filip123go Δημοσ. 6 Σεπτεμβρίου 2015 Δημοσ. 6 Σεπτεμβρίου 2015 Να ευχαριστήσω και από εδώ τον tigergreg για το κινητό..!!! Άψογος και πολύ εξυπηρετικός..!! 1
OdySinnerz Δημοσ. 6 Σεπτεμβρίου 2015 Δημοσ. 6 Σεπτεμβρίου 2015 Χαρίζεται το παρακάτω γραφείο. Περιοχή: Αιγάλεω Παραλαβή: από τον χώρο μου ενδιαφερομαι και εγω για το γραφειο αν δεν εχει δοθει!
barman_ Δημοσ. 6 Σεπτεμβρίου 2015 Δημοσ. 6 Σεπτεμβρίου 2015 Ωραίος ο Tiger Δεν έστειλα πμ μη κρατηθεί από μένα λόγω της οθόνης. Τον ευχαριστω όμως 1
paylidis Δημοσ. 6 Σεπτεμβρίου 2015 Δημοσ. 6 Σεπτεμβρίου 2015 Χαρίζεται το παρακάτω γραφείο. Περιοχή: Αιγάλεω Παραλαβή: από τον χώρο μου καλησπέρα, θα με ενδιεφερε και εμενα αν δε παει σε καποιον άλλο
meletis_m Δημοσ. 6 Σεπτεμβρίου 2015 Δημοσ. 6 Σεπτεμβρίου 2015 (επεξεργασμένο) Χαρίζεται: HandsFree για Nokia (βύσμα παλιού τύπου) Sony Xperia Miro για ανταλλακτικά (δεν λειτουργεί) Walkman SANSUI HS-100 με ραδιόφωνο Αντάπτορας μνήμης M2 Διαμορφωτής/Αποδιαμορφωτής Zoom 56K V.92 PCI Modem Κάρτα PCI Ραδιοφώνου / Τηλεόρασης (αναλογικής λήψης) PCTV Pro της Pinnacle (Conexant BT878 chipset) Φορητό CD Player L & S Electronic Βρίσκομαι Καλλιθέα Καλησπέρα.Με ενδιαφέρει Walkman SANSUI HS-100 με ραδιόφωνο .Μπορείτε να το στείλετε με ΕΛΤΑ ,φυσικα με έξοδα δικά μου. Έστειλα Pm.Ευχαριστω Επεξ/σία 7 Σεπτεμβρίου 2015 από meletis_m
Pseudonumo Δημοσ. 6 Σεπτεμβρίου 2015 Δημοσ. 6 Σεπτεμβρίου 2015 Χαρίζεται: HandsFree για Nokia (βύσμα παλιού τύπου) Sony Xperia Miro για ανταλλακτικά (δεν λειτουργεί) Walkman SANSUI HS-100 με ραδιόφωνο Αντάπτορας μνήμης M2 Διαμορφωτής/Αποδιαμορφωτής Zoom 56K V.92 PCI Modem Κάρτα PCI Ραδιοφώνου / Τηλεόρασης (αναλογικής λήψης) PCTV Pro της Pinnacle (Conexant BT878 chipset) Φορητό CD Player L & S Electronic Βρίσκομαι Καλλιθέα στέλνω πμ..
azografos Δημοσ. 7 Σεπτεμβρίου 2015 Δημοσ. 7 Σεπτεμβρίου 2015 Χαρίζεται: HandsFree για Nokia (βύσμα παλιού τύπου) Sony Xperia Miro για ανταλλακτικά (δεν λειτουργεί) Walkman SANSUI HS-100 με ραδιόφωνο Αντάπτορας μνήμης M2 Διαμορφωτής/Αποδιαμορφωτής Zoom 56K V.92 PCI Modem Κάρτα PCI Ραδιοφώνου / Τηλεόρασης (αναλογικής λήψης) PCTV Pro της Pinnacle (Conexant BT878 chipset) Φορητό CD Player L & S Electronic Βρίσκομαι Καλλιθέα Αν μπορείς να στείλεις Θεσσαλονίκη, (προφανώς με έξοδα δικά μου) θα μ΄ενδιέφερε το CD Player ... Σου στέλνω και PM.
tigergreg Δημοσ. 7 Σεπτεμβρίου 2015 Δημοσ. 7 Σεπτεμβρίου 2015 Χαριζονται 3 smartphone με διαφορα θεματα. 1.SAMSUNG GT-S7562 DUOS με ραγισμενη εσωτερικα οθονη χωρις φορτιστη αλλα απ οσο γνωριζω δουλευε καλα. 2.SONY XPERIA ST21i χωρις φορτιστη δεν γνωριζω κατασταση. 3.SONY ERICSSON R800i χωρις φορτιστη δεν γνωριζω κατασταση. Ενα ο καθενας παρακαλω πολυ. Παραλαβη ΜΟΝΟΝ απο την εδρα μου πισω απο εφετειο στην λεωφορο αλεξανδρας εντος 48ωρου απο την εκδηλωση ενδιαφεροντος. Δεν κανω αποστολη οποτε μην κανετε τον κοπο. Οποιος ενδιαφερθει κανει ποστ εδω και στελνει αμεσα πμ. Μην με ρωτησετε κατι αλλο γιατι δεν γνωριζω. ΔΟΘΗΚΑΝ ΟΛΑ. ΔΟΘΗΚΑΝ ΟΛΑ. ΜΗΝ ΣΤΕΛΝΕΤΕ ΑΛΛΑ ΜΗΝΥΜΑΤΑ.
