nicknitrous21 Δημοσ. 25 Σεπτεμβρίου 2015 Δημοσ. 25 Σεπτεμβρίου 2015 Χαρίζονται δύο οθόνες CRT. Mία 14" no name, και μια 17" Samsung 755DFX με επίπεδη οθόνη (επίπεδο γυαλί στο μπροστινό μέρος) γιατί πιάνουν χώρο στην αποθήκη.. Προτιμότερη η παραλλαβή από το χώρο μου, αλλίως μοιράζουμε και αποστάσεις, αρκεί να με βοηθήσει αδειάζοντας μου χώρο.. Σαν περιοχή είμαι Πετρούπολη.. Κανείς για έστω μια από τις δύο...; Κρίμα είναι ειδικά η Samsung να πάει στα σκουπίδια και να μην χρησιμοποιηθεί από κάποιον..
VonLoutsos Δημοσ. 25 Σεπτεμβρίου 2015 Δημοσ. 25 Σεπτεμβρίου 2015 Κανείς για έστω μια από τις δύο...; Κρίμα είναι ειδικά η Samsung να πάει στα σκουπίδια και να μην χρησιμοποιηθεί από κάποιον.. Κάπου έχει αναφέρει ο paredwse όπου μπορείς να τις δώσεις, ίδρυμα κάτι...Ή στείλε του pm ή τσέκαρε πιο πίσω μερικές σελίδες το thread 2
censOred Δημοσ. 25 Σεπτεμβρίου 2015 Δημοσ. 25 Σεπτεμβρίου 2015 παιδια , βρηκα 2 καρτες γραφικων..(και πολλαααα αλλα) χαλασμενες ειναι λογικα , οποιος θελει μπορει να τις παρει να πειραματιστει με κανα φουρνισμα και να παιξουν.. καποτε ειχαν δουλεψει, αλλα τα ξανακακαρωσαν.. επισης , ( ΘΑ ΠΡΟΣΘΕΣΩ Κ ΑΛΛΑ ΠΡΑΓΜΑΤΑ ΚΑΘΑΡΙΖΩ ΤΗΝ ΑΠΟΘΗΚΗ ) ΕΜΕΙΝΑΝ msi firewire bracket (δουλευε)yamaha waveforce 192xg (καρτα ηχου με game port) pci modem -fax motorola (δουλευε) amd athlon 64 3200 (δουλευε) Seagate medalist 4310 (4gb) ψυκτρα για am2 χωρις το fan ψυκτρα για p3 χωρις το fan διαφορα backplates ide calbes βαση για ψυκτρα am2 τα περισσοτερα ηταν λειτουργικα μονο απο θεσσαλονικη για να μην μπλεκω με ταχυδρομια κλπ.. Με ενδιαφερουν yamaha waveforce και amd athlon64 3200
tigergreg Δημοσ. 25 Σεπτεμβρίου 2015 Δημοσ. 25 Σεπτεμβρίου 2015 Κανείς για έστω μια από τις δύο...; Κρίμα είναι ειδικά η Samsung να πάει στα σκουπίδια και να μην χρησιμοποιηθεί από κάποιον.. Αν δεν βρεθει κανεις εδω βαλε αγγελια στην "χρυση ευκαιρια" στο κεφαλαιο χαριζονται και θα φυγουν γρηγορα..... Οτι εχω βαλει εκει εφυγε σφεντονα..... 1
veteranos123 Δημοσ. 25 Σεπτεμβρίου 2015 Δημοσ. 25 Σεπτεμβρίου 2015 :<br><br><br><br> [ATTACH]1159633[/ATTACH]<br><br><br><br> :<br><br><br><br> [ATTACH]1159634[/ATTACH]<br><br> Χαρίζω τα ακόλουθα <br><br> Μια κάρτα trust για σύνδεση καμερων σε pc και απομακρυσμενη διαχείριση κλπ η κάρτα είναι καινούργια και δεν έχει δουλέψει ποτέ, επειδή είναι του 2005 δεν ξέρω τι γίνεται με drivers (δείτε φώτο) <br><br> Ένα Χειριστήριο για παιχνίδια creative σε σειριακή πόρτα <br><br> 2 Κάρτες ραδιοφώνου <br><br> 2 Κάρτες fax modem<br><br> 3 Κάρτες αναλογικής τηλεόρασης <br><br> 1 κάρτα δικτύου <br><br> Παραλαβή από σταθμό ησαπ Βικτώρια πρωινές ώρες (9-15.00) κατόπιν συνεννόησης (να σημειώσω πως όλα είναι 2000~2005 μοντέλα) Ευχαριστώ πολύ γ8Α την κάρτα
