funbreaker Δημοσ. 3 Σεπτεμβρίου 2015 Δημοσ. 3 Σεπτεμβρίου 2015 Ευχαριστώ τον φίλο wizzy για τις sd. Όποιος θέλει την κάρτα SONY MSH-64MB μου λέει.
Silenzio Δημοσ. 3 Σεπτεμβρίου 2015 Δημοσ. 3 Σεπτεμβρίου 2015 ευχαριστώ πολύ τον φίλο dhmak για το γραφείο
tigergreg Δημοσ. 3 Σεπτεμβρίου 2015 Δημοσ. 3 Σεπτεμβρίου 2015 Ευχαριστώ τον φίλο wizzy για τις sd. Όποιος θέλει την κάρτα SONY MSH-64MB μου λέει. Στελνω πμ.... 1
coolerman Δημοσ. 4 Σεπτεμβρίου 2015 Δημοσ. 4 Σεπτεμβρίου 2015 (επεξεργασμένο) Χαρίζεται Scanner της HP. http://h20564.www2.h...p4ts.oid=297430 HP Scanjet 2400. Λειτουργεί σε Windows 7 & 8 (Πιθανόν και στα 10) Παραλαβή μόνο από το χώρο μου πρωί (Αγυιά Πάτρας) Παρακαλώ μόνο για κάποιον που το έχει πραγματικά ανάγκη. Όχι PM, γράψτε εδώ. να ευχαριστήσω δημόσια για το scanner τον highlander,θα μου είναι χρήσιμο!! Επεξ/σία 4 Σεπτεμβρίου 2015 από coolerman
mourgolukos Δημοσ. 4 Σεπτεμβρίου 2015 Δημοσ. 4 Σεπτεμβρίου 2015 Οι 2 οθόνες έφυγαν. Μένουν τα 2 κουτιά με λειψο το ένα πλαινο. Το ένα είναι chieftec full tower και το άλλο λευκό turbo x midi και παίρνει 2 δωδεκαριδες ανεμιστήρες Παραλαβή από τον χώρο μου Μαρούσι ή ηλεκτρικό Αμαρουσίου
Uberalles_gr Δημοσ. 5 Σεπτεμβρίου 2015 Δημοσ. 5 Σεπτεμβρίου 2015 Χαρίζεται το παρακάτω γραφείο. Περιοχή: Αιγάλεω Παραλαβή: από τον χώρο μου 1
johnny77 Δημοσ. 5 Σεπτεμβρίου 2015 Δημοσ. 5 Σεπτεμβρίου 2015 (επεξεργασμένο) Χαρίζεται το παρακάτω γραφείο. Περιοχή: Αιγάλεω Παραλαβή: από τον χώρο μου Ενδιαφέρομαι για το γραφειο.Στέλνω inbox. Edit:Ακυρο.Το άτομο που εψαχνε για τον οποίο το ήθελα μόλις με ενημέρωσε ότι έχει βρει.. Επεξ/σία 5 Σεπτεμβρίου 2015 από johnny77
serdakis Δημοσ. 5 Σεπτεμβρίου 2015 Δημοσ. 5 Σεπτεμβρίου 2015 Στελνω ΠΜ για το γραφειο, να ρωτησω αν γινετε κομματια για την μεταφορα
tigergreg Δημοσ. 5 Σεπτεμβρίου 2015 Δημοσ. 5 Σεπτεμβρίου 2015 (επεξεργασμένο) Χαριζονται 3 smartphone με διαφορα θεματα. 1.SAMSUNG GT-S7562 DUOS με ραγισμενη εσωτερικα οθονη χωρις φορτιστη αλλα απ οσο γνωριζω δουλευε καλα. 2.SONY XPERIA ST21i χωρις φορτιστη δεν γνωριζω κατασταση. 3.SONY ERICSSON R800i χωρις φορτιστη δεν γνωριζω κατασταση. Ενα ο καθενας παρακαλω πολυ. Παραλαβη ΜΟΝΟΝ απο την εδρα μου πισω απο εφετειο στην λεωφορο αλεξανδρας εντος 48ωρου απο την εκδηλωση ενδιαφεροντος. Δεν κανω αποστολη οποτε μην κανετε τον κοπο. Οποιος ενδιαφερθει κανει ποστ εδω και στελνει αμεσα πμ. Μην με ρωτησετε κατι αλλο γιατι δεν γνωριζω. ΔΟΘΗΚΑΝ ΟΛΑ. Επεξ/σία 7 Σεπτεμβρίου 2015 από tigergreg
Mpouko Δημοσ. 5 Σεπτεμβρίου 2015 Δημοσ. 5 Σεπτεμβρίου 2015 Χαριζονται 3 smartphone με διαφορα θεματα. 1.SAMSUNG GT-S7562 DUOS με ραγισμενη εσωτερικα οθονη χωρις φορτιστη αλλα απ οσο γνωριζω δουλευε καλα. 2.SONY XPERIA ST21i χωρις φορτιστη δεν γνωριζω κατασταση. 3.SONY ERICSSON R800i χωρις φορτιστη δεν γνωριζω κατασταση. Ενα ο καθενας παρακαλω πολυ. Παραλαβη ΜΟΝΟΝ απο την εδρα μου πισω απο εφετειο στην λεωφορο αλεξανδρας εντος 48ωρου απο την εκδηλωση ενδιαφεροντος. Δεν κανω αποστολη οποτε μην κανετε τον κοπο. Οποιος ενδιαφερθει κανει ποστ εδω και στελνει αμεσα πμ. Μην με ρωτησετε κατι αλλο γιατι δεν γνωριζω. Ενδιαφέρον για τοSONY XPERIA ST21i . Ευχαριστώ Άκυρο απ εμένα εφόσον δεν είναι εφικτη η αποστολή
redhotstef Δημοσ. 5 Σεπτεμβρίου 2015 Δημοσ. 5 Σεπτεμβρίου 2015 Και γω ενδιαφερομαι για το r800 αλλα αν δεν κατσει για το πρωτο sony ericsson tipo.
barman_ Δημοσ. 5 Σεπτεμβρίου 2015 Δημοσ. 5 Σεπτεμβρίου 2015 Ενδιαφέρον για το Samsung. Ραγισμενο είναι το τζαμακι? Η οθόνη και το touch δουλεύουν?
tigergreg Δημοσ. 5 Σεπτεμβρίου 2015 Δημοσ. 5 Σεπτεμβρίου 2015 Ενδιαφέρον για το Samsung. Ραγισμενο είναι το τζαμακι? Η οθόνη και το touch δουλεύουν? Οχι το τζαμακι ειναι οκ η οθονη ραγισε. ΠΜ??????????
georgeps21 Δημοσ. 5 Σεπτεμβρίου 2015 Δημοσ. 5 Σεπτεμβρίου 2015 Ενδιαφέρον για τοSONY XPERIA ST21i . Ευχαριστώ Άκυρο απ εμένα εφόσον δεν είναι εφικτη η αποστολή ανε χει μεινει καποιο θα το ηθελα για κατι πειραματισμους μου, στελνω πμ 1
Προτεινόμενες αναρτήσεις