Pseudonumo Δημοσ. 7 Σεπτεμβρίου 2015 Δημοσ. 7 Σεπτεμβρίου 2015 ευχαριστώ πολύ tigergreg και dhmak! άψογοι 1
Δημοφιλής ανάρτηση HALF EVIL Δημοσ. 7 Σεπτεμβρίου 2015 Δημοφιλής ανάρτηση Δημοσ. 7 Σεπτεμβρίου 2015 Μετά από ξεκαθάρισμα στο hardware , έχω την δυντότητα να προσφέρω σε 5 παιδιά από το φόρουμ. 1) Οθόνη LG Flatron 20 ιντσών L204WT (πλήρως λειτουργική) 2) Κάρτα γραφικών MSI gtx 580 με εξτρά backplates. (Το κάλυμμα της κάρτας είναι ξεβίδωτο , υπάρχουν οι βίδες, χρειάζεται πάστα στην GPU ) 3) Κάρτα γραφικών GIGABYTE gtx 460 4) Πληκτρολόγιο Microsoft Sidewinder X6 5) Πληκτρολόγιο Razer Blackwindow Greek Layout. (Δεν ανάβει το led του Μ) Για να υπάρξουν όσο το δυνατόν περισσότερες συμμετοχές , η εκδήλωση ενδιαφέροντος θα είναι ανοιχτή μέχρι Παρασκευή βράδυ στις 12.000 μμ έτσι ώστε να κάνω με άνεση το Σαββατοκύριακο την κλήρωση. Προϋποθέσεις είναι - Εκδήλωση ενδιαφέροντος για ένα μόνο κομμάτι - Εγγραφή στο φόρουμ τουλάχιστον ένα χρόνο - Τουλάχιστον 200 ενεργά μυνήματα - Η αγγελίες πώλησης να μην υπερβαίνουν τις 5 Εκδήλωση ενδιαφέροντος με pm(για να μην γεμίσει το νήμα) που θα καταγράφω σε πίνακα κάθε μέρα, χωρίς να χρειάζεται να εξηγείται η αναγκαιότητα της απόκτησης του κομματιού, αφού θα γίνει κλήρωση Σ΄αυτούς που θα κληρωθούν θα στείλω εγώ pm για συννενόηση. Αν τελικά δεν κάτσει με τον πρώτο, ακολουθεί ο επόμενος. Είμαι Γιάννενα. Αυτά 34
caution Δημοσ. 7 Σεπτεμβρίου 2015 Δημοσ. 7 Σεπτεμβρίου 2015 Holy moly, κάποιος ^ θα τερματίσει το κάρμα του 2
Super Moderators Thresh Δημοσ. 7 Σεπτεμβρίου 2015 Super Moderators Δημοσ. 7 Σεπτεμβρίου 2015 oh κυρ πρέσβη μας κακομαθαίνετε 2
tomato9 Δημοσ. 7 Σεπτεμβρίου 2015 Δημοσ. 7 Σεπτεμβρίου 2015 Μετά από ξεκαθάρισμα στο hardware , έχω την δυντότητα να προσφέρω σε 5 παιδιά από το φόρουμ. 5) Πληκτρολόγιο Razer Blackwindow Greek Layout. (Δεν ανάβει το led του Μ) Για να υπάρξουν όσο το δυνατόν περισσότερες συμμετοχές , η εκδήλωση ενδιαφέροντος θα είναι ανοιχτή μέχρι Παρασκευή βράδυ στις 12.000 μμ έτσι ώστε να κάνω με άνεση το Σαββατοκύριακο την κλήρωση. Προϋποθέσεις είναι - Εκδήλωση ενδιαφέροντος για ένα μόνο κομμάτι - Εγγραφή στο φόρουμ τουλάχιστον ένα χρόνο - Τουλάχιστον 200 ενεργά μυνήματα - Η αγγελίες πώλησης να μην υπερβαίνουν τις 5 Εκδήλωση ενδιαφέροντος με pm(για να μην γεμίσει το νήμα) που θα καταγράφω σε πίνακα κάθε μέρα, χωρίς να χρειάζεται να εξηγείται η αναγκαιότητα της απόκτησης του κομματιού, αφού θα γίνει κλήρωση ωχ, nenya & unabomber θα εχουν κανει κοιλιακους πολλα συγχαρητηρια στον φιλο για τα καταπληκτικα δωρακια που κληρωνει
Προτεινόμενες αναρτήσεις