discoboyminimal Δημοσ. 25 Σεπτεμβρίου 2015 Δημοσ. 25 Σεπτεμβρίου 2015 (επεξεργασμένο) Η λιστα παραμενει οπως εχει.δεν εχω να προσθεσω κατι αλλο αυτη τη στιγμη. θα ανανεωνεται συχνα. επισης να επισημανω οτι πρωτα να τα ζητατε εδω στο τοπικ και μετα μου στελνετε ενα pm για τα περετερο. επισης μονο απο θεσσαλονικη για να μην μπλεκω με ταχυδρομια κλπ.. ΕΦΥΓΑΝ gigabyte 9800gtx+ μαλλον εφυγε στον caution gigabyte GA-8I945GZME-RH (775 socket) δεν ξερω γιατι δεν δουλευει μαλλον εφυγε στον caution saphire 3870 ΕΦΥΓΕ ΣΤΟΝ mikemart vga trident 3d image 9750 (δουλευε) ΕΦΥΓΕ ΣΤΟΝ mikemart amd athlon 64 x2 6000 (δουλευε) ΕΦΥΓΕ στον nikos_alfa ASUS A7V600 μαζι με επεξεργαστη (δουλευαν καποτε) ΕΦΥΓΕ ΣΤΟΝ krami k9n sli platinum , για ανταλακτικα , socket κλπ ,λοιπουν καποιοι ηλεκτρολυτηκοι πυκνωτες , που εβγαλα αλλα δεν τους αλλαξα. ΕΦΥΓΕ ΣΤΟΝ BLISS k8n neo 4 , για ανταλακτικα κ αυτη , λοιπουν καποιοι ηλεκτρολυτηκοι πυκνωτες , που εβγαλα αλλα δεν τους αλλαξα. ΕΦΥΓΕ ΣΤΟΝ BLISS yamaha waveforce 192xg (καρτα ηχου με game port) μαλλον εφυγαν στον censOred amd athlon 64 3200 (δουλευε) μαλλον εφυγαν στον censOred διαφορα backplates εφυγαν μαλλον στον drkar ΕΜΕΙΝΑΝ msi firewire bracket (δουλευε) pci modem -fax motorola (δουλευε) Seagate medalist 4310 (4gb) ψυκτρα για am2 χωρις το fan ψυκτρα για p3 χωρις το fan ide calbes βαση για ψυκτρα am2 τα περισσοτερα ηταν λειτουργικα Επεξ/σία 26 Σεπτεμβρίου 2015 από discoboyminimal
Labfrog Δημοσ. 25 Σεπτεμβρίου 2015 Δημοσ. 25 Σεπτεμβρίου 2015 Θα ήθελα να χαρήσω και γω κάτι που δεν θα το χρησιμποιήσω. Είναι ένα εκπτωτικό κουπόνι 5€ από πατατάκια και το εξαργυρώνετε μέσω του travelplanet24. Λήγει στις 30 Σεπτέμβρη. Εαν κάποιος το χρειάζεται ας ποστάρει εδώ και μετά ας κάνει ένα κόπο παραπάνω να μου στείλει ένα pm και θα του στείλω τον κωδικό. 1
AccountSaver Δημοσ. 25 Σεπτεμβρίου 2015 Δημοσ. 25 Σεπτεμβρίου 2015 Χαρίζεται : *Pixel View PV BT878Ρ + FM.RC (Δούλευε τελευταία φορά πριν 1 εβδομάδα που την είχα,αλλά δεν κράτησα τα Drivers και πλέον δεν τα βρίσκω αλλά και δεν μου χρειάζεται). Από Θεσσαλονίκη αποστολή Πανελλαδικά με ΕΛΤΑ.
