drkar Δημοσ. 6 Νοεμβρίου 2015 Δημοσ. 6 Νοεμβρίου 2015 ναι, δεν το δεχτηκαν πισω. δεν ξερω αν το προτειναν αυτοι τελος παντων, αν μπορει να φανει σε καποιον χρησιμο θα ειναι χαρα μου να το δωσω 1
.::NikoS::. Δημοσ. 6 Νοεμβρίου 2015 Δημοσ. 6 Νοεμβρίου 2015 Να δηλωσω ενδιαφερον μεχρι να επιβεβαιωσω τι μελανι παιρνει ενας εκτυπωτης που εχω παρατήσει καπου; Περιοχη; ευχαριστω!
smoke0man2 Δημοσ. 6 Νοεμβρίου 2015 Δημοσ. 6 Νοεμβρίου 2015 ναι, δεν το δεχτηκαν πισω. δεν ξερω αν το προτειναν αυτοι τελος παντων, αν μπορει να φανει σε καποιον χρησιμο θα ειναι χαρα μου να το δωσω Φίλε μου επειδή το χρειάζομαι πάρα πολύεπειδή έχω τον εκτυπωτή 1510 και λόγο οικονομικών δεν μπορώ να το πάρω.και στο τει ζητάνε πολύχρωμες σελίδες (τομέας ηλεκτρονικής) θα μου φαινόταν πολύ χρήσιμο...αλλά μένω Αθήνα η λαμια .Εάν σε βολεύει.θα μου φαινόταν χρήσιμο..εάν βέβαια μπορείς να το στείλεις
drkar Δημοσ. 6 Νοεμβρίου 2015 Δημοσ. 6 Νοεμβρίου 2015 Να δηλωσω ενδιαφερον μεχρι να επιβεβαιωσω τι μελανι παιρνει ενας εκτυπωτης που εχω παρατήσει καπου; Περιοχη; ευχαριστω! θεσσαλονικη, κεντρο Φίλε μου επειδή το χρειάζομαι πάρα πολύεπειδή έχω τον εκτυπωτή 1510 και λόγο οικονομικών δεν μπορώ να το πάρω.και στο τει ζητάνε πολύχρωμες σελίδες (τομέας ηλεκτρονικής) θα μου φαινόταν πολύ χρήσιμο...αλλά μένω Αθήνα η λαμια .Εάν σε βολεύει.θα μου φαινόταν χρήσιμο..εάν βέβαια μπορείς να το στείλεις αν δεν το ζητησει αλλος να το παρει χερι χερι ,θα δουμε 1
.::NikoS::. Δημοσ. 6 Νοεμβρίου 2015 Δημοσ. 6 Νοεμβρίου 2015 Δε πειράζει εγώ αποσύρω το ενδιαφερον. Εξάλλου είμαι μακρυά και προφανώς υπάρχει κάποιος που το χρειάζεται περισσότερο. 1
*nenya* Δημοσ. 6 Νοεμβρίου 2015 Δημοσ. 6 Νοεμβρίου 2015 (επεξεργασμένο) Διαθέτω 2 Guest Pass κωδικούς: έναν για StarCraft II και έναν για World of Warcraft. Ο πρώτος που θα δηλώσει το ενδιαφέρον του ποστάροντας μήνυμα εδώ, παίρνει και τους 2 κωδικούς [ή τον έναν, όποιον πει ότι θέλει]. Σημ.: όταν πάρετε τον κωδικό του StarCraft, τον κάνετε redeem στο www.starcraft2.com/guest ενώ τον κωδικό του WoW στο www.warcraft.com/guest Επεξ/σία 6 Νοεμβρίου 2015 από *nenya*
smoke0man2 Δημοσ. 6 Νοεμβρίου 2015 Δημοσ. 6 Νοεμβρίου 2015 θεσσαλονικη, κεντρο αν δεν το ζητησει αλλος να το παρει χερι χερι ,θα δουμε εαν δεν δεις ενδιαφερον σε παρακαλω στειλε μου πμ 1
Tsiou Δημοσ. 6 Νοεμβρίου 2015 Δημοσ. 6 Νοεμβρίου 2015 Χαρίζεται invite για την αγορά του OnePlus 2 από το επίσημο site. Θα προτιμήσω να δωθεί σε κάποιον που πραγματικά θέλει και σκοπεύει να αγοράσει το κινητό, για να μην πάει "στράφι" Επικοινωνία με PM εδώ
*nenya* Δημοσ. 6 Νοεμβρίου 2015 Δημοσ. 6 Νοεμβρίου 2015 StarCraft please αν προλαβα.Ευχαριστω Θα σου στείλω τον κωδικό σε pm. Άντε παιδιά, κάποιος να δώσω και τον κωδικό του WoW!
alldaynews Δημοσ. 6 Νοεμβρίου 2015 Δημοσ. 6 Νοεμβρίου 2015 World of Warcraft. Για μένα αν υπάρχει ακόμη
*nenya* Δημοσ. 7 Νοεμβρίου 2015 Δημοσ. 7 Νοεμβρίου 2015 World of Warcraft. Για μένα αν υπάρχει ακόμη οκ! Θα σου στείλω pm τον κωδικό νωρίς το απόγευμα . 1
tigergreg Δημοσ. 7 Νοεμβρίου 2015 Δημοσ. 7 Νοεμβρίου 2015 (επεξεργασμένο) 1.Χαριζεται εκτυπωτης CANON PIXMA 6210D μονο με το καλωδιο ρευματος σε αγνωστη κατασταση καθοτι ειναι αποθηκευμενος 2 χρονια περιπου. 2.Q-TEC 751H USB 2.0 HDD CASE 2.5' Εχει εναν δισκο 160gb ide 2,5 και σταματησε να δουλευει. Το πιθανοτερο ειναι να εχουν χαλασει και τα δυο. Καλωδια δεν εχω. http://www.e-shop.gr/q-tec-751h-usb-20-hdd-case-25--p-PER.802200 Παραλαβη ΜΟΝΟΝ απο την εδρα μου πισω απο το εφετειο αθηνας στην λεωφορο αλεξανδρας εντος 48ωρου απο την εκδηλωση ενδιαφεροντος. Ποσταρετε εδω και αμεσα στειλτε πμ για συνεννοηση. Μην ρωτησετε κατι αλλο γιατι δεν γνωριζω. http://www.canon-europe.com/printers/inkjet/pixma/pixma_ip6210d/ ΔΟΘΗΚΑΝ! Επεξ/σία 8 Νοεμβρίου 2015 από tigergreg
washcloud Δημοσ. 8 Νοεμβρίου 2015 Δημοσ. 8 Νοεμβρίου 2015 ^ Ενδιαφέρομαι για τον εξωτερικό δίσκο, αλλά και για τον εκτυπωτή.
Προτεινόμενες αναρτήσεις