόρτα-Πόρτα* με ΕΛΤΑ κούριερ, με ενδιαφέρει και 'μένα
firewalker Δημοσ. 28 Νοεμβρίου 2015 Δημοσ. 28 Νοεμβρίου 2015 Κουτί για Η/Υ με όλα τα τσαμασούρια (βίδες, λαμάκια κτλ). Έχει δύο φουρφούρια. Μέσα έχει μία μητρική με cpu (Pentium κάτι). ΔΕΝ έχει τροφοδοτικό (το έκρυψα σε ένα ντουλάπι για να το κρατήσω). Είναι βρώμικο, θέλει καθάρισμα με αέρα. Και σήμερα αν μπορεί κάποιος να έρθει στον Πειραιά (Μαρίνα Ζέας), να το πάρει... Λογικά από Δευτέρα η γυναίκα μου θα το πετάξει... 2
krami Δημοσ. 28 Νοεμβρίου 2015 Δημοσ. 28 Νοεμβρίου 2015 Κουτί για Η/Υ με όλα τα τσαμασούρια (βίδες, λαμάκια κτλ). Έχει δύο φουρφούρια. Μέσα έχει μία μητρική με cpu (Pentium κάτι). ΔΕΝ έχει τροφοδοτικό (το έκρυψα σε ένα ντουλάπι για να το κρατήσω). Είναι βρώμικο, θέλει καθάρισμα με αέρα. Και σήμερα αν μπορεί κάποιος να έρθει στον Πειραιά (Μαρίνα Ζέας), να το πάρει... Λογικά από Δευτέρα η γυναίκα μου θα το πετάξει... με ενδιαφερουν οι μνημες και η καρτα γραφικων αν τα δινεις ξεχωριστα!
firewalker Δημοσ. 28 Νοεμβρίου 2015 Δημοσ. 28 Νοεμβρίου 2015 Βαριέμαι να τα ξανα-βγάλω το έβαλα στο κουτί του, και το κόλλησα.
krami Δημοσ. 28 Νοεμβρίου 2015 Δημοσ. 28 Νοεμβρίου 2015 αν ημουν αθηνα θα το παραλαμβανα οπως ειναι. με ελτα λογικα θα σου ειναι δυσκολο να στειλεις οποτε μαλλον ακυρο
serdakis Δημοσ. 28 Νοεμβρίου 2015 Δημοσ. 28 Νοεμβρίου 2015 Ενδιαφερομαι για το ρουτερακι.Μπορω να παραλαβω αυριο το μεσημερι. Γρηγορη ξερεις αν ειναι λειτουργικο? Ευχαριστω
soteras Δημοσ. 28 Νοεμβρίου 2015 Δημοσ. 28 Νοεμβρίου 2015 με ενδιαφερουν οι μνημες και η καρτα γραφικων αν τα δινεις ξεχωριστα! Θ Κουτί για Η/Υ με όλα τα τσαμασούρια (βίδες, λαμάκια κτλ). Έχει δύο φουρφούρια. Μέσα έχει μία μητρική με cpu (Pentium κάτι). ΔΕΝ έχει τροφοδοτικό (το έκρυψα σε ένα ντουλάπι για να το κρατήσω). Είναι βρώμικο, θέλει καθάρισμα με αέρα. Και σήμερα αν μπορεί κάποιος να έρθει στον Πειραιά (Μαρίνα Ζέας), να το πάρει... Λογικά από Δευτέρα η γυναίκα μου θα το πετάξει... Ενδιαφερομαι για ολο το σετ
firewalker Δημοσ. 28 Νοεμβρίου 2015 Δημοσ. 28 Νοεμβρίου 2015 Θ Ενδιαφερομαι για ολο το σετ Ένα να το πάρεις. Μένεις κάπου κοντά;
soteras Δημοσ. 28 Νοεμβρίου 2015 Δημοσ. 28 Νοεμβρίου 2015 Ένα να το πάρεις. Μένεις κάπου κοντά; Μένω στην άλλη άκρη Νεα ερυθραία αλλά με το αμάξι δεν είναι κάτι μια ευθεία είναι λογικά
Rpanagos Δημοσ. 28 Νοεμβρίου 2015 Δημοσ. 28 Νοεμβρίου 2015 Κουτί για Η/Υ με όλα τα τσαμασούρια (βίδες, λαμάκια κτλ). Έχει δύο φουρφούρια. Μέσα έχει μία μητρική με cpu (Pentium κάτι). ΔΕΝ έχει τροφοδοτικό (το έκρυψα σε ένα ντουλάπι για να το κρατήσω). Είναι βρώμικο, θέλει καθάρισμα με αέρα. Και σήμερα αν μπορεί κάποιος να έρθει στον Πειραιά (Μαρίνα Ζέας), να το πάρει... Λογικά από Δευτέρα η γυναίκα μου θα το πετάξει... Ενδιαφερομαι.....μπορω να το παραλαβω Μαρινα Ζεας ολη μερα σημερα...2 λεπτα δρομος ειναι για μενα!
soteras Δημοσ. 28 Νοεμβρίου 2015 Δημοσ. 28 Νοεμβρίου 2015 Ενδιαφερομαι.....μπορω να το παραλαβω Μαρινα Ζεας ολη μερα σημερα...2 λεπτα δρομος ειναι για μενα! Παω πασο τοτε αφου ειναι πιο κοντα για τον φιλο εδω περά
Προτεινόμενες αναρτήσεις