Rpanagos Δημοσ. 5 Σεπτεμβρίου 2015 Δημοσ. 5 Σεπτεμβρίου 2015 Χαριζονται 3 smartphone με διαφορα θεματα. 1.SAMSUNG GT-S7562 DUOS με ραγισμενη εσωτερικα οθονη χωρις φορτιστη αλλα απ οσο γνωριζω δουλευε καλα. 2.SONY XPERIA ST21i χωρις φορτιστη δεν γνωριζω κατασταση. 3.SONY ERICSSON R800i χωρις φορτιστη δεν γνωριζω κατασταση. Ενα ο καθενας παρακαλω πολυ. Παραλαβη ΜΟΝΟΝ απο την εδρα μου πισω απο εφετειο στην λεωφορο αλεξανδρας εντος 48ωρου απο την εκδηλωση ενδιαφεροντος. Δεν κανω αποστολη οποτε μην κανετε τον κοπο. Οποιος ενδιαφερθει κανει ποστ εδω και στελνει αμεσα πμ. Μην με ρωτησετε κατι αλλο γιατι δεν γνωριζω. ΟΚ ΤΑ ΔΥΟ ΣΟΝΥ ΚΡΑΤΗΜΕΝΑ ΠΡΟΣ ΤΟ ΠΑΡΟΝ. krami εγραψα στειλτε πμ για κρατηση. Αν αλλαξει κατι με ενδιαφερει και εμενα το R800i Αλλιως αν και αυτοδεν υπαρχει με ενδιαφερει το tipo
Pseudonumo Δημοσ. 5 Σεπτεμβρίου 2015 Δημοσ. 5 Σεπτεμβρίου 2015 ενδιαφέρομαι για κάποιο sony ericsson!
AlienTechGR Δημοσ. 6 Σεπτεμβρίου 2015 Δημοσ. 6 Σεπτεμβρίου 2015 Χαρίζεται γνήσιο τροφοδοτικό + γνήσια μπαταρία για το Asus 1000h. Και τα δύο λειτουργούσαν την τελευταία φορά που τα δοκίμασα (δυστυχώς δεν έχω πλέον το netbook ώστε να τα ξανατσεκάρω). Επειδή μένω επαρχία,θα τα στείλω με τα ΕΛΤΑ με δικά μου έξοδα. Υ.Γ.Και τα δύο,θα δοθούν σε ΕΝΑ άτομο. Όποιος ενδιαφέρεται,ας αφήσει μήνυμα πρώτα εδώ και μετά αρχίζουμε τα ΠΜ 1
smoke0man2 Δημοσ. 6 Σεπτεμβρίου 2015 Δημοσ. 6 Σεπτεμβρίου 2015 Χαρίζεται γνήσιο τροφοδοτικό + γνήσια μπαταρία για το Asus 1000h. Και τα δύο λειτουργούσαν την τελευταία φορά που τα δοκίμασα (δυστυχώς δεν έχω πλέον το netbook ώστε να τα ξανατσεκάρω). Επειδή μένω επαρχία,θα τα στείλω με τα ΕΛΤΑ με δικά μου έξοδα. Υ.Γ.Και τα δύο,θα δοθούν σε ΕΝΑ άτομο. Όποιος ενδιαφέρεται,ας αφήσει μήνυμα πρώτα εδώ και μετά αρχίζουμε τα ΠΜ Ενδιαφέρομαι στέλνω πμ
mikemart Δημοσ. 6 Σεπτεμβρίου 2015 Δημοσ. 6 Σεπτεμβρίου 2015 Και ήμουν έτοιμος να αγοράσω Και τα δύο μιας και σε εμένα συνέβη το αντίθετο δουλεύει το λάπτοπ χάλασαν ο φορτιστής Και η μπαταρία . Οπότε ενδιαφέρομαι
GoDRiC- Δημοσ. 6 Σεπτεμβρίου 2015 Δημοσ. 6 Σεπτεμβρίου 2015 Χαριζονται 3 smartphone με διαφορα θεματα. 1.SAMSUNG GT-S7562 DUOS με ραγισμενη εσωτερικα οθονη χωρις φορτιστη αλλα απ οσο γνωριζω δουλευε καλα. 2.SONY XPERIA ST21i χωρις φορτιστη δεν γνωριζω κατασταση. 3.SONY ERICSSON R800i χωρις φορτιστη δεν γνωριζω κατασταση. Ενα ο καθενας παρακαλω πολυ. Παραλαβη ΜΟΝΟΝ απο την εδρα μου πισω απο εφετειο στην λεωφορο αλεξανδρας εντος 48ωρου απο την εκδηλωση ενδιαφεροντος. Δεν κανω αποστολη οποτε μην κανετε τον κοπο. Οποιος ενδιαφερθει κανει ποστ εδω και στελνει αμεσα πμ. Μην με ρωτησετε κατι αλλο γιατι δεν γνωριζω. ΟΚ ΤΑ ΔΥΟ ΣΟΝΥ ΚΡΑΤΗΜΕΝΑ ΠΡΟΣ ΤΟ ΠΑΡΟΝ. krami εγραψα στειλτε πμ για κρατηση. ενδιαφερομαι για 1 και 2, κυριως για 2 αν δε τα προλαβουν
The_Judas Δημοσ. 6 Σεπτεμβρίου 2015 Δημοσ. 6 Σεπτεμβρίου 2015 Και εγώ ετσι θαρρώ, ότι στο ποτενσιόμετρο κρύβεται η αλήθεια.Αλλά τι εννοείς καθάρισμα? Δοκίμασε να ψεκάσεις το ποτενσιόμετρο με κάποιο καθαριστικό επαφών ή κάποιο λιπαντικό.
