emtr3 Δημοσ. 5 Αυγούστου 2015 Δημοσ. 5 Αυγούστου 2015 (επεξεργασμένο) χαίρεται, χαρίζονται τα παρακάτω, λειτουργουσαν τη τελευταία φορά που τα χρησιμοποιησα, όποιος ενδιαφέρεται βρίσκονται αθηνα, επικοινωνία μέσω pm. Επεξ/σία 7 Αυγούστου 2015 από emtr3 1
Στεφανος123 Δημοσ. 5 Αυγούστου 2015 Δημοσ. 5 Αυγούστου 2015 Ενδιαφερομαι για το χειριστηριο αν βρισκεσαι νοτια προαστεια η στο κεντρο.Στελνω πμ.
kstal Δημοσ. 5 Αυγούστου 2015 Δημοσ. 5 Αυγούστου 2015 χαίρεται, χαρίζονται τα παρακάτω, λειτουργουσαν τη τελευταία φορά που τα χρησιμοποιησα, όποιος ενδιαφέρεται βρίσκονται αθηνα, επικοινωνία μέσω pm. ενδιαφερομαι για το tplink και τον printer!
evoracing Δημοσ. 5 Αυγούστου 2015 Δημοσ. 5 Αυγούστου 2015 Χαρίζεται κωδικός για 10% έκπτωση που μου έδωσε η CU. Το μήνυμα λέει:"Είναι ο τυχερός σου μήνας: 10% έκπτωση σε επιλεγμένα nike stores από το cu around! Ο κωδικός σου είναι .... & ισχύει μέχρι 31/8. Μπες στο cu-around.gr" Όποιος θέλει τον κωδικό ας μου στείλει pm
filip123go Δημοσ. 5 Αυγούστου 2015 Δημοσ. 5 Αυγούστου 2015 χαίρεται, χαρίζονται τα παρακάτω, λειτουργουσαν τη τελευταία φορά που τα χρησιμοποιησα, όποιος ενδιαφέρεται βρίσκονται αθηνα, επικοινωνία μέσω pm. Θα με ενδιέφερε το tp link η ο printer αν δεν κάτσει με τον πάνω..
vlahoskwn Δημοσ. 5 Αυγούστου 2015 Δημοσ. 5 Αυγούστου 2015 με ενδιαφερει το d-link και αν δεν κατσει με του αλλους δυο συμφορουμιτες θα ηθελα τον εκυπωτη και το tp link στελνω πμ
AccountSaver Δημοσ. 6 Αυγούστου 2015 Δημοσ. 6 Αυγούστου 2015 Με ενδιαφέρει σκέτο το D-link ,γιατί το ρούτερ μου άρχισε να κάνει νερά .
serdakis Δημοσ. 6 Αυγούστου 2015 Δημοσ. 6 Αυγούστου 2015 χαίρεται, χαρίζονται τα παρακάτω, λειτουργουσαν τη τελευταία φορά που τα χρησιμοποιησα, όποιος ενδιαφέρεται βρίσκονται αθηνα, επικοινωνία μέσω pm. Αν αλλαξει κατι με τα αλλα παιδια ενδιαφερομαι για το tp Link Ευχαριστω
coolerman Δημοσ. 8 Αυγούστου 2015 Δημοσ. 8 Αυγούστου 2015 Χαρίζω thomson tg585 v7,δέν έχει τροφοδοτικό & δεν λειτουργούν η θύρες ethernet(μόνο ασύρματα) όποιος ενδιαφέρεταΙ πρώτα ΕΔΩ και τα υπόλοιπα σε π.μ πάτρα κατά προτίμηση. όποιος το θέλει για αποστολή εκτός πατρών αναλαμβάνει τα μεταφορικά. δεν μου τρέχουν απο τα "μπατζάκια" χρήματα,αλλά είναι μ@λ@κι@ να τα πληρώνω εγώ τα μεταφορικά φιλικά πάντα 2
mikemart Δημοσ. 8 Αυγούστου 2015 Δημοσ. 8 Αυγούστου 2015 Ενδιαφερομαι αν μπορείς να στείλεις Αλεξανδρούπολη με ΕΛΤΑ.
mikemart Δημοσ. 9 Αυγούστου 2015 Δημοσ. 9 Αυγούστου 2015 Να αποσύρω το ενδιαφέρον μου μιας και βρήκα ένα δικό μου ΥΣ σρυ για το διπλό ποστ είμαι απο κινητό
ParganMan Δημοσ. 13 Αυγούστου 2015 Δημοσ. 13 Αυγούστου 2015 Χαρίζονται ένα κάρο Floppy drives και IDE CD/DVD/DVDR Drives. Κάποια λειτουργούν άλλα όχι. Δεν ξέρω ποια. Όποιος τα θέλει παραλαβή από Περιστέρι αλλά μετά τις 17 του μήνα που θα είμαι πίσω Αθήνα. Να έχετε αμάξι γιατί είναι βαριά!!!
nikos903 Δημοσ. 17 Αυγούστου 2015 Δημοσ. 17 Αυγούστου 2015 (επεξεργασμένο) Digitizer για Iphone 3GS (δεν κάνει για 3G) και Digitizer για Iphone 4S (σε αυτό το μοντέλο είναι φίξ οθόνη + digitzer άρα θέλει ξεκόλλημα και κόλλημα μετά, just saying). Αν τις θέλει κανένας ας στείλει PM και κανονίζουμε. Φύγανε. Επεξ/σία 17 Αυγούστου 2015 από nikos903
Προτεινόμενες αναρτήσεις