washcloud Δημοσ. 25 Σεπτεμβρίου 2015 Δημοσ. 25 Σεπτεμβρίου 2015 Drivers http://btwincap.sourceforge.net/download.html Σελιδάρα. Πιο ιερή κι από γιουπρομ. 3
nickts1 Δημοσ. 26 Σεπτεμβρίου 2015 Δημοσ. 26 Σεπτεμβρίου 2015 Καλησπέρα, Χαρίζω 2 ασύρματες τηλεφωνικές συσκευές, οι οποίες πιθανότατα κάηκαν από την πρόσφατη κακοκαιρία, ίσως κάποιος έχει σχετικές γνώσεις για να τις φτιάξει και να του φανούν χρήσιμες. Πρόκειται για το Siemens Gigaset AL140 http://www.skroutz.gr/s/29571/Gigaset-AL140.html και το Panasonic KX-TG1311 Red http://www.e-shop.gr/panasonic-kx-tg1311-red-p-TEL.004041 Παραλαβή από Παιανία ή Αγ. Παρασκευή. εκδήλωση ενδιαφέροντος εδώ και μετά πμ
BLISS Δημοσ. 26 Σεπτεμβρίου 2015 Δημοσ. 26 Σεπτεμβρίου 2015 Κ9Ν sli & K8N Παρέλαβα. Tις ευχαριστίες μου στον discoboyminimal 1
mikemart Δημοσ. 27 Σεπτεμβρίου 2015 Δημοσ. 27 Σεπτεμβρίου 2015 παιδια , βρηκα 2 καρτες γραφικων..(και πολλαααα αλλα) χαλασμενες ειναι λογικα , οποιος θελει μπορει να τις παρει να πειραματιστει με κανα φουρνισμα και να παιξουν.. καποτε ειχαν δουλεψει, αλλα τα ξανακακαρωσαν.. επισης , ( ΘΑ ΠΡΟΣΘΕΣΩ Κ ΑΛΛΑ ΠΡΑΓΜΑΤΑ ΚΑΘΑΡΙΖΩ ΤΗΝ ΑΠΟΘΗΚΗ ) ΕΦΥΓΑΝ gigabyte 9800gtx+ μαλλον εφυγε στον caution gigabyte GA-8I945GZME-RH (775 socket) δεν ξερω γιατι δεν δουλευει μαλλον εφυγε στον caution saphire 3870 μαλλον εφυγε στον mikemart vga trident 3d image 9750 (δουλευε) μαλλον εφυγε στον mikemart amd athlon 64 x2 6000 (δουλευε) μαλλον εφυγε στον nikos_alfa ASUS A7V600 μαζι με επεξεργαστη , (δουλευαν καποτε) μαλλον εφυγε στον krami k9n sli platinum , για ανταλακτικα , socket κλπ ,λοιπουν καποιοι ηλεκτρολυτηκοι πυκνωτες , που εβγαλα αλλα δεν τους αλλαξα.. μαλλον εφυγε στον BLISS k8n neo 4 , για ανταλακτικα κ αυτη , λοιπουν καποιοι ηλεκτρολυτηκοι πυκνωτες , που εβγαλα αλλα δεν τους αλλαξα.. μαλλον εφυγε στον BLISS ΕΜΕΙΝΑΝ msi firewire bracket (δουλευε) yamaha waveforce 192xg (καρτα ηχου με game port) pci modem -fax motorola (δουλευε) amd athlon 64 3200 (δουλευε) Seagate medalist 4310 (4gb) ψυκτρα για am2 χωρις το fan ψυκτρα για p3 χωρις το fan διαφορα backplates ide calbes βαση για ψυκτρα am2 τα περισσοτερα ηταν λειτουργικα μονο απο θεσσαλονικη για να μην μπλεκω με ταχυδρομια κλπ.. να ευχαριστησω δημοσια τον @discoboyminimal για τις καρτες , η 3870 τελικα δουλευει σχετικα ,δηλαδη εμφανιζει κατι γραμμες ευχαριστω και παλι! 1
petaw-se-oneiro Δημοσ. 27 Σεπτεμβρίου 2015 Δημοσ. 27 Σεπτεμβρίου 2015 Καλησπέρα, Χαρίζω 2 ασύρματες τηλεφωνικές συσκευές, οι οποίες πιθανότατα κάηκαν από την πρόσφατη κακοκαιρία, ίσως κάποιος έχει σχετικές γνώσεις για να τις φτιάξει και να του φανούν χρήσιμες. Πρόκειται για το Siemens Gigaset AL140 http://www.skroutz.gr/s/29571/Gigaset-AL140.html και το Panasonic KX-TG1311 Red http://www.e-shop.gr/panasonic-kx-tg1311-red-p-TEL.004041 Παραλαβή από Παιανία ή Αγ. Παρασκευή. εκδήλωση ενδιαφέροντος εδώ και μετά πμ Αν μπορείς να τα στείλεις με δικά μου έξοδα, ενδιαφέρομαι
coolerman Δημοσ. 27 Σεπτεμβρίου 2015 Δημοσ. 27 Σεπτεμβρίου 2015 χαρίζω θήκη για lumia 535 nilkin clear. πρώτα εδω post,και τα υπολοιπα σε p.m είναι κρίμα να την πετάξω..όχι ότι πιάνει χώρο,να πιάσει "τόπο" στον επόμενο!
Προτεινόμενες αναρτήσεις