tigergreg Δημοσ. 6 Σεπτεμβρίου 2015 Δημοσ. 6 Σεπτεμβρίου 2015 (επεξεργασμένο) Χαριζονται 3 smartphone με διαφορα θεματα. 1.SAMSUNG GT-S7562 DUOS με ραγισμενη εσωτερικα οθονη χωρις φορτιστη αλλα απ οσο γνωριζω δουλευε καλα. 2.SONY XPERIA ST21i χωρις φορτιστη δεν γνωριζω κατασταση. 3.SONY ERICSSON R800i χωρις φορτιστη δεν γνωριζω κατασταση. Ενα ο καθενας παρακαλω πολυ. Παραλαβη ΜΟΝΟΝ απο την εδρα μου πισω απο εφετειο στην λεωφορο αλεξανδρας εντος 48ωρου απο την εκδηλωση ενδιαφεροντος. Δεν κανω αποστολη οποτε μην κανετε τον κοπο. Οποιος ενδιαφερθει κανει ποστ εδω και στελνει αμεσα πμ. Μην με ρωτησετε κατι αλλο γιατι δεν γνωριζω. ΟΛΑ ΚΡΑΤΗΜΕΝΑ ΠΡΟΣ ΤΟ ΠΑΡΟΝ. ............... Επεξ/σία 7 Σεπτεμβρίου 2015 από tigergreg
redhotstef Δημοσ. 6 Σεπτεμβρίου 2015 Δημοσ. 6 Σεπτεμβρίου 2015 Δεν θα μπορεσω δυστυχως να βριακομαι αθηνα νωρις, οποτε ακυρο απο μενα. Ευχαριστω πολυ.
filip123go Δημοσ. 6 Σεπτεμβρίου 2015 Δημοσ. 6 Σεπτεμβρίου 2015 ενδιαφερομαι για το r800 μιας που δεν έκατσε με τον redhosttef
tigergreg Δημοσ. 6 Σεπτεμβρίου 2015 Δημοσ. 6 Σεπτεμβρίου 2015 Ο λογος που λεω εντος 48ωρου ειναι οτι εχω "σκλαβωθει" αρκετες φορες να περιμενω τζαμπα και βερεσε πραγμα που μου την καρφωνει αφανταστα...... "ΤΟ ΓΟΡΓΟΝ ΚΑΙ ΧΑΡΙΝ ΕΧΕΙ" λοιπον...... 1
dhmak Δημοσ. 6 Σεπτεμβρίου 2015 Δημοσ. 6 Σεπτεμβρίου 2015 (επεξεργασμένο) Χαρίζεται: HandsFree για Nokia (βύσμα παλιού τύπου) Logitech QuickCam Ultra Vision Sony Xperia Miro για ανταλλακτικά (δεν λειτουργεί) Walkman SANSUI HS-100 με ραδιόφωνο Αντάπτορας μνήμης M2 Διαμορφωτής/Αποδιαμορφωτής Zoom 56K V.92 PCI Modem Κάρτα PCI Ραδιοφώνου / Τηλεόρασης (αναλογικής λήψης) PCTV Pro της Pinnacle (Conexant BT878 chipset) Μετασχηματιστής 24V 2.5A Φορητό CD Player L & S Electronic Βρίσκομαι Καλλιθέα Επεξ/σία 7 Σεπτεμβρίου 2015 από dhmak 1
GoDRiC- Δημοσ. 6 Σεπτεμβρίου 2015 Δημοσ. 6 Σεπτεμβρίου 2015 Χαρίζεται: Walkman SANSUI HS-100 με ραδιόφωνο Διαμορφωτής/Αποδιαμορφωτής Zoom 56K V.92 PCI Modem Κάρτα PCI Ραδιοφώνου / Τηλεόρασης (αναλογικής λήψης) PCTV Pro της Pinnacle (Conexant BT878 chipset) Φορητό CD Player L & S Electronic Βρίσκομαι Καλλιθέα μια φωτογραφια με το walkman; 1
mourgolukos Δημοσ. 6 Σεπτεμβρίου 2015 Δημοσ. 6 Σεπτεμβρίου 2015 ευχαριστώ δημόσια τον tigergreg φια το duos. Εχει ήδη βγει η οθόνη, και στην πρώτη ευκαιρια θα αντικατασταθεί κιόλας 1
Προτεινόμενες αναρτήσεις