Gigamestin Δημοσ. 13 Σεπτεμβρίου 2015 Δημοσ. 13 Σεπτεμβρίου 2015 Ευχαριστώ και εγώ με την σειρά μου.Θα ανασάνει το γέρικο συστηματάκι μου με core 2 duo.Ήθελα να αγοράσω μια αλλά δεν είχα τα χρήματα.Ευχαριστώ Πολύ.Θα χρειαστει να αλλάξω psu βέβαια αλλα δεν με πειράζει.Δεν ξέρω πως να σε ευχαριστήσω.Μακάρι να μπορούσαμε ολοι να βοηθήσουμε.Θα κάνω και εγω ξεκαθάρισμα και θα προσπαθήσω να βρώ μηπως εχω τίποτα προς δωρεά. 2
HALF EVIL Δημοσ. 13 Σεπτεμβρίου 2015 Δημοσ. 13 Σεπτεμβρίου 2015 Το σύστημά σου θα πετάει με την 580. Θα έχεις ένα bottleneck σίγουρα από τον επεξεργαστή (ίσως να κοίταζες να βρείς και ένα 4πύρηνο μεταχειρισμένο) και σίγουρα θες και μνήμη
Gigamestin Δημοσ. 13 Σεπτεμβρίου 2015 Δημοσ. 13 Σεπτεμβρίου 2015 Το σύστημά σου θα πετάει με την 580. Θα έχεις ένα bottleneck σίγουρα από τον επεξεργαστή (ίσως να κοίταζες να βρείς και ένα 4πύρηνο μεταχειρισμένο) και σίγουρα θες και μνήμη Έχεις να μου προτείνεις κάτι?Στείλε μου σε pm.Για τροφοδοτικο,μνημη,επεξεργαστη
paylidis Δημοσ. 13 Σεπτεμβρίου 2015 Δημοσ. 13 Σεπτεμβρίου 2015 1) paylidis 2) Gigamestin 3) GoDRiC 4) SpirosLouis 5) barman Οι νικητές της κλήρωσης. Συγχαρητήρια παιδιά, πάντα τυχεροί. Εύχομαι να πιάσουν τόπο. Θα σας στείλω pm για συννενόηση. Όποιος από όσους συμμετείχαν θελήσει, θα του στείλω με pm τον πλήρη πίνακα. ευχαριστώ και εγω με τη σειρά μου! Θα πιάσει πολυ άμεσα τόπο μιας και η τώρινη μας αφήνει για άλλα μερη...
MaXmaD Δημοσ. 14 Σεπτεμβρίου 2015 Δημοσ. 14 Σεπτεμβρίου 2015 χαριζονται 6-7 οθονες εγχρωμες CRT. Αν εχει και κανεις υποψιν του καποιο σχολειο-ιδρυμα που τις χρειαζεται ας ενημερωσει. Βρισκονται Θεσσαλονικη. 1
wizzy Δημοσ. 14 Σεπτεμβρίου 2015 Δημοσ. 14 Σεπτεμβρίου 2015 χαριζονται 6-7 οθονες εγχρωμες CRT. Αν εχει και κανεις υποψιν του καποιο σχολειο-ιδρυμα που τις χρειαζεται ας ενημερωσει. Βρισκονται Θεσσαλονικη. Αν δεν σου κάνει κόπο, έλα σε επαφή με τον συντονιστή Gi0.
Moderators Gi0 Δημοσ. 15 Σεπτεμβρίου 2015 Moderators Δημοσ. 15 Σεπτεμβρίου 2015 χαριζονται 6-7 οθονες εγχρωμες CRT. Αν εχει και κανεις υποψιν του καποιο σχολειο-ιδρυμα που τις χρειαζεται ας ενημερωσει. Βρισκονται Θεσσαλονικη. Κανε ενα κοπο και ρωτησε το ορφανοτροφειο θηλεων Μελισσα (Facebook). Ή στο Ελληνικο Παιδικο Χωριο. 3
washcloud Δημοσ. 15 Σεπτεμβρίου 2015 Δημοσ. 15 Σεπτεμβρίου 2015 ορφανοτροφειο θηλεων Μελισσα Ελληνικο Παιδικο Χωριο. 7
SpirosLouis Δημοσ. 16 Σεπτεμβρίου 2015 Δημοσ. 16 Σεπτεμβρίου 2015 Να ευχαριστήσω και δημοσίως τον φίλο HALF EVIL για το πληκτρολόγιο. Σήμερα ήρθε. Άψογος τον ευχαριστώ πολύ!!!
Gigamestin Δημοσ. 18 Σεπτεμβρίου 2015 Δημοσ. 18 Σεπτεμβρίου 2015 Ευχαριστώ και εγω με την σειρά μου δημοσίως τον φίλο και συνοδοιπόρο στο pc-gaming HALF EVIL.ο άνθρωπος απλά είναι τέλειος.Όλα στο κουτί τους.Να πω σε αυτο το σημείο οτι ανέλαβε ολα τα έξοδα το παλικάρι.Μακάρι να γίνονται ανάλογες κινήσεις.Στην περίπτωση μου με βοήθησε αρκετά μιας και δεν θα μπορούσα να διαθέσω αυτα τα χρήματα.
paylidis Δημοσ. 18 Σεπτεμβρίου 2015 Δημοσ. 18 Σεπτεμβρίου 2015 Ευχαριστώ και εγω με την σειρά μου δημοσίως τον φίλο και συνοδοιπόρο στο pc-gaming HALF EVIL.ο άνθρωπος απλά είναι τέλειος.Όλα στο κουτί τους.Να πω σε αυτο το σημείο οτι ανέλαβε ολα τα έξοδα το παλικάρι.Μακάρι να γίνονται ανάλογες κινήσεις.Στην περίπτωση μου με βοήθησε αρκετά μιας και δεν θα μπορούσα να διαθέσω αυτα τα χρήματα. ακριβως τα ιδια και εδώ... δεν εχω λόγια... Και παλι ευχαριστω
HALF EVIL Δημοσ. 18 Σεπτεμβρίου 2015 Δημοσ. 18 Σεπτεμβρίου 2015 Νάστε καλά παιδιά. Εύχομαι όλα καλοδούλευτα 2
Pseudonumo Δημοσ. 18 Σεπτεμβρίου 2015 Δημοσ. 18 Σεπτεμβρίου 2015 Ευχαριστώ τον ParganMan! Μου λυσε και απορίες
sphinxgr Δημοσ. 21 Σεπτεμβρίου 2015 Δημοσ. 21 Σεπτεμβρίου 2015 (επεξεργασμένο) <br><br><br><br> [ATTACH]1159633[/ATTACH]<br><br><br><br> <br><br><br><br> [ATTACH]1159634[/ATTACH]<br><br> Χαρίζω τα ακόλουθα <br><br> Μια κάρτα trust για σύνδεση καμερων σε pc και απομακρυσμενη διαχείριση κλπ η κάρτα είναι καινούργια και δεν έχει δουλέψει ποτέ, επειδή είναι του 2005 δεν ξέρω τι γίνεται με drivers (δείτε φώτο) <br><br> Ένα Χειριστήριο για παιχνίδια creative σε σειριακή πόρτα <br><br> 2 Κάρτες ραδιοφώνου <br><br> 2 Κάρτες fax modem<br><br> 3 Κάρτες αναλογικής τηλεόρασης <br><br> 1 κάρτα δικτύου <br><br> Παραλαβή από σταθμό ησαπ Βικτώρια πρωινές ώρες (9-15.00) κατόπιν συνεννόησης (να σημειώσω πως όλα είναι 2000~2005 μοντέλα) Επεξ/σία 21 Σεπτεμβρίου 2015 από sphinxgr
Προτεινόμενες αναρτήσεις