Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

θα με ενδιέφεραν τα ασημένια μαύρα ακουστικά της εικόνας αν δεν τα έχεις δώσει...

Πραγματι   αν  σ   ενδιαφερουν   ακομα   στειλε   μου   πμ. Το   συγκεκριμενο   ειναι   σαμσουνγκ.

Επισης   να   πω   οτι   ολα   τα   ακουστικα   ειναι   διαθεσιμα   και  ειναι  

1  νοκια

2  σαμσουνγκ   και

1  μοτορολα

• Απαντ. 14,6k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.

Καθρεπτης μπανιου από ανακαινηση σπιτιου με ξυλινο κορνιζομα, από πολύ καλο ξυλο, μαζι με το φωτιστικο που μπαινει πανω από αυτόν . Διαστασεις 140cm X 82cm

Παραλαβη με δικο σας μεσο μονο από Λυκόβρυση Αττικης .Ισως χρειαζονται δυο ατομα για την μεταφορα του .

Οποιος ενδιφερεται πρωτα εκδηλωση ενδιαφέροντος εδώ και μετα με pm για συνεννοηση.

post-40980-0-98990700-1437030838_thumb.jpg

• Like 1
Δημοσ. (επεξεργασμένο)

6XDVD/DVDRW   drive   ide   ασπρα.

Καποια   δεν   ανοιγουν  η  δεν  αναγνωριζουν   δισκο   προφανως   απο   χρονια   αχρησια   και   σκονη.

Οποιος  θελει   ν  ασχοληθει      τα   παιρνει   ολα   μαζι.

Ποσταρετε   πρωτα   εδω   και   καπακι   στελνετε   πμ.

Παραλαβη   ΜΟΝΟΝ  στην  εδρα   μου   πισω   απο   εφετειο   στην  λεωφορο   αλεξανδρας.

ΔΟΘΗΚΑΝ......

Επεξ/σία από tigergreg
Δημοσ.

Serdaki φιλε μου αν τα παρεις και τα διαλυσεις αν μπορεις και θες μη χαλασεις τα ματακια τους :P θα ηθελα τις διοδους laser καποια στιγμη.

Δημοσ.

6XDVD/DVDRW   drive   ide   ασπρα.

Καποια   δεν   ανοιγουν  η  δεν  αναγνωριζουν   δισκο   προφανως   απο   χρονια   αχρησια   και   σκονη.

Οποιος  θελει   ν  ασχοληθει      τα   παιρνει   ολα   μαζι.

Ποσταρετε   πρωτα   εδω   και   καπακι   στελνετε   πμ.

Παραλαβη   ΜΟΝΟΝ  στην  εδρα   μου   πισω   απο   εφετειο   στην  λεωφορο   αλεξανδρας.

Παρελαβα και ευχαριστω πολυ!

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Ρίξτε μια ματιά εδώ (μόντεμ, παλιές αποτριχωτικές μηχανές, cd player, δημοσιογραφικό κασετοφωνάκι, ασύρματο τηλέφωνο AEG, πολύ παλιό μελάνι canon μαύρο).

https://www.flickr.com/gp/131005616@N06/AE7bu5

Μόνο σήμερα, κοντά μετρό Δουκ. Πλακεντίας αλλιώς τέλη του μήνα.

Επεξ/σία από besddimo
Δημοσ.

Ευχαριστω  πολυ   τον  χρηστη   besddimo   για   τα   καλωδια, φορτιστες,  ανταπτορες   κλπ

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Παμε   παλι.....

Χαριζονται   τα   εξης.....

1.Σκληρος   σατα   1,5τερα    samsung   ο  οποιος   ενω   δουλευει   κανονικα   σε   usb   οταν  τον  βαζω   σε  η/υ   μου   βγαζει   μηνυματα   λαθους.

2,Σκληρος   160gb   sata   raptor   10,000   τα   ιδια   με  τον   απο   πανω.

3.Σκληρος   wd160gb  7,200   ενω   δεν   βγαζει   κανενα   προβλημα   ειναι   απελπιστικα   αργος   πιθανοτατα   λογω   χρησης.

Παραλαβη   ΜΟΝΟ  απο   την  εδρα   μου  εντος   48ωρου    πισω   απο  εφετειο   κατοπιν   ραντεβου.

Ποσταρετε   πρωτα   εδω   και  στειλτε   πμ.

Αν   θελετε   μονο  1  η  2   δισκους   γραφτε   ποιους   θελετε   αλλοιως   παιρνεται   και  τους   τρεις.

ΔΟΘΗΚΕ  Ο  ΣΑΜΣΟΥΝΓΚ......

ΕΦΥΓΕ   ΚΙ  Ο   WD  160GB.....

ΕΦΥΓΕ  ΚΙ  Ο   ΡΑΦΤΟΡ......

Επεξ/σία από tigergreg
Δημοσ.

Να ευχαριστήσω των VirusKennen για τα Keyboard covers!  Φίλε, ταιριάζουνε γάντι!!!!!

Σε ευχαριστώ πολύ έστω και καθυστερημένα...λίγο ο ταχυδρόμος που σου εξήγησα, εγώ που έλειπα...βρέθηκε η άκρη τους!!

Να 'σαι καλά!!!

Καλημέρα! Δηλώνω ενδιαφέρον και έρχομαι σε συνεννόηση με ΠΜ...

Χαρίζονται 10 Silver Silicone Keyboard Cover Skin για Apple Macbook Pro MAC 13 15 17 Air 13
Χρώματα: Μαυρο(x1), Λευκο (x2), Διαφανες(x1), Φουξια (x2), Ροζ (x1), Μπλε (x1),Μπλε πιο σκουρο(x1), Γαλάζιο(x1)
(σαν αυτό που φαίνεται στη φωτογραφία στο spoiler όλα καινουρια)
Παρακαλώ μόνο άτομα που μπορούν να το χρησιμοποιήσουν να δηλώσουν ενδιαφέρω

$_57.JPG

$_57.JPG$_57.JPG

Edit: Περιοχή Πάτρα  αποστολή μετά από συνεννόηση μόνο.

Μονο για τα εξής μοντέλα US version:

-- MacBook Pro 13.3-Inch Model: A1278 and A1425
-- MacBook Air 13-Inch Model: A1369 and A1466 and New Release 2013
-- MacBook White 13-Inch
-- MacBook Pro 15-Inch with Retina Display Model: A1398
-- MacBook Pro 15.4-Inch Model: A1286
-- MacBook Pro 17-Inch

Δημοσ.

ΔΙΑΘΕΣΙΜΟΣ   Ο  ΡΑΦΤΟΡ......

Στην περίπτωση που έχει αλλάξει κάτι και μπορείς να στείλεις σε άλλη πόλη, δηλώνω ενδιαφέρον.

Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.
  • Δημιουργία